| Immortals - Αθάνατοι | |
|
+6KingOfDarkness Delena4ever Princess of darkness Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Δευ Νοε 21, 2011 6:06 am | |
| Ε ναι προτιμουσε να βρισκεται εκει που ηταν και η οικογενεια της.Δεν ειναι ευκολο να εισαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση μετα απο μια τετοια εμπειρια.Και μετα στην Γαλαζια σεληνη ηταν δυσκολο να διαλεξει αναμεσα σε εκεινον και την οικογενεια της.Διαλεξε την οικογενεια της αλλα η αδερφη της την σταματησε.Ετσι κ αλλιως ειχαν περασει απεναντι..και που της δοθηκε η δυνατοτητα δεν σωθηκαν.!Και μου την εσπαγε που καθε τρεις και λιγο εξαφανιζονταν ο Ντειμεν στο πρωτο βιβλιο..τι ηταν αυτο!Αντε να τελειωνω με αυτη την σειρα γιατι δεν αντεχω!Λυπαμαι να την αφησω στην μεση... | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Τρι Νοε 22, 2011 4:41 am | |
| εξαφανιζοταν αλλα για ιερο σκοπο... ασχετως αν εκεινη το ειχε εκλαβει διαφορετικα... εχει βγει ηδη το πεμπτο... αλλα ενα και τελος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Τετ Νοε 23, 2011 7:33 am | |
| Ναι το ξερω...αντε και τελειωνει επιτελους η σειρα.Ειπαν θα την κανουν και σειρα στην τηλεοραση η κατι τετοιο...ακομα την κανουν.!Οπως το vampire academy ελεος.!Και περιμενουμε σαν τα χαζα... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Πεμ Νοε 24, 2011 3:44 am | |
| μα παντα ετσι δεν γινεται? λενε οτι θα κανουν κατι, οτι εχουν παρει καποιες εταιριες τα δικαιωματα των βιβλιων για να γινουν ταινιες, και μεχρι να γινουν γερναμε...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Πεμ Νοε 24, 2011 7:59 am | |
| ασε μη χειροτερα!Θα ασπρισουν τα μαλλια μας μεχρι να βγουν ολα αυτα σε σειρες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Πεμ Νοε 24, 2011 8:43 pm | |
| αν βγουν και ποτε και δεν μας φλομωνουν στο ψεμα τοσο καιρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Σαβ Νοε 26, 2011 10:14 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Πεμ Δεκ 01, 2011 2:32 am | |
| Πηγα στα public και ειδα το καινουργια βιβλιο απο αθανατους(Αστερι της νυχτας) και διαβασα απο πισω τι γραφει και μαλλον καναμε λαθος δεν σκοτωθηκε η χειβεν γαμωτο.!Εγραφε οτι τωρα με το θανατο του Ρομαν θελει να εκδικηθει την Εβερ και τον Ντειμεν και οτι θα κανει τα παντα για να τους χωρησει.Κριμα και ειχα την εντυπωση οτι την εστειλε στην χωρα των σκιων ετσι οπως τα ελεγε στο τελος του προηγουμενου βιβλιου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Πεμ Δεκ 01, 2011 5:16 am | |
| Αυτό σου είχα πει. Είχα ακούσει πως αυτό σου ''σκότωσε'' η εβερ ήταν ένα είδωλο σου της έφτιαξε ο ντειμεν για εξάσκηση. Γαμώτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Δεκ 04, 2011 7:23 am | |
| Ρε κριμα και ζουσα με το ονειρο οτι την σκοτωσε!Γαμωτο κριμα!!Αντε παλι πρεπει να την υποστουμαι την τυπισσα!ουφφφφφφ!Ελπιζω να τη αποτελειωσει σε αυτο το βιβλιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Δεκ 04, 2011 7:25 am | |
| | |
|
| |
Delena4ever Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Παρ Μαρ 09, 2012 1:18 pm | |
| εμενα μου αρεσε αρκετα αυτο το βιβλιο. δυστυχως δεν εχω παρει το τελευταιο για να δω τι γινεται, λογω ελλειψης χρονου.λιγο το δευτερο μου την εσπασε, αλλα γενικα σαν βιβλιο ωραιο ειναι!!!!εχει περιπετεια, ερωτα και πιστευω πως αξιζει να διαβαστει μεχρι το τελος!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Μαρ 11, 2012 12:55 am | |
