Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
| Θέμα: Coppola's Dracula Δευ Μάης 24, 2010 8:52 pm | |
| Στο ρομαντικό και ερωτικό στοιχείο του κόμη Δράκουλα, του βρικόλακα των Καρπαθίων, δίνει έμφαση ο Φράνσις Φορντ Κόπολα στην ταινία του «Δράκουλας». Η ταινία αναφέρεται στη γνωστή ιστορία του κόμη Δράκουλα που ταξιδεύει από τα Καρπάθια στο Λονδίνο σκορπίζοντας τον τρόμο. Τα θύματά του είναι ανίκανα να αντισταθούν στη δαιμονική γοητεία του. Αλλά και αυτός είναι θύμα του έρωτα, μαγεμένος από μια Αγγλίδα που μοιάζει καταπληκτικά με τη γυναίκα που αγάπησε πριν.... τέσσερις αιώνες. Ο Δράκουλας θα φθάσει στο Λονδίνο για να πεθάνει από έρωτα. Ο Φράνσις Κόπολα βασίστηκε στο βιβλίο του Μπραμ Στόουκερ που γράφτηκε το 1897 και όχι στις πολλές κινηματογραφικές εκδοχές της ιστορίας του Δράκουλα. Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της ταινίας είναι τα ειδικά εφέ. Τον κόμη Δράκουλα ερμηνεύει ο Γκάρι Ολντμαν. Παίζουν επίσης οι Γουινόνα Ράιντερ, Αντονι Χόπκινς και Κιάνου Ριβς. | |
|
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Coppola's Dracula Τετ Μάης 26, 2010 2:00 am | |
| Φοβερός ο Γκάρι Ολντμαν...Κ επίσης μου άρεσε πολύ το πόσο έντονη ήταν η θεατρικότητα σε όλη την ταινία...! Ωραία κ τα ζωηρά χρώματα. Βέβαια όπως είναι φυσικό είχε κάποιες διαφορές με το βιβλίο. | |
|
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Coppola's Dracula Τετ Οκτ 06, 2010 1:49 am | |
| - Pandora έγραψε:
- Φοβερός ο Γκάρι Ολντμαν...Κ επίσης μου άρεσε πολύ το πόσο έντονη ήταν η θεατρικότητα σε όλη την ταινία...! Ωραία κ τα ζωηρά χρώματα. Βέβαια όπως είναι φυσικό είχε κάποιες διαφορές με το βιβλίο.
Ο Gary τα σπαει! Μου αρεσε βεβαια και ο Kιανου Ριβς αλλα με αυτα τα ρουχα που φοραγε ηταν πολυ χλεχλες ρε παιδι μου... | |
|
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Coppola's Dracula Τετ Ιαν 12, 2011 3:51 am | |
| λετε να υπαρχει σε dvd club?? | |
|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Coppola's Dracula Κυρ Μαρ 27, 2011 5:45 am | |
| Στο δικό μου βίντεο κλαμπ πάντως υπάρχει (να'ναι καλά οι άνθρωποι, δηλαδή!) Και εμένα μου άρεσε ο Όλντμαν και δεν νομίζω να μπορούσε κάποιος άλλος να μπορούσε να υποδυθεί τον Δράκουλα καλύτερα από εκείνον. Ενώ γενικά ο Κιάνου Ριβς μου αρέσει, ο χαρακτήρας που υποδύονταν στο έργο δεν μου άρεσε. Βέβαια, μπορεί στο βιβλίο να είναι αλλιώς, ποιος ξέρει. Θα ήθελα να το βρω πάντως το βιβλίο και να το διαβάσω | |
|