| τι είναι το ρείκι | |
|
+5Broken Angel paramu8enia Amaranth Chrysa fosopsi 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Chrysa Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Deep Forests of Montana
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dimitri Belikov Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:27 am | |
| και εμένα με ενδιιαφέρει!!πολύ μάλιστα!! παναγιώτα έχεις φτιάξει ποτέ ασπίδα προστασίας με ένα αντικείμενο?
| |
|
| |
fosopsi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011 Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:28 am | |
| ασπιδα προστασιας φτιαχνω νοητα σε καθημερινη βαση με αντικειμενο οχι δεν εχω δοκιμασει | |
|
| |
Chrysa Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Deep Forests of Montana
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:31 am | |
| οοο μακάρι να μπορούσα εγώ το προσπαθώ με αντικείμενο αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα | |
|
| |
fosopsi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011 Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:31 am | |
| θελει πολυ υπομονη και μετα θελει να μπορεις να το διατηρεις ακομα και εαν αποσπαστει η προσοχη σου ειναι λιγο ζορι | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:36 am | |
| | |
|
| |
Chrysa Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 5:40 am | |
| όντως!!έχω ένα θεματάκι με το να μεταφέρω την ενέργεια και μετά να την κλειδώσω | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Δευ Νοε 28, 2011 6:01 am | |
| Πωπω! Όλα αυτά που λέτε μου φαίνονται τελείως απίθανα! Νομίζω πως με τπτ δεν θα μπορούσα να κάνω κτ από όλα αυτά! | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 3:15 am | |
| ολοι μπορουν γλυκια μου! το μονο που θελει ειναι προσπαθεια! | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 3:18 am | |
| Καλά εγώ προς στιγμήν έχω άλλες υποχρεώσεις αλλα ίσως στο μέλλον να αρχίσω να ασχολούμαι κι εγώ με την μαγεία... | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 3:19 am | |
| | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 3:24 am | |
| Χαχα! Εσένα η ενασχόληση με την μαγεία σε έχει κάνει πιο ώριμη? | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 3:40 am | |
| παρα πολυ! και οχι μονο πιο ωριμη αλλα και πιο υπεθυνη, ξερεις οτι αναλαμβανεις σοβαρες ευθυνες με επιπτωσεις | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 6:03 am | |
| Καλό αυτό! Με την μαγεία μπορείς να βλάψεις άθελά σου κανέναν? | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 4:52 pm | |
| δυστυχως ναι μπορεις αθελα σου να βλαψεις καποιον, ξερω μια μαγισσα που επαιζε με ενα ραβδι απο κρυσταλλο και σκοτωσε καταλαθος μια γατουλα με αυτο επειδη τρυπησε την αυρα της | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 10:05 pm | |
| Ωωωωωω!!! και εγώ έχω μείνει με τα τόσα που είπατε! θα θελαα και εγώ να μάθω! ειδικά για την Μαγεία...!! αλλά έχω και εγώ μια ερώτηση η μαγεία δεν είναι σατανική όπως λέγανε μερικοί; Όπως ο Χριστός και όλοι αυτοί οι ακόλουθοι του(οι μαθητές του) ή απλά κοινοί άνθρωποι; | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 10:18 pm | |
| αυτο ηταν το μεγαλυτερο μου προβλημα οταν πρωτοξεκινησα με τη μαγεια οφειλω να παραδεχτω, και για αυτο εμεινα και πισω και καθυστερουσα πολυ τη πρακτικη, βεβαια με τα χρονια καταλαβαινεις οτι δεν βλαπτεις κανενα ( φυσικα δεν αναφερομαι σε ερωτικα ξορκια ή μαυρη μαγεια) αλλα ισα ισα ερχεσαι και πιο κοντα στο θειο γιατι ανακαλυπτεις στη πραξη τις δυνατοτητες και το πραγματικο κοσμο γυρω σου,επιπλεον μπορεις να μαθεις να επικοινωνεις με αγγελους και ανωτερους πνευματικους οδηγους | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 10:39 pm | |
| εσύ δλδ έχεις μιλήσει με αγγέλους και ανωτέρους πνευματικούς οδηγούς! Αράά δεν είναι σατανικό! | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 10:42 pm | |
| καθολου, δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομα αμεση επικοινωνια με αγγελους, μονο τα γνωστα που συμβαινουν σε ολους( ''συμπτωσεις'' που αποδεικνυονται σωτηριες, μια φωνη στο κεφαλι μου να μου δινει μια απαντηση που χρειαζομουν και δεν εχω ιδεα απο που ηρθε, προαισθηματα που βγαινουν αληθινα, εχω ακομα αισθανθει το φυλακα αγγελο μου ) | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:12 pm | |
| Wow και πως νιώθεις όταν σου συμβαίνουν όλα αυτά? | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:13 pm | |
| εννοεις πω το καταλαβαινω? | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:17 pm | |
| Και αυτό αλλα και όταν το καταλαβαίνεις αν νιώθεις αμήχανα ή περίεργα ή κτ τέτοιο | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:18 pm | |
| η αισθηση διαφερει σε καθε ανθρωπο,εγω νιωθω συνηθως ζεστη, οταν πρωτοεγινε ενιωσα λιγο περιεργα αλλα καθολου αμηχανα,ξερεις οτι εχεις απεναντι σου ενα ον γεματο αγαπη και στοργη για εσενα,το μονο που αισθανθηκα περα απο απεραντη ηρεμια και προστασια ηταν απιστευτη αγαπη | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:21 pm | |
| Άχου τι ωραία! Εσένα η ενασχόληση με την μαγεία σε έκανε να πιστέψεις περισσότερο στην ύπαρξη του Θεού και των αγγέλων? | |
|
| |
fosopsi Spirit
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:22 pm | |
| ναι! παντα πιστευα αλλα οχι ουσιαστικα. ξερεις οπως μας μαθαινουν να πιστευουμε που μας διδασκουν να πιστευουμε σε ιδεες και οχι σε οντοτητες με τη μαγεις ''ειδα΄΄αυτο το κοσμο και εμαθα πως ειναι αληθινος και γεματος αγαπη | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: τι είναι το ρείκι Τρι Νοε 29, 2011 11:28 pm | |
| Και εγώ πιστεύω! Και από διάφορα που έχω ακούσει πιστεύω ακόμα πιο πλ αλλα και πάλι ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να πω με σιγουριά ξέρεις είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά που μας λένε στα θρησκευτικά και στην εκκλησία ισχύουν γτ έχω κατανοήσει πολλές φορές ότι όντως κάποιος είναι δίπλα μου και με βοηθάει. | |
|
| |
| τι είναι το ρείκι | |
|