| Το τελευταιο δεν εχει καν μεταφραστει στα ελληνικα!Αν μιλας για το ''Everlasting''. Εχουν βγει στα ελληνικα μεχρι και το ''Αστερι της νυχτας'' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Απρ 15, 2012 9:31 pm | |
| τωρα εχει βγει και το τελευταιο. εγω εχω διαβασει τα 4 πρωτα. τα αλλα δυο το καλοκαιρακι | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| |
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Απρ 22, 2012 7:37 pm | |
| Δεν εχει κατι το φοβερο αυτη η σειρα οντως!Ουτε εγω μαλλον θα την συνεχισω διαβασα τα τεσσερα βιβλια μονο.Τωρα εχουν βγει ολα βεβαια...καταντησε λιγο κουραστικο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Σαβ Ιουν 23, 2012 6:20 pm | |
| οντως και εμενα με κουρασε που προσπαθουν να λυσουν την ιδια καταρα εδω και 4 βιβλια, αλλα μιας και την ξεκινησα, θα την τελειωσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Ιουν 24, 2012 12:17 am | |
| Αν διαβάσεις το τέλος πες μου κι εμένα τι θα γίνει γιατί εγώ δεν πρόκειται να τη συνεχίσω. :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Δευ Ιουν 25, 2012 1:56 am | |
| οκ... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Δευ Αυγ 06, 2012 6:27 am | |
| Μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά και έχω διαβάσει και τα 6 βιβλία!Η αλήθεια είναι όμως ότι είναι λίγο εκνευριστικό το ότι έπρεπε να περιμένω μέχρι το 6ο βιβλίο για να δω πως θα σπάσει αυτό το καταραμένο ξόρκι...:/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Δευ Αυγ 06, 2012 8:31 am | |
| Βλακεια!!!Τζαμπα βιβλια στην βιβλιοθηκη μου για να βρουν επιτελους το ελιξιριο και να κοιμηθουν μαζι που ηταν ο αρχικος στοχος!Μονο το πρωτο μου ψιλοαρεσε μετα απ αυτο ολο τα ιδια και τα ιδια.Τα υπολοιπα βιβλια ηταν απλη καθυστερηση μεχρι να ειναι για παντα μαζι και μπλα μπλα..Και μου εκανε εντυπωση οτι η ηρωιδα του βιβλιου η Εβερ ειναι τοσο ανασφαλεις οσο και η τυπισσα στο λυκοφως.Ολο τα ιδια και τα ιδια!:P:P Μ'αρεσει που ειχα ενθουσιαστει στην αρχη με τα βιβλια και μιλουσα συχνα γι αυτα και τα βρησκω τοσο μαπα πια!:P Τελικα οσο παει ο καιρος και βλεπεις ενα βιβλιο ξανα και ξανα ωριμαζεις και το φιλοσοφεις το πραγμα!Δικιο ειχε το μαθημα ''Συγκριτικη Γραμματολογια'' που διαβασα στην σχολη!:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Σαβ Αυγ 11, 2012 9:09 pm | |
| Εμένα το πέμπτο βιβλίο που διάβασα τώρα μου άρεσε λίγο περισσότερο από ότι τα άλλα. Τι να πω... Δεν έχει καμία σχέση με άλλα βιβλία που έχω διαβάσει, αλλά είπα. Αφού το ξεκίνησα ας το τελειώσω. Άλλο ένα μου έμεινε. Εξάλλου δανεικά είναι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Σαβ Αυγ 11, 2012 10:57 pm | |
| Ε αφου ειναι δανεικα its ok μια ψυχη που ειναι να βγει...:P:P:P Good luck with that!Εγω δεν εχω αλλη υπομονη οπως και με τα χρονικα των καστερ:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Αυγ 12, 2012 10:30 pm | |
| Αλλο ενα μου εμεινε... εξαλλου θελω να δω το τελος... οταν κστι μου σρεσει, ειτε πολυ ειτε λιγο, δεν το αφηνω στην μεση ποτε... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Immortals - Αθάνατοι Κυρ Αυγ 12, 2012 11:24 pm | |
| Πάντως ο τρόπος που τελειώνει είναι.....ας πούμε ότι κανένας δεν το περίμενε...:P
| |
|
| |
| Immortals - Αθάνατοι | |
|