| Night Castle- Introduction | |
|
+5Princess of darkness paramu8enia Sensitive Vampire Dark Knight Ophelia 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Night Castle- Introduction Πεμ Μάης 13, 2010 5:32 am | |
| Οσο σκέφτομαι καποια γεγονότα...αναρωτιέμαι, τί θελω και ανοίγω φόρουμ; Τι θέλω και ασχολούμαι; Γιατί επιζητάω να βρίσκομαι σ αυτη την ψυχοφθόρα πλέον διαδικασία...; Αν εγινε αυτο που φανταζομαι, ενα μεγάλο μέρος της ιντερνετικής μου ζωής σβήστηκε απόψε. Και ίσως ήταν καλύτερα ετσι.... Δε ξερω τι άποψη εχετε για μένα. Δεν ξερω αν ξερετε ή αν έχετε καταλαβει τίποτα απ όσα είμαι... Ισως και να μην εχει καμια μα καμία σημασία άλλωστε. Είμαι ένα εικονίδιο στον υπολογιστή σας, ένα νικνειμ που απλά χάνεται στο πλήθος των τόσων που κυκλοφορουν... Ηθελα να πώ απλά, οτι αυτό το φόρουμ έχει ως στόχο να περάσουμε καλά... Να περάσουμε όμορφα. Και ξερετε κατι; Ειμαι ευτυχισμένη που ειμαστε 30 νοματαίοι... Γιατί εδώ μέσα έχω όλους τους ανθρώπους που αγαπάω. Που είμαστε φίλοι και εκτός ιντερνετ. Και αυτό είναι που αρκεί. Αν αγαπητέ μου επισκέπτη ήρθες γιατί θελεις να γνωρισεις κόσμο, να κανεις παρέες, να μιλήσεις κάπου τότε... ηρθες στο σωστό μερος... Αν απο την άλλη ηρθες εδώ για σκοπους μαλλον διαφορετικους, αποθυμένα ανασφάλειες, και διάφορα τέτοια, η έξοδος του κάστρου μας είναι στο πλάι, ναι εκείνο το σημείο που παραμένει φωτισμένο.... Είναι όμορφα εδώ... Χαίρομαι που είμαι μαζί σας... Και θα ηθελα ο,τι κι αν σκέφτεστε ο,τι κι αν αισθάνεστε να το μοιραστούμε. Γιατί πάνω απ όλα, είμαστε ή πρόκειται να γίνουμε φίλοι. Να περνάτε πανέμορφα ο,τι κι αν κάνετε.... | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Κυρ Νοε 13, 2011 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 14, 2011 8:30 pm | |
| πωπω... τι να πω τωρα? ο καθενας ειναι κατι ξεχωριστο... παντα λεμε οτι θελουμε να ακολουθουμε την μαζα για να γινουμε ευρεως αποδεκτοι... αλλα ο καθενας εχει το δικο του στιγμα να αφησει... δεν νομιζω οτι η προσωπικοτητα του καθενος παραμενει απαρατηρητη, παρασυρμενη και αναμεμειγμενη με το συνολο... | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 14, 2011 9:28 pm | |
| Αν είναι να γίνεις ευρέως αποδεκτή χωρίς αυτό που βγάζεις να είναι ο εαυτός σου , τότε τι να το κάνεις..? Θα υποκρίνεσαι ότι εισαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι και δε θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος. Θα σε τρώει σιγά σιγά.. Οπότε , να είσαι ο εαυτός σου να περνάς καλά και τότε θα ξέρεις πως όποιος είναι δίπλα σου είναι πραγματικά επειδή του αρέσεις εσύ όπως είσαι κ όχι επειδή υποκρίνεσαι. Θα είναι αληθινό και δε θα φοβάσαι να μην χαθεί. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 14, 2011 9:30 pm | |
| συμφωνω απολυτα... οι ανθρωποιο που ειναι διπλα πρεπει να μας προτιμουν και να μας συμπαθουν για αυτο που πραγματικα ειμαστε. οχι για ενα πλαστο προσωπειο... η υποκρισια σε καταστρεφει... στο τελος ξεχνας ποιος πραγματικα εισαι | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 14, 2011 9:41 pm | |
| Ακριβώς.. Οπότε να είστε καλά με τους εαυτούς σας κ όπως λέει και το τραγουδάκι '' σ ' όποιον αρέσουμε''.. Μη σας πέρνει από κάτω. Μιλήστε με τους φίλους σας κ οι πραγματικοί απ αυτούς θα σας βοηθήσουν σ ότι κ αν περνάτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Τετ Νοε 16, 2011 4:20 am | |
| σωστα... οι αλλοι πρεπει να σε αποδεχονται για αυτο που εισαι και οχι αυτο που υποκρινεσαι ή αυτο στο οποιο προασπαθουν να σε μετατρεψουν... τοτε οντως χανεσαι μεσα στο πληθος... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Πεμ Νοε 17, 2011 1:56 am | |
| συμφωνω και εγω!! αλλαα εγω παλι καλα που σταματησα να κανωω παρεα με αυτος! γιατι με καταστρεφανε! μν κανετε και εσεις το ιδιο λαθος! οπως τα λετε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Πεμ Νοε 17, 2011 3:21 am | |
| ποιοι αυτοι? αλλα αν ειναι να μας πεις, ας το συζητησουμε στην γενικη κοτβεντουλα... η αν θελετε ανοιγω αναλογο τοπικ | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Παρ Νοε 18, 2011 5:08 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Σαβ Νοε 19, 2011 5:54 pm | |
| ειπα μα αμοιξω ενα για το θεμα αυτο που συζητουσαμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Σαβ Νοε 19, 2011 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Σαβ Νοε 19, 2011 10:32 pm | |
| xexexe λες? και να γράφουμε μέσα κουτσομπολιά? τι κάνει ο ''του απέναντι μπαλκονιού'' και ο μαλ...κ@ς της γωνίας? φάση θα χει! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Σαβ Νοε 19, 2011 11:24 pm | |
| χαχ!!!ναι ναι καλο!!!εγω ειμαι υπερ αυτου του τοπικ που λετε:P:P:P:P και ναι πως φαινεται ο κουτσομπολης ανθρωπος! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| |
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Κυρ Νοε 20, 2011 1:08 am | |
| οντως castiel τρομαρα κουτσομπολης!!!χαχαχαχχα και για να κανω λιγο την κακια!! αντε!!χαχαχχαχα | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Κυρ Νοε 20, 2011 1:17 am | |
| ΟΚ κ εγώ - Σπόιλερ:
σποιλερ για να είμαι ΟΝ τοπικ και ΝΑΙ είμαι κουτσομπόλης! :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Κυρ Νοε 20, 2011 5:39 am | |
| χχαχαχα!! αντεε ανοιξτε το! :Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 21, 2011 5:57 am | |
| Castiel μην ανησυχεις ειμαι και εγω στο κλαμπ των κουτσομπολιδων!Δεν σε κατηγορω χεχε!!Ανοιξτε το πια να βρουμε την υγεια μας οι κουτσομπολιδες εκει!:P:P:P | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Πεμ Ιαν 12, 2012 10:45 pm | |
| Με το που το διαβασα εμεινα το τοπικ για το μπλοκ με τα κουτσομπολια | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Σαβ Φεβ 04, 2012 4:26 am | |
| Εχεμ... Σπαμ...εχεμ... Είστε ελεύθεροι να ανοίξετε ότι τόπικ θέλετε αρκεί να ακολουθεί τους όρους χρήσης. | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Φεβ 13, 2012 8:32 pm | |
| Σοβαρα λιγο ψυχοπλακοτικο | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Τετ Φεβ 15, 2012 3:31 am | |
| Φόρουμ για βαμπιρ είναι.... :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Night Castle- Introduction Δευ Νοε 12, 2012 8:46 pm | |
| Είσαι πολύ σωστή σε όλα από όσα είπες Τα ίδια πράγματα ακριβώς θα έγραφα εάν ήμουν στην θέση σου | |
|
| |
| Night Castle- Introduction | |
|