| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 1:58 am | |
| Ή ότι πιστεύεις ότι μόνο λίγοι και εκλεκτοι επιτρέπεται να ζουν σε αυτόν τον κόσμο???
Εγώ τις προάλλες είχα δει ότι είχα πεθάνει (δεν ξέρω πώς ακριβώς και γιατί) άλλα έβλεπα το σώμα μου σαν ψυχή και ήθελα να μπω μέσα αλλιώς θα με έθαβαν και δεν μπορούσα. Φυσικά κατατρόμαξα και ξύπνησα (ευτυχώς). | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 2:14 am | |
| πωωωωωωωωωωωωωωωω........... μακαβριο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 3:02 am | |
| Ναι, άσε, χάλια... Μετά άντε να κοιμηθώ... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 5:18 am | |
| Sensitive Vampire έγραψε: είσαι γενικα σκληρη και εκδικητικη σαν χαρακτήρας?
Raven έγραψε: Ή ότι πιστεύεις ότι μόνο λίγοι και εκλεκτοι επιτρέπεται να ζουν σε αυτόν τον κόσμο???
Δεν θα έλεγα ότι είμαι εκδικητικό άτομο...Σκληρή στην κρίση μου μπορεί να είμαι, αλλά δεν νομίζω να προέβαινα ποτέ σε μια τόσο ακραία απόδοση της δικαιοσύνης, ούτε καν για χάρη της εκδίκησης.
Όσον αφορά την δικαιοσύνη: όπως προείπα, εγώ είδα ότι εκτελούσα διαταγές της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι από αυτούς που βασάνισα ήταν καταδικασμένοι με ισόβια κάθειρξη και βάλε. Ίσως με αυτό τον τρόπο να ήθελαν να δούνε ποιος θα κατανοούσε και καλά για αυτά που έκανε και θα ζητούσε συγνώμη. Νομίζω αυτό ήταν και το κλειδί της όλης υπόθεσης.
Όσο για το όνειρό σου, Raven, κάτι αντίστοιχο είχα δει και εγώ όταν πέθανε η γιαγιά μου. Μήπως περνάς μια δύσκολη περίοδο ή μια περίοδο με πολύ άγχος/τρέξιμο κτλ; | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 2:22 pm | |
| Eγω ειδα πριν λιγες μερες οτι ημουν με δυο φιλους μου σε ενα πολυκαταστημα.Που λετε καποια στιγμη χανετε ο ενας φιλος μου και κανονιζω με τον αλλον να ψαξουμε το κτηριο και να ξανασυναντηθουμε σε ενα συγκεκριμενο σημειο.Περπαταω-Περπατω,βγαινω εξω απο το κτηριο και κατευθηνω σε κατι αποθηκες.....προχωραω σε ενα μικρο στενο και βλεπω μπροστα μου εναν τυπο να περπαταει καπως "Υποπτα"Και σαν χαζη που ειμαι στριβω σε ενα αλλο δρομακι το οποιο ειναι αδιεξοδο.Ερχετε και ο τυπος βγαζει ενα μαχαιρι και με μαχαιρονει.Και αμεσως μετα βλεπω να περπαταω παλι στο δρομακι να βλεπω τον τυπο,να στριβω και αυτην την φορα να βγαζει οπλο και να με πυροβολει..... Και τωρα εγω που παιθανα και μαλιστα 2 φορες τι σημενει???????? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Μαρ 12, 2011 9:45 pm | |
| Τα όπλα μπορεί να σημαίνουν έναν τραυματισμό στο σημείο που σε πέτυχαν ή κάποια αρρώστια. Όταν βλέπεις τον εαυτό σου νεκρό και μάλιστα 2 φορές, αυτό λένε ότι είναι καλό (που σημαίνει ότι θα το ξεπεράσεις) Αν είδες αίμα όταν σε μαχαιρώνανε ή σε πυροβολούσαν, αυτό είναι γρήγορο. Αυτά τα ολίγα. Τα υπόλοιπα στον ονειροκρίτη! :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 3:05 am | |
| λες να μην σου αρεσε η μια εξελιξη και να το επανελαβες? εγω οταν κοιμαμαι το κανω πολλες φορες. βλεπω κατι, δεν μου αρεσει η εξελιξη και το αλλαζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 3:20 am | |
