| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| |
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουν 29, 2012 8:01 pm | |
| Εντελώς Χριστίνα...Σε όσους το έχω πει... Μου λένε "Φύγε από εδώ...:Ρ"
Χμμ ενδιαφέροννν...:Ρ πολύ ωραίο! :Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 12:13 am | |
| Πιστεύω πως ορισμένα όνειρα έχουν νόημα. Κάθε μέρα ο άνθρωπος βλέπει όνειρα, μόνο που ίσως να μην θυμόμασται τι είδαμε και αυτό συνέχεια μου συμβαίνει, βλέπω όνειρα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι είδα! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:22 am | |
| και εγω συχνα δεν μπορω να θυμηθω τι ειδα... ειδικα τις τελευταιες μερες γιατι ειμαι πτωμα και μετα δεν θυμαμαι ουτε αν ειδα ονειρο | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:29 am | |
| χμ ετσι ειναι ο ανθρωπος θυματε πραγματα μονο οταν τα δει και ζησει....τα αλλα ειναι παιχνιδια τ εγκεφαλλουυυ αλλοι τα θυμονται αλλοι οχι | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:14 pm | |
| εχω δδιαβασει οτι τα ονειρα ειναι το υποσυνηδειτο σου και εξηγει περιπου το τι θα γινει στο μελλον.. αν δεν τα θυμασαι αυτο σημαινει οτι το ασυνηδειτο σου σου λεει οτι δεν εισαι ετοιμη να το αντιμετοπησεις.... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 7:37 pm | |
| εγω ηξερα οτι εχει να κανει με τα βιωματα της μερας | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:13 pm | |
| Ναι, κι εγώ ήξερα για να βιώματα της ημέρας. Αυτό με το υποσυνείδητο δεν ξέρω... Μου φάινεται λίγο παράξενο. Το να δεις για παράδειγμα ότι πεθαίνεις, δεν νομίζω ότι το θυμάσαι επειδή νιώθεις έτοιμος να πεθάνεις :/ | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:56 pm | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- ασε μην λες για Scream ακομα τους φοβαμε οταν τους βλεπω μια φορα που κανανε μια πλκα εκει που κοιμομουν μ πεταξανε κολονια ξυπνισα αποτομα κι ηταν απο πανω μου με μασκες Scream κι πρεπει να με ακουσε ολη η Κρητηηη......
το φανταζομαι | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 3:47 am | |
| -.- δεν φανταζεσαι.....-.- καταντησα να γεμισω το δωματιο μου κουκλακια...εικονισματα σταυρους κι οτι αλλο θες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:07 am | |
| - Raven έγραψε:
- Ναι, κι εγώ ήξερα για να βιώματα της ημέρας.
Αυτό με το υποσυνείδητο δεν ξέρω... Μου φάινεται λίγο παράξενο. Το να δεις για παράδειγμα ότι πεθαίνεις, δεν νομίζω ότι το θυμάσαι επειδή νιώθεις έτοιμος να πεθάνεις :/ βεβαια εχω ακουσει, ουκ ολιγες φορες, οτι καποια ονειρα εχουν βγει αληθινα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:10 am | |
| Πιστευω πως τα καλα ονειρα ωγενουν αληθινα...υπαρχει μια πετρα η οποια βοηθαει στο να πραγματοποιηθουν τα ονειρα ειναι υμιπολιτημη (σκωτοσα την ορθογραφια αλλα οκ) αλλα δεν θυμαμε πως ονομαζεται -.-' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:20 am | |
| πετρα? δεν ξερω... δεν τα πολυπιστευω αυτα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:22 am | |
| ναι πως ειναι ο αμεθυστος...? που και καλα σε βοηαθαει να εχεις καλη τυχη και να μην σε πιανει το κακο ματι ? εε ετσι ειβναι κι αυτη ουτε εγω το πολυ πιστευω αλλα κανεις δεν χανει τιποτα ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:26 am | |
| σωστα.... καλη ειναι η γνωση. και αποδεκτη | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:31 am | |
| ναι αν και καποια πραγματα ειναι τελιως παρανοικα....πζ υπαρχει ενα κοριτσι στην γειτονια μπου που μετακομισε τωρα πριν 1 βδομαδα ε λοιπον εδω και μια βδοαμαδα βλεπω ξανα και ξανα το ιδιο ονειρο....πως αυτη ντε και καλα ειναι αγγελος....καθε φορα πηγαινω σε ενα στενο που ειναι 4-5 τετραγωνα πιο πανω απο το σπιτι μου μπλεκω με κατι τυπακια κι αυτη ερχετε με φτερα κι με σωζει καθε φορα... ασε που ειναι και πολυ μυστηρια -.- δεν μπαινει ουτε βγενει κανεις απο το σπιτι της εβαλε δεκαδες τριανταφυλλα κι κρινους στο μπαλκονι της.....και ειναι μυστηρια δεν μιλαει κι ουτε βγαινει συχνα εξω -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:37 am | |
| μπορει κατι να της συνεβει | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:42 am | |
| εγω αυτο δεν το νομιζω.....αλλα ισως να ειναι μια απλη συμπτωση ΑΝ και τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτο που ζουμε κι αποκαλουμε κοσμο.....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:49 am | |
| οντως... τιποτα δεν γινεται τυχαια | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 4:52 am | |
| ποτε δεν γινετε τιποτα τυχαια.....ολα για καπιον γυαλισμενο λογο γινονται.....^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 8:06 pm | |
| γυαλισμενο, ε? αλλα και εμεις οι ιδιοι, συχνα κανουμε κατι λογω απωτερου σκοπου | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 02, 2012 8:29 pm | |
| χαχα ναι Γυαλλλλλλισμεννννοοοοο^^ ε ναι οτι περναει απο το χερι μας για να πετυχουμε κατι το κανουμεε εε αυτα τωρα δεν νομιζω να περνιουνται για τυχαια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιουλ 06, 2012 4:22 am | |
| | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:46 pm | |
| χμ δεν ξερω γιατι αλλα εγω ειδα οτι με σκοτωνουν και το βλεπω 3 βραδιες συνεχομενες ξυπναω κι μετα ξαναβλεπω το ιδιο.....Περπαταω σε εναν σκοτεινο δρομο.....ξαφνικα θυμαμε πως διαλεξα λαθος δρομο κι κατευθυνομαι σε μια αλανα που δεν εχει σπιτια γυρω γυρω...και εκει με περιμενει ενας τυπος με κατακοκκινα ματια ραταει ενα οπλο και με πυροβολει.....! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:50 pm | |
| Μήπως επειδή βλέπεις πολλές ταινίες με όπλα;; | |
|
| |
| Όνειρα | |
|