| Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; | |
|
+5Maria Taekwondo Chrysa Amaranth Allison Argent Κρίστεν 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Δεκ 09, 2012 3:55 am | |
| Εγώ ή γεωλόγος ή χημικός (ήθελα και μετεωρολόγος αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο) | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Δεκ 09, 2012 4:49 am | |
| Εγώ θέλω κτηνίατρος αλλά μιας και δεν υπάρχει κτηνιατρικό στην Αθήνα και η μητέρα μου δεν θέλει να σπουδάσω εκτός Αθηνών, θέλω να γίνω και βιολόγος. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Δεκ 09, 2012 4:54 am | |
| Βιολόγος καλό επάγγελμα, και εμένα μου αρέσει πολύ!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Δεκ 09, 2012 5:05 am | |
| Μ' αρέσει πολύ η βιολογία | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Δεκ 09, 2012 5:17 am | |
| Και εμένα πάντα έχω 20 στη βιολογία και στη γεωγραφία, να φανταστω σου αρέσουν τα φυτά και τα ζωα! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
Chrysa Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Deep Forests of Montana
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dimitri Belikov Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τετ Δεκ 12, 2012 12:38 am | |
| εγώ πάλι θέλω να γίνω ψυχολόγος,μου λένε ότι το έχω =) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τετ Δεκ 12, 2012 12:54 am | |
| Ναι δυο φιλες μου αυτο θελουν να γινουν! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τετ Δεκ 12, 2012 12:56 am | |
| Είναι πολύ ωραίο επάγγελμα Εμένα πάλι οι μισές φίλες μου θέλουν οικονομικά και οι άλλες επαγγέλματα τεχνών(π.χ κομμωτική) | |
|
| |
Maria Taekwondo Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2013 Ηλικία : 27 Τόπος : Dreamland
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Tris Prior Atittude:
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Αυγ 25, 2013 4:20 am | |
| Εγώ θα ήθελα να γίνω συγγραφέας ή ηθοποιός!Θέλω ένα καλλητεχνικό επάγγελμα! | |
|
| |
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τετ Αυγ 28, 2013 5:09 am | |
| Ηθελα να γινω αστυνομικος... Απετυχα. Τωρα θα δουμε... | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Σεπ 01, 2013 6:02 am | |
| Πέρασα Πάτρα , ηλεκτρολόγων μηχανικών στο πολυτεχνείο!! | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Κυρ Σεπ 01, 2013 7:03 am | |
| Ουαου! Συγχαρητηρια! | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τρι Σεπ 03, 2013 6:14 am | |
| | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; Τρι Σεπ 03, 2013 5:18 pm | |
| Εγω θα ηθελα κτηνιατρος μιας και υπαρχει κτηνιατρικη σχολη κοντα στο σπιτι μου και μου αρεσουν τα ζωα | |
|
| |
| Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε ή τι σπουδάζετε όσοι είστε φοιτητές;; | |
|