| Μα ναι...Για αυτό τον λόγο άλλαξε δρόμο την δεύτερη φορά, αλλά η κατάληξη ήταν δυστυχώς η ίδια Από ό, τι μου 'χουν πει, αν δεις τον δικό σου θάνατο, αυτό είναι καλό (ναι, ξέρω, μακάβριο, έτσι Αν δεις πεθαμένο στον ύπνο σου δεν είναι και τόσο καλό. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 5:11 pm | |
| Ωχ, πάει η κολλητούλα μου... Είδα ότι τη σκότωσε ένας καραφλός... Ίσως αυτό που μου είπες για το άγχος να ισχύει γιατί τώρα είμαι 2α λυκείου και πρέπει να διαβάζω συνέχεια και επειδή δεν είχα πολυδιαβάσει τα τελευταία 3 χρόνια τώρα κάνω πολύ διάβασμα μαζεμένο και έχω αγχωθεί πολυ. Ίσως για αυτό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 8:46 pm | |
| Αυτό είναι καλό για την φίλη σου. Σημαίνει μακροζωία ή καλά νέα... Γενικότερα, για τους θανάτους στον ύπνο σας να γνωρίζετε: αν δείτε κάποιον που είναι ζωντανός να πεθαίνει, αυτό είναι καλό. Αν δείτε κάποιον συγγενή σας που είναι ήδη νεκρός, αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Ναι, υπέθεσα ότι ήταν λόγω άγχους γιατί και εγώ, όταν έχω άγχος, βλέπω παρόμοια όνειρα (ότι βγαίνει η ψυχή από το σώμα μου, ότι τρέχω για να προλάβω κάτι, ότι γράφω διαγωνίσματα και ξεχνάω τα πάντα, τέτοιου είδους όνειρα) Εντάξει, απλά νιώθεις πίεση και άγχος και αυτό σου βγαίνει και στον ύπνο σου. Υπομονή μωρέ...Άλλος ένας χρόνος σου έμεινε και μετά θα τελειώσει και το σχολείο... | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 9:48 pm | |
| Argy αυτο που ειπες οτι ειδες την γιαγια σου να πεθαινει το ειχα δει και εγω ειναι μακαβριο πολυ..γιατι ειχα δει την κηδεια της ενω ηταν ακομα ζωντανη και μετα απο αυτο το ονειρο μετα απο 2 χρονια πεθανε και οταν εφτασε πραγματικα η ωρα της κηδειας εννιωσα αυτο που λεμε ''deja vu" ηταν οπως τα ειχα δει στο ονειρο μου ακριβως!!εκεινη τη στιγμη παγωσα βγηκε αληθινο..αλλα μονο που στον υπνο μου την γιαγια μου για την κηδεια την ετοιμαζε η μαμα μου που αυτο σημαινε μετα οτι πεθανε στα χερια της μαμας μου..οταν δεις καποιον πεθαμενο στον υπνο σου εγω ξερω οτι σημαινει πως ισως πρεπει να πας να του αναψεις ενα κερι γιατι τον εχεις ξεχασει και ξερω οτι σημαινει και υγεια..οχι το αντιθετο που ειπε η Argy | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:02 pm | |
| Εξαρτάται το τι θα κάνει ο ''νεκρός'' στον ύπνο σου. Είναι πολλές οι ''παράμετροι'' και δεν τις θυμάμαι όλες...Που λες, το όνειρό μου ήταν και εμένα μακάβριο...Θα το βάλω σε spoiler και όποιος αντέχει, ας το διαβάσει - Σπόιλερ:
Όταν είχα δει αυτό το όνειρο, η γιαγιά μου είχε ήδη πεθάνει. Ήμουν στο νεκροταφείο ξυπόλητη, φορώντας ένα κάτασπρο φόρεμα. Είχε πυκνή ομίχλη. Θυμάμαι ότι τριγύριζα για λίγο στις ταφόπλακες μέχρι που βρήκα ένα πελώριο μαυσωλείο. Μέσα στο μαυσωλείο υπήρχαν αλυσίδες, σταυροί και μαραμένα λουλούδια. Επίσης, στο κέντρο βρισκόταν ένα φέρετρο με κλειστό το καπάκι. Το άνοιξα και είδα την γιαγιά μου ξαπλωμένη μέσα του και ήταν σαν να κοιμότανε, όχι λες και είχε πεθάνει. Και μόλις την άγγιξα στον ώμο, η ψυχή βγήκε από το σώμα της σαν ένα πνεύμα θυμωμένο και άρχισε να ουρλιάζει. Πισωπάτησα από τον τρόμο μου και άρχισα να ουρλιάζω και εγώ. Κάποια στιγμή, είδα την ψυχή της να γίνεται νέα ξανά και ανέβηκε στον ουρανό. Κλαίγοντας ακατάπαυστα, ξανάβαλα το καπάκι στο φέρετρο και τελικά το έθαψα στην γη. Ξέρω, το είπα με πολλές λεπτομέρειες, αλλά ακόμα το θυμάμαι αυτό το όνειρο.
