| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|
+20haroyla Rose_ELen@.Ever Princess of darkness Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Nathaniel Nightmare Cathy Ames Katerina Petrova Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 06, 2011 5:47 am | |
| παιδια στο public ειναι τελεια. οτι θες απο βρικολακιστικα εκει θα το βρεις. και εγω θα ηθελα να παρω το αγγελοι αλλα θα κανω αρκετη υπομονη ακομα | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μαρ 07, 2011 12:21 am | |
| | |
|
| |
blackcatgirl Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Ηλικία : 38 Τόπος : Διαβολο-βαμπιρο-χώρα... :P
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat in Queen of the damned Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 20, 2011 2:47 am | |
| Eγω θελω το VAMPIRE & SUCCUBUS......εχω ψηθει πολυ να το παρω...!!!!
Εχω λιγο καιρο που τελειωσα τα ομορφα πλασματα και ομορφο σκοταδι...που δε με ενθουσιασαν κιολας...αλλα γουστα ειναι αυτα... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 20, 2011 5:48 am | |
| Ωραίο είναι το Vampires&Succubus. Το τελείωσα σε χρόνο dt, τόση πρεμούρα είχα να το τελειώσω Εγώ πάλι θα ήθελα να διαβάσω τα βιβλία που τελείωσες εσύ. Δεν σε ενθουσίασαν. Γιατί; - Σπόιλερ:
Και εγώ είμαι επικριτική με αυτά που διαβάζω, μην νομίζεις...:P
| |
|
| |
blackcatgirl Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Ηλικία : 38 Τόπος : Διαβολο-βαμπιρο-χώρα... :P
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat in Queen of the damned Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 20, 2011 6:12 am | |
| οχι δεν ειναι αυτο...γενικα ειμαι βιβλιοφαγος και με ευχαριστουν αρκετα συχνα αυτα που διαβαζω.. τα συγκεκριμενα περιμενα οτι θα εχουν βρυκολακες μεσα, αλλα αντι γι αυτο οι ηρωες εχουν πολλες "μαγικες δυναμεις" κλπ κλπ...κατι που μεταφραζω ως παιδικη φαντασια...το ξανατονιζω, γουστα ειναι αυτα...ειναι και θεμα ηλικιας βεβαια, που πλεον κατι τετοια δε μου λενε τπτ...ή μαλλον ποτε δε μου ελεγαν (πχ εκεινα τυπου χαρυ ποτερ) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 20, 2011 6:15 am | |
| Επιτέλους! Να και κάποιος που δεν διαβάζει Χάρυ Πόττερ! Και εμένα το Χάρυ Πόττερ μου φαίνεται αρκετά ''παιδικό'' και, αν και μου αρέσουν τα φανταστικά βιβλία, έχεις δίκιο. Αν από ένα σημείο και μετά το παρακάνουν με τις υπερδυνάμεις και με αυτά κουράζουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 20, 2011 5:57 pm | |
| εμενα ο χαρυ ποτερ μου αρεσε παρα πολυ και τελειωσα και τα 7 βιβλια σε χρονο dt. αλλα και εγω θελω να διαβασω αυτα που προαναφερατε | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Απρ 29, 2011 2:01 am | |
| Τα βιβλια τ Χαρυ Ποτερ Ο οικος της νυχτας οσα εχουν βγει και οσα True Blood εχουν βγει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Απρ 30, 2011 4:29 am | |
| το αγγελοι, το αθανατοι, τα ομορφα πλασματα και ενα αλλο που δεν θυμαμαι πως το λενε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 02, 2011 6:58 pm | |
| Το Uglies και το Αγγελική Σιωπή. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 02, 2011 9:44 pm | |
| το αγγελικη σιωπη ηταν αυτο που δεν θυμομουν. παντως νομιζω οτι αξιζει | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 09, 2011 3:52 am | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 09, 2011 3:53 am | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 09, 2011 5:23 pm | |
| Argy το Αγγελικη σιωπη αξιζει πιστευω θυμιζει λιγο αγγελους δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα θελω πολυ εχω ακουσει πολυ καλα σχολια και με τραβηξε αυτο το βιβλιο αλλα δεν το εχω παρει ακομα αυτο το βιβλιο οποτε διαβασε το κ πες μας εντυπωσεις!και να σας πω και μενα δεν μου αρεσουν τα βιβλια του Harry Potter τα θεωρω παιδικα δεν με τραβανε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 09, 2011 7:45 pm | |
| Ούτε εγώ το έχω πάρει το Αγγελική Σιωπή. Μετά από το Μαρτύριο, αυτό σκέφτομαι να διαβάσω. Επίσης, θα ήθελα να αγοράσω την Ξυπόλητη Πριγκίπισσα (το τέταρτο βιβλίο της σειράς της Σάλι Λόκχαρτ του Φίλιπ Πούλμαν) και το τρίτο βιβλίο της Φάβολε στα ελληνικά (έχω ψάξει και δεν το βρίσκω ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Μάης 10, 2011 3:39 am | |
| παιδια σας προλαβα. εγω διαβαζω σημερα την αγγελικη σιωπη. ειμαι στη μεση και συνεχιζω ακαθεκτη. ως τωρα ειναι πολυ καλο. οταν το τελειωσω ολο θα σας πω εντυπωσεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:37 pm | |
| - Σπόιλερ:
Και εμένα καλό μου φαίνεται...Για να δούμε
Ένα βιβλίο του Assassin's Creed στα αγγλικά που πήρε το μάτι μου στο Public... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουλ 03, 2011 11:00 pm | |
| - Σπόιλερ:
- AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Ούτε εγώ το έχω πάρει το Αγγελική Σιωπή. Μετά από το Μαρτύριο, αυτό σκέφτομαι να διαβάσω. Επίσης, θα ήθελα να αγοράσω την Ξυπόλητη Πριγκίπισσα (το τέταρτο βιβλίο της σειράς της Σάλι Λόκχαρτ του Φίλιπ Πούλμαν) και το τρίτο βιβλίο της Φάβολε στα ελληνικά (έχω ψάξει και δεν το βρίσκω )
Αν ακόμα τα ψάχνεις εγώ έχω την Ξυπόλητη Πριγκίπισσα και το τρίτο Favole στα αγγλικά (στα ελληνικά αν θες τη γνώμη μου μην το ψάχνεις. Μου φαίνεται εντελώς ακατονόητο, ενώ στα αγγλικά είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο.) Το άλλο τώρα καλύτερα θα ήταν αν είχα είχα κάνει υπομονή να το πάρω ελληνικά γιατί είναι δύσκολο αλλά...
