Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Bloody Moon

Πήγαινε κάτω 
+11
bloodmoon child
Σώτο
Selene
Marilena Vamp
Lillith
Amaranth
Μορένα
Raven
paramu8enia
Sensitive Vampire
Μικρό νταμπίρ
15 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Bloody Moon  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 14, 2011 4:12 am

Bloody Moon  - Σελίδα 2 430499
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011
Τόπος : Everywere

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 8:07 pm

Την συνέχεια δεν ξέρω πότε θα την ανεβάσω, γιατί είναι μέσα στο λάπτοπ μου και μου χάλασε ο φορτιστής οπότε δεν μπορώ να το ανοίξω :'( όταν επιτέλους πάρω φορτιστή, θα την ανεβάσω Bloody Moon  - Σελίδα 2 611715
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000095174547
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 9:03 pm

εμεις παντως εδω θα ειμαστε και θα ανυπομονουμε Bloody Moon  - Σελίδα 2 220813
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27, 2011 1:52 am

Bloody Moon  - Σελίδα 2 430499
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 3:51 am

ευχαριστώ για την κατανόηση Bloody Moon  - Σελίδα 2 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 4:51 am

τπτ καλέ μια από τα ίδια σχεδόν τα ίδια περνάω και εγώ!! :Ρ
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 4:57 am

Bloody Moon  - Σελίδα 2 611715
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 9:32 am

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!
Κεφάλαιο 4

« Ει, που ταξιδεύεις;» μου είπε η Σόνε και μου κουνούσε το χέρι της πέρα δώθε μπροστά στο πρόσωπό μου.
«Ε; Εμ, πουθενά, απλά μου θύμισες τον Άντριαν..» της είπα και κοίταξα κάτω, το λουλούδι που πριν ήταν μαύρο, τώρα ήταν κίτρινο. Πόσο ποιο περίεργη θα γινόταν η βραδιά;
«Νομίζω θα τα πάμε πολύ καλά εμείς οι δύο» μου είπε και μου χαμογέλασε.
«Μωρέ, καλά θα τα πάμε, αλλά δεν ξέρουν οι γονείς μου ότι είσαι εδώ. Και γενικότερα, δεν έχω που θα σε βάλω να κοιμηθείς. Ξέρεις μέχρι...»
«Ναι ξέρω μέχρι ο μπαμπάς σου να πάρει τα λεφτά του λότο και να φύγετε από εδώ και να πάτε σε ένα ποιο μεγάλο σπίτι δεν έχεις που να με βάλεις. Μην ξεχνάς ξέρω πολλά» μου είπε και χαμογέλασε. Πρόσφατα ο μπαμπάς μου είχε κερδίσει έξι εκατομμύρια στο λότο. Θα ξεχρεώναμε όλες τις τράπεζες και θα παίρναμε καινούργιό σπίτι. Αυτό εδώ θα το κρατούσαμε, και θα νοικιάζαμε τον κάτω όροφο.
«Ναι ξέρεις. Λοιπόν, επειδή εγώ δεν τα ξέρω όλα, πες μου, τι είναι αυτό το τριαντάφυλλο εδώ πέρα, και γενικότερα, τι δυνάμεις έχεις;» είπα και κάθισα σταυροπόδι δίπλα στο τριαντάφυλλο. Αμέσως, η Σόνε κάθισε απέναντί μου και μου χαμογέλασε.
«Το τριαντάφυλλο αργά ή γρήγορα θα φύτρωνε εδώ γύρω. Σου ¨λέει¨ κατά κάποιον τρόπο τα συναισθήματά μου. Γίνεται μαύρο όταν είμαι στενοχωρημένη, κίτρινο όταν συμβάλω στην χαρά των φίλων μου, σκούρο κίτρινο όταν συμβάλω και υποστηρίζω τους φίλους μου στις δύσκολες στιγμές, κόκκινο όταν είμαι χαρούμενη. Αν ποτέ μαραθεί σημαίνει ή ότι δεν σε υπηρετώ ή όταν θα πεθάνω. Άλλα πράγματα που θα σου συμβούν είναι ότι, κάθε φορά θα παθαίνω κάτι, θα έχεις ένα ελαφρύ τσούξιμο στο χέρι σου. Ή όταν θα θέλω να έρθεις κοντά μου, αυτόματα θα έχεις την επιθυμία να πας προς μια κατεύθυνση. Μπορώ να ελέγξω τον κεραυνό, τον άνεμο, να μιλήσω με τα δέντρα, με τα ζώα, ελέγχω επίσης το νερό, γενικά την φύση.» είπε και αγαλλίασε κατά κάποιον τόπο το γρασίδι. Έλεγχα και εγώ τα στοιχεία της φύσης, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω με ζώα και φυτά. Θα ήταν πολύ χρήσιμο.
«Δηλαδή αν σου φέρω την γάτα μου θα μιλήσετε;» την κοίταξα λοξά και έβαλα το χέρι στο σαγόνι μου. Την έφαγα άλλη μια φορά με τα μάτια μου. Το πορφυρό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της και το αστραφτερό της χαμόγελο την κάνανε υπέροχη. Και να η εμφάνιση της ταίριαζε σε κάποιον που αγαπά την φύση. Όχι πως εγώ δεν την αγαπούσα, απλά η Σόνε είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της.
«Υποθέτω πως ναι.» είπε και αμέσως έτρεξα με ιλιγγιώδες ταχύτητες να βρω την Ρόζα. Έτσι την φώναζα. Κοιμόταν μπροστά στην κεντρική πόρτα του σπιτιού μας.
«Αγάπη μου!» της λέω και την παίρνω αγκαλιά. Τρέχω πάλι πίσω στην Σόνε και της δίνω την Ρόζα.
«Ορίστε», της λέω «Μίλα της!» με κοιτάει με ένα παιχνιδιάρικο βλέμμα και μου χαμογελάει.
«Γεια σου!» λέει η Σόνε.
«Ω, έλα τώρα μην μου πεις ότι θα σου απαντήσει!» της λέω με ένα τόνο ειρωνείας.
«Σςςςς!!» μου κάνει, και μετά στρέφεται προς την Ρόζα.
«Λοιπόν πως σε λένε;» η Ρόζα είχε κάτσει μπροστά της και την κοίταγε στα μάτια. Νιαούρισε και αυτό συνεχιστικέ για κάμποσο.
«Αχα, λοιπόν Ρόζα, τη γνώμη έχεις για την Άννα;» την κοίταξα έκπληκτη και περίμενα να δω τι θα ¨πει¨ η γάτα. Προς έκπληξή μου γύρισε, με κοίταξε και μετά γύρισε πάλι στην Σόνε. Νιαούρισε μια φορά και η Σόνε έβαλε τα γέλια.
«ΤΙ; Τι είπε;» είπα ενώ η Σόνε δάκρυζε από τα γέλια. Με εκνεύριζε αυτό.