Μπορεί να ήταν επειδή είχε πεθάνει πρόσφατα και είδα κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Πάντως ήταν τρομακτικό, αυτό είναι σίγουρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:13 pm | |
| οοοο really spooky!!!!πολυ goth αυτο!!θα τρομαζα αν το εβλεπα αυτο πιστευω οτι το ειδες γιατι η γιαγια σου ειχε πεθανει προσφατα..και εγω αφοτου ειχε πεθανει η δικια μου γιαγια εβλεπα και εγω παραξενα ονειρα με εκεινη μεσα και με αλλα προσωπα απο συγγενικο μου κυκλο με ασπρα ρουχα και τους εβλεπα ζωντανους και ξυπνουσα αλαφιασμενη..το δικο σου ονειρο σωστο θριλερ ηταν!!τα βλεπουμε αυτα επειδη εχουμε το νου μας σε αυτο ειμαστε ακομα σε σοκ ειναι στο μυαλο μας αυτο..την αλλη φορα ημουν ξυπνια πηγα στο σαλονι κοντα στα σαραντα της γιαγιας μου ηταν και ειδα καπνο μεσα στο σαλονι και νομιζα ειχε λιβανισει η μαμα μου αλλα δεν το ειχε κανει...εχω δει φοβερα πραγματα θα με λεγανε και τρελη αλλα αυτο δεν εχει να κανει με ονειρα:P:P | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:26 pm | |
| ειναι επειδη αυτο το γεγονος ειναι φρεσκο στο μυαλο μας ακομα ο θανατος καποιου αγαπημενου προσωπου δηλαδη..και το βλεπουμε και στα ονειρα.ευχαριστω για την κατανοηση ηταν ασχημη εμπειρια ολο αυτο..δεν θα πω τιποτα αλλο γι αυτο γιατι εχουν γινει κ αλλα..χαχαχαχαχ μαυσωλειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:37 pm | |
| Ναι, έχεις δίκιο. Ακόμα και αν δεν το σκεφτόμαστε, που λέει ο λόγος, δεν μπορούμε να αποφύγουμε την φωνή της συνειδήσεως μας. Και που να δεις κάτι άλλα όνειρα που βλέπω και είναι σαν να βάζω γρίφους στον εαυτό μου. Τελείως ''σπαζοκεφαλίστικα''! :P Έχω δει, ας πούμε, όνειρα όπου είμαι αρχαιολόγος και πρέπει να λύσω τα μυστήρια του κόσμου όλου για να ανοίξω μια πόρτα! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:44 pm | |
| εγω δεν ξερω βλεπω αρκετα περιεργα ονειρα... αλλα τα πιο ωραια ειναι οταν βλεπω να ξεμαλλιαζω μια ηλιθια απο το σχολειο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 10:46 pm | |
| Αυτό είναι όντως ωραίο όνειρο! Εκτονώνεις τα νεύρα σου κιόλας και βγάζεις και το άχτι σου! - Σπόιλερ:
Και εγώ είχα δει ότι με μια αχώνευτη στο σχολείο παίξαμε αγώνα σε ρινγκ και την έβγαλα νοκ-αουτ...Πολύ το ευχαριστήθηκα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Μαρ 13, 2011 11:26 pm | |
| Καλόόόό!!!! Κι εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι τέτοιο σε κάιτ τύπους που μου σπάνε τα νεύρα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Μαρ 15, 2011 3:47 am | |
| χαχα. εγω δεν πολυβλεπω περιεργα ονειρα για να πω την αληθεια.
οσο αυτο για τον θανατο και εμενα πεθανε ο παππους μου αλλα δεν θυμαμαι να εβλεπα τετοια ονειρα εκεινη την περιοδο | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Απρ 29, 2011 2:34 am | |
| εγω πρωσοπικα βλεπω σχεδον καθε μερα εφιαλτες,και οταν οχι, βλεπω γεγονοτα απο την ζωη μου μπερδεμενα και αλαγμενα καπος. Προσφατα ειδα μια μαυρη φιγουρα να πευτει απο μια ταρατσα και το αιμα να πεταγετε πανω μου...(αιδια,δεν μπορω καθολου το αιμα) και την επομενη μερα το αγορι μου επεσε απο το μπαλκονι του και εσπασε το ποδι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Απρ 30, 2011 4:41 am | |
| εχεις συχνα προφητικα ονειρα? | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Απρ 30, 2011 7:36 am | |
| ναι, πριν κατι χρονια ιδα οτι γυριζαμε σπιτι με την μαμα μου με το αυτοκινιτο και εκει στην πλατια κοντα στο σπιτι μου μας είχε κλισει τον δρομο ενα φορτιγο και οτνως εγινε. αλλη μια φορα ιδα οτι διαρυκτες μπικαν στο σπιτι μας,και όντος μετα απο ενα μηνα,στο πασχα του 09 αληθεια διαρυξαν το σπιτι μας. ειχα δει 5 μηνες πριν μπω στο νοσοκομειο οτι θα πιγενα για καποιον αγνωστο λογο νοσοκομειο και τελεικα μπικα για επεμβαση.την μεγαλη τεταρτη ειδα στο υπνο μου κατωμενα χερια και την μεγαλη παρασκευη ο αδελφος μου εκοψε τα χερια του με το μαχερι. μερικες φορες, νομιζω οτι ζω μια κατασταση ξανα, οπως περσι το καλοκαιρι με ριξαν με τα ρουχα απο το λυμανι κατι φιλοι μου και ενιωθα οτι καποτε ειχε ξανασυμβει αυτο. δεν πολυ πιστεβω σε ονειρα γιατι ολα αυτα ηταν αναμενομενα να γινουν εκτος απο την επεμβαση μου και την διαρυξη.παντα πηστεβα οτι τα ονειρα συνδεοντε με εμπειριες μας ή με πραγματα που θελουμε να σημβουν. (α και μια παρενθεση, πολλους εφιαλτες αρχισα να βλεπω μετα απο μια περιοδο που για προσωπικους λογους και καπως οικογενειακους ειμουν σε καταθληψη) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Απρ 30, 2011 5:31 pm | |
| πωπω... εσυ σε λιγο θα προβλεψεις και το μελλον. εχω δεν εχω τετοια ονειρα. συνηθως βλεπω βλακειες. αλλα και εγω πιστευω οτι εξαρτονται απο την ψυχολογια μας οταν παμε να κοιμηθουμε, απο αυτα που ζησαμε εκεινη την μερα και απο τις επιθυμιες μας. απλα στον υπνο μας ριχνουμε τα φραγματα του μυαλου μας και το υποσυνειδητο μας, μας παιζει παιχνιδια | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Απρ 30, 2011 9:09 pm | |
| εγω παντος σχεδον παντα θημαμε τι ειδα. σπανια ξεχναω.λενε οτι τις περισσοτερες φορες δεν θημομαστε τι ιδαμε. εγω οπως ειπα και παρανανο δεν πολυ πιστευω. απλα ετιχε να δω αυτα τ ονειρα και ετιχε μερικα να βγικαν αληθεια | |
|
| |
| Όνειρα | |
|