| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 12:47 am | |
| Στέλλα όταν εννοούσες ότι μάλλον κάτι θέλει ο Σατανάς τι εννοούσες;:Ρ
Και εγώ βλέπω κουλά όνειρα πολλά! :Ρ
Μια φόρα είχα δει τον φύλακα άγγελο μου...
Και μια φορά είχα δει την εικόνα που έχω της Παναγιάς να μου μιλάει... Ο.Ο
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 1:14 am | |
| Wow! Εγω εχω δει πως το σχολείο μου ήταν κατακλυσμένο απο βαμπιρ και μας μεταμορφωνανε! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 3:01 am | |
| Χαχαχα εγώ είχα δεί λέει μία φορά να είμαι στο παλιό δημοτικό μου λεέει και να είναι σκοτείνος ο διάδρομος και τα πατζολυρια να ανοιγοκλείνουν και να εμφανίζεται ένα γυναικείο πρόσωπο.Ααα Μαρία και εγώ έχω δεί τους άγγελους μου. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 3:30 am | |
| εγώ βλεπω ολο την πρώην μου σε εφιάλτες, κι αυτή με βλέπει με άλλες-.-:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 3:36 am | |
| Τα περισσοτερα όνειρα, που βλέπουμε είναι επειδή σκεφτόμσται κάτι παρα μα παρα πολύ και μας μένει για αυτο το βλέπουμε στο όνειρο μας. Για αυτό ισως η κοπέλα σου να σε σκεφτεται με άλλες και έσυ να την σκέφτεσαι και για αυτό την βλέπεις. Μάλλον την αγαπάς πολύ! (Δεν νομίζω να σε πείραξα ή κατι τέτοιο) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 3:38 am | |
| Όχι αυτό θα είναι! Γιατί όλο γι'αυτήν μιλάει!:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 5:34 am | |
| μαρία σουτ:Ρ Λία ναι ισχύει, και της έχει κολλησει κατι που την κανει να βλεπει τετοια γι αλλες.. Πάντως τελευταία βλέπω πολλά ατομα σ εφιαλτες, οχι απαραίτητα ερωτικά. Πχ πριν μέρες είδα ότι νευρίασα πολύ ασχημα με τους γονεις μ κ βγήκα εκτος εαυτου, ξεσπασα με αποτελεσμα να φυγω απ την οικογενεια Ο.ο κ μετα απο 2-3 μερες ξαναδα οτι τσακωθηκα παρα πολυ ασχημα με τη μανα μου, κ την χτυπησα απ τα νευρα μου :Ο το περιεργο ειναι οτι δεν εχω τετοια προβληματα με τους γονεις μου, ημαστε πολύ καλά, παρα πολυ καλα θα λεγα τελευταια:S | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:32 am | |
| Ε Σταύρο μερικές φορές τα όνειρα μπορεί να σημαίνουν το αντίθετο! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:38 am | |
| πώς το βγαλες αυτό το συμπέρασμα? :P | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:43 am | |
| Μπορεί αυτό (υποσυνείδητα) να φοβάσαι ότι θα σου συμβεί, γι' αυτό και το βλέπεις στον ύπνο σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:49 am | |
| Ναι μπορεί να είναι και αυτό που λέει η Αργυρώ! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:53 am | |
| Όχι μπορεί, είναι. Τόσα βιβλία ψυχολογίας έχω φάει στη μάπα, κοπελιά. Πως τολμάς να με αμφισβητείς; :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 7:02 am | |
| Δεν σε αμφισβήτησα! Απλά είπα και καλά μπορεί... μωρέ για να ψαρώσω τον Σταύρο...:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 6:47 pm | |
| Πάντως άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Αλλά εγώ συνήθως αυτά που φοβάμαι δεν τα βλέπω! Οπότε δεν ισχυεί πάντα.Ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό αλλά όχι πάντα! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 9:47 pm | |
| ευτυχως ολα καλά πάντως:Ρ ειρήνη, ο καθενας ειναι διαφορετικός, οπότε δεν ισχύουν όλα για όλους! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 10:19 pm | |
| Σαφώς! Αυτό δεν λέω; Ότι δεν ισχύει πάντα.Τίποτα δεν είναι απόλυτο ακόμα και στα όνειρα! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 10:31 pm | |
| ακριβώς τίποτα δεν ειναι απόλυτο στη ζωή | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 10:36 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 21, 2012 10:51 pm | |
| Παιδιά, μην λέτε ότι θέλετε. Δεν μπορείς να καθορίσεις το υποσυνείδητο. Και δεν είπα ότι βλέπεις ΜΌΝΟ τους φόβους σου στα όνειρά σου. Βλέπεις ό, τι ''πετάς'' (για να το πω χονδρικά) στο υποσυνείδητο: άσχημες αναμνήσεις, ορμές, επιθυμίες, φόβους κ.α. Πράγματα που ο ''καθώς πρέπει'' εαυτό σου (το ''εγώ'') για κάποιο λόγο έχει στείλει εκεί (είτε αυτό είναι ντροπή, είτε άγχος, είτε ενοχές ή διάφοροι άλλοι παράγοντες. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 12:11 am | |
| Δεν λέμε αυτό.Απλά λέμε ότι δεν συμβαίνει σε όλους.Για παράδειγμα σε μένα δεν γίνεται αυτό.Γι αυτό λέμε ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 1:04 am | |
| Εμενα παντα αυτο μου συμβαινει και αυτα που εχω στο πισω μερος του μυαλου μου τα βλεπω στα ονειρα μου και μαλιστα συνδυασμενα ολα μαζι και μερικες φορες αν ξυπνησω και ξανακοιμηθω αμεσως θα δω τη συνεχεια του ονειρου οπως ακριβως θελω εγω! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 1:08 am | |
| Εμένα δεν μου τυχαίνει σχεδόν ποτέ. Γι αυτό λέω ότι δεν το παθαίνουν όλοι. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 2:50 am | |
| έχει συμβεί σε κανέναν να δει ένα ονειρο ακριβώς το ίδιο ξανά? Κανονικά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο ή πολύ σπάνιο, αλλά εγώ το χω παθει 2 φορές | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 2:59 am | |
| Και εγω το έχω πάθει μια φορά! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Δεκ 22, 2012 3:04 am | |
| α, δεν ειμαι ο μόνος δηλαδή:Ρ | |
|
| |
| Όνειρα | |
|