| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιαν 01, 2013 10:23 pm | |
| Παρακαλώ, μόλις μάθω θα σου πώ! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Ιαν 01, 2013 11:02 pm | |
| Εντάξει | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Ιαν 06, 2013 6:08 am | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιαν 07, 2013 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 1:29 am | |
| Άκυρο....Αλλά προχθές είδα έναν εφιάλτη που δεν θα ξεχάσω πότε μου.... (πιστεύω δηλαδή!:Ρ) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 1:43 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 2:59 am | |
| Είδα ότι ήμουν στο κρεβάτι μου κανονικά και κοιμόμουν (τι ειρωνικό πάντως:Ρ) και σε κάποια φάση ανοίγω τα μάτια μου απότομα και βλέπω τις ντουλάπες ανοιχτές. Να κουνιούνται πέρα δώθε... Και σε κάποια στιγμή κάτι με τράβηξε απότομα προς τα πίσω, ήτανε κάτι σαν αόρατο! Κατάλαβα ότι ήτανε κάτι σαν δαιμόνιο... έκλαιγα δεν μπορούσα να ανταποκριθώ.... Ώσπου σταμάτησε αλλά μετά από λίγη ώρα ξανά ξεκίνησε.. πάλι προς τα πίσω...Ώσπου είπα σαν προσευχή το Δόξα Πατρί και έφυγε....
Αλλά.... ξανά ήρθε, ξανά έκανα την προσευχή και έφυγε....Αλλά το διαισθανόμουν ακόμη στο δωμάτιο... Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα, και είδα το χολ με τα σκαλιά (έχουμε μονοκατοικία:Ρ) που οδηγούσε προς τα αριστερά η κουζίνα και προς τα δεξιά το σαλόνι όπου κοιμόνταν η μάνα μου και η γιαγιά μου..:Ρ
Αλλά ξαναβρίσκομαι στο κρεβάτι και αυτό το αόρατο πράγμα ξανά ήρθε και με άρπαξε... Άρχισα να κλαίωωωω, να ουρλιάζωωω να φωνάζω την μάνα μου, αλλά τίποτα... Ήμουν μόνη με εκείνο το πράγμα που όλο ξαναγύρναγε... Έκλαιγα επίσης επειδή είχα ξεχάσει την προσευχή... Φοβόμουν....
Ώσπου είδα ότι και καλά ξυπνούσα την επόμενη μέρα, και στο φως πάνω στις ντουλάπες με κόκκινα γράμματα έλεγε ότι θα ξαναγυρίσει....
Αυτά τα λίγα!:Ρ
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 3:12 am | |
| Ανατρίχιασα! Τι να σημαίνει άραγε; Πολύ ανατριχιαστικό και τρομαχτικό πάντως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 3:18 am | |
| Ναι ήτανε...Και μόνο που το θυμάμαι, φοβάμαι...:/ Δεν ξέρω αλλά ελπίζω να μην το ξαναδώ... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 3:35 am | |
| Η αλήθεια ήτανε πολύ τρομαχτικό ειδικά εκεί που και καλά ξύπνησες και έγραφε στις ντουλάπες με κόκκινα γράμματα ότι θα ξαναέρθει ήταν το πολύ ανατριχιαστικό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 4:15 am | |
| Ε καλά όπως είπε η μάνα μου από τις ταινίες θα είναι...:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 4:17 am | |
| | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 7:58 am | |
| μαρία, δες και τίποτα άλλο εκτός από θρίλερ....:Ρ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 2:30 pm | |
| Για πεεες! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιαν 09, 2013 8:47 pm | |
| Εγώ είδα στον ύπνο μου ένα κουλό όνειρο. Ότι είμουνα στην ομάδα του Παρά-Πέντε και προσπαθήσαμε να νικήσουμε τους κακούς :ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 2:04 am | |
| Ρε Σταύρο έχω καιρό να δω...:Ρ
Χαχχα Ειρήνη και εγώ κάτι κουλά βλέπω σήμερα...:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 2:45 am | |
| Χαχαχα Καλά ε τον κάναμε τον κακό να μετανιώσει :ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 3:08 am | |
| Χαχα για πες μας το όνειρο σ!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 4:37 am | |
| Το πιο άκυρο όνειρο της ανθρωπότητας όμως :ρ Ήμασταν λέει ξέρεις οι συνηθισμένοι ήρωες από το παρά-πέντε και έρχεται ο κακός.Ήμασταν σε ένα σπίτι και ξαφνικά έρχεται και παίρνει την μία κοπέλα τέλος πάντων την κοκκινομάλλα.Εγώ μαζί με τους υπόλοιπους καταστρώσαμε σχέδιο και την πήραμε κλειδώνοντας τους μέσα σε μία πολύ μικρή αποθήκη.Καθώς φεύγαμε ο ένας ο ψηλός δήθεν το σκάει τον πιάνουμε και αυτόν και τελικά συννενοόμαστε με τον άλλον να έρθει να τον πάρει με ένα αντάλλαγμα(δεν θυμάμαι τι ακριβώς).Τελικά καθόμασταν κάτω απο κάποια δέντρα κρυμμένοι.Είχαμε ετοιμάσει σχέδιο και καλά.Έρχεται λοιπόν ο ένας ο κακός για να πάρει και καλά τον άλλον.Αρχίζω εγώ και τρέχω για να του αποσπάσω την προσοχή.Πηγαίνω λοιπόν και κρύβομε.Μετά βγαίνει η κοκκινομάλλα και του ''σπάει'' τα μούτρα.Εεε τους δώσαμε στην αστυνομία και όλα καλά.Μετά και καλά αφού τελιώσαμε με εκείνους πάμε μαζί ένα ταξίδι.
Ότι να ναί το όνειρο,το ξέρω :ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 6:28 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 10, 2013 8:46 pm | |
| Χαχαχα Μαρία :ρ Σταύρο για ποιά φαντασία μιλάς; Τι φταίω εγώ; :ρ
| |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιαν 11, 2013 12:39 am | |
| φαντασία στα όνειρά σου;ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιαν 11, 2013 3:31 am | |
| Αααα Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος με πάρα πολύυ φαντασία :ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Ιαν 11, 2013 5:23 pm | |
| Είσαι είσαι....:Ρ
Τώρα τελευταία βλέπω τους καλύτερους φίλους του πρώην μου στα όνειρα μου...=.= | |
|
| |
| Όνειρα | |
|