| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουν 25, 2012 3:49 pm | |
| εγω δυο βραδια τωρα δεν θυμαμαι τι ειδα... παντως χαιρομαι που χθες το βραδυ δεν ειδα ονειρο με μορια και μηχανογραφικα... ειναι μια ανακουφιση | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουν 25, 2012 4:04 pm | |
| εγω αν δω τιποτα που να εχει σχεση με μαθηματα σχολες κτλπα θα παω στον παπα να μου κανει αγιασμο....εμενα κατι τετια με τρομαζουν εγω χθες ειδα πως με κυνηγουσαν σε κατι σοκακια κι μετα εφαγα μια φαιρα κι ξυπνησα....τπτ το ιδιαιτερο | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουν 25, 2012 4:38 pm | |
| ειναι επειδη βγανουν τα μορια σημερα... αν και εχω ξαναδει τετοιο ονειρο... οταν εχω αγχος για κατι | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουν 25, 2012 4:39 pm | |
| αχουυ καολη επιτυχια λοιπν ^^^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουν 25, 2012 4:51 pm | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 1:43 am | |
| Όντως καλή επιτυχία! και εγώ τώρα το μεσημέρι είδα ένα όνειροοο άστα να πάνε! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 2:16 am | |
| γιααααα πεςςςςς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 7:16 pm | |
| ναααααιιιιι... για πες! - Σπόιλερ:
σας ευχαριστω. αν και πολυ καλα τα πηγα τελικα
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 7:52 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 7:55 pm | |
| - Σπόιλερ:
δεν το συζηταμε καλυτερα στην γενικη κουβεντουλα μην σπαμαρουμε?
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 8:42 pm | |
| Δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά έχει να κάνει με πολύ μυστικοπάθεια...
Αν θέλετε σας λέω ένα άλλο όνειρο που μου έχει κολλήσει... Γιατί προσωπικά μου φάνηκε πολύ αστείο..:Ρ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιουν 26, 2012 9:38 pm | |
| | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουν 27, 2012 6:52 pm | |
| Εγω παλια εβλεπα οτι με κυνηγούσε ο Scream | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουν 27, 2012 7:09 pm | |
| ασε μην λες για Scream ακομα τους φοβαμε οταν τους βλεπω μια φορα που κανανε μια πλκα εκει που κοιμομουν μ πεταξανε κολονια ξυπνισα αποτομα κι ηταν απο πανω μου με μασκες Scream κι πρεπει να με ακουσε ολη η Κρητηηη...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουν 27, 2012 10:26 pm | |
| Λοιπόν είχα δει ένα βράδυ (φέτος το είχα δει...) Τέλος πάντων είχα δει, οτι ήμουν σε ένα εστιατόρια μέσα και απέξω στην αυλή ήτανε ένα ζευγάρι με έναν που μου άρεσε παλιότερα... Δεν υπήρχαν σερβιτόροι τίποτα, μόνο ο διευθυντής τα έκανε όλα και σεφ και σερβιτόρος. Αυτός ήτανε κάπως παχουλός και είχε καράφλα άντε και λίγο ψηλός... είχε και ένα σκυλί τσιούαου με διασταύρωση άλλη ράτσα! Ήτανε καφέ και πάρα πολύ κοντό σκυλί και φορούσε κάτι κοριτσίστικα ρούχα ενώ ήτανε αρσενικό. Κάπως έτσι δηλαδή... - Σπόιλερ:
Λοιπόν εκεί που καταστρώναμε ένα σχέδιο για το πως θα τον κάνω και καλά να με κοιτάξει.. Κάτι έγινε και ο σερβιτόρος (διευθυντής) πήγε στο σώμα του σκύλου και ο σκύλος πήγε στο σώμα του σερβιτόρου.... Έτσι έπαιρνα συμβουλές από το σκυλί που ήτανε ο σερβιτόρος(διευθυντής) στο σώμα του σκυλιού και μιλούσε πολύ μάγκικα... Ε στο σκυλί που ήτανε στο σώμα του σερβιτόρου(διευθυντή) του είχαμε πει να κάνει την δουλειά του και καλά σαν σερβιτόρος, για να μην μας ανακαλύψουν... Έτσι σε κάποια στιγμή μπαίνει μέσα ο σερβιτόρος που ήτανε στο σώμα του το σκυλί κλαίγοντας! και φωνάζοντας με τα χέρια να κουνιούνται πέρα δώθε (σαν γκέι, χωρίς παρεξήγηση...) "Δεν μπορώώώώ άλλο..." το έλεγε κιόλας με αλλαγμένη την φωνή του σαν κορίτσι.." Θα με καταλάβουν" . Εγώ εν τω μεταξύ να έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα στο όνειρο μου... Το σκυλί ήτανε γκέι... Και το απέδειξε στο ανθρώπινο σώμα... Το επόμενο που θυμάμαι ήτανε να τον παρηγορώ και ο,τι όλα καλά θα πάνε... Και μετά ξύπνησα....:Ρ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιουν 28, 2012 12:11 am | |
| οκ παραξενο ονειρο...αλλα ωραιο σαν σειρα ακουγεται....^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιουν 28, 2012 3:58 am | |
| Εντελώς παράξενο!:Ρ Ναι κάτι τέτοια βλέπω και όλοι μου λένε ο,τι είναι σαν να βλέπω καμιά ταινία στα όνειρα μου...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 12:58 am | |
| μα σαν ταινια μοιαζει... παντως πλακα ειχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 1:01 am | |
| Ναι άστα να πάνε...! :Ρ Και πάλι σήμερα είδα αλλόκοτα πράγματα!:Ρ - Σπόιλερ:
Και η ιστορία μου ένας χαμένος άγγελος από όνειρο μου είναι...:Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 1:04 am | |
| ααα... δεν την εχω διαβασει ακομα... λειπω πολυ καιρο και εχω πολλες ιστοριες να διαβασω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 1:07 am | |
| Α ναι...:Ρ δεν πειράζειι...:Ρ θα δεις..:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 1:07 am | |
| ανυπομονω... | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 4:09 am | |
| εγω χθες ειδα μια βλακεια... οτι ο κολλητος μου τραγουδισε σε ενα διαγωνισμο το αγαπημενο μας τραγουδι....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 5:30 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 6:57 pm | |
| Μαρία, αυτό με το σκυλί ήταν... Κι εμένα τα περισσότερα που γράφω είναι από όνειρα. Κάποιοι χαρακτήρες για παράδειγμα ή σκηνές είναι σχεδόν αυτούσια όπως τα είχα δει. Και αυτό που θα γράψω για το διαγωνισμό, η αρχή είναι από όνειρο. | |
|
| |
| Όνειρα | |
|