| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|
+5Selene Sensitive Vampire paramu8enia Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 1:38 am | |
| Ο Λανς ειναι τελειος τον λατρευω! (δεν ξερω πολλα πολλα για αυτον αλλα φανηκε πολυ καλος) γενικα εγω σε ολες τις ιστοριες μυστηριου που διαβαζω, συμπαθω πολυ τους Ντεντεκτιβ. Η ιστορια σου Argy γινεται ολο και πιο ενδιαφερον. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 1:41 am | |
| Και μένα μου αρέσουν οι ντετέκτιβ έχουν το μυστήριο απάνω τους και είναι θεϊκό!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 1:52 am | |
| Ναι, οντως ειναι θεικο, για μια ζωη θα διαβαζω για ντεντεκτιβ, και τωρα η ιστορια γινεται πολυυυυυυυυ πολυυυυυυυυ ενδιαφερουσα. (Εγω οταν ημουνα πολυ μικρη ελεγα οτι θελω να γινω ντεντεκτιβ :P)
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 1:55 am | |
| Άστα να πάνε το ίδιο όνειρο είχαμε!:Ρ Ή και μυστικός πράκτορας γιατί και αυτός μυστήρια δουλεύει! :Ρ
Ναι όντως και πιστεύω ότι ο Λανς μπορεί να γίνει στο τέλος και ένας πολύ καλός φίλος στην Λορεραι!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 4:08 am | |
| Ναι, και μυστικος πρακτορας ειναι ωραιο επαγγελμα (κατι τελιως ασχετο αλλα ηθελα να γινω και κυνηγος φαντασματων ) Ο Λανς φαινεται πιο συμπαθητικος απ'τον Αλερον, δεν ξερω γιατι δεν τον συμπαθησα στο δευτερο μερος, ισως γιατι ειναι καπως σοβαρος-σκληρος. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 4:21 am | |
| Επειδή και εμένα πάντοτε μου άρεσαν τόσο οι αστυνομικές σειρές, όσο και τα βιβλία όπου ο ερευνητής καλούνταν να επιλύσει το ''μυστήριο του εγκλήματος,'' είπα να το δοκιμάσω. Έναν χαρακτήρα σαν τον Λανς, άλλωστε, ήθελα πάντοτε να δημιουργήσω, αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα Όσο για το κεφάλαιο: ναι, Μαράκι, φυσικά και ασχολούμαι με το επόμενο κεφάλαιο -.- - Σπόιλερ:
Mου βάζεις το μαχαίρι στον λαιμό :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 5:12 am | |
| Και καλά έκανες έχω να πω... Χμμμ ωραία τότε θα περιμένουμε εδώ μέχρι να το τελειώσεις! - Σπόιλερ:
είναι επειδή είδα τους Expendables
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 5:16 am | |
| Ελπίζω να σας αρέσει το δεύτερο μέρος Αν σας αρέσει, είμαι ΣΊΓΟΥΡΗ ότι θα ξετρελαθείτε με το τρίτο μέρος Το επόμενο κεφάλαιο από Δευτέρα και μετά - Σπόιλερ:
Για πες. Καλό, καλόοο; ^^ Τι υπόθεση έχει;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 5:23 am | |
| Και εγώ είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούμε!:Ρ Χμμ καλά! :Ρ θα περιμένω! Μόνο για σένα! :Ρ - Σπόιλερ:
δες καλύτερα trailer θα σε καλύψει! Παίζουν γνωστοί ηθοποιοί και γενικά όλο το σκηνικό μάχες, αίμα, αποστολές, πιστόλια και έτσι! Τρελαίνομαι!:Ρ https://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s και το 2 δεν πάει πίσω ωραίο ήτανε! :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 5:27 am | |
| Το καλό πράγμα αργεί να γίνει Mαράκι *snob* (Δεν λες πάλι καλά που ξανάρχισα να γράφω; Ας μην το γρουσουζεύουμε :P) - Σπόιλερ:
Α, για τους Αναλώσιμους λες; Ναι, ήθελα να το δω, αλλά συνεχώς το αναβάλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 6:27 am | |
| Είναι αλήθεια αυτό, ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει... Ναι πάλι καλά! Πήρες φόρα μεγάλη, μην την χάσεις! Αν είχα λίγη από αυτήν την φόρα σου... - Σπόιλερ:
Να το δεις! Ακούς εκεί το αναβάλεις συνεχώς! Ένα πράγμα σου λέω μόνο! ΧΆΝΕΙΣ!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 6:31 am | |
| Και εγώ αυτό ελπίζω (Άμα θες λίγο ''φόρα,'' μπορώ να σου δώσω λίγο ''σπρώξιμο'' (if you know what I mean ) - Σπόιλερ:
Α, καλά. Με τόσα που έχω βάλει στο μάτι, περίμενε εσύ να το δω και μάλιστα γρήγορα xD
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 10, 2012 6:33 pm | |
| Όλοι το ελπίζουμε!:Ρ Δώσε λίγο σπρώξιμο καλό θα μου κάνει!:Ρ - Σπόιλερ:
Εεε μωρέ εντάξει ένα από αυτά τα σαββατοκύριακα δεν μπορείς;:Ρ
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 12, 2012 5:13 am | |
| Επιτέλους, βρήκα κι εγώ χρόνο να το διαβάσω. Συγγνώμη που μου πήρε τόσο πολύ. Το είχα δει, αλλά πνιγόμουν και δεν προλάβαινα. Ωραίο κεφάλαιο. Μου άρεσε το ντετέκτιβ. Έκανε μπαμ από την αρχή ότι ήταν αυτός! Ανυπομονώ για το επόμενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 12, 2012 5:17 am | |
| Δεν πειράζει καλέ. Σε καταλαβαίνω. Αυτός ο μήνας είναι ψυχοβγάλτης (μη σου πω και αντεροβγάλτης -.- ) Αυτή μάλλον θα μπερδεύτηκε επειδή έχει συνηθίσει οι ευγενείς να είναι πάντα καθώς πρέπει και στην τρίχα. Το επόμενο κεφάλαιο το έχω έτοιμο, αλλά μπορεί να αργήσω μέχρι να το ανεβάσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 12, 2012 5:24 am | |
| Ναι, άστα! Δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα!
Εντάξει, δεν πειράζει. Αφού το έχεις έτοιμο, αυτό μας κάνει. Αλλά μην το ξεχάσεις, ε; :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 12, 2012 5:27 am | |
| Δεν θα το ξεχάσω. Όταν το μεταφέρω, θα σας το πω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 12, 2012 5:31 am | |
| Εντάξει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 13, 2012 1:11 am | |
| Δεν πειράζει, περιμένουμε εμείς!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 4:48 am | |
| | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 4:54 am | |
| Ήθελα να ρωτήσω το Κρυφό Αστέρι είναι μεγάλη σειρά??
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 5:10 am | |
| Βασικα εχει μερος 1 και μερος 2 | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 5:25 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 6:06 pm | |
| Αλλά είναι πολύ ωραίο! Αξίζει να το διαβάσεις! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Δευ Νοε 19, 2012 6:46 pm | |
| Και βεβαια αξιζει! Ειναι τελειο, η Argy παντα γραφει τελεια οποτε χωρις δευτερη σκεψη να το διαβασεις! | |
|
| |
| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|