| Τρομακτικές Ιστορίες | |
|
+15FoxyTheFox Αιώνια baby vampire gerstavros iVi Allison Argent DeathCaller AЯianЯhod.ЬЩ.22 Alexandra scary Dark Knight paramu8enia Κρίστεν Lillith edwardcullenz [Killer]HumanKiller 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
[Killer]HumanKiller Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Sthn keidia sou
| Θέμα: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 2:58 am | |
| | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2012 Τόπος : Forks
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 5:01 am | |
| 'Ηταν μια φορα ενα αγορι και ενα κοριτσι.Περπατουσαν εξω απο ενα νεκροταφειο μες σε μια στιγμη πεταχτικε κατι εξω απο το μνιμα ηταν μεσανυχτα και εκινα τα χρονια κυκλοφορουσαν κατι μυθοι για βρικολακες. (αγορι) κατι ακουστικε παω να δωω τι τρεχει...Μετα απο πεντε λεπτα ακουστηκε ενα γριλισμα αγριο ερχοντας εξω απο το νεκροταφειο ηταν το αγορι. (κοριτσι) τι εγινε...που ησουν? (αγορι) τωρα θα δεις!Την αρπαξε και την δαγκωσε σκληρα...
When the moonlight is full ur heart gones be distance from sun and u fall in love with moon. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Sthn keidia sou
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 5:19 am | |
| <<Διακοπη>>
Λοιπον η ιστορια που θα σας πο μου την έχει πει ενας φίλος
Σήμερα είχαμε διακοπή ρεύματος είχαν κλήση τα πάντα σε μία στηγμή ακούγετε απο έξω ένα <<Προσέξτε τον διάτανο>> εμείς μόλις το ακούσαμε φοβηθίκαμε όπως θα κάνατε όλοι φαντάζομε μετά ακούγετε από το παραδιπλανό σπίτι ΑΑΑΑ βοήθειαααα ο διάτανος εγώ βοβήθηκα και μετά ακούμε από το σπίτι μας << σε 1 λεπτό πάρτε τηλέφωνο έναν φίλο σας και να μην πάτε σε παιδική χρά>> πέρνουμε έναν και μέχρει να πούμε τι κάνεις ο φίλος μου φώναζε ααααααα βοήθια με σκοτώνει την άλλη μέρα πήγα στην παιδική χαρά όπως συνιθίζουν να πηγαίνουν τα ζευγιάριια ((ήμουν με τηην κοπέλα μου)η παιδική χαρά ήταν σε απόσταση 30 μέτρα απο την παιδική και ακούγετε ενα ουα ουα η κοπέλα μου φοβίθικε και της λέω <<πάω να δω τη γίνεται>> λεέι <<όχι μη>> ξαναλέω <<μην φοβάσε θα γυρίσο>> πάω και γυρνάω μετά απο 5 λεπτά και βλέπω την κοπέλα μου σαν λυκάνθροπω χέστηκα απάνω μου (συγγνώμη για την έκφραση) άρχησα να τρέχω με 100 χιλιόμετρα την ώρα που λεει ο λόγος αλλά με έποιασε και άρχισε να με τρώι σεε μία στιγμή ακούω <<σου είπα να μην πας σε παιδικί χαρά λουσουτά τορααα αχαχαχαχ την άλλη μερα πεθένει ολο το σοι μου απο βασανιζμο από τον διατατανο απο δαίμονες.
Τέλος | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 5:21 am | |
| ωραια ιστορια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 5:22 am | |
| | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 5:28 am | |
| Αυτη ιστορια που θα σας που ειναι αστεια λιγακι... Ημουν στο δωματιο μου και ακουγα τραγουδια,ο αδερφος μου και ο φιλος του ηταν εξω...ξαφνικα ακουσαν κατι και τρομαξαν φωναξα και εγω λεγοντας θα με φαει το φαντασμα της γιαγιας ! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 1:22 pm | |
| της δικής σου γιαγιάς;;; | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τρι Δεκ 04, 2012 10:11 pm | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| |
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τετ Δεκ 05, 2012 1:33 am | |
| Εδώ υπάρχουν ταλέντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τετ Δεκ 05, 2012 4:57 am | |
| χαχαχαχαχαχαχααχα μπειτε τσατ ρε | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τετ Δεκ 05, 2012 5:34 am | |
| «…ο Λυκάων όμως έφερε πάνω στο βωμό του λύκαιου Δία ανθρώπινο βρέφος και θυσίασε το βρέφος για να βρέξει το βωμό με το αίμα. Λένε πως ο ίδιος ευθύς μετά την θυσία έγινε λύκος. προσωπικά δέχομαι ως αληθινή την παράδοση αυτή, γιατί υπάρχει από παλαιά στους αρκάδες και γιατί επί πλέον είναι εύλογη (…) Σ’ όλες τις εποχές συμβαίνει πολλά που πραγματικά έγιναν κι άλλα που ακόμα και τώρα γίνονται να τα κάνουν απίστευτα στους πολλούς εκείνοι που γύρω από ένα πυρήνα αληθείας δημιουργούν περίβλημα ψεύτικο. λένε δηλαδή πως μετά τον Λυκάονα πάντοτε όποιος θυσιάσει για τον λύκαιο Δία γίνεται λύκος, αλλά όχι για όλη