| καλώς σας βρήκα | |
|
+7Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Raven paramu8enia Broken Angel fosopsi 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fosopsi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011 Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 4:02 am | |
| | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 6:30 am | |
| Από ότι διάβασα και παραπάνω νομίζω πως έχεις πολλά να μας μάθεις! | |
|
| |
Lorsnoxp Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 7:06 am | |
| Παραθέτω τα χαιρετίσματά μου στην κοινότητά σας.
Πολύ φοβάμαι ότι όλοι έχουμε να μάθουμε πολλά...
| |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 7:18 am | |
| Αυτό νομίζω πως είναι σίγουρο! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 7:49 am | |
| Παναγιωτα welcome!!Στελλα εδω:-) Ελπιζω να περασεις τελεια εδω μαζι μας και καλα ποστ.Φαινεται να εχουν ενδιαφερον οι θεραπειες που ανεφερες!Εχουμε πολλα να μαθουμε εδω!Καινουργια πραγματα ψαγμενα! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 6:27 pm | |
| Έχω κάποιες απορίες (σόρρυ που τις γράφω μαζεμένες, αλλά τώρα που ήρθαν)
Αυτή η ''τέχνη'' είναι γιαπωνέζικη, κινέζικη ή ινδική;
Αυτές οι θεραπείες είναι κάτι σαν ''εναλακτική ιατρική;'' Χρησιμοποιείτε και βότανα και τέτοια; Με διαλογισμό; Πως γίνεται, δηλαδή;
Αν καθορίζεις όμως την αύρα και τα τσάκρα τους, δεν αλλάζει και το άτομο;
Μπορείς να βλέπεις τις αύρες όλων των ατόμων; Είναι θέμα εξάσκησης ή πηγαίου ταλέντου;
Πως καταλαβαίνεις ότι έχεις ανέβει/κατέβει επίπεδο; | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 8:35 pm | |
| τωρα που το λες argy, και εγω πολυ θα ηθελα να μαθω | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Πεμ Νοε 24, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
AngelOfDark Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Hell
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 12:41 am | |
| Καλος ηρθες εμενα με λενε Τολη σου ευχομαι να περασεις καλα στο Forum... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 1:34 am | |
| argy την βομβαρδισες ερωτησεις...χαχαχαχα | |
|
| |
fosopsi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011 Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 1:46 am | |
| το αρχικο ρεικι προηλθε απο την ιαπωνια και σημαινει περιπου ''η ενεργεια που κυλα'' το ρεικι συνηθως χρησιμοποιειτε αυτουσιο σαν μεθοδοσ αλλα πολλοι στη δυση το συνδυαζουν με βοτανα,κρυσταλλους κλπ. το ρεικι ανηκει στις εναλλακτικες θεραπειες την αυρα και τα τσακρα δεν τα καθοριζεις,τα καθαριζεις, δηλαδη απομακρυνεις την αρνητικη ενεργεια και αφηνεις το ατομο με περισσοτερη αγνη ενεργεια εγω προσωπικα επειδη δεν εχω πολλα χρονια εμπειρια στο ρεικι βλεπω λιγες αυρες,κυριως τις αισθανομαι αλλα ολοι με εξασκηση μπορουν να μαθουν να βλεπουν αυρες τι εννοεις οτι εχεις ανεβει/κατεβει επιπεδο? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:10 am | |
| Μα είναι λογικό και επόμενο, Κάθριν! Δεν συναντάς κάθε μέρα κάποιον που να κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα :P
Όταν λες ''αυτούσιο σαν μέθοδος;'' Πως γίνεται, με διαλογισμό; (σόρρυ που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει επαφή με τέτοια πράγματα, δεν μπορεί να φανταστεί καν μες στο μυαλό του την διαδικασία)
Και αυτό βοηθάει το άτομο κυρίως ψυχολογικά ή και σωματικά; (σε περίπτωση κάποιας ασθένειας, ας πούμε)
Ξέρω και εγώ, πως καταλαβαίνεις ότι τα πας καλά εσύ σαν μαθητευόμενος και έρχεσαι σε θέση να θεραπεύσεις; | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:36 am | |
| να προτινω κατι;; Παναγιωτα γιατι δεν φτιαχνεις ενα τοπικ περιγραφοντας ακριβως αυτο που κανεις; και να συζηταμε εκει για αυτο γιατι ειμαστε λιγο off topic | |
|
| |
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:40 am | |
