| Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες | |
|
+10Amaranth paramu8enia BlackPrincess Christian Ozera Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Selene black widow Dark Knight Ophelia 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:04 pm | |
| Μιας και παρατηρώ ένα τρομερό ενδιαφέρον για τις ιστορίες, σκεφτόμουν να κάνουμε έναν διαγωνισμό τρομακτικής ιστορίας! Δηλώστε εδώ όσοι ενδιαφέρεστε και αν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών θα σας ενημερώσω για τους κανόνες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Katherine Pierce στις Κυρ Μαρ 04, 2012 7:29 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:09 pm | |
| Και γω θα συμμετάσχω... χεχεχε | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:18 pm | |
| Γούχου!!! ναι ναι κι εγώ μέσα. | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:21 pm | |
| Άρα έχουμε ως τώρα 3.... Για να δούμε... | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:30 pm | |
| Μεσα!!! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:49 pm | |
| Λέω και εγώ να συμμετέχω :P | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:10 pm | |
| Καλά, εγώ με τις τρομακτικές ιστορίες δεν το έχω και πολύ, αλλά λέω να κάνω μια προσπάθεια :P | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:12 pm | |
| Η συμμετοχή μετράει. Εξάλλου εκτός από δόξα... δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Ή μάλλον... Μπορώ...... Η ανάλογη υποενότητα έχει δημιουργηθεί ήδη. Εκεί θα δημοσιεύσω τους κανόνες και θα βάλουμε τις ιστορίες όταν έρθει η στιγμή. Μετά το τέλος του διαγωνισμού η υποενότητα θα απενεργοποιηθεί και θα μεταφερθούν όλα στο The Book of Shadows... | |
|
| |
Selene Vampire
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:14 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:15 pm | |
| Μπορεί, αυτός που κερδίζει, να κερδίζει και ένα δώρο (π.χ, ένα βιβλίο του Steven King xD) Γιατί δεν κάνετε αντίστοιχη, ξεχωριστή ενότητα, να δημοσιεύσουμε εκεί τις ιστορίες και μετά να μεταφέρετε την ενότητα κλειδωμένη στο Book of Shadows; :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:16 pm | |
| Θα έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα ο διαγωνισμός; Ή απλά θα είναι να γράψουμε κάτι τρομακτικό; | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 10:37 pm | |
| Μέσα! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 11:52 pm | |
| Kαι θα είναι αποκλειστικά ''Τρομακτική ιστορία?'' Δε τα πάμε τόσο καλά με τις τρομακτικές όλοι θέλουμε να διευρυνθεί λίιιιγο το θέμα!!!!!! | |
|
| |
BlackPrincess Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2012 Ηλικία : 30 Τόπος : Ηρακλειο <3
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 12:18 am | |
| και εγωωωωω!!! θελω και εγω να συμμετάσχω!! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 1:20 am | |
| Και εγώ θέλω αλλά θα δωω...:/ | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 2:11 am | |
| μισοοο...εχω καποιες αποριες!
1. Θα πρεπει να γραψουμε μια τρομακτικη ιστορια ή γενικα μια ιστορια; 2.οχι οτι με νοιαζει, αλλα θα υπαρχει και καποιο ''δωρο''; 3.Υπαρχει καποιος περιορισμος στις λεξεις;
εε..αυτες! νομιζω οτι και αλλοι θα αναρωτιουνται τα ιδια πραγματα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vampire girl στις Παρ Μαρ 02, 2012 3:02 am, 1 φορά | |
|
| |
Selene Vampire
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 2:50 am | |
| Ποσοι εχουν δηλωσει συμμετοχη? | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 4:38 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Μπορεί, αυτός που κερδίζει, να κερδίζει και ένα δώρο (π.χ, ένα βιβλίο του Steven King xD) Γιατί δεν κάνετε αντίστοιχη, ξεχωριστή ενότητα, να δημοσιεύσουμε εκεί τις ιστορίες και μετά να μεταφέρετε την ενότητα κλειδωμένη στο Book of Shadows; :P
Και ποιος θα το αγοράσει; :P Έχει δημιουργηθεί ήδη ξεχωριστή ενότητα αυτό λέω. Όταν τελειώσει ο διαγωνισμός δεν θα κλειδωθεί, οι ιστορίες απλά θα μεταφερθούν στο book of shadows ώστε να μπορούν να σχολιαστούν ελεύθερα. Αν τις κλειδώσω δε θα μπορεί κανείς να ποστάρει. Για τον επόμενο διαγωνισμό το θέμα και το είδος θα το επιλέξει ο νικητής. Είπα να κάνουμε την αρχή με τρόμο. Μετά θα ρθει και ρομάντζο, και φάνταζι και επιστημονική φαντασία κλπ... Όπως είπα παραπάνω και στον τίτλο Vampire Girl, πρόκειται για διαγωνισμό ΤΡΟΜΟΥ. Δώρο σε υλική μορφή δε νομίζω. Ακόμα κι αν αποφασίσω να πάρω κάτι από την τσέπη μου, θα ναι άδικο αν κάποιος μένει σε άλλη περιοχή να τον αναγκάσουμε να μας δίνει διευθύνσεις και τέτοια. Οι λέξεις θα ανακοινωθούν όταν ανεβάσω τους κανόνες. Το συγκεκριμένο τοπικ είναι απλά ένας τρόπος να δω αν ενδιαφέρεστε. τέλος, Με έναν πρόχειρο υπολογισμό είναι 7 περίπου άτομα. | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 4:40 am | |
| Νομίζω πρέπει να ειίμαστε γύρω στα 10 άτομα ως τώρα αν κρίνω απ τα ποστ.. | |
|
| |
Selene Vampire
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Samatha12 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Πουθενα
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 9:01 pm | |
| Και εγώ θέλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 9:02 pm | |
| Κάτω από το Book of Shadows Για την ώρα, είναι κλειδωμένη. | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες Παρ Μαρ 02, 2012 9:03 pm | |
| Ειμαι μεσα!!! | |
|
| |
| Διαγωνισμός του Φόρουμ μας: Τρομακτικές Ιστορίες | |
|