«Λέει πως της την σπας.»
«Να δω αν την αφήσω δύο μέρες ατάιστη θα της την σπάω μετά;»
«Έλα μωρέ το γατάκι τι σου φταίει.» είπε και μετά γύρισε στην Ρόζα.
«Άντε φύγε τώρα!» είπε και η γάτα έφυγε.
«Οκ σε παραδέχομαι ! Πάμε μέσα τώρα να σε ντύσω να σου δώσω και τίποτα να φας;»
«Ναι!» είπε ενθουσιασμένη. Ανεβήκαμε στην βεράντα του δωματίου μου και έσπρωξα την μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα και μπήκα μέρα Η Σόνε κοντοστάθηκε έξω και κοιτούσε. Σαν να περίμενε κάτι.
«Γιατί δεν μπαίνεις μέσα» της είπα και την κοίταξα καχύποπτα.
«Πρέπει να μου πεις να περάσω.» είπε με ανέκφραστο πρόσωπο.
«Γιατί δεν μπορείς να μπεις μόνη σου;» της είπα και έβαλα το χέρι στην μέση.
«Για κοίτα.» Είπε και έκανε να βαρέσει κάτι σαν αόρατο τοίχο.
«Πέρασε μέσα.» της είπα και μπήκε όλο χαρά.
«Κλίσε και τα πατζούρια μιας και είσαι εκεί.» της είπα όσο ψαχούλευα την ντουλάπα μου.
«Τα έκλεισα! Λοιπόν να δω τι ρούχα έχεις;» είπε και χαμογέλασε πλατιά.
«Λογικά το ίδιο νούμερο φοράμε. Και ρούχα και εσώρουχα. Έχω ένα σετάκι άσπρα εσώρουχα που δεν τα έχω φορέσει. Πάνω στο κρεβάτι είναι. Τώρα, από ρούχα έχω βγάλει έξω αυτά εδώ που πάνε με τα χρώματά σου.» Είχα απλώσει στο κρεβάτι μου, μια άσπρη ραντέ μπλούζα, μια ίδια μαύρη, ένα μαύρο τζιν, ένα φαρδύ μεταξωτό άσπρο παντελόνι, γεμάτο με λεπτομέρειες μικρών κόκκινων λουλουδιών, μια λεπτή μαύρη ζακέτα και ένα μπλουζάκι με το σήμα της ειρήνης σε κόκκινο χρώμα.
«Ποιο από αυτά θες;» της είπα κοιτώντας τα ρούχα.
«Αχ μου αρέσει το παντελόνι με τα λουλουδάκια!» είπε και το πίρε αγκαλιά.
«Αχα τόσο πολύ; Ωραία λοιπόν, με την άσπρη ραντέ πάει τέλεια! Τώρα μου μένει να σου βρω παπούτσια. Έχω κάτι άσπρα addidas που πάνε πολύ. Περίμενε να τα φέρω.» Για καλή μου τύχη φοράγαμε και ίδιο νούμερα παπούτσια.
«Να τα φορέσω;» είπε με ένα μεγάλο, τεράστιο, γελοίο χαμόγελο στα μούτρα χαμόγελο.
«Όχι ακόμα, πρώτα θα πας να κάνεις ένα μπανάκι, και όσο εσύ θα ετοιμάζεσαι εγώ θα κάνω μια έρευνα στο ιντερνετ. Έλα να σου δήξω το μπάνιο και να σου δώσω πετσέτες.» όσο η Σόνε έκανε μπάνιο εγώ κοίταζα τη ώρες είναι ανοιχτά τα Mall αύριο και τι ώρες περνά ο προαστιακός. Θα έπειθα (με ένα τόνο υποβολής αναγκαστικά) να πηγαίναμε στα Mall με την Σόνε και τον Βασίλη. Έπρεπε να πάρω κάποια ρούχα στην Σόνε, και γενικά να κάνω ψώνια. Η Σόνε κατέβηκε στο δωμάτιο μου, φορώντας τα ρούχα που της είχα δώσει. Ήταν μια κούκλα.
«Πω πω! Εσύ θα μας φας όλα τα αγόρια!» της είπα θαυμάζοντάς την.
«Έλα τώρα υπερβάλεις...» είπε και κοίταξε το πάτωμα. Είχε κοκκινίσει ολόκληρη.
«Έλα τώρα, βγάλε τα ρούχα αυτά, βάλε αυτά που σου έχω στο κρεβάτι, για να μην τα λερώσεις. Αύριο μάλλον πάμε για ψώνια.» της είπα και μόνο που δεν τσίριξε.
«Αχ θα είναι τέλεια! Πρώτη φορά είχα μια τόσο καλή φίλη! Με θεωρείς φίλη σου ε;» μου είπε και χαμογέλασε, αλλά αυτή την φορά αντί για το αστραφτερό χαμόγελό που συνήθως είχε, είχε ένα μικρό στραβό χαμογελάκι.
«Και φυσικά!» της είπα και την πήρα αγκαλιά.
«Πες και στον Βασίλη να έρθει!!» είπε κάνοντας μια στροφή γύρω από τον εαυτό της.
«Είναι αργά και θα κοιμάται. Και αύριο θα είναι αργά σιγά μην τον αφήσουν οι γονείς του τελευταία στιγμή...» είπα με θλιμμένο τόνο.
«Κάτι μου λέει ότι δεν κοιμάται...» είπε με ύφος πολλά υποσχόμενα.
(νιώθω υπέροχα που ανέβασα την συνέχια! Bloody Moon  - Σελίδα 2 13873 ελπίζω να σας αρέσει.)
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 07, 2012 1:06 am

