| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|
+5Selene Sensitive Vampire paramu8enia Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 8:39 pm | |
| Είναι καταπληκτική! Έχει απίστευτη οικονοπλασία!!! Μου άρεσε πολύ ο πρόλογος και η σκηνή που κρυφακούν στην πόρτα! Αλλά φυσικά και οι άλλες σκηνές ήταν καταπληκτικές! Επίσης πολύ προσεγμένος λόγος! Είναι απίστευτο, σαν να έχει γραφτεί από επαγγελματία! Θέλω κι άλλοοοοοο!!!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 9:26 pm | |
| Σε ευχαριστώ!!! Και εγώ σε λατρεύω Ουφ, και είχα αγωνία γιατί ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη ιστορία, καταλαβαίνεις Το βραδάκι θα ανεβάσω τρία ακόμα κεφαλαιάκια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 9:34 pm | |
| Το ξέρω ότι με λατρεύεις! Όλοι με λατρεύουν! Για τόσο καλογραμμένες ιστορίες δεν είναι ανάγκη να έχεις αγωνία! (Αν και συνήθως αυτοί που γράφουν καλά έχουν πιο πολλή αγωνία από αυτούς που γράφουν χάλια!) Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα κεφάλαια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 9:42 pm | |
| Χμ...Μήπως να τα ανεβάσω τώρα;;; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 9:46 pm | |
| Όποτε θες! Εγώ πάντως θα τα διαβάσω όποτε τα ανεβάσεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Κυρ Σεπ 04, 2011 9:56 pm | |
| Τα ανέβασα ήδη. Μπορείς να τα διαβάσεις | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 12:11 am | |
| Το διάβασα!!!! Όσο πάει γίνεται και καλύτερο!!! Το είχα υποπτευθεί εγώ ότι αυτός ο λόρδος ήθελε να παντρευτεί τη Λορελάι! (Θέλει λίιιγο σκότωμα νομίζω) Αλλά με τίποτα δεν περίμενα ο Έρικ να τα κάνει όλα στα ψέματα για να τη ρίξει! (αυτός θέλει ΠΟΛΥ σκότωμα! ) Για την ώρα μόνο ο Άλερον φαίνεται να είναι καλούλης! Ελπίζω να παραμείνει τόσο καλούλης και στο τέλος να το σκάσει μαζί με τη Λορελάι (αν δεν πεθάνουν όλοι στο τέλος δηλαδή γιατί κι αυτό μου φαίνεται πιθανό ) Άντε να δούμε τη συνέχεια σύντομαααα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 12:52 am | |
| Πω, τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση...Τι να σου πω χωρίς να έχει spoiler μέσα; :P (αν θες, σου λέω, δηλαδή, αλλά μετά δεν θα έχει νόημα να το διαβάσεις, νομίζω ) Θα πω μόνο ότι, ενώ η ''εποχή'' προστάζει (εντός εισαγωγικών) να παντρευτεί έναν άντρα (αν είναι από προξενιό, δυο φορές περισσότερο) η Λόρελαι αρνείται και ρισκάρει να διακυβεύσει τον εαυτό της και την τιμή της παρά να παντρευτεί κάποιον χωρίς να τον αγαπάει. Θα την δεις απόψε το βράδυ (τόσο σύντομα. Να λες πάλι καλά που την έχω τελειώσει την ιστορία :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 2:23 am | |
| Ξέρω τι προστάζει η εποχή, αλλά κάθε κοριτσάκι έχει δικαίωμα να ονειρεύεται! Όταν λες απόψε τι ώρα εννοείς? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 2:37 am | |
| Πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι σε θέση ισχύος όπως το συγκεκριμένο (γιατί για να είναι ένα ''ταπεινό'' και φτωχό κορίτσι και να έχει κάστρο δεν παίζει :P) Τα ανεβάζω αυτή την στιγμή που μιλάμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 3:45 am | |
| Το διάβασα!!!! Δεν έχω και πολύ καλό προαίσθημα για την εξαφάνιση της Ζενέλ. Στην αρχή νόμιζα ότι ο αδερφός της ερχόταν να πει στη Λορελάι ότι είχε πεθάνει! Αναρωτιέμαι τι να έγινε τελικά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 3:53 am | |
| Η αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Ζενέλ θα γίνει προς το τέλος (οι 10 τυχεροί που θα μαντέψουν σωστά κερδίζουν μια φριτέζα δώρο ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 4:28 am | |
| Φριτέζα, ε? Τι να την κάνω εγώ τη φριτέζα? Έχουμε στο σπίτι ήδη μία και δεν ξέρω να μαγειρεύω (εκτός από αυγά και μακαρόνια αν υποθέσουμε ότι δε θα φοβάμαι πολύ μην καώ ) Δε γίνεται να αλλάξουμε το δώρο με τίποτα άλλο? I could really use ένα ταξιδάκι στη Καραϊβική ή στις Μπαχάμες. Ή έστω στην Εύβοια! ;Ρ Λοιπόν, επειδή είσαι καλός άνθρωπος και θα μου κάνεις το δώρο που θέλω εγώ θα παίξω και τους 10 που θα μαντέψουν! 1)την απήγαγαν άνθρωποι για λύτρα ή για άλλο σκοπό 2)αυτοκτόνησε γιατί τελικά ο άλλος δεν τη θέλει 3)αποφάσισαν με τον άλλον να κάνουν ένα σχέδιο, κατά το οποίο αυτή θα "εξαφανιστεί" και θα τον περιμένει κάπου κι εκείνος θα κάνει και καλά μια εξερευνητική ομάδα μόνος του και θα την βρει 4)δεν είναι ερωτευμένη με αυτόν, αλλά μα κάποιον άσχετο και το έχει σκάσει μαζί του, αλλά κανένας δε νοιάζεται γι αυτόν 5)δεν είναι ερωτευμένη αλλά της έχει καρφωθεί να το σκάσει για να ζήσει μια περιπέτεια 6)πέθανε από κάποιον άσχετο λόγο (πχ τυχαία ή όχι τυχαία δολοφονία) και το σώμα της τώρα είναι στο γάμο του Καραγκιόζη 7)την απήγαγαν εξωγήινοι που ήρθαν από ένα "κρυφό αστέρι" 8)ήθελε να πάει στον πύργο της Λορελάι για να βρει καταφύγειο αλλά χάθηκε 9)κρύβεται στο σπίτι της και τους κάνει φάρσα για να εμφανιστεί μετά και να τους κάνει ό,τι θέλει 10)Τίποτα απ' τα παραπάνω! ;Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 4:36 am | |
| Καλά, ούτε και εγώ ξέρω να μαγειρεύω. Πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω κάποια στιγμή Πολύ απαιτητική είσαι...Άκου εκεί ''ταξιδάκι'' στις Μπαχάμες. Θες να σε πάω μια στην Κων/πολη που είναι και δίπλα; :P (θα έρθω κι εγώ, δεν έχω πάει και ποτέ :P) Θες το δώρο και τον 10; Πλεονέχτρααα :P - Σπόιλερ:
Το 3 ήταν πιο κοντά από όλα όσα ανέφερες πάντως
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 4:39 am | |
| Ααα, και Κων/πόλη θέλω να πάω!!! Δεν έχω πάει ούτε εγώ και ήθελα να πέισω τους σικούς μου να με πάνε τα Χριστούγεννα αλλά δεν γιατί είναι αυτή η τρίτη λυκείου... Δε θέλω και των 10. Μόνο μια φορά να πάω μου φτάνει! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 4:46 am | |
| Σωστά, είσαι και τρίτη Λυκείου τώρα! Χαρά στο κουράγιο σου Εγώ μάλλον θα πάω αυτά τα Χριστούγεννα (please don't kill me! ) Λεφτά για άλλο ταξίδι δεν έχω. Τα χάλασα όλα στις φριτέζες :P - Σπόιλερ:
You got lucky, άστα αυτά :P
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 4:53 am | |
| I won't kill you, don't worry! Perhaps, if I 'm lucky enough (which I think I am), I might go there too. Δεν τις παίρνει πίσω το μαγαζί τις φριτέζες? Αφού δε θα τις έχεις χρησιμοποιήσει! - Σπόιλερ:
Yes, I did get lucky! Why won't you believe me? :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 5:01 am | |
| Το ελπίζω. Θα σου χρειάζεται μετά από όλη αυτή την πίεση. Έτσι, να ξεφύγει το μυαλό σου έστω και λίγο Θα τις στείλω αύριο και θα πάω να πάρω κάτι καλύτερο. Όπως βιβλία, ας πούμε - Σπόιλερ:
Πάντως μέχρι το 19 περίπου (αν θυμάμαι καλά) που θα αποκαλυφθεί επιτέλους το τι συνέβη, έχουμε ακόμα καιρό...
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 7:50 am | |
| χμ... λοιπονν εχω να σου πω.... - Σπόιλερ:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!
εμμ... να σου πω την αληθεια και εμενα μου φαινεται το 3 πιο λογικο απο τα αλλα! ειναι καταπληκτικη η ιστορια σου! συνεχισε ετσι! και θα εχεις πολλους θαυμαστες!! ΡΡ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 3:32 pm | |
| Πολύ χαίρομαι Εννοείται! Η περίπτωση να την απαγάγουν εξωγήινοι ανήκει στην επιστημονική φαντασία (όσο για τον τίτλο του έργου, δεν αναφέρεται σε κάποιον ''κρυφό γαλαξία'' που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα :P Έχει συμβολική αξία ) Σε λίγο θα ανεβάσω καινούρια κεφάλαια...Αν θέλετε, διαβάστε τα | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 3:36 pm | |
| χαχα! σιγουρα θα τα διαβασουμε!! αφου ανυπομονουμε!!!! αντε να δουμε τι θα γινει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 3:49 pm | |
| Να δείτε...Τι, κρυφό το 'χω; :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Σεπ 05, 2011 5:53 pm | |
| Είδα!!!! Πολύ ωραία και αυτά τα κεφάλαια! Αναρωτιέμαι τι μύνημα είναι! Υποψιάζομαι ή από τον Άλερον ή από τη Ζενέλ. | |
|
| |
| |
| |
| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|