Εγώ θέλω να πάρω την Αγγελική Σιωπή, το Dead Reckoning, τα τρια τελευταία Immortals, την Ποντικοπαγίδα και το Cryptic Cravings. Δηλαδή τίποτα... | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουλ 03, 2011 11:22 pm | |
| εγω θελω να παρω το Spirit Bound απο VA γιατι δεν το εχω διαβασει ακομα τελειωνω το Torment απο Fallen series και το αγγελικη σιωπη θελω, το εχω βαλει στο ματι εδω και πολυ καιρο..σκεφτομαι να παρω και το ''Dracula'' ξερετε αν υπαρχει στα ελληνικα? κοιταξα public αλλα δεν ειδα να εχει.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 04, 2011 12:37 am | |
| - Σπόιλερ:
Τώωωρα...Το έχω πάρει το τρίτο της Φάβολε στα ελληνικά (έφαγα τον κόσμο, αλλά τελικά το βρήκα ) Έχεις δίκιο, στα αγγλικά βγάζει νόημα, στα ελληνικά γιατί δεν βγάζει;;; :P Την Ξυπόλητη πριγκίπισσα την διάβασε ένας φίλος μου και μου είπε ότι ήταν ωραίο, αλλά ανεξάρτητο από την σειρά...Και όχι καλέ, δεν ζητάς και πολλά! Και εγώ τόσα θέλω και περισσότερα
Να το πάρεις να το διαβάσεις, είναι πολύ καλό, στο εγγυώμαι Το Ντράκουλα το έχω βρει στα Metropolis με ένα πανάθλιο cover από την νεολιθική εποχή (αλλά σημασία δεν έχει η εμφάνιση, αλλά το περιεχόμενο Ρώτα πάντως ξανά στο Public ή σε κανένα μαγαζί που πουλάνε μεταχειρισμένα βιβλία, ποτέ δεν ξέρεις - Σπόιλερ:
Αν θες πάντως, σου λέω την γνώμη μου για το Torment, μιας και το έχω τελειώσει
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 04, 2011 1:20 am | |
| - Σπόιλερ:
Το φαντάστηκα ότι θα τα είχες πάρει γιατί το ποστ ήταν παλιό αλλά έλεγα στην περίπτωση που τα έψαχνες ακόμα. Πάντως αυτό που φταίει στο Φάβολε είναι 100% η κακή μετάφραση. Πρέπει να είναι αυτολεξί όπως ήταν στα ισπανικά και γι αυτό... είναι πράγματι καλό! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 04, 2011 1:22 am | |
| εγω θέλω το Beastly, της Άλεξ Φλιν, το 'χει διαβάσει καμία? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 04, 2011 2:03 am | |
| - Σπόιλερ:
Αυτό το κακό έχουν οι ελληνικές μεταφράσεις: οι περισσότερες είναι αυτολεξεί! Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η ελεύθερη μετάφραση, ας πούμε, και ούτε με νοιάζει, αρκεί να καταλαβαίνω τι λέει...
Ναι...Το έχω διαβάσει...Καλούτσικο, δεν μπορώ να πω, αλλά... 1. Κινείται υπερβολικά πολύ στα πλαίσια του ''προκατόχου'' του... 2. Ήταν σχετικά μικρό. Θα μπορούσε ίσως να έχει περισσότερη εξέλιξη αν ήταν πιο μεγάλο (σε ορισμένα σημεία μάλιστα η ίδια φαινόταν να κόβει πολύ) 3. Μου φαίνεται ότι η ταινία είναι πιο πρωτότυπη από το βιβλίο, αλλά δεν ξέρω...Σε άλλα σημεία ας πούμε μου άρεσε περισσότερο το βιβλίο και σε άλλα πιο πολύ η ταινία. Εντάξει, άμα θες, διάβασέ το, αλλά δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Ίσα-ίσα να έχεις μια ιδέα σε περίπτωση που θες να δεις και την ταινία... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 04, 2011 4:14 am | |
| ευχαριστώ για τις πληροφορίες .την ταινία την είδα και μ' άρεσε. Μήπως έχεις κανένα βιβλίο να μου προτείνεις? | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|