| Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας | |
|
+6marina forever Night Princess♥ Sensitive Vampire Katerina Petrova Roza di Cathy Ames 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Πεμ Δεκ 30, 2010 9:26 pm | |
| και ο damon φυσικα και ο kristian | |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Σεπ 03, 2011 8:58 pm | |
| edward απο το λυκόφως!! stefan απο το vampire diaries! | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Κυρ Μαρ 25, 2012 4:42 am | |
| εντουαρντ και αλις καλεν απο twilight ρόουζ και ντιμιτρι vampire academy | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Νοε 24, 2012 4:13 am | |
| Η Μπέλλα απο το Λυκόφως και η Άλις | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Τρι Δεκ 25, 2012 10:55 pm | |
| είσαι από τους μόνους που πάνε την μπέλλα πάντως αν και εμένα δεν με χαλάει... ειδικά στο τέλος | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Παρ Δεκ 28, 2012 4:54 am | |
| Λατρεύω Μπέλλα απλά φοβερή για μένα. Γενικότερα ο χαρακτήρας της για μένα είναι το κάτι άλλο. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 12:55 am | |
| Έχω πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες από ταινίες. Έχω παρατηρήσει, πάντως, ότι προτιμώ τις γυναίκες που έχουν δυναμικό χαρακτήρα (όπως την Σελίν από το Underworld, για παράδειγμα) Η Μπέλλα δεν μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Παραείναι άβουλη. Το μόνο που την ενδιαφέρει στην ζωή της είναι ο Έντουαρτ και τίποτα άλλο -.- | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 2:42 am | |
| Συμφωνώ με την Αργυρώ γούστα είναι αυτά όμως...:Ρ
Και μένα μου άρεσε η Σελίν όπως και η Άλις από το Resident Evil! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 3:25 am | |
| Αυτή που έκανε την Άλις έχει παίξει και στο ''Ultraviolet'' Η ταινία ήταν ψιλοχάλια, αλλά ο χαρακτήρας αυτός ήταν φοβερός! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 3:27 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 3:33 am | |
| Η ταινία; Ψιλοκλισέ ήτανε :/ Πάντως τις στολές της, τα όπλα της και γενικά την δυναμικότητα στον χαρακτήρα της τα θαύμαζα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 3:38 am | |
| Ήταν λίγο Θα συμφωνήσω ωστόσο για την στολή και τα υπόλοιπα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 4:45 am | |
| Η Μπέλλα, από την άλλη, είναι το ΑΚΡΙΒΏΣ αντίθετο της Violet ή της Άλις. Δεν θα ήταν δίκαιο να τις συγκρίνουμε. Απλώς το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε έστω και ΛΊΓΑ στοιχεία από αυτούς τους χαρακτήρες. Παραείναι παθητική και άβουλη και και και :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 4:58 am | |
| Εμένα η Μπέλλα μου αρέσει. Σωστά ο καθένας είναι διαφορετικός χαρακτήρας. Αλλά μου αρέσει ο χαρακτήρας της. Εντάξει μερικές φορές είναι ψιλι σπαστικός λόγω ότι νοιάζεται για τον Έντουαρτ. Αλλά παρόλο αυτά οι θυσίες που κάνει και η αφοσίωση της προς εκείνον μου αρέσει. Γιατί τον αγαπάει πραγματικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 5:00 am | |
| Δεν με ενδιαφέρει η Μπέλλα και γι' αυτό δεν πρόκειται να εκφέρω γνώμη γι' αυτήν. Αν το κάνω, θα είναι κατάφωρα αρνητική :/ Οπότε επιλέγω να μην το κάνω. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 5:02 am | |
| Όχι επειδή είπες ότι δεν σου αρέσει :P Δεν είπα ότι είμαι φάν της Μπέλλα έτσι; Μην το πάρετε ότι είμαι φανατική της γιατί μου έχει τύχει και αυτό :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 5:08 am | |
| Δεν μου αρέσει. Γι' αυτό και η γνώμη μου θα είναι αρνητική :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας Σαβ Δεκ 29, 2012 5:13 am | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| |
| |
| Αγαπημένος χαρακτήρας ταινίας | |
|