| To στοιχειωμένο σπίτι | |
|
+10Lillith Μορένα Selene Amaranth Μικρό νταμπίρ AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire Raven Broken Angel AngelOfDark 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Σαβ Απρ 21, 2012 12:47 am | |
| χαχαχαχ | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Δευ Ιουν 25, 2012 4:27 am | |
| πωπω... απο οτι ειδα μαζευτηκαμε πολλοι εθελοντες για να παμε να δουμε στοιχειωμενα σπιτακια, ε? | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Παρ Νοε 16, 2012 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Σαβ Νοε 17, 2012 10:59 pm | |
| Όλες οι ιστορίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Όσο για το σαντόριο της πάρνηθας έχει πάει ο αδερφός μου και απο όσα μου είπε δεν είναι στοιχειωμένο. Ας πούμε στους τοίχους ήταν γραμμένες λέξεις τύπου Hell και κάτι τέτοια και μου είπε πως μπορεί να είναι στέκι σατανιστών αλλα δεν είναι στοιχειωμένο γιατί δεν άκουσε ούτε είδε τίποτα. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Κυρ Νοε 18, 2012 5:44 pm | |
| - Allison Argent έγραψε:
- Όλες οι ιστορίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Όσο για το σαντόριο της πάρνηθας έχει πάει ο αδερφός μου και απο όσα μου είπε δεν είναι στοιχειωμένο. Ας πούμε στους τοίχους ήταν γραμμένες λέξεις τύπου Hell και κάτι τέτοια και μου είπε πως μπορεί να είναι στέκι σατανιστών αλλα δεν είναι στοιχειωμένο γιατί δεν άκουσε ούτε είδε τίποτα.
Ανατρίχιασα | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Κυρ Νοε 18, 2012 8:52 pm | |
| Εγω στη γειτονια μου εχουμε ενα παλιο σχολειο και λεγανε πως ειναι στειχειωμενο. Πηγα με τους φιλους μου , πεταξαμε τα κλειδια μας μεσα και καναμε πως μπαινουμε να τα παρουμε. Δεν ειχε τιποτα βρηκαμε ενα πρεζακι μεσα αλλα δεν ηταν στοιχειωμενο το σχολειο. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Κυρ Νοε 18, 2012 8:59 pm | |
| Μιά φορά εγώ και κάποιες φίλες μου είχαμε πάει εκδρομή σε ένα δάσος.Παλιά λέγανε ότι σε αυτό το δάσος υπήρχε ένα σπίτι στο οποίο ζούσε μία ηλικιωμένη κυρία.Μία μέρα έξω απο το σπίτι της ηλικιωμένης πήγε ένα παιδί το οποίο της ζήτησε λίγο ψωμί.Καθώς γυρίζει το παιδί η ηλικιωμένη το μαχαιρώνει πισώπλατα.Εμείς φυσικά φοβηθήκαμε.Σε κάποια στιμγή βρίσκουμαι ματωμένες πιτζάμες.Εμείς φοβηθήκαμε και δεν ξαναπήγαμε.. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Κυρ Νοε 18, 2012 9:28 pm | |
| Εγω δεν φοβαμαι τα στοιχεια-πνευματα γιατι δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα και μια φορα προσπαθουσα να κανω επικληση αλλα δεν ηρθε κανενα φαντασμα, μαλλον δεν με συμπαθουν | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: To στοιχειωμένο σπίτι Κυρ Νοε 18, 2012 9:32 pm | |
| Εγώ δεν δοκιμάζω τέτοια πράγματα Κατά την δική μου ταπεινή άποψη εγώ αυτά τα πσιτευώ γι αυτό δεν τα δοκιμάζω αυτή είναι η άποψη μου για εμένα
| |
|
| |
| To στοιχειωμένο σπίτι | |
|