Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Ο τρελός (?)

Πήγαινε κάτω 
+6
paramu8enia
Raven
Amaranth
Ophelia
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Knight
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:40 pm

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 13873 Ti να κάνω έτσι βγήκε! Και δεν ήθελα να το χαλάσω!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:48 pm

Γιατί να το χαλάσεις; Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715 Δίνει αυτό το ''κάτι'' που λατρεύουμε στην ιστορία Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 13873
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:56 pm

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 71070 Ελπίζω να αρέσει!!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:05 am

Είσαι ο...πρωταγωνιστής; (δλδ τρελός :P) Ήδη μας αρέσει -.- Απλώς το 666 ήταν, πως να το πω...Η γαρνιτούρα σε κάτι ήδη νόστιμο. Μμμμ Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 220813
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:10 am

:P Πολλοί τρελοί κυκλοφορούν που θα μπορούσαν να ήταν πρωταγωνιστές.. Ή μήπως όχι?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:18 am

Γενικώς, στο έχω πει: Θεωρώ ότι οι τρελοί, σαν χαρακτήρες, παρουσιάζουν, εξαιρετικό λογοτεχνικό ενδιαφέρον. Είναι απρόβλεπτοι, απροσάρμοστοι και τα έχουν χάσει τελείως. Αλλά γι' αυτό μου αρέσουν Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 13873

Και ναι, πιστεύω ότι άνετα υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσα να ''ενσαρκώσουν'' επαρκώς αυτούς τους ρόλους Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 526586
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:22 am

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 430499 Σκέψου να γινόταν ταινία με τον cristian bale στο ρόλο του τρελού... Και τελευταία σκηνή αυτός να ''την ακούει'' να βγαίνει έξω και να βλέπει έκλειψη ηλίου!!!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:27 am

ohmy Έχεις δίκιο. Θα του πήγαινε αυτός ο ρόλος Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715 Αυτή η εικόνα, πάντως, θα ήταν epic ^.^

Σπόιλερ:
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:37 am

Την έχω δει , και ναι θα ήταν epic. Σκέψου αν οι θάνατοι αγγέλων ήταν αστέρια που έπεφταν τί θα ήταν μια έκλειψη ηλίου!!!

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:43 am

Αν, πάντως, υπήρχε στ' αλήθεια ένας άνθρωπος που τα ήξερε όλα αυτά και ήξερε, ας πούμε, ότι η έκλειψη της σελήνης δεν είναι μόνο ένα φυσικό, αλλά και ένα μεταφυσικό φαινόμενο (καθώς και κάποιες άλλες ενδείξεις και τις ίδιες τις φωνές) ε, και λογικός να ήταν, θα τρελαινόταν (ή θα τον περνούσαν οι άλλοι για τρελό, έτσι πάει.

Σπόιλερ:
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:47 am

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 430499 Εκτός κ αν είχε τρομερό χαρακτήρα..
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:49 am

Αν ήταν αδύναμος, θα τρελαινόταν. Αν ήταν δυνατός χαρακτήρας όμως...θα χρησιμοποιούσε αυτή την δύναμη για να φέρει την αλλαγή στον κόσμο.

(Και μετά θα είχαμε το μοτίβο του Chosen One, αλλά αυτό είναι ένα άααλλο θέμα xD)
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:52 am

Και πάλι εξαρτάται... Το the chosen one κρύβει ίσως και λίγο εγωισμό μέσα του , ''εγώ ξέρω την αλήθεια , έσωσα (ή κατέστρεψα) το κόσμο , είμαι ο εκλεκτός.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:55 am

Όοοχι, συνήθως δεν πάει έτσι...

Σπόιλερ:

Πάντως, χαίρομαι που ο χαρακτήρας σου είναι απλώς τρελός Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715 That's why I love him ^.^
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 12:57 am

Οκ , μην το χαλάσουμε εδώ.. Είναι τρελός.... Είναι? Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 860197 Καλή διασκέδαση σ όσους διαβάσουν την ιστοριούλα!
black widow
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
black widow

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 724
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011
Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 9:23 pm

Η ιστορία είναι απιστεύταble.
Προχωρούσε γρήγορα και οι σκηνές περνούσαν μπροστά απο τα μάτια μου, φοβερό συναίσθημα!

