| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|
+37Allison Argent Κρίστεν Albert Archibald Rebecca. Eva98 N.ever give U.p skailer KingOfDarkness Dark Knight Lillith black widow Favole lily modgomery Selene Maraki Death paramu8enia Broken Angel fosopsi Amaranth Princess of darkness Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Μικρό νταμπίρ Alastar Catnipe Dark Princess. Roza di Somnium Pearl Sensitive Vampire Ireena Emma Rosefall Katerina Petrova Raven Cathy Ames wowmicky012 Ophelia 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:34 am | |
| Σου είπαν ότι δεν έχει δουλειά σαν επάγγελμα, έτσι; Αν πας Καλών Τεχνών είναι πιθανό, αλλά αν πας γραφιστική τα πράγματα πιστεύω είναι καλύτερα. Μην τα παρατήσεις έτσι. Έχεις πάρα πολύ ταλέντο και θα πάει χαμένο αν δεν ασχοληθείς με κάτι που να έχει να κάνει μα αυτό.
Btw, αυτό το καινούργιο σκίτσο είναι υπέροχο. Αυτή είναι κάτι σαν ξωτικό; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:36 am | |
| ειναι μια κοπελα που κλαει γτ και καλα θελει να κανει κατι και δεν την αφηνουν σαν εμενα....!! ε γι αυτο την εβαλα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:39 am | |
| Α, κτάλαβα... Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προσπαθήσεις να τους πείσεις να σε αφήσουν πάντως, γιατί αξίζει. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:41 am | |
| ναι προσπαθησα μου ειπαν οτι απλα ειμαι καλη αλλα οχι ζωγραφος...κι οτι θα καταστρεψω την ζωη μου αν γινω κι εγω σαν αυτους του τρελους οπως αποκαλεσαν....αλλα τι να πει κανεις | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:47 am | |
| Πίστεψέ με, έτσι λένε όλοι οι γονείς όταν τα παιδιά τους τους λένε ότι θέλουν να ασχοηθούν επαγγελματικά με την τέχνη. Το ξέρω γιατί κι εγώ τα έχω περάσει αυτά. Όοο,τι και να τους πεις αυτοί εκεί! Να λένε ότι θα καταστρέψεις τη ζωή σου. Αλλά γιατί σου λένε ότι δεν είσαι ζωγράφος; Τι είναι δηλαδή γι αυτούς το να είσαι ζωγράφος; Να έχεις χίλια ψυχολογικά προβλήματα, να ζωγραφίζεις σαν καθυστερημένο για να τα βλέπουν οι άλλοι και να λένε ότι είσαι κουλτουριάρης; Πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο και να μην αφήσεις το όνειρό σου. Γιατί στην τελική, αν κάνεις κάτι που δε σου αρέσει, δε θα μπορέσεις να εξελιχθείς πολύ σε αυτό και σίγουρα δε θα σε κάνει χαρούμενη. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:49 am | |
| ποδο δικιο εχεις ενταξει ειμαι λιγο καμενη αλλα βαζω κι εδω τα σχεδια γτ με εμψυχωνετε πως να το πω δλδ.....δεν ξερω.... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 1:58 am | |
| Όλοι λίγο πολύ έχουμε τα καψίματά μας και σε καταλαβαίνουμε. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 2:13 am | |
| εχεις δικιο...... Πως σας φενεται.....???? (ειναι ο αγαπημενος μου ηρωας ο μπατμαν ) | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:26 am | |
| Χριστινα και εγω της το ειπα αυτο.Ειμαι σιγουρη οτι πιστευουν οτι δεν θα βρεις δουλεια διαλεγοντας αυτο και οτι απλα ειναι χασιμο χρονου.Αηδιες!Αν κυνηγησεις το ονειρο σου και δεν το αφησεις θα τα πας πολυ καλα και το σημαντικοτερο θα εισαι ευτυχισμενη γιατι θα κανεις κατι που σου αρεσει.Αν διαλεξεις κατι που δεν σου αρεσει για επαγγελμα δεν θα εχεις το ιδιο καλο αποτελεσμα γιατι πολυ απλα δεν θα εχεις την ψυχολογια,την διαθεση,την καρδια να ασχολιθεις με αυτο που εισαι αναγκασμενη να κανεις.Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι να ακολουθεις την καρδια σου και να μην αφηνεις κατι.Ας μην γινομαι off παλι Και μου αρεσει το σκιτσακι πολυ!!!Αληθεια προσπαθεις να κανεις την υπογραφη μου??Μην ανησυχεις δεν σε φοβαμαι θα τα πας μια χαρα μονο υπομονη να εχεις!Σου στελνω θετικα, ενθαρυντικα vibes να συνεχισεις!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:28 am | |
| χαχα ναι προσπαθω γτ την ερωτευτηκα την υπογραφη δου....:P αλλα μου κανει την δυσκολη...πφφ ισως μεχρι τελος του μηνα την εχω καταφερει...|!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:34 am | |
| Μην ανησυχεις πιστευω σε σενα θα τα καταφερεις!!!Keep up the good work! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:37 am | |
| αχα βλεπω απο την ματια της πως με φλερταρει κ με προκαλει ν την αποθανατησω.....!!!!(θεοπουλας σταιλ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:40 am | |
| χαχαχαχααχ ετσιιι(που το θυμηθηκες!)Μπορεις μπορεις!!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:42 am | |
| Ετσι μου ρθε....χαχα ουρανοκατεβατααααα (απλα εχω τρελη διαθεση χΔ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:44 am | |
| Μας κανει η καλη διαθεση την θελουμε!Μας κανει να εχουμε ορεξη για περισσοτερα σκιτσα! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:47 am | |
| ΝΑΙΙΙ τι θελετε να σας φτιαξω....!!!!!!!!!!!!!!!!???????????/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:49 am | |
| Εγω λεω να μην σε κουραζω θα περιμενω να δω την υπογραφη μου οταν θα ειναι ετοιμη! Ας μην κουρασουμε την καλλιτεχνη μας! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:50 am | |
| Μαααααα πειτε κατι ελατε γι αυτο ζουμε εμεις οι καλλιτεχνες για να μας λενε κι να κανουμεε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:56 am | |
| χαχααχα καλα!Αφου σε προηγουμενα ποστ ειπαν καποιοι αυτα που θελουν να δουν σε σκιτσα εγω θα ηθελα να δω κατι goth νεραιδες η αγγελους...μου αρεσε πολυ ο αγγελους που ειχες κανει και σου ειχα πει για την Victoria μετα... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:57 am | |
| ναιιι βεβαιαα θα βαλω αγγελους νεραιδες κτλπααα οπωςςςς θελεις....^^ αλλα μισοοο να τις βρω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 4:59 am | |
| Αχ τελεια περιμενω να τα απολαυσω απο τα χερακια σου! Καλα ποσα μπλοκ ζωγραφικης παιζει να εχεις γεμισει??????? | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 5:02 am | |
| γυρω στα 50-70 καντα 100 στρογγυλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 5:05 am | |
| speechless!!!!Σου βγαζω το καπελο! Δουλειες μιας ζωης ειναι αντε και παραπανω να ομορφαινουν κ αλλα μπλοκ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 5:07 am | |
| ρε συ ειμαι πορομενη απλα...χαχα ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Μάης 19, 2012 5:09 am | |
| Και πολυ καλα κανεις!!!Παθος βρε παιδι μου αυτο χρειαζεται με κατι που σου αρεσει γι αυτο και πετυχαινεις πολυ καλα στην ζωγραφικη.Φτου φτου σκορδα τι αλλο να πω! | |
|
| |
| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|