Έχω να πω οτι αυτό το κεφάλαιο μ άρεσε πολύ και με παρακίνησε την περιέργεια για την συνέχεια! πότε με το καλό θα την βάλειςq! Bloody Moon  - Σελίδα 2 13873
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 07, 2012 1:39 am

ωραια η συνεχεια. κατι μου λεει πως μαζι θα αντιμετωπισουν αρκετα αλλα θα ειναι μαζι.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 07, 2012 1:49 am

δεν έχω αρχίσει το 5ο, περίμενα να δείτε πρώτα αυτό Bloody Moon  - Σελίδα 2 611715 αλλά θα αρχίσω σήμερα και θα δω πότε θα το τελειώσω.
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 07, 2012 2:10 am

ωραια!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 07, 2012 4:22 am

Bloody Moon  - Σελίδα 2 430499 Bloody Moon  - Σελίδα 2 13873 Bloody Moon  - Σελίδα 2 935979
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10, 2012 9:51 pm

Κεφάλαιο 5
Αν και έχει περάσει ένας χρόνος, μου λείπει η ανθρώπινή μου φύση. Οι άνθρωποι ζουν την ζωή ως το μεδούλι της. Χωρίς να ανησυχούν για τρελά πράγματα όπως εγώ. Για αυτούς είμαι ένα φάντασμα. Ένας μύθος. Μια ιδέα που γυρίζει μέσα στο κεφάλι τους. Μερικοί από αυτούς δεν έχουν αναρωτηθεί καν αν υπάρχουμε ή όχι. Όταν μιλάω που ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είμαι, τι υπάρχει εκεί έξω, καταλαβαίνω πως δεν είμαστε τίποτα άλλο από παράσιτα. Παράσιτα, που κρύβονται για να επιβιώσουν, ρουφάνε τις ζωές ανθρώπων απλά και μόνο για να ζήσουν.
«Λοιπόν, θα τον πάρεις τηλέφωνο;» μου είπε η Σόνε και πέταξε άλλο ένα μεγάλο χαμόγελο.
«Καλά, αλλά αν τον ξυπνήσω, εσύ θα φταις.» είπα και κάλεσα τον αριθμό του Βασίλη. Και έτσι ξεπήδησε η προειδοποίηση από το κεφάλι μου. Αύριο έχεις καλεσμένους. Τερμάτισα την κλήση και άρχισα να γελάω.
«Θα πρέπει να είμαι ο ποιο χαζός βρικόλακας της ηπείρου» η Σόνε είχε σηκώσει τα φρύδια και με κοίταγε περίεργα.
«Ξέχασα ότι αύριο έχω πει στην Σωτηρία και την Αγγελική να έρθουν να κοιμηθούν σπίτι μου. Δεν πειράζει Θα πάμε όλες μαζί στα μαγαζιά εδώ, και βλέπουμε πότε θα πάμε στο εμπορικό.» της είπα και κάθισα στο κρεβάτι.
«Και εγώ; Μπορεί να μην με θέλουν οι φίλες σου. Και δεν έχω που να μείνω. Εσύ δεν μπορείς να βολέψεις τρία άτομα στο σπίτι σου, και χρήματα δεν έχω για να πάω να μείνω κάπου προσωρινά.» και τελειώνοντας την φράση της, έχω δάκρυ κύλισε στο αναψοκοκκινισμένο της μάγουλο. Δεν ήταν σαν τα δικά μου, ούτε σαν τον ανθρώπων, ήταν πράσινο, με ένα φωτεινό κέντρο.
«Πρώτων, μην κλαίς, αν κλαίς, και γιατί τα δάκρυά σου είναι πράσινα.» είπα και το σκούπισα με το χέρι μου.
«Για βρικόλακας ζεστή είσαι.» μου είπε και γέλασε.
«Όσο για τα δάκρυα, είπαμε είμαι της φύσης εγώ, όταν κλαίω, ή πράσινα, ή κόκκινα, ή ιριδίζον μπλε, ή κανονικά, Ξέρεις, γη, φωτιά, νερό αέρας. Κλασικά.» είπε και έβαλε το χέρι στο μάγουλο. Σαν να βαριέται.
«Υπέροχο.» είπα και την κοίταζα όλο θαυμασμό. Ντροπή μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια πλάσματα.
«Χάλια είναι. Φαντάσου να κλαίω και να βγει στο στοιχείο της φωτιάς. Όποιος με δει θα φρικάρει.» είπε και κάθισε σταυροπόδι στο πάτωμα.
«Και εμείς θα πούμε πως έχεις αλλεργία.» της είπα και της έκλισα το μάτι.
«Καλό.» μου είπα και χαμογέλασε πλατιά.
«Τώρα, εφόσον θα μείνεις μαζί μου, θα πρέπει τον Σεπτέμβρη και σε γράψουμε στο σχολείο. Πλαστογράφο εγώ δεν ξέρω, και να ήξερα σιγά μην δεχόταν να πλαστογραφήσει χαρτιά για δεκαπεντάχρονα. Όχι αν τον υπέβαλα φυσικά, αλλά και πάλι, δεν ξέρω κάποιον.» είπα και πήγα στον υπολογιστή. Άνοιξα το chat και εκείνη την ώρα η μου ήρθε η ιδέα.
«Βρήκα ποιο θα μας βοηθήσει.» είπα όλο χαρά. Στο chat ήταν διαθέσιμος ο Δημήτρης. Ένας συμμαθητής μου, που τυχαίνει να είναι και ένας από τους καλύτερους hacker που ήξερα. Εδώ έχει σπάσει τους κωδικούς για τους υπολογιστές της τοπικής αστυνομίας, λίγα χαρτιά για αυτόν πρόβλημα θα είναι;
«Ποιος; Ο Δημήτρης;» είπε και πίρε το σκαμπό και κάθισε δίπλα μου. Τα μαλλιάς της κοντά στο φως της οθόνης του υπολογιστή άστραφταν.
«Ναι Κυρία-Τα-Ξέρω-Όλα ο Δημήτρης. Αλλά δεν θα του το ζητήσω τώρα, από κοντά. Για ευνόητους λόγους. Λίγη υποβολή παραπάνω δεν πείραξε ποτέ κανέναν.» είπα και χαμογέλασα. Πριν έρθει η Σόνε στην ζωή μου, η υποβολή δεν ήταν για εμένα παρά ένα άχρηστο πλεονέκτημα. Και το θεωρώ και χυδαίο. Αλλά με τις ανάγκες που προέκυψαν, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
«Ωραίο άτομο βρήκες να μας βοηθήσει. Στις πέντε τα ξημερώματα κάθετε και καίγεται στο υπολογιστή.» είπε και στράβωσε την μούρη. Άρχισα να γελάω τόσο δυνατά που μάλλον θα ξύπναγα κάποιον. Και αυτό να μην γινόταν, σε λίγο θα ξύπναγε ο παππούς μου για να πάει στην δουλεία.
«Έχεις να μας προτείνεις κάτι καλύτερο; Δεν νομίζω.» της είπα και σταύρωσα τα χέρια μου. «Όχι. Εντάξει μωρέ, από το τίποτα. Άντε μίλα του. Θα πρέπει να κανονίσετε να βρεθείτε κάπου.» είπε και πλησίασε την οθόνη σαν να περίμενε να πεταχτεί κάτι από μέσα.
«Έχω και μάνα και πατέρα. Επίσης έχεις και παππούδες. Έχω και αδέλφια. Εφτά άτομα να πίσω. Ξέρεις πόση ενέργεια θέλει αν βγάλω την υποβολή σε εφτά άτομα; Καλά πες τα αδέλφια μου δεν θέλουν και πολύ, αλλά τέσσερεις ενήλικες; Μπορεί να πετάγονται για αντιρρήσεις, να χαλάσουν την αυτοσυγκέντρωσή μου, και τσάμπα κάπως. Για αυτό άσε πρώτα να τους πίσω, και μετά θα δούμε.» είπα, κλίνοντας τον υπολογιστή.
«Ώρα να κοιμηθείς λίγο, εγώ δεν έχω ανάγκη. Θα κλειδώσω από έξω, μην τυχόν μπει κανείς και σε δει. Θα σου φτιάξω και κάτι να φας.» είπα και πήγα να βγω έξω.
«Ξέρεις..» είπε η Σόνε ντροπαλά ντροπαλά, «κοιμάμαι σε κουκούλι, ξέρεις, σαν αυτό της πεταλούδας. Στο λέω να μην φρικάρεις όταν με δεις.» είπε και εγώ είχα μείνει να την κοιτάω.
«Όνειρα γλυκά.»
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 612
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10, 2012 10:19 pm

τελειοοοοο μου αρεσει πολυυυυ Bloody Moon  - Σελίδα 2 205481
μπραβο σου!!!!!!!!!!!!
ανυπομονω να δω τι θα γινει!!!!!!!!!!!!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10, 2012 10:54 pm

και εγώ ανυπομόνωω!! πω πω πλ περίεργο πλάσμα κανονικότατο!! :ΟΟ άντεε ξεκίνα και γράφε γτ ανυπομονούμε ! φυσικά πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται! Bloody Moon  - Σελίδα 2 13873
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11, 2012 1:28 am

χαίρομε που σας αρέσει Bloody Moon  - Σελίδα 2 13873 θα ανεβάσω την συνέχεια το συντομότερο!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιαν 11, 2012 1:36 am

ωραιαααααααααα!!! :DDDDD
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 13, 2012 3:28 am

Κεφάλαιο 6

Πήγα στην κουζίνα και άνοιξα το ψυγείο. Δεν μπορούσα να φτιάξω και πολλά πράγματα. Ομελέτα, τοστ, είχαμε γάλα, χυμό μήλου και ροδάκινου, θα μπορούσα να τηγανίσω και αυγά και να φτιάξω κρέπες. Είχα τεράστια πίνα και αυτά μου φαίνονταν λίγα. Ωραία. Σιγά σιγά αρρώσταινα από το κολο-ροδάκινο. Έβαλα όλα τα υλικά στο τραπέζι και άρχισα να τα ετοιμάζω σε ταχύτητες φωτός. Έφτιαξα τέσσερεις ομελέτες, δέκα κρέπες, τηγάνισα δύο αυγά για εμένα και την Σόνε, έφτιαξα και τοστ για όλους. Μάζεψα τα σκουπίδια μου και έβαλα ότι ήταν για εμένα και την Σόνε σε ένα δίσκο. Πριν φύγω άκουσα τον παππού μου να ξυπνάει. Είπα να περιμένω λίγο να ξυπνήσει να του πω να μην φύγει. Θα τους το έλεγα σήμερα για την Σόνε. Το θέμα δεν παίρνει παράταση
«Καλημέρα παππού.» του είπα και του χαμογέλασα.
«Καλημέρα! Τί είναι όλα αυτά;» μου είπε και χασμουρήθηκε.
«Χαχαχα μην τα κοιτάς έτσι τα περισσότερα είναι για εμένα. Φάε το τοστ και μετά κόψε και λίγο ομελέτα Μην την φας όλη δύο έφτιαξα. Αν θες φτιάχνω κ’ άλλη τώρα δεν με πειράζει Κρέπες είναι δέκα οπότε μια ο καθένας..» του είπα και δάγκωσα το τοστ μου.
«Όχι εντάξει δεν πειράζει.» είπε καθώς άναβε το μικρό μάτι της κουζίνας για να φτιάξει καφέ.» όσο είχε γυρισμένη την πλάτη έφαγα το τοστ μου γρήγορα την ομελέτα και την κρέπα μου. Το αυγό το αφίσα για μετά.
«Βλέπω πεινάς πολύ.» μου είπε και γέλασε.
«Δεν βαριέσαι.» του είπα και ήπια λίγο χυμό μήλο.
«Άντε θα φάω λίγο και θα φύγω» είπε και άρχισε να τρώει το τοστ του.
«Παππού μπορείς να κάτσεις εδώ μέχρι να ξυπνήσει και ο μπαμπάς με την μαμά, και γενικά όλοι και η γιαγιά με τα μικρά, έχω να σας πω κάτι.» του είπα και στο τέλος πρόσθεσα πολύ λίγο υποβολή.
«Κανένα πρόβλημα» είπε και συνέχισε να τρώει. Εγώ πείρα τον δίσκο και πήγα στο δωμάτιο μου. Μόλις μπήκα μέσα, είδα ένα πράγμα σε οβάλ σχήμα να κρέμεται από το ταβάνι, όπου ήταν κολλημένο με μια παχύρευστη ουσία. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να δω μέσα στο κουκούλι. Άλλο ένα πλεονέκτημα των βρικολάκων. Μέσα σε αυτό ήταν η Σόνε, κοιμόταν περίπου στο κέντρο του, πάνω σε ένα πράγμα σαν ράφι, και ήταν κουλουριασμένη, όπως οι γάτες εν ώρα ύπνου. Πήγα να το ακουμπήσω αλλά αυτό τρεμόπαιξε, και άρχισε να γίνεται στάχτες. Η Σόνε βγήκε λίγο πριν γίνει στάχτη και το ¨ράφι¨ της. Χασμουρήθηκε και γέλασε ταυτόχρονα.
«Καλημέρα! Αχ, τι μυρίζει τόσο ωραία;» είπε και τεντώθηκε σαν γάτα.
«Καλημέρα. Το πρωινό σου. Της είπα και της έδειξα τον δίσκο πάνω στο γραφείο μου.
«Τι ωραία σε ευχαριστώ!» μου είπε και με πίρε αγκαλιά. Αμέσως κάθισε στην καρέκλα και άρχισε να τρώει.