του την ζωή. αν το καιρό που είναι λύκος δεν φάει ανθρώπινο κρέας, ξαναγίνεται άνθρωπος κατά το δέκατο έτος, άν όμως φάει, μένει για πάντα θηρίο» (Παυσανίας, «Αρκαδικά», VIII, 2, 3-3, 1)(...) μύθος λέει ότι λυκάνθρωπος γίνεσαι μόνο άμα σε δαγκώσει άλλος λυκάνθρωπος. Πώς ξεκίνησε αυτός ο μύθος; Κάποτε υποτίθεται, στα βουνά της σημερινής Βαυαρίας, ένας κυνηγός με την παρέα του αποφάσισαν να πάνε για κυνήγι λύκων το βράδυ. Κατά την διάρκεια του κυνηγιού, χωρίστηκαν ο ένας από τον άλλο. Ο Γιάνς Χρέμεν, ο πρώτος λυκάνθρωπος, όπως καταγράφεται στους μύθους ανά τον κόσμο ήρθε σε επαφή με ένα πελώριο μαύρο λύκο με τον οποίο παλέψανε. Ο Γιάνς τον τραυμάτισε θανάσιμα και ο λύκος τον δάγκωσε στο χέρι. Ο λύκος αφού ξέφυγε από τον κυνηγό του, ανέβηκε στην κορυφή ενός βουνού και καταράστηκε τον κυνηγό που τον τραυμάτισε, έτσι ώστε κάθε φορά που θα έχει πανσέληνο, να μεταμορφώνεται σε λύκο. Έτσι δημιουργήθηκε ο πρώτος λυκάνθρωπος. Στους επόμενους αιώνες ακολούθησαν πολλά κρούσματα από λυκόμορφα πλάσματα αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Μια φορά πολύ παλιά (γύρω στη δεκαετία '40-΄50) στο χωριό της γιαγιάς μου ήταν μία γυναίκα που ήταν έγκυος. Όταν ήρθε ο καιρός να γεννήσει πέθανε πάνω στη γέννα! Τελικά έμεινε ο πατέρας με το μωρό, (δε θυμάμαι αν είχε ξαναπαντρευτεί). Το μωρό όμως, όταν το τάιζαν δεν έτρωγε τίποτα, παρόλ' αυτά πάχαινε κανονικά! Αναρωτιόντουσαν τί συμβαίνει και σκέφτηκαν να παρακολουθήσουν το μωρό και τελικά ανακάλυψαν ότι η μάνα σηκωνόταν και θήλαζε το παιδί! Πήγαν σε παπά για τα υπόλοιπα και δε ξανασηκώθηκε αυτή. Αυτό είναι αλήθεια γιατί το τότε παιδί και μεγάλος άνδρας τώρα, έχει κάνει οικογένεια και ζει κανονικά. Lillith έγραψε: της δικής σου γιαγιάς;;; tourniquet Edit by Dark Knight | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Τετ Δεκ 05, 2012 8:47 pm | |
| Φαντάζομαι ξέρεις πως απαγορεύονται τα διπλα ποστ στα έβαλα όλα σ ένα , αλλά να προσέχεις πλέον. | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Δεκ 06, 2012 2:32 am | |
| συμφονω με την Renesmee Cullen εδω υπαρχουν ταλεντα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Δεκ 06, 2012 2:50 am | |
| να ανεβασω ιστορια? | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Δεκ 06, 2012 2:55 am | |
| Άντε ανέβασε (αλλά να είναι ενιαία, αλλιώς θα παρέμβω, να το ξέρεις -.- ) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Δεκ 06, 2012 4:26 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Πεμ Δεκ 06, 2012 5:13 am | |
| | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Σαβ Δεκ 08, 2012 12:54 am | |
| Ημουν στο δωματιο μου ακουγα τραγουδια δυνατα...και σε μια στιγμη ακουω ενα ουρλιαχτω νομιζα οτι ερχονταν απο το δωματιο που ημουν..Πηγαινω και ηταν ο αδερφος μου | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 am | |
| Χαχαχ Εγώ πάλι είμουνα μία φορά στο δωμάτιο και άκουσα μία φωνή παιδιά ειλικρινά δεν ήξερα τι ήταν αλλά τρόμαξα! | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Κυρ Δεκ 09, 2012 12:48 am | |
| Ήταν δύο νεαρά ζευγάρια με τα πόδια κοντά στο νεκροταφείο ... Μια στιγμή που κάποιος είπε: Εδώ είναι ένας γέρος με τρομακτικό πρόσωπο, βρωμάει man.In 1875 η σύζυγός του και ο γιος νεκροί από καρκίνο ή σκότωσε δύο για να πάρετε το ποτό του αίματος και των λαών ουλή στο νύχτα κάνοντας τρομακτικό πρόσωπο.
Renesmee Cullen έγραψε: Χαχαχ Εγώ πάλι είμουνα μία φορά στο δωμάτιο και άκουσα μία φωνή παιδιά ειλικρινά δεν ήξερα τι ήταν αλλά τρόμαξα!
When there's no more room in hell, the Dead will walk the earth
Edit by Dark Knight | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Κυρ Δεκ 09, 2012 3:16 am | |
| Edward σε παρακαλώ την επόμενη φορά όλα σου τα ποστ να ειναι μαζί , αλλιώς δε θα μπω στη διαδικασία να τα κάνω πάλι ένα , αλλα θα σβήνονται.. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Κυρ Δεκ 09, 2012 5:44 am | |
| Παναγία μου τρόμαξα με αυτή την φράση Στα αλήθεια όμως ακόμα δεν ξέρω τι ήταν και ούτε θέλω να μάθω | |
|
| |
edwardcullenz Spirit
| Θέμα: Απ: Τρομακτικές Ιστορίες Δευ Δεκ 10, 2012 3:49 am | |
| | |
|
| |
| Τρομακτικές Ιστορίες | |
|