| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|
+20haroyla Rose_ELen@.Ever Princess of darkness Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Nathaniel Nightmare Cathy Ames Katerina Petrova Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 2:05 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 8:38 pm | |
| εγω εχω ακουσει απο ''μεσα'', αν και σας το εχω ξαναπει, οτι θα ειναι 2 βιβλια τελικα... το πρωτο μερος ελεγαν οτι θα βγει τωρα... αντε να δουμε φως στο τουνελ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 9:26 pm | |
| 2 Μέρη; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΆΝΕΙ Ο ΠΑΟΛΊΝΙ! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 9:27 pm | |
| βγηκε λεει 1500 σελιδες και πανω απο 100 σελιδες, βιβλιο δεν γινεται | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 9:32 pm | |
| Ποιος σαδιστής τα λέει αυτάαα;;; Εμείς για την Αλαγεσία διαβάζουμε τόμους. ΤΌΜΟΥΣ! Άντε -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 9:33 pm | |
| απλα μετα ειναι υπερβολικα μεγαλα και δεν ειναι ευχρηστα... ασε που η τιμη θα παει στα υψη | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 10:44 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τετ Νοε 16, 2011 4:23 am | |
| ειναι απιθανο... αγορασε το!!! και θα με καταλαβεις... | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Νοε 17, 2011 7:41 am | |
| σωστα τα λεει η φιλη απο πανω!Αγιρασε το και δεν θα το μετανιωσεις!Εγω αλλο ενα βιβλιαρακι που θελω να αγορασω,λιγο ασχετο με την λογοτεχνια και τους βρικολακες αλλα μου κολλησε:P το ''Οnce upon a Nightwish''.Mπαινει και αυτο το καημενο στην λιστα με τα βιβλια που σκεφτομαι να παρω και τελικα κανω εκατο χρονια να τα παρω:P | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Νοε 17, 2011 6:25 pm | |
| Εννοείται πως θα το κάνω!! Πως και πως περιμένω να το πάρω!! Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Νοε 19, 2011 6:07 pm | |
| και εγω τι ιδιο παθαινω... θελω να παρω ενα σωρο βιβλια αλλα δεν ξερω ποτε... και τωρα δεν εχω και χρονο για να αρχισω να διαβαζω ολοκληρες σειρες βιβλιων | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Νοε 20, 2011 5:20 am | |
| Είναι τόσες πολλές οι σειρές που κυκλοφορούν που δεν ξέρω ποια να πρωτοπάρω και συνεχίζουν να βγαίνουν κι άλλες! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 21, 2011 6:09 am | |
| εγω εχω κανει ολοκληρη λιστα!Σε λιγο δεν θα χωρανε στην βιβλιοθηκη μου και αυτα που ηδη εχω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Νοε 22, 2011 4:41 am | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Δεκ 01, 2011 2:17 am | |
| θέλω να πάρω τις Υπηρέτριες της Κάθριν Στόκετ! και την Προδομένη της Κριστίν Καστ και της Φ.Κ. Καστ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Μαρ 01, 2012 11:53 pm | |
| Το Succubus Revealed, το τελευταίο βιβλίο της σειράς Georgina Kincaid | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:27 am | |
| Εγώ θέλω να πάρω το πρώτο της σειράς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:28 am | |
| Θες να στο στείλω; :P Το έχω και στα ελληνικά μάλιστα :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:29 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:30 am | |
| Κανονικά, σε βιβλίο :P (και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς, μόνο που είναι στα αγγλικά :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:33 am | |
| Εννοείς να μου το στείλεις κανονικά και όχι ηλεκτρονικά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:34 am | |
| - Σπόιλερ:
Ό, τι θέλεις. Τα βιβλία τα έχω και ηλεκτρονικά, μόνο που είναι όλα στα αγγλικά. Αν δεν έχεις πρόβλημα, μπορώ να στα στείλω όλα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:36 am | |
| Ναι, αμέ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου τα στείλεις ηλεκτρονικά όλα. Δε θα χρειάζεταια και να τα ψάχνω Έχεις το mail μου για να τα στείλεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 12:39 am | |
| - Σπόιλερ:
Δεν θυμάμαι που το έχω Στείλ' το μου ξανά μια σε pm και θα σου τα στείλω ή σήμερα το βράδυ ή αύριο το μεσημέρι
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Μαρ 02, 2012 2:53 am | |
| - Σπόιλερ:
Εντάξει. Στείλε μου κι εσύ το δικό σου γιατί αν και μου το είχες δώσει το έχασα η ξανθιά... :Ρ
| |
|
| |
| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|