| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|
+37Allison Argent Κρίστεν Albert Archibald Rebecca. Eva98 N.ever give U.p skailer KingOfDarkness Dark Knight Lillith black widow Favole lily modgomery Selene Maraki Death paramu8enia Broken Angel fosopsi Amaranth Princess of darkness Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Μικρό νταμπίρ Alastar Catnipe Dark Princess. Roza di Somnium Pearl Sensitive Vampire Ireena Emma Rosefall Katerina Petrova Raven Cathy Ames wowmicky012 Ophelia 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τρι Απρ 26, 2011 5:58 am | |
| ναι αμε. και απο οτι καταλαβα και εσυ το ιδιο. αλλα καλυτερα να μην το συζητησουμε εδω αυτο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 3:51 am | |
| Σάντρα τέλειες οι ζωγραφίες σου. Αν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης λάτρεψα τη διαβολική Χιονάτη γιατί λατρεύω τα καλασικά παραμύθια twisted! To βάζο το κοιτούσες και το έκανες? Μοιάζει παρα πολύ ρεαλιστικό. Άννα μου άρεσαν και τα δικά σου σκίτσα. Πιο πολύ μου άρεσε το vampire, το δεύτερο αγγελάκι και το λουλούδι. Έχεις απ' ότι παρατήρησα ένα ιδιάιτερο στιλ στη ζωγραφική και αυτο είναι καλό. Να συναχίσεις να σχεδιάζεις και να μην το παρατήσεις γιατί θα σε παρατήσει κι αυτό. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 4:00 am | |
| και εγω συμφωνω για το βαζο και την χιονατη. ειναι φοβερα. τελικα εχεις ταλεντο και στην ζωγραφικη και στην συγγραφη βιβλιων | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 7:05 am | |
| Ωωω σας ευχαριστω πολυυυ!!!!! Ναι καλυτερα να μην το συζητησουμε εδω!!Θα σου στειλω π.μ.!! Το βαζο το εβλεπα χωρις τα φτερα μεσα χωρις τιποτα..σκετο το βαζο! Και απλα μου ηρθε εκεινη την στιγμη να βαλω και τα φτερα.. Εχω φτιαξει και την Αριελ στην διαβολικη της μορφη αλλα θελει κατι τροποποιησεις και εχω φτιαξει και ενα αλλο με μια κοπελα το οποιο αυριο-μεθαυριο(ελπιζω) θα το ανεβασω!! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 7:10 am | |
| Ναιαιαι...Να το ανεβάσεις!!! (bounce-bounce) Θέλουμε πολύ να το δούμε!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 3:59 pm | |
| Την Αριελ όταν λες εννοείς εκείνη που έχεις ανεβάσει στο fb ή είναι άλλη? Και φυσικά ΘΕΛΟΥΜΕ να τις ανεβάσεις!!!! Ίσως ανεβάσω κι εγώ τίποτα (αν τελειώσω κανένα από τα πολλά που έχω αφήσει στη μέση) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 5:20 pm | |
| ναι παιδια, ανεβαστε τα, γιατι εμενα δεν πιανει το χερι μου και μου αρεσει να βλεπω ζωγραφιες αλλων | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Απρ 28, 2011 5:36 pm | |
| Δε θες να φτιάξεις και εσύ κάτι να το ανεβάσεις να το δούμε? | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Παρ Απρ 29, 2011 1:31 am | |
| Σε ευχαριστω πολυ Χριστινα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Παρ Απρ 29, 2011 3:15 pm | |
| Τίποτα! Έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν πολύ! | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Παρ Απρ 29, 2011 4:51 pm | |
| χερομε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Απρ 30, 2011 4:40 am | |
| πιστεψε με χριστινα δεν θες να φτιαξω τιποτα να το δουμε. θα ειναι τραυματικη εμπειρια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Απρ 30, 2011 11:03 pm | |
| Καλά, αφού επιμένεις τοτέ μη βάζεις. Δεν έχω όρεξη για τραυματικές εμπειρίες τώρα που πλησιάζουν οι εξετάσεις. :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Μάης 01, 2011 2:29 am | |
| σοφη επιλογη αν θες την γνωμη μου | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Μάης 01, 2011 5:00 am | |
| - Raven έγραψε:
- Την Αριελ όταν λες εννοείς εκείνη που έχεις ανεβάσει στο fb ή είναι άλλη?
Και φυσικά ΘΕΛΟΥΜΕ να τις ανεβάσεις!!!! Ίσως ανεβάσω κι εγώ τίποτα (αν τελειώσω κανένα από τα πολλά που έχω αφήσει στη μέση) Ειναι αυτη εδω!!! - Σπόιλερ:
Εσυ πρεπει να λες για αυτην! - Σπόιλερ:
Παντως εγω εχω κανει την πρωτη! Να ανεβασειςςς!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Μάης 01, 2011 5:37 pm | |
| wow!!! η αριελ ειναι φοβερη. πιανει πολυ το χερι σου. μου αρεσε παρα πολυ. την λατρεψα.
| |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 4:33 am | |
| λοιπον λεω να βαλω και εγω μερικα σκιτσακια.... τα καταφερνω αρκετα καλα νομιζω στο να βλεπω και να φτιαχνω..... αν και δεν ειναι και σπουδαια παρτε μια γευση... - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 4:35 am | |
| Αχ! Και τα δικά σου είναι πολύ ωραία. Ζωγραφίζεις πολύ ωραία | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 4:44 am | |
| σε ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 4:49 am | |
| ειναι φοβερα!!! | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 5:45 am | |
| Πραγματικα ειναι πολυ καλα!!! Κατι ασχετο!!Σαρεσει το Monster High?? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 3:01 pm | |
| Είναι πολύ καλά και των δύο!!!!! Σάντρα, εγώ εννοούσα την πρώτη εικόνα. Πραγματικά νόμιζα πριν το πεις ότι την είχες πάρει από κάπου, όχι ότι την είχες κάνει μόνη σου! Είσαι καταπληκτική!!!! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Μάης 09, 2011 6:07 pm | |
| Dark Princess ζωγραφιζεις τελεια δεν εχω λογια η αριελ που εκανες ειναι φανταστικη!!και Selena Night μου αρεσει πολυ το σκυλακι που εκανες μπραβο και στις δυο ειστε φοβερες! | |
|
| |
Selena Night Spirit
| |
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τρι Μάης 10, 2011 2:05 am | |
| πολυ ωραια σκιτσα...και εμενα μου αρεσει να ζωγραφιζω αλλα δεν πιανει το χερι μου!!τι να κανουμε;τουλαχιστον περναει η ωρα μου! | |
|
| |
| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|