| Καλέ, on topic είναι! Εφόσον είναι κάτι που κάνει σαν δουλειά, την αφορά άμεσα | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:41 am | |
| ενταξει το ειπα γιατι ειναι για να καλωσοριζουμε τα νεα μελη και το πηγαμε σε αυτο το επαγγελμα που δεν ξερω ακριβως πως λεγεται που κανει η παναγιωτα..βεβαια δεν ειμαι και υπευθηνη για να ξερω! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:54 am | |
| Δεν νομίζω ότι είμαστε off topic. Αφού αυτό είναι κάτι που αφορά την ΠΑναγιώτα κια μπορεί να μας λύσει τις απορίες που έχουμε, δε βλέπω γιατί να πειράζει Παναγιώτα, πόσα χρόνια ασχολείσαι και μπορείς να δεις αύρες; σε ρωτάω επειδή το καλοκαίρι είχα πάρει τους δύο πρώτους βαθμούς στο αγγελικό ρέικι και είχε ένα είδος θεραπείας που έπρεπε να αισθανθείς την αύρα του θεραπευόμενου και αναρωτιέμαι τι πρέπει να έχεις κάνει για να τη δεις κιόλας. Βέβαια, τώρα επειδή δεν έχω πολύ χρόνο τα έχω ψιλοπαρατήσει, αλλά είναι ενδιαφέρον να μαθαίνω κι άλλα Τις θεραπείες τις κάνεις σαν επάγγελμα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raven στις Παρ Νοε 25, 2011 3:59 am, 1 φορά | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 3:55 am | |
| οκ....συγνωμη!!απλα και ενα τοπικ να ανοιγαμε δεν θα ηταν ασχημη ιδεα!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:00 am | |
| Καλέ μη ζητάς συγγνώμη! Ίσα ίσα, είναι καλό που σκέφτεσαι αν αυτό που λέμε έχει σχέση ή όχι! | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:13 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Μα είναι λογικό και επόμενο, Κάθριν! Δεν συναντάς κάθε μέρα κάποιον που να κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα :P
Όταν λες ''αυτούσιο σαν μέθοδος;'' Πως γίνεται, με διαλογισμό; (σόρρυ που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει επαφή με τέτοια πράγματα, δεν μπορεί να φανταστεί καν μες στο μυαλό του την διαδικασία)
Και αυτό βοηθάει το άτομο κυρίως ψυχολογικά ή και σωματικά; (σε περίπτωση κάποιας ασθένειας, ας πούμε)
Ξέρω και εγώ, πως καταλαβαίνεις ότι τα πας καλά εσύ σαν μαθητευόμενος και έρχεσαι σε θέση να θεραπεύσεις; αυτουσιο εννοω σκετο ρεικι χωρις συνδυασμο αλλων εναλλακτικων θεραπειων, ναι γιναται με διαλογισμο, συντομα η διαδικασια εχει ως εξης: βαζεις αυτον που χρειαζεται θεραπεια να ξαπλωσει και να κλεισει τα ματια,του ζητας να χαλαρωσει οσο μπορει, εσυ διαλογιζεσαι και ζητας απο διαφορους δασκαλους να σε βοηθησουν, τοτε μπορει να δεις ή να αισθανθεις την αυρα του ατομου και αρχιζεις να περνας τα χερια σου απο πανω του αναλογα με το τι χρειαζεται. το ατομο μπορει να βοηθηθει σε ολα τα επιπεδα ( φυσικο,αστρικο,πνευματικο) το καταλαβαινεις οτι πας καλα οταν αρχιζεις και ''βλεπεις'' πραγματα κατα τη θεραπεια αν θελετε παιδια μπορω να ανοιξω ενα τοπικ να πω μερικα πραγματα για το ρεικι και να μου λετε και τι θελετε να μαθετε, χαιρομαι πολυ που σας ενδιαφερει τοσο! Edit by Sensitive Vampire | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:18 am | |
| | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:18 am | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:21 am | |
| και μένα μ έχεις κινήσει πολύ το ενδιαφέρον όχι και όταν είδα οτι είσαι ένα είδους μάγισσα δεν μου το κίνησες αλλά τρ το ενδιαφέρον προς αυτό αυξήθηκε! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:28 am | |
| αυτο δεν το ξερω!!οι διαχειριστριες θα σου το πουν αυτο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:28 am | |
| - fosopsi έγραψε:
- οκ ! σε ποια ενοτητα??
Νομίζω ότι η Κρύπτη είναι πιο κατάλληλη ενότητα για να ανοίξεις σχτικό τόπικ | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: καλώς σας βρήκα Παρ Νοε 25, 2011 4:31 am | |
| ok ευχαριστω πολυ!! θα στειλω πμ στις διαχειριστριες να μου πουν | |
|
| |
| καλώς σας βρήκα | |
|