«Επειδή δεν ήξερα τι πίνεις, σου έβαλα και γάλα, και χυμό ροδάκινο και μήλο.»
«Όλα μου αρέσουν!» είπε και κατέβασε μονορούφι το γάλα.
«Θα πρέπει να πεινάς πολύ» της είπα και την λοξοκοίταξα. Με την καλή ένια.
«Όσο δεν φαντάζεσαι. Είχα να φάω τέσσερεις μέρες.» είπε και έκοψε ένα κομμάτι από την ομελέτα.
«Θα τους πω σήμερα για εσένα.» της είπα και μετατόπισα το βάρος μου στο δεξί μου πόδι.
«Κιόλας;» με κοίταξε και ήπιε μια γουλιά χυμό μήλο.
«Κιόλας. Δεν γίνετε να περιμένω άλλο. Αν μπορούσα θα τους ξύπναγα και θα τους το έλεγα. Αλλά είχα ανάγκη από τροφή.» της είπα και πήγα να βγω από το δωμάτια.
«Που πας;» μου είπε κρατώντας στο ένα χέρι το πιρούνι με την ομελέτα και στο άλλο το τοστ, καθώς μασούλαγε την κρέπα.
«Η ώρα είναι 7:30. Λογικά όλοι θα έχουν ξυπνήσει. Ήδη τους ακούω. Αν και καλοκαίρι, τα αδέλφια μου ξυπνάνε πρωί πρωί. Θα κλειδώσω πάλι.» της είπα και βγήκα από το δωμάτιο. Πήγα στην κουζίνα, που τώρα ποια επτά άτομα καθόντουσαν στο τραπέζι και έτρωγαν. Οι ομελέτες είχαν κάνει φτερά. Λογικό, τι να κάνουν δύο ομελέτες σε επτά άτομα.
«Καλημέρα!» μου είπαν όλοι μαζί εκτός από τον παππού που έπινε καφέ.
«Καλημέρα. Σας αρέσουν;» τους είπα λίγο αδιάφορα.
«Ναι, μπράβο σου Άννα. Δεν τα συνηθίζεις αυτά. Μήπως θες κάτι;» είπε ο Γιάννης, ο μπαμπάς μου.
«Η αλήθεια είναι πως κάτι θέλω, αλλά δεν έφτιαξα όλα αυτά για να σας καλοπιάσω.» είπα εντελώς πειστικά, καθώς έπαιρνα το αυγό που από το τραπέζι Ο Γιάννης με κοίταξε με απορία και μετά γύρισε στην Γιώτα, την μαμά μου. Αυτή σήκωσε τους ώμους.
«Λοιπόν, πάω να δω τηλεόραση, να φάω και το αυτό μου. Όταν τελειώσετε πείτε μου.» τους είπα και πήγα στο σαλόνι. Άνοιξα την τηλεόραση και έκανα πως χάζευα. Άκουγα τι έλεγαν, και άνθρωπος θα άκουγε από τόσο κοντά.
«Τι λες να μας θέλει;» είπε η μάνα μου.
«Χρήματα θα θέλει. Ευτυχώς, μετά θα πάω να πάρω τα λεφτά από το λότο. Τώρα που το ανέφερα να τα βάλω κατευθείαν στον λογαριασμό μας;» είπε ο μπαμπάς.
«Δηλαδή θα μου πάρετε μηχανάκι;» είπε ενθουσιασμένα ο Πάνος, ο κατά πέντε λεπτά μικρότερος της οικογένειας. Εκείνη την ώρα ο Πέτρος, ο κατά πέντε λεπτά τρίτος της οικογένειας πετάχτηκε πριν προλάβει ο μπαμπάς να του απαντήσει.
«Τι λες ρε βλάκα θα ξεχρεώσουμε πρώτα τις τράπεζες, θα τελειώσουμε τις δουλείες σε αυτό το σπίτι και μετά θα πάρουμε άλλο. Μην σκέφτεσαι το μηχανάκι σου. Και ούτος ή άλλος είσαι πολύ μικρός ακόμα.» του είπε και του έκανε και έναν κοροϊδευτικό ήχο με το στόμα του. Όντως ο Πάνος και ο Πέτρος ήταν έντεκα χρονών. Μικροί για μηχανάκι.
«Αι ρε ηλίθιε, εγώ θα το πάρω το μηχανάκι!» του είπε και του έκανε και αυτός τον ίδιο ήχο.
«Τι θα γίνει τώρα θα τσακωθείτε πρωί πρωί; Έχει δίκιο ο Πέτρος, πρώτα θα κάνουμε αυτά που έχουμε πει και τα έχουμε ανάγκη και μετά όλα τα άλλα. Αλλά κράτη θα κάνουμε, και τα λεφτά θα τα επενδύσουμε στο να ανοίξουμε μαγαζί ποιο κοντά στο κέντρο. Θα μας κάνει πολύ καλό. Η ζωή μας θα αλλάξει στο καλύτερο, αλλά δεν θα γίνετε και απαιτητικοί. Τα λεφτά κάνουν φτερά πριν το καταλάβεις. Λοιπόν Γιώτα, να τα βάλω κατευθείαν σε λογαριασμό;» είπε ο μπαμπάς μου και όλοι οι τσακωμοί σταμάτησαν.
«Ναι, βγάλε και τέσσερεις κάρτες, μια για εμένα μια για εσένα, για την Άννα και μια να την έχουμε εδώ για ώρα ανάγκης, αν θέλουν κάτι ο μπαμπάς με την μαμά.» είπε η μάνα μου.
«Ει, γιατί η Άννα να πάρει κάρτα και εμείς όχι; Είναι άδικο! Αυτή θα παίρνει ότι θέλει.» είπε ο Πάνος φωναχτά. Η Μαριλένα και η γιαγιά Άννα δεν είχα αναμιχτεί στην συζήτηση, απλά άκουγαν σιωπηλά.
«Και ποιος σου είπε ότι θα παίρνει ότι θέλει; Θα μας ρωτάει πρώτα. Και θα πάρει γιατί ποια είναι μεγάλη και έχει συνείδηση των πραγμάτων. » είπε ο μπαμπάς. Χα. Μάντεψε ξανά.
«Ναι καλά.» είπε ο Πάνος και χτύπησε το ποτήρι στο τραπέζι.
«Μίλησα» είπε ο μπαμπάς και δεν συνεχιστικέ η κουβέντα.
«Τελειώσατε;» είπα και σηκώθηκα από τον καναπέ.
«Ναι έλα να μας πεις τι μας θέλεις.» είπε και εγώ αυτόματα αφού αφίσα το πιάτο μου με τα υπόλοιπα άπλυτα, πήγα και κάθισα σε σημείο όπου μπορούν να με βλέπουν. Εκτός από τον παππού.
«Παππού μπορείς να γυρίσεις;» του είπα και ήπιε μια γουλιά, και την τελευταία μάλλον από τον καφέ του.
«Ναι εντάξει.» είπε και γύρισε. Τώρα όλοι με κοιτάγανε.
«Αυτό που θέλω να σας πω, είναι πολύ σημαντικό, για αυτό θα ήθελα να...» και πριν καν αρχίσω η μαμά άρχισε να με διακόπτει και να λέει διάφορα τρελά.
«Τι είναι;! Είσαι έγκυος;!» είπε με τρομαγμένη φωνή.
«Όχι ρε μαμά πας καλά; Και μην με διακόψει κανείς παρακαλώ!» φώναξα και πρόσθεσα και υποβολή. Όλοι τώρα με κοιτάζανε με ένα μαστουρωμένο βλέμμα.
«Λοιπόν, είναι μια κοπέλα, μια φίλη μου, που δεν έχει σπίτι, και είναι ορφανοί και από τους δύο γονείς. Συγγενείς δεν έχει, και είμαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει στην Ελλάδα. Για αυτό θα ήθελα, να την δεχτείτε στην οικογένεια μας. Τα χαρτιά της θα τα κανονίσω εγώ. Επίσης, τα σπίτια που θα πάτε να δείτε, θα θέλω να έχουν πρώτα την έγκριση μου και μετά θα το αγοράζετε. Θα έρθω και εγώ μαζί όταν πάτε να τα δείτε. Θα θέλω όλοι να την σέβεστε και να την αγαπάτε σαν να ήμουν εγώ. Θα της συμπεριφέρεστε σαν κόρη, εγγονή, αδελφή. Δεν θα ανεχτώ καμία προσβολή από κανέναν. Έγινα κατανοητή;» σχεδόν φώναζα. Η υποβολή είχε φτάσει στα κόκκινα, τόσο που όλοι με κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα.
«Ναι, θα την υποδεχτούμε στην οικογένεια και θα την έχουμε σαν κόρη, εγγονή, αδελφή.» είπαν όλοι μαζί.
«Στον κόσμο θα λέτε ότι είναι υιοθετημένη από την Γερμανία. ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ;» είχα φτάσει τα όριά μου. Δεν πήγαινε άλλο.
«Ναι.» είπαν όλοι μαζί. Δεν στέρεψαν το βλέμμα τους αλλού, μέχρι που κούνησα το κεφάλι μου, έκλεισα τα μάτια μου και τους είπα ότι μπορούν να φύγουν τώρα. Για να σιγουρευτώ ότι δεν θα είχαν επιδράσεις, μίλησα ιδιαίτερος στον μπαμπά.
«Μπαμπά, το δελτίο από το λότο το έχεις μαζί σου;» τον ρώτησα και μόνο από το βλέμμα του κατάλαβα ότι είχε συνέλθει το εννενηνταπέντε τις εκατό του εγκεφάλου του από την υποβολή.
«Ναι» είπε και το έβγαλε από το πορτοφόλι του για να μου το δήξει.
«Ωραία, του είπα, βάλτο πάλι στο πορτοφόλι για να μην το χάσεις»
«Ναι δίκιο έχεις.» μου είπε και έβαλε το δελτίο στο πορτοφόλι του, και με την σειρά του στην εσωτερική τσέπη που μπουφάν του. Μπουφάν καλοκαιριάτικα;
«Για σπίτι πότε θα πάμε να δούμε;» του είπα κουμπώνοντας το μπουφάν του.
«Αύριο, μεθαύριο, κάτσε πρώτα να δώσω τα λεφτά στις τράπεζες και μετά.» μου είπε και πήγε να φύγει.
«Γιατί δεν τα δίνεις σήμερα;» του είπα, και προσπάθησα να βάλω λίγη υποβολή, μα μάταια. Ήμουν τόσο κουρασμένη, που δεν μπορούσα ούτε να τρέξω, που λέει ο λόγος.
«Ναι καλά λες, γιατί να το καθυστερώ.» είπε και ευτυχώς, δεν χρειάστηκε η υποβολή.
