| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 7:50 pm | |
| χαχα, δεν υπάρχει λογική εξήγηση. μήπως έβλεπες συχνά «πάμε πακέτο» και θρίλερ με ανθρωποφάγους?><:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 7:52 pm | |
| Ίσως σκεφτόσουν ανθρωποφάγους και κάτι τέτοια.... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 8:04 pm | |
| Μάλλον!:Ρ Αυτό λέω και εγώ!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 8:18 pm | |
| Τώρα που το λέτε προχθές είδα το Wrong Turn 5 Bloodlines.Όλοι θέλω να πιστεύω έχετε δεί το Wrong Turn 1,2,3,4,5 και μάλλον θα με επηρέασε.Σκοτώνουν ανθρώπους για να τους τρώνε.Μάλλον αυτό θα με πείραξε :P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 8:23 pm | |
| - Renesmee Cullen έγραψε:
- Τώρα που το λέτε προχθές είδα το Wrong Turn 5 Bloodlines.Όλοι θέλω να πιστεύω έχετε δεί το Wrong Turn 1,2,3,4,5 και μάλλον θα με επηρέασε.Σκοτώνουν ανθρώπους για να τους τρώνε.Μάλλον αυτό θα με πείραξε :P
ε πες το τόση ώρα:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 8:25 pm | |
| Χαχαχ ναί τώρα το θυμήθηκα. Είχε να κάνει σχέση με αυτά. Γι αυτό μάλλον αλλά ξύπνησα ιδρωμένη στον ύπνο μου απο την τρομάρα που πήρα. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:24 pm | |
| Ειρήνη, ήταν που εσένα δεν σου συμβαίνει ποτέ αυτό | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:32 pm | |
- Πάντως άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Αλλά εγώ συνήθως αυτά που φοβάμαι δεν τα βλέπω! Οπότε δεν ισχυεί πάντα.Ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό αλλά όχι πάντα! Αααα ναι σωστα | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:34 pm | |
| χαχα την θάψατε την κοπέλα:Ρ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:49 pm | |
| Δεν την θάψαμε. Ήταν μια απλή παράθεση γεγονότων | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Δεκ 24, 2012 12:11 am | |
| Εντάξει μόνο μία φορά. Όχι πάντα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Δεκ 24, 2012 6:59 am | |
| Ειρήνη, είδες ότι σου συνέβη ήδη μια φορά. Μην εμμένεις σε αυτή την θέση και μην είσαι κατηγορηματική. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ! Μην συνεχίζεις και μου ανάβεις τα λαμπάκια. Είναι σαν να αμφισβητείς μια θεμελιώδη αρχή του σύμπαντος! -.-
(Μια η κατηγορηματική σου στάση, μια η άγνοια περί της ''Ερμηνείας των Ονείρων'', καλά τα έλεγαν οι άλλοι: πήγαινες φιρί-φιρί να τ' ακούσεις :P) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Δεκ 24, 2012 9:44 pm | |
| Καταρχήν δεν σου είπα ότι δεν συμβαίνει είπα ότι ΔΕΝ συμβαίνει σε όλους. Δεν είπα ότι δεν υπάρχει.Φυσικά και συμβαίνει.Αλλά όχι σε όλους. Και δεν νομίζω να σου άναψα τα λαμπάκια.Η άποψη μου είναι αυτή και αν θές μπορείς ή να το πείς με πιο ήρεμο τρόπο ή να την σεβαστείς. Αυτό πιστεύω εγώ και αυτό θα υποστηρίξω.Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Τι να κάνουμε δηλαδή σε κάποια ναί σε κάποια όχι.Και εσύ μπορεί να πείς κάτι και να μην συμφωνήσω. Δεν θα φωνάξω!Και τέλος πάντων για να μην ξεφεύγω απο το θέμα δεν είπα ότι δεν συμαβαίνει. Συμβαίνει αλλά όχι σε μερικούς.Επειδή π.χ συμβαίνει σε σένα δεν πάει να πεί ότι αυτό συμβαίνει και σε όλους.Όπως και με μένα.
Υ.Γ :Δεν σου κάνω κύριγμα ούτε σου αντιμιλάω απλώς σου το λέω μην το πάρεις στραβά!:P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Renesmee Cullen στις Δευ Δεκ 24, 2012 9:54 pm, 1 φορά | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Δεκ 24, 2012 9:52 pm | |
- Εντάξει Αργυρώ ηρέμησε.......
έπεσαν να σε φανε..:ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Δεκ 25, 2012 6:42 am | |
| Δεν τίθεται εδώ πέρα θέμα πίστης ή όχι. Αμφισβητείς κάτι επιστημονικά αποδεδειγμένο! Δεν μιλάμε για ούφο, ούτε για πνεύματα, ούτε για τα τέρατα της Βαλχάλα (κάτι υπερφυσικό δηλαδή, που ξεπερνά την ανθρώπινη λογική) Μιλάμε για κάτι που συμβαίνει στον ύπνο σου, αν όχι κάθε βράδυ, συχνά πυκνά. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| |
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Δεκ 25, 2012 6:48 am | |
| Σταύρο, το σχόλιο πήγαινε στην Ειρήνη :P
Και εν πάση περιπτώσει, αυτή η άρνηση της στο θέμα σημαίνει πολλά... | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Δεκ 25, 2012 7:12 am | |
| και το δικο μ στην ειρήνη πήγαινε:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Δεκ 25, 2012 2:07 pm | |
| Εντάξει κατάλαβα νομίζω ότι έχεις δίκιο. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Δεκ 27, 2012 8:52 pm | |
| Και εγώ τι όνειρο είδα πάλι; Ε για τρίτη φορά ενώ ήμουν καλά περνούσα καλά, είδα τν σατανά! (ο άκυρος!) να έχει κάνει σε μια μικρή κοπελίτσα που την ξέρω αλλά είναι από Αθήνα, να της έχει κάνει κάτι για να πέσω στην παγίδα του αλλά εγώ τον νίκησα! με 1.000 άτομα να έχουμε 2 ντραμς 5-6 κιθάρες 5-4 πλήκτρα και τραγουδιστές να τραγουδάνε αυτό νομίζω....---> https://www.youtube.com/watch?v=tC46XHzLZEA | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Δεκ 27, 2012 10:01 pm | |
| η ορχήστρα νίκησε τον σατανα?:ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Δεκ 27, 2012 10:28 pm | |
| Χαχαχαχα Μαρία τι περίεργα όνειρα που βλέπεις :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Δεκ 27, 2012 11:44 pm | |
| Ναι τν νικήσαμε! Αλλά μου υποσχέθηκε ότι θα με εκδικηθεί! Είρηνη άστα να πάνε! Σταύρο είδα και τον μελλοντικό σου μπαμπά! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Δεκ 28, 2012 12:14 am | |
| Με ποιά μορφή τον βλέπεις Μαρία; | |
|
| |
| Όνειρα | |
|