Μπράβο και πάλι μπράβο σου Γιώργο μου, καλή τύχη στο διαγωνισμό cheer
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 11:13 pm

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 71070 Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 13873
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 612
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Απρ 25, 2012 3:33 am

Mπραβο Γιωργο!!!!!! Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 414482
Για μια στιγμη θα ηθελα και εγω να ακουσω τη μαχη!!!!
θα ηθελα λιγο ακομα να πω την αληθεια αλλα ηταν φοβερη ιστορια!!!!
Η τελευταια σκηνη υπεροχη!!!!!!!!!!!
Καλη τυχη στο διαγωνισμο!!!!
Pearl
Witch
Witch
Pearl

Ζυγός Αριθμός μηνυμάτων : 767
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Τόπος : Mystic Falls

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 2:03 am

Μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ! Έδειχνε θλίψη και το υπόλοιπο κείμενο ανασφάλεια και φόβο από την μεριά του πρωταγωνιστή.

Μου άρεσε επίσης η ησυχία μετά τη μάχη, σαν να έδινε χρόνο να πενθύσει για τους χαμένους αγγέλους ( το οτι ο πρωταγωνιστής είχε πάρει την αγγελική μεριά είναι δικό μου συμπέρασμα.), αν κι εμένα μου κακοφάνηκε η χρήση αγγλικού ερωτηματικού σε ελληνικό κείμενο. Προσπάθησε να το συνηθίσεις γιατί κάποια στιγμή θα το ξαναχρειαστείς!

Μπράβο! Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 2:24 am

Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 71070 και σενα!!! Και σας ξαναλέω , μ αρέσει όπως φαινεται το ? αντί ; οπότε μάλλον εσείς συνηθίστε το! :P
Pearl
Witch
Witch
Pearl

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 2:43 am

Δεν είναι θέμα συνήθειας. Είναι θέμα σωστού και λάθους και το ? είναι λάθος στην ελληνική γραμματική! Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715

Τεσπα δεν το συνεχίζω, δικαίωμά σου να γράφεις όπως θέλεις και δικαίωμά μου να λέω την γνώμη μου! Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 611715
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 2:57 am

Φυσικα ρε , δε παρεξηγούμαστε εδώ. Το ξέρω ότι είναι λάθος , δεν είναι καν ελληνικό σύμβολο. Απλά μου είναι πολύ πιο ευκολο να πατάω το shift + ? παρά το ; , είναι θέμα του πως γράφω. Και επειδή πέρα από τις λέξεις , βλέπω το κείμενο και σαν εικόνα , μου αρέσει καλύτερα το ? απο το ; . Όπως πχ. το ότι βάζω πάντα κενά πριν και μετά απο ένα '','' και δε γράφω πχ. ''έφτασα,ανοιξα την πορτα'' , αλλά ''εφτασα , ανοιξα την πόρτα'' .
Pearl
Witch
Witch
Pearl

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 3:01 am

Τώρα θα κάνω το σπαστικό σπασικλάκι και θα σου πω οτι είναι σωστό να βάζεις κενό μετά από κόμμα και όχι πριν. Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 11973 blahblah

Χαχαχαχα Τέλος πάντων, η ουσία της ιστορίας μετράει, ειδικά σε ένα κείμενο ερασιτεχνικό δεν έχω τρελές απαιτήσεις και μου άρεσε η ιστορία σου!

Εύγε τέκνον μου! mf_popeanim
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο τρελός (?)   Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 7:46 pm

και εμενα μου αρεσε η ιστορια.
ηταν ξεχωριστη ιδεα να διαδραματιζονται ολα μυστικα και μεσα στο μυαλο του ''τρελου'' πρωταγωνιστη...
και ηταν και ο συσχετισμος με την πραγματικοτητα που το εκανε καλυτερο.
δηλαδη πως οτι γινοταν στην μαχη των αγγελων με τους δαιμονες ειχε επιπτωσεις και στον ανθρωπινο κοσμο, με ανεξηγητα κινητρα. οπως τα υφαιστια και η βροχη αστερων...
ακομα και ο τροπος που εκοβες τις προτασεις. μικρες... εδειχναν την αγωνια του πρωταγωνιστη που επιτυχως μεταφεροταν στον αναγνωστη
και εμενα μου αρεσε η τελευταια σκηνη. Ο τρελός (?) - Σελίδα 2 414482

και για να πω την αληθεια, και εγω προτιμω το ? απο το ; γιατι με βολευει οπως γραφω...

Ο τρελός (?)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: