Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο

Πήγαινε κάτω 
+5
Selene
Sensitive Vampire
paramu8enia
Raven
AЯianЯhod.ЬЩ.22
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 6:34 pm

Το ''Κρυφό Αστέρι'' είναι η πρώτη, ολοκληρωμένη μου ιστορία (και, όπως καταλάβατε, έχει και δεύτερο μέρος)

Διαβάστε τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια στο:

http://hauntedmansiondidi22.blogspot.com/

Περιμένω τα σχόλιά σας Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Πεμ Σεπ 08, 2011 1:20 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 8:39 pm

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 986460 Είναι καταπληκτική! Έχει απίστευτη οικονοπλασία!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
Μου άρεσε πολύ ο πρόλογος και η σκηνή που κρυφακούν στην πόρτα! Αλλά φυσικά και οι άλλες σκηνές ήταν καταπληκτικές! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873
Επίσης πολύ προσεγμένος λόγος! Είναι απίστευτο, σαν να έχει γραφτεί από επαγγελματία! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 414482
Θέλω κι άλλοοοοοο!!!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 913911
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 9:26 pm

Σε ευχαριστώ!!! Και εγώ σε λατρεύω Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 224253 Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 913911

Ουφ, και είχα αγωνία γιατί ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη ιστορία, καταλαβαίνεις Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813

Το βραδάκι θα ανεβάσω τρία ακόμα κεφαλαιάκια Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 9:34 pm

Το ξέρω ότι με λατρεύεις! Όλοι με λατρεύουν! tongue Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 417110

Για τόσο καλογραμμένες ιστορίες δεν είναι ανάγκη να έχεις αγωνία! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813 (Αν και συνήθως αυτοί που γράφουν καλά έχουν πιο πολλή αγωνία από αυτούς που γράφουν χάλια!)

Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα κεφάλαια!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 9:42 pm

Χμ...Μήπως να τα ανεβάσω τώρα;;; Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 948708
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 9:46 pm

Όποτε θες! Εγώ πάντως θα τα διαβάσω όποτε τα ανεβάσεις!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΚυρ Σεπ 04, 2011 9:56 pm

Τα ανέβασα ήδη. Μπορείς να τα διαβάσεις Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 12:11 am

Το διάβασα!!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873 Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 205481
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο!!!
Το είχα υποπτευθεί εγώ ότι αυτός ο λόρδος ήθελε να παντρευτεί τη Λορελάι! (Θέλει λίιιγο σκότωμα νομίζω) Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 Αλλά με τίποτα δεν περίμενα ο Έρικ να τα κάνει όλα στα ψέματα για να τη ρίξει! (αυτός θέλει ΠΟΛΥ σκότωμα! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 76656 )
Για την ώρα μόνο ο Άλερον φαίνεται να είναι καλούλης! Ελπίζω να παραμείνει τόσο καλούλης και στο τέλος να το σκάσει μαζί με τη Λορελάι (αν δεν πεθάνουν όλοι στο τέλος δηλαδή γιατί κι αυτό μου φαίνεται πιθανό Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 948708 )
Άντε να δούμε τη συνέχεια σύντομαααα!!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 668320 Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 12:52 am

Πω, τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση...Τι να σου πω χωρίς να έχει spoiler μέσα; :P (αν θες, σου λέω, δηλαδή, αλλά μετά δεν θα έχει νόημα να το διαβάσεις, νομίζω Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 ) Θα πω μόνο ότι, ενώ η ''εποχή'' προστάζει (εντός εισαγωγικών) να παντρευτεί έναν άντρα (αν είναι από προξενιό, δυο φορές περισσότερο) η Λόρελαι αρνείται και ρισκάρει να διακυβεύσει τον εαυτό της και την τιμή της παρά να παντρευτεί κάποιον χωρίς να τον αγαπάει.

Θα την δεις απόψε το βράδυ Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813 (τόσο σύντομα. Να λες πάλι καλά που την έχω τελειώσει την ιστορία :P)
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 2:23 am

Ξέρω τι προστάζει η εποχή, αλλά κάθε κοριτσάκι έχει δικαίωμα να ονειρεύεται! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 417110
Όταν λες απόψε τι ώρα εννοείς? Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 948708
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 2:37 am

Πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι σε θέση ισχύος όπως το συγκεκριμένο Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 (γιατί για να είναι ένα ''ταπεινό'' και φτωχό κορίτσι και να έχει κάστρο δεν παίζει :P)

Τα ανεβάζω αυτή την στιγμή που μιλάμε Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 3:45 am

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 668320 Το διάβασα!!!!
Δεν έχω και πολύ καλό προαίσθημα για την εξαφάνιση της Ζενέλ. Στην αρχή νόμιζα ότι ο αδερφός της ερχόταν να πει στη Λορελάι ότι είχε πεθάνει! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 948708
Αναρωτιέμαι τι να έγινε τελικά!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 3:53 am

Η αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Ζενέλ θα γίνει προς το τέλος (οι 10 τυχεροί που θα μαντέψουν σωστά κερδίζουν μια φριτέζα δώρο Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 681987 )
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 4:28 am

Φριτέζα, ε? Τι να την κάνω εγώ τη φριτέζα? Έχουμε στο σπίτι ήδη μία και δεν ξέρω να μαγειρεύω (εκτός από αυγά και μακαρόνια αν υποθέσουμε ότι δε θα φοβάμαι πολύ μην καώ Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 )
Δε γίνεται να αλλάξουμε το δώρο με τίποτα άλλο? I could really use ένα ταξιδάκι στη Καραϊβική ή στις Μπαχάμες. Ή έστω στην Εύβοια! ;Ρ

Λοιπόν, επειδή είσαι καλός άνθρωπος και θα μου κάνεις το δώρο που θέλω εγώ θα παίξω και τους 10 που θα μαντέψουν!
1)την απήγαγαν άνθρωποι για λύτρα ή για άλλο σκοπό
2)αυτοκτόνησε γιατί τελικά ο άλλος δεν τη θέλει
3)αποφάσισαν με τον άλλον να κάνουν ένα σχέδιο, κατά το οποίο αυτή θα "εξαφανιστεί" και θα τον περιμένει κάπου κι εκείνος θα κάνει και καλά μια εξερευνητική ομάδα μόνος του και θα την βρει
4)δεν είναι ερωτευμένη με αυτόν, αλλά μα κάποιον άσχετο και το έχει σκάσει μαζί του, αλλά κανένας δε νοιάζεται γι αυτόν
5)δεν είναι ερωτευμένη αλλά της έχει καρφωθεί να το σκάσει για να ζήσει μια περιπέτεια
6)πέθανε από κάποιον άσχετο λόγο (πχ τυχαία ή όχι τυχαία δολοφονία) και το σώμα της τώρα είναι στο γάμο του Καραγκιόζη
7)την απήγαγαν εξωγήινοι που ήρθαν από ένα "κρυφό αστέρι"
8)ήθελε να πάει στον πύργο της Λορελάι για να βρει καταφύγειο αλλά χάθηκε
9)κρύβεται στο σπίτι της και τους κάνει φάρσα για να εμφανιστεί μετά και να τους κάνει ό,τι θέλει
10)Τίποτα απ' τα παραπάνω! ;Ρ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 4:36 am

Καλά, ούτε και εγώ ξέρω να μαγειρεύω. Πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω κάποια στιγμή Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197

Πολύ απαιτητική είσαι...Άκου εκεί ''ταξιδάκι'' στις Μπαχάμες. Θες να σε πάω μια στην Κων/πολη που είναι και δίπλα; :P (θα έρθω κι εγώ, δεν έχω πάει και ποτέ :P) Θες το δώρο και τον 10; Πλεονέχτρααα :P

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 4:39 am

Ααα, και Κων/πόλη θέλω να πάω!!! Δεν έχω πάει ούτε εγώ και ήθελα να πέισω τους σικούς μου να με πάνε τα Χριστούγεννα αλλά δεν γιατί είναι αυτή η τρίτη λυκείου... Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 76656
Δε θέλω και των 10. Μόνο μια φορά να πάω μου φτάνει! tongue
Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 4:46 am

Σωστά, είσαι και τρίτη Λυκείου τώρα! Χαρά στο κουράγιο σου Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 959103 Εγώ μάλλον θα πάω αυτά τα Χριστούγεννα (please don't kill me! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 638107 )

Λεφτά για άλλο ταξίδι δεν έχω. Τα χάλασα όλα στις φριτέζες Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 :P

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 4:53 am

I won't kill you, don't worry! Perhaps, if I 'm lucky enough (which I think I am), I might go there too. vampire

Δεν τις παίρνει πίσω το μαγαζί τις φριτέζες? Αφού δε θα τις έχεις χρησιμοποιήσει! tongue

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 5:01 am

Το ελπίζω. Θα σου χρειάζεται μετά από όλη αυτή την πίεση. Έτσι, να ξεφύγει το μυαλό σου έστω και λίγο Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813

Θα τις στείλω αύριο και θα πάω να πάρω κάτι καλύτερο. Όπως βιβλία, ας πούμε Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197

Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 7:50 am

χμ... λοιπονν εχω να σου πω....

Σπόιλερ:

εμμ... να σου πω την αληθεια και εμενα μου φαινεται το 3 πιο λογικο απο τα αλλα! tongue

ειναι καταπληκτικη η ιστορια σου! συνεχισε ετσι! και θα εχεις πολλους θαυμαστες!! tongueΡΡ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 3:32 pm

Πολύ χαίρομαι Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873 Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 668320

Εννοείται! Η περίπτωση να την απαγάγουν εξωγήινοι ανήκει στην επιστημονική φαντασία duh (όσο για τον τίτλο του έργου, δεν αναφέρεται σε κάποιον ''κρυφό γαλαξία'' που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα :P Έχει συμβολική αξία Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813 )

Σε λίγο θα ανεβάσω καινούρια κεφάλαια...Αν θέλετε, διαβάστε τα Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 3:36 pm

χαχα! σιγουρα θα τα διαβασουμε!! αφου ανυπομονουμε!!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873

αντε να δουμε τι θα γινει! tongue
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 3:49 pm

Να δείτε...Τι, κρυφό το 'χω; Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197 :P
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 5:53 pm

Είδα!!!! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 13873
Πολύ ωραία και αυτά τα κεφάλαια! Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813
Αναρωτιέμαι τι μύνημα είναι! Υποψιάζομαι ή από τον Άλερον ή από τη Ζενέλ. Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 860197
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο   Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Icon_minitimeΔευ Σεπ 05, 2011 6:01 pm

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 948708 Θα καταλάβεις σίγουρα στο επόμενο κεφάλαιο Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο 220813

Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 11Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: