Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα

Πήγαινε κάτω 
+9
Delena4ever
Selene
paramu8enia
Raven
Sensitive Vampire
Katerina Petrova
Rose_ELen@.Ever
Amaranth
AЯianЯhod.ЬЩ.22
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 1:54 am

Χαίρομαι, Χριστινάκι που σου άρεσε Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 13873 (το χρώμα το έβαλα για να μην βάζω συνέχεια ''είπε αυτός'' ή ''είπε αυτή'' μιας και είναι μικρή ιστορία) Χιχιχιιι, έχω ακόμα πολλά να ετοιμάσω! Δεν θα γλιτώσετε εύκολα από μένα Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 :P

Χαχαχααα...Αυτός ο ''κακός οιωνός'', Ειρήνη, μπορεί να ισχύσει σε κάθε περίπτωση, χωρίς να συμβάλλει κάποιος τρίτος Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 :P

Επίσης, σας παρακαλώ να μην αλληλοσκοτωθείτε...Αυτό δεν συμφέρει ούτε την μια ούτε την άλλη...Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 2:26 pm

Φυσικά και μου άρεσε!!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 13873
Τα χρώματα δε με ζάλισαν άλλα ο ρυθμός της ιστορίας. Δεν έχω διαβάσει άλλη φορά ιστορία σε τέτοιο στιλ και γι αυτό. Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197

Εντάξει, δεν αλλησκοτωνόμαστε (ακόμα) γιατί γράφει κι αυτή. Μέχρι να τελειώσει και το 5ο βιβλίο της θα ζήσει. (Για μετά δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή μου).
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 3:41 pm

Καλά, ούτε και εγώ συνηθίζω να γράφω σε τέτοιο στιλ...Επηρεάστηκα μάλλον από την Φάβολε inlove Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 955178 Μην το λες αυτό! Θέλουμε να ζήσεις!!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 32070
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 4:43 pm

Α, εντάξει τότε. Δικαιολογείσαι με τη επηροή σου...
Θέλετε να ζήσω εγώ ή να ζήσει η Ειρήνη?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 4:45 pm

Θέλει και ερώτημα; Θέλω να ζήσετε και οι δυο duh

Αλλά, για να το πετύχουμε αυτό, μάλλον καλό θα ήταν να μην σας αφήνουμε μόνες στο ίδιο δωμάτιο...Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 Έχω την εντύπωση ότι είστε ικανές να σφαχτείτε...Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 579662
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:10 pm

Όχι καλέ! Στις συναντήσεις δε σφαζόμαστε αλλά σε κάποια φάση αρχίσαμε να "αλλησκοτωνόμαστε" με τα στοιχεία μας εδώ και τώρα κάθε φορά που τη βλέπω την απειλώ. Κι αυτή τα ίδια κάνει! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
Αλλά μην ανησυχείς, δε θα σκοτωθούμε στα αλήθεια! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:21 pm

Αχ, ναι...Εσύ νερό, εκείνη φωτιά...Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 220813

Και τα δυο στοιχεία τα συμπαθώ γιατί θεωρώ ότι είναι άκρως δημιουργικά Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 220813 Εμείς του αέρα συνήθως έχουμε όρεξη και θέλουμε να δημιουργήσουμε, αλλά πολλές φορές μένουμε στα λόγια Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 (αυτό έχω παρατηρήσει, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 220813 )
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:27 pm

Μια χαρά δημιουργείς πάντως!
Εμένα ξέρεις τι προβλήματα μου έχει δημιουργήσει το νερό στη δημιουργία? Πόσες ζωγραφιές έχουν γίνει μούσκεμα επειδή είμαι λιγάααακι ακατάστατη και αφήνω τα ποτήρια πάνω στο γραφείο με νερό μέσα και η έξυπνη κάνω και απότομες κινήσεις? Ενώ με τον αέρα δεν έχεις τέτοια προβλήματα! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:43 pm

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 71070!!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 913911 Και εσύ το ίδιο!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 220813 Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 627167

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979 Όχι, δεν νομίζω να έχω τέτοια προβλήματα, γιατί δεν είμαι και τόσο καλή στην ζωγραφική και, γενικά, δεν πολυασχολούμαι :P
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 6:30 pm

Ευαχριστώ!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 71070 Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 13873
Είναι κι αυτό βέβαια... Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 6:33 pm

Πίστεψέ με...Ακόμα και τα νήπια κάνουν καλύτερες μουτζούρες από μένα Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 6:38 pm

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 441842 Ενδιαφέρον ακούγεται! Έτσι όπως τα λες μου θυμίζεις τη μάνα μου που ζωγραφίζει σαν καθυστερημένο.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:23 pm

Μπορεί να ανεβάσω καμία από τις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΈΣ ζωγραφιές που έκανα για την Χρήση Φωτογραφίας...Εκεί να δείτε να γελάσετε Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 441842
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:47 pm

Κι εγώ μπορεί να ανεβάσω τίποτα. Τώρα αν θα είναι για γέλια, για κλάματα ή για κάψιμο... Η νεκροψία θα δείξει (η δική ΣΑΣ νεκροψία, ΟΧΙ η δική ΜΟΥ)
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:50 pm

Μακάρι να ήξερα και πως να ανεβάζω φωτογραφίες...Δυστυχώς, δεν ξέρω inlove

Σπόιλερ:
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 12, 2011 7:53 pm

βρε παιδια μην σκοτωνεστε. ολοι οι καλοι χωρανε. και κανεις δεν φταιει για καμια καθυστερηση! κανεις εκτος απο εμενα... Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979 ειμαι λιγακι γρουσουζα, τι να κανουμε?

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 12, 2011 10:08 pm

Δεν σκοτωνόμαστε...Κάνουμε απλά έναν πολιτισμένο διάλογο Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 :P (όχι, αλήθεια δεν σκοτωνόμαστε...) Γιατί, νομίζεις ότι εγώ δεν είμαι γρουσούζα; :P Παίζει να είμαι το πιο γκαντέμικο άτομο που ξέρω Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 13, 2011 2:05 am

Εμένα δηλαδή δε με ξέρεις? Κι εγώ μια γρουσουζιά την έχω... Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 13, 2011 4:47 am

Αυτό μπορούμε εύκολα να το διαπιστώσουμε...Μια μέρα για καφέ να βγούμε, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο (το είχα δοκιμάσει με μια εξίσου γκαντέμα φίλη μου και είχε καταστροφικές συνέπειες Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197 )

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 13, 2011 5:26 pm

Δηλαδή τι πάθατε????
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 14, 2011 12:16 am

παιδια καλυτερα να μην σπαμαρουμε και εδω, γιατι θα μας λιτζαρουν Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 15, 2011 11:53 pm

Μην φοβάστε, εγώ πάντως δεν θα σας λιντσάρω...:P

Σπόιλερ:
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 16, 2011 5:09 pm

για εσενα το ξερω!
για τους αλλους υπευθυνους ομως? Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 17, 2011 3:27 pm

Καλά, εντάξει, σταματάμε τα spam! Μην φέρουμε και αυτούς τους εκπληκτικούς, πάνσοφους και πανέμορφους υπεύθυνους αυτού του forum σε δύσκολη θέση Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα   Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 17, 2011 8:42 pm

ουαουυυ!!! καταπληκτικοοοο!! ητανε σαν να εβλεπααα ταινιααααα!!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 681987 Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979 Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 414482

αστε και εγω ειμαι γκαντεμο και γρουσουζααα!!! Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 935979 Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα - Σελίδα 2 13873

Το Φάντασμα της Αγάπης-Ένα δραματικό διήγημα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: