| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|
+20haroyla Rose_ELen@.Ever Princess of darkness Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Nathaniel Nightmare Cathy Ames Katerina Petrova Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| |
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μάης 25, 2012 3:27 am | |
| ρε παιδιά, εχει κανείς το hunger games σε ηλεκτρονική μορφή? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 28, 2012 12:35 am | |
| Όχι. Αν το θες πάντως σε epub ξέρω ένα site που μπορεί να το έχει. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 28, 2012 2:18 am | |
| Το πρώτο του Vampire Diaries ή του True Blood | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 28, 2012 3:55 am | |
| - Raven έγραψε:
- Όχι. Αν το θες πάντως σε epub ξέρω ένα site που μπορεί να το έχει.
αχ αλήθεια? Μπορείς να μου στείλεις το link? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 28, 2012 7:38 pm | |
| http://www.epubbud.com/Αυτό είναι το Link. Θα πας εκεί που λέει search και θα το βάλεις. Argy, εγώ θα σου πρότεινα το True Blood. Το Vampire Diaries δε με είχε ενθουσιάσει. | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Μάης 29, 2012 5:12 pm | |
| ευχαριστώ πολύ!!! ούτε εμένα με ενθουσίασε πολύ το ampire Diaries!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Ιουν 23, 2012 6:21 pm | |
| το βιβλιο του vampire diaries ουτε εμενα. η σειρα ειναι κλασεις ανωτερη.
την κληρονομια θελω να αγορασω και το vampire academy 6 | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουν 24, 2012 12:18 am | |
| Να τα πάρεις και τα δύο. Είναι πολύ ωραία | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουν 25, 2012 1:57 am | |
| το ξερω... την κληρονομια θα την παρω μαλλον την αλλη βδομαδα γιατι δεν εχω ιδεα τι γινεται ενω το vampire academy 6 ξερω πανω κατω την υποθεση και εχω λιγοτερη αγωνια | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Ιουν 29, 2012 1:06 am | |
| Θέλω ηλεκτρονικά αν έχει βγει το Vampire Academy το 1 το 2 και πάει λέγοντας! :/ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Ιουλ 05, 2012 3:28 am | |
| The Selection της Kiera Cass. Το έχω σε ηλεκτρονική μορφή στον υπολογιστή, αλλά δε με βολεύει και τόσο και θέλω να το βρω να το πάρω σε κανονικό βιβλίο. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 9:19 pm | |
| Εγω θελω να παρω ολα τα βιβλια true blood και the secret circle και οι Αγγελοι και το 3ο βιβλιο Vampire Academy | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 11:28 pm | |
| Το 6ο του Vampire Diaries στα ελληνικά και το 50 αποχρώσεις του γκρι (και ας ξέρω ότι είναι βλακεία και θα χτυπάω μετά το κεφάλι μου στον τοίχο xD) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 11:32 pm | |
| Το εχω πολυ ακουστα το 50 αποχρωσεις του γκρι αλλα δεν ξερω αν ειναι ωραιο αν το διαβασεις πες μου πως ειναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 11:36 pm | |
| Από το οπισθόφυλλο και το λίγο που διάβασα βλακεία μου φάνηκε, αλλά λέω να το διαβάσω γιατί είμαι αυτοκαταστροφική (μάλλον) xD | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 11:40 pm | |
| Να το διαβασεις μπορει τελικα να ειναι ωραιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 13, 2012 11:45 pm | |
| Αμφιβάλω, αλλά ας πεθάνω προσπαθώντας :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τετ Νοε 14, 2012 3:23 am | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Νοε 18, 2012 12:34 am | |
| Argy μόνο εσύ και ο Μόρισον τέτοια αυτοκαταστροφικότητα!:P:P:P DONT DO IT!Πήγα στα Public να το διαβάσω για πλάκα και έχει της παναγιάς τα μάτια μέσα!ό,τι σαδομαζοχιστικό φανταστείς και πολύ καπιταλιστικό αέρα!Α!Και είναι και ακριβό!:P:P:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Δεκ 25, 2012 10:42 pm | |
| δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει μέσα... έχω μόνο ακούσει κάποιες σκηνές... και για αυτό θα συμφωνήσω με την στέλλα... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Δεκ 29, 2012 5:19 am | |
| Εγώ θέλω να πάρω επίσης ''Το υφαντό του Βαμπίρ''. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Δεκ 29, 2012 6:53 pm | |
| Εντάξει, παιδιά. Με πείσατε. Θα το βρω σε pdf :P Τώρα τελευταία όσα ήταν να πάρω, τα έχω πάρει και είμαι σε ''αποτοξίνωση'' Αν έκανα καμιά...παρασπονδία και έπαιρνα κάποιο βιβλίο, αυτό θα ήταν το 6ο του Vampire Diaries (Ή το τελευταίο της σειράς ''Αγγελική Σιγή'' | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|