«Καλή μέρα να έχεις μπαμπά. Δώσε χαιρετίσματα και στον Χριστάκη.» του είπα και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Ο Χρίστος ήταν ο βοηθός του μπαμπά στο μαγαζί, ένα μικρός θεός, γύρο στα εικοσιπέντε, γεροδεμένος και ένας από τους ¨γκόμενους¨¨ τις πόλης. Ήταν και λίγο ψώνιο.
«Επίσης Αννούλα. Ναι θα του πω.» μου είπα και έφυγε.
«Πάει και αυτό.» ξεφύσησα, και πήγα να δω τι κάνει η Σόνε. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είχε πάρει ένα από τα βιβλία μου και το ξεφύλλιζε.
«Έχεις πολλά βιβλία για βρικόλακες.» μου είπε χωρίς να πάρει το βλέμμα της από το βιβλίο.
«Γελάω με αυτά. Δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα για εμάς. Άλλες φορές αναρωτιέμαι αν μερικοί από αυτούς είναι όντως βρικόλακες, και απλά καλύπτουν την αλήθεια. Αρκετά με αυτό, της το πείρα και το έβαλα στην θέση του. Αν θες κοίτα και τα άλλα, ή μπες στον υπολογιστή, γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ λίγο. Η υποβολή που έκανα πριν ήταν πέρα από τα όρια μου.» της είπα και κάθισα στο κρεβάτι.
«Ξέρεις να χειρίζεσαι τον υπολογιστή έτσι;» την ρώτησα και αυτή άρχισε να γελάει.
«Μα φυσικά. Αλλά για πες μου, τι έγινε πριν;» μου είπε σταυρώνοντας τα χέρια της και μετατοπίζοντας το βάρος την στο αριστερό πόδι. Θα ήταν γύρω στα πενήντα κυλά, και λίγο ποιο κοντή από εμένα, 1,65, 1,67.
« Τους έπεισα. Έχουμε το πάνω χέρι τώρα. Απλά για να είμαι σίγουρη κλείδωσε τον πόρτα. Αν τυχόν έρθουν τα κορίτσια, άνοιξέ τους ή ξύπνα με. Άντε καληνύχτα» της είπα και γέλασα. «Να δεις όνειρα γλυκά!» μου είπε και άνοιξε τον υπολογιστή. Όπως πάντα, η κούραση έφυγε με μια ανάσα, άρχισα να μουδιάζω και με πίρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως.
Ήμουν σε ένα περίεργο μέρος. Ήταν ένα γραφείο, με έναν υπολογιστή, μερικά βιβλία και μια στοίβα μερικά μισοτελειωμένα σκίτσα. Έμοιαζε λίγο με το δικό μου γραφείο, αλλά είχε πολύ ποιο ωραία και στιλάτα πράγματα πάνω του. Εγώ ήμουν πάνω του σαν μυρμηγκάκι. Περπάτησα λίγο μπροστά, αλλά όταν άκουσα κάποιον να με φωνάζει, πάγωσα. Ήταν μια αντρική φωνή. Οικία αντρική φωνή.
«Επ.» είπε η οικία φωνή. Γύρισα και τον είδα.
«Άντριαν.»
(είναι λίγο μεγάλο Bloody Moon  - Σελίδα 2 860197 )
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 13, 2012 6:12 am

Αννα ειναι μια χαρα καθολου μεγαλο!!!
Οπα οπα... ποιος ειναι ο Αντριαν;
Ανυπομονωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μορένα
Witch
Witch
Μορένα

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 150
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011
Τόπος : Σε μία στάνη

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 13, 2012 6:19 am

mamato!!
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 13, 2012 10:11 pm

Αν διαβάσεις τα πρώτα κεφάλαια θα δεις πως ο Άντριαν είναι αυτός που την έκανε βρικόλακα. ^^ και επίσης είναι νεκρός
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 13, 2012 10:23 pm

αχ ναι!!!τελειοοοοο!!!!!!!!!!!!τωρα και αν ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιαν 14, 2012 2:32 am

πολυ ωραια!μπραβο
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bloody Moon    Bloody Moon  - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 2:55 am

Ναιι ήτανε τέλειοοοο!!!1 ανυπομονώ τι θα γίνει με τον Άντριαν! Άχουτον μμωρέ και αυτόν! Κρίμα! Bloody Moon  - Σελίδα 2 959103 άντε άντε ανυπομονούμε!

Bloody Moon
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: