| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 2:28 am | |
| και εγω τα θυμαμαι πολλες φορες και μερικα τα θυμαμαι και μερες μετα. άλλα τα ξεχναω | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 6:29 am | |
| εγω αν δεν ειναι μπερδεμα το ονειρο το θημαμε. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 5:33 pm | |
| εγω δεν ξερω γιατι αλλα καποιες φορες ξυπναω και θελω να θυμηθω το ονειρο που ειδα και δεν μπορω με τιποτα. αλλες φορες δεν ψαχνω στην μνημη μου καν να δω αν το θυμαμαι η οχι. | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 6:33 pm | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- εγω δεν ξερω γιατι αλλα καποιες φορες ξυπναω και θελω να θυμηθω το ονειρο που ειδα και δεν μπορω με τιποτα. αλλες φορες δεν ψαχνω στην μνημη μου καν να δω αν το θυμαμαι η οχι.
περιορισμενη μνημη... εγω χθες ειδα κατι πολυ μπερδεμενο... κυριως εβλεπα προσωπα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 7:57 pm | |
| μια χαρα ειναι η μνημη μου. απλα δεν εσχολουμαι με τα ονειρα. | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μάης 01, 2011 9:17 pm | |
| και εγω το παθενο αυτο καποιες φορες. θελω απεγνοσμενα να θημιθω τι ειδα κ δεν μπορω. εγω χθες ειδα ενα φρικτο ονειρο. και δυστιχος το θημαμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Μάης 02, 2011 4:00 am | |
| εγω βλεπω ωραια ονειρα. μαλλον φταιει η διαθεση μου. σπανια πεφτει | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Μάης 02, 2011 4:57 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Μάης 02, 2011 4:59 am | |
| και χαιρομαι που δεν βλεπω εφιαλτες. ειναι μια καποια ανακουφιση | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Μάης 04, 2011 7:27 pm | |
| εμενα δεν με πειραζουν και τοσο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Μάης 05, 2011 3:10 am | |
| | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 16, 2011 10:37 pm | |
| Τα όνειρα είναι επηρεασμένα απο την πραγματικότητα... Για τα προφητικά όνειρα που λέτε δεν έχω δει ποτέ και δεν ξέρω αν θέλω γιατί μπορέι να προφητέψουν και κακά πράγματα... Πολλές φορές δεν θυμάμαι τα όνειρά μου και είναι εκνευριστικό γιατί θέλω... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σχεδόν πάντα είναι περίεργα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Οκτ 17, 2011 12:12 am | |
| κι εγω απορια το εχω γιατι αλλες φορες θυμομαστε τα ονειρα μας και αλλες οχι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Οκτ 17, 2011 2:58 am | |
| Εξαρτάται νομίζω από τη στιγμή που ξυπνάς και από το πόσο βαθιά κοιμάσαι. Επίσης, αν είναι κάτι ασυνήθιστο ή αγχωτικό είναι πολύ πιο πιθανό να το θυμάσαι από κάτι καθημερινό και χαλαρό... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Οκτ 17, 2011 3:14 am | |
| Όσο πιο έντονα συναισθήματα σου προκαλεί ένα όνειρο, τόσο πιο πιθανό να το θυμάσαι την άλλη μέρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Οκτ 17, 2011 4:11 am | |
| | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Οκτ 17, 2011 10:02 pm | |
| Εγω απο τότε που άνοιξαν τα σχολεία κοιμάμαι βαθιά μάλλον γι'αυτό δεν τα θυμάμαι...:Ρ | |
|
| |
toni97 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2012 Ηλικία : 27
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 12, 2012 7:38 am | |
| - Pandora έγραψε:
- Επίσης είναι απαίσιο να προσπαθείς να φωνάξεις κ να μην μπορείς...
Το παθαίνω συχνά.... Εγώ συνήθως βλέπω απλά ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ όνειρα...Δεν βγάζω νόημα και η "πλοκή" του είναι άστα να πάνε... Σπάνια βλέπω εφιάλτες...Αλλά είδα χθες βράδυ αρκετούς...Που με άγχωσαν ΠΑΡΑ πολύ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 12, 2012 7:44 pm | |
| εγω προσφατα ειδα ενα ονειρο με μια φιλη μου και ηταν τοσο αληθινο που την επομενη μερα την ρωτησα αν οντως συνεβει | |
|
| |
toni97 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2012 Ηλικία : 27
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 12, 2012 9:21 pm | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- εγω προσφατα ειδα ενα ονειρο με μια φιλη μου και ηταν τοσο αληθινο που την επομενη μερα την ρωτησα αν οντως συνεβει
Όντως...Πολλές φορές ένα όνειρο μπορεί να είναι τόσο αληθινό που κάθομαι σκέφτομαι αν είχε γίνει στην πραγματικότητα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιαν 13, 2012 8:55 pm | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιαν 13, 2012 9:50 pm | |
| παιδια να ξερετε οτι η ερμηνεια των ονειρων ειναι καθαρα προσωπικη. Ο καθενας αν αρχισει να προσεχει τα ονειρα που βλεπει (οταν βλεπει) και προσεχει τι εγινε την επομενη μερα του ονειρου του τοτε μπορει να ξερει αν τα ονειρα του ειναι προφητικα η' οχι (οταν λεω προφητικα δεν εννοω κατι τρομερο απλα κατι που αφορα τον καθενα μας στην απλη καθημερινη μας ζωη) σας τα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Ιαν 21, 2012 1:13 am | |
| και εγω αυτο παθαινω πολλες φορες. μου εχει συμβει κατι και το ιδιο βραδυ βλεπω ενα ονειρο που το αφορα... σαν σημερα | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Απρ 10, 2012 8:42 pm | |
| και εγώ συνήθως εφιάλτεσ βλεπω!!! χθές είδα ένα με τον merilyn manson να με πνίγει!!!! μετά από αύτο τον σιχάθηκα!!!! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Απρ 10, 2012 10:33 pm | |
| | |
|
| |
| Όνειρα | |
|