Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Ο τρελός (?)

Πήγαινε κάτω 
+6
paramu8enia
Raven
Amaranth
Ophelia
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Knight
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 9:43 pm

Λέξεις : 666 (Όντως τυχαίο!!)

Τρελός… Αυτή τη λέξη λένε οι γύρω μου κοιτώντας με , με περιέργεια. Κ αν είμαι? Κ αν όντως είμαι τρελός? Ακούω φωνές στο κεφάλι μου. Αυτό δεν είναι σημάδι τρέλας? Όμως είναι φωνές. Ξέρω από πού προέρχονται… χαχαχα ναι κ όμως ξέρω!!! Εκεί μέσα γίνεται η μάχη των αιώνων. Εκεί ψηλά πάνω απ τα σύννεφα! Ή μήπως χαμηλά? Στα έγκατα της γης? Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Ο Παράδεισος δέχεται επίθεση. Το ίδιο και η κόλαση. Στρατιές ολόκληρες αγγέλων σφαγιάζονται και ορδές δαιμόνων εξαϋλώνονται. Κάπου. Αλλά που? Μέσα στο κεφάλι μου? Είναι δυνατόν? Κ αν είναι?
Δεν μπορώ να κουνηθώ. Καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι μήνες τώρα. Ή μήπως χρόνια? Δε μπορώ να πω με σιγουριά. Ένα ξέρω. Ξέσπασε πόλεμος. Και από την πρώτη στιγμή ‘’ζω’’ τα πάντα. Η πρώτη σύγκρουση ήταν τεράστια. Δε ξέρω ποιος έκανε την αρχή. Δε ξέρω που έγινε το πρώτο χτύπημα. Με την πρώτη σύγκρουση όμως έπεσα κάτω. Εγκεφαλικό είπαν οι γιατροί. Εγώ όμως ξέρω. Ήξερα από πριν . Το ποδοβολητό και τα φτερουγίσματα , τις ιαχές και τις κραυγές , την αγωνία λίγο πριν και τελικά την πρώτη σύγκρουση των δύο πλευρών. Μια λάμψη έσκασε στο κεφάλι μου , ένας τεράστιος κρότος και έπεσα αναίσθητος.
Φωνές. Αυτές με ξύπνησαν. Όχι , δεν φώναζαν εμένα , δεν φώναζαν το όνομά μου. Αμφιβάλλω κ αν ακόμα ξέρουν πως τις ακούω , πως τις παρακολουθώ. Αλλά με ξύπνησαν. Το κεφάλι μου πεδίο μάχης. Κοίταξα γύρω μου. Ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Προσπάθησα να κουνηθώ όμως τα πόδια μου ακίνητα. ‘’Παράλυτος από την μέση και κάτω’’ η ετυμηγορία. Ένα καροτσάκι δώρο και οι ευχές για γρήγορη (αλλά μάταιη) ανάρρωση. Δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα. Προσπαθώ να πω τι συμβαίνει αλλά μάταια. Τρελό με λένε κ ίσως έχουν δίκιο.
Τινάχτηκα από το κρεβάτι μου. Ο κρότος ήταν τεράστιος. Ουρλιαχτά καλύπτουν τα πάντα. Είναι νεκρός λένε. Ποιος? Μίσος νοιώθω να αναβλύζει. Το κεφάλι μου καίγεται. Ανοίγω την τηλεόραση. ‘’Έκρηξη ηφαιστείου’’ λένε σε έκτακτο δελτίο στις ειδήσεις. Εγώ ξέρω το λόγο. Το χτύπημα ήταν τεράστιο. Η κόλαση μάτωσε και το ουρλιαχτό κ ο θρήνος των δαιμόνων αναβλύζει στη γη. Κ άλλο χτύπημα , κ ακόμα ένα. Τώρα έχει ξημερώσει. Πότε ξημέρωσε? Καίω από τον πυρετό. Μία βδομάδα μου λένε κοιμάμαι. Κοιμάμαι και ξυπνάω και παραμιλάω. Καίγομαι από τον πυρετό. Πότε πέρασε μια βδομάδα? Τρεις εκρήξεις ηφαιστείων . ‘’Έντονη σεισμική δραστηριότητα’’ λένε , υποθέτοντας διάφορους λόγους για το ‘’γιατί’’. Δεν ξέρουν . Όμως εγώ ξέρω. Η κόλαση δέχεται πανίσχυρα χτυπήματα. Ιδρώνω. Οι σφυγμοί μου ανεβαίνουν και λιποθυμώ ξανά.
Ηρεμία. Είχα ξεχάσει αυτό το συναίσθημα. Δε ξέρω τι μέρα είναι , πόσες μέρες αναίσθητος , αν είναι μέρα ή αν είναι νύχτα. Ηρεμία. Δεν ακούω φωνές. Δεν ακούω τίποτα απολύτως. Κ όμως δεν νιώθω καλά. Κάτι κακό έχει συμβεί. Δε ξέρω όμως τι. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ όμως τίποτα. Μόνο μια ανείπωτη λύπη , μια τεράστια μελαγχολία. Κάτι πολύ κακό έχει συμβεί. Ανοίγω την τηλεόραση όμως τίποτα. Ούτε εκρήξεις ηφαιστείων ούτε έκτακτα δελτία. Τίποτα. Βγαίνω με το καροτσάκι έξω. Είναι νύχτα. Έχει παγωνιά κ όμως δεν κρυώνω. Κοιτάω τον ουρανό και μια απέραντη θλίψη με πιάνει. Γεμάτος αστέρια , κ εγώ θέλω να κλάψω. Γιατί?
‘’-Δε θα αργήσουν πολύ’’ , ακούω μια φωνή.
‘’-Τι εννοείς?’’ ρώτησα τον περαστικό που μου μίλησε. Πιασμένος χέρι χέρι με την γυναίκα του μάλλον , πήγαινε για το πάρκο. ‘’-Τι δε θα αργήσει πολύ?’’ τον ρώτησα , όμως μέσα μου κάτι σαν έσπασε από την λύπη και ξαφνικά δεν ήθελα να μάθω την απάντηση.
‘’-Η βροχή των αστεριών’’ , μου είπε. ‘’-Όλη μέρα στις ειδήσεις αυτό έλεγαν. Θα είναι η πιο μεγάλη βροχή αστεριών που έχει γίνει ποτέ’’ , είπε ξανά κ έφυγε. Ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι μου και κοίταξα ψηλά. Το πρώτο αστέρι έπεσε. Ακόμα ένα δάκρυ κ η καρδιά μου σφίχτηκε. Ακολούθησε κ άλλο αστέρι , κ άλλο , κ άλλο και σύντομα μια μικρή βροχή αστεριών γέμισε τον ουρανό. Αστέρια έπεφταν σαν μικροί κομήτες , που έχαναν την λάμψη τους και καίγονταν στην ατμόσφαιρα.
Άγγελοι , που έχασαν την μάχη………
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:01 pm

We love crazy people! Ο τρελός (?) 913911 (μόνο που ο τύπος είναι γνώστης και τον πέρασαν για τρελό...Oh well Ο τρελός (?) 959103 )

Μου άρεσε στην ιστορία η ''παραλληλία'' που έκανες μεταξύ φαντασίας (φωνές) και πραγματικότητας (τι συμβαίνει στον πρωταγωνιστή. Όσο για το τέλος, με έκανε να δακρύσω (μην ρωτάς, δεν ξέρω γιατί)

Ο τρελός (?) 414482

Σπόιλερ:
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:04 pm

Σατανική σύμπτωση όντως...Αφού τρόμαξα κ εγώ όταν το είδα!!
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 1372
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Τόπος : House of night

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore
Atittude: Scary

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:05 pm

Αυτό πάει να πει παράνοια. Εσωτερική δράση και ένας ήρωας παίγνιο του μυαλού του. Θα μου άρεσε να ήταν λίγο μεγαλύτερο αλλά νομίζω και το σημαδιακό 666 αξίζει να το κρατάει εκεί που είναι. Το μόνο που με "χάλασε" ήταν το ? αντί για το ;. Σίγουρα πρόκειται για κάτι μικρό αλλά νομίζω θα βελτίωνε την εικόνα του κειμένου.

Αυτό που επίσης μου άρεσε ήταν αυτή η ασάφεια που πέρναγε στον αναγνώστη. Είναι ο ήρωας όντως τρελός; Κι αν δεν είναι; Καθώς επίσης και οι προεκτάσεις του μεταφυσικού στο..."πραγματικό" επίπεδο.

Μπράβο Ο τρελός (?) 611715
https://nightcastle.board-directory.net
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:08 pm

Το ? αντί ; είναι συνήθεια του πως γράφω. Αμα προσέξεις παντου ? βάζω με βολεύει στο πατημα Ο τρελός (?) 13873
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 1372
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Τόπος : House of night

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore
Atittude: Scary

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:09 pm

Δεκτό απλά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην λογοτεχνία γι αυτό και το ανέφερα... Δε το λέω αρνητικά ή κάτι...
https://nightcastle.board-directory.net
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:11 pm

Ναι ρε απλά το λέω ότι το κάνω παντου συνειδητά.. Ο τρελός (?) 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:14 pm

Και εγώ το πρόσεξα το (?) (μέσα σε παρενθέσεις, έβγαζε και λίγο μάτι) αλλά θεώρησα ότι ήταν δική σου ''καλλιτεχνική παρέμβαση'' και δεν το ανέφερα. In fact, το προτιμώ έτσι inlove
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:26 pm

Ο τρελός (?) 71070
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:29 pm

You're welcome, καλέ. Την αλήθεια λέω Ο τρελός (?) 611715 Άλλωστε, το χρησιμοποιείς τόσες φορές στην ιστορία σαν ερωτηματικό. Η παρένθεση στην αρχή λες να με πείραξε; :P
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:40 pm

Ο τρελός (?) 935979 Ο τρελός (?) 430499
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:43 pm

σατανικη συμπτωση ε; μπορει...
Παντως πολυ ωραια η ιδεα να φαινεται η μαχη στο μυαλο του ανδρα. Ο τρελός (?) 414482
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:47 pm

Ο τρελός (?) 71070 γατάκι!
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:02 pm

Πλάκα κάνεις... 666; Ο τρελός (?) 954599

Δεν έχω κάτι να πω για την ιστορία πέρα του ότι μου άρεσε γιατί με έχουν καλύψει οι άλλοι. Ο τρελός (?) 611715
Πράγματι πολύ ωράια και συγκινητική η τελευταία σκηνή.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία Ο τρελός (?) 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:04 pm

Και εγώ. May the force be with you :P
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:05 pm

Ο τρελός (?) 71070 starwars Ο τρελός (?) 71070
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:07 pm

την εικονα αυτη starwars γτ την εβαλες;
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:09 pm

Για το "may the force be with you", νομίζω :Ρ
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:09 pm

Kόλλαγε με το may the force be with you... Γιατί δε σ αρέσει?? :P
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:10 pm

Εμένα μ' άρεσε Ο τρελός (?) 441842
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:10 pm

Δεν κολλαει!! :Ρ
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:11 pm

:P starwars
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:13 pm

Ο τρελός (?) 579662 Ο τρελός (?) 800653
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:17 pm

Ρε Κάθριν, κολλάει, μην ακούω τέτοια! -.- :P Από το Star Wars βγήκε :P
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

Ο τρελός (?) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:31 pm

Και ούτε εγώ έχω να πω πολλά, αλλά συμφωνώ με όλους τους άλλους! Ο τρελός (?) 13873

Όντως η τελευταία σκηνή ήτανε πραγματικά πολύ συγκινητικό... Ο τρελός (?) 959103

666;; δεν νομίζω να είναι και πολύ τυχαίο... Ο τρελός (?) 860197 Ο τρελός (?) 13873

Ο τρελός (?)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: