| Ο τρελός (?) | |
|
+6paramu8enia Raven Amaranth Ophelia AЯianЯhod.ЬЩ.22 Dark Knight 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Κυρ Απρ 22, 2012 11:40 pm | |
| Ti να κάνω έτσι βγήκε! Και δεν ήθελα να το χαλάσω! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Κυρ Απρ 22, 2012 11:48 pm | |
| Γιατί να το χαλάσεις; Δίνει αυτό το ''κάτι'' που λατρεύουμε στην ιστορία | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Κυρ Απρ 22, 2012 11:56 pm | |
| Ελπίζω να αρέσει!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:05 am | |
| Είσαι ο...πρωταγωνιστής; (δλδ τρελός :P) Ήδη μας αρέσει -.- Απλώς το 666 ήταν, πως να το πω...Η γαρνιτούρα σε κάτι ήδη νόστιμο. Μμμμ | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:10 am | |
| :P Πολλοί τρελοί κυκλοφορούν που θα μπορούσαν να ήταν πρωταγωνιστές.. Ή μήπως όχι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:18 am | |
| Γενικώς, στο έχω πει: Θεωρώ ότι οι τρελοί, σαν χαρακτήρες, παρουσιάζουν, εξαιρετικό λογοτεχνικό ενδιαφέρον. Είναι απρόβλεπτοι, απροσάρμοστοι και τα έχουν χάσει τελείως. Αλλά γι' αυτό μου αρέσουν Και ναι, πιστεύω ότι άνετα υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσα να ''ενσαρκώσουν'' επαρκώς αυτούς τους ρόλους | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:22 am | |
| Σκέψου να γινόταν ταινία με τον cristian bale στο ρόλο του τρελού... Και τελευταία σκηνή αυτός να ''την ακούει'' να βγαίνει έξω και να βλέπει έκλειψη ηλίου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:27 am | |
| Έχεις δίκιο. Θα του πήγαινε αυτός ο ρόλος Αυτή η εικόνα, πάντως, θα ήταν epic ^.^ - Σπόιλερ:
Μου θύμισε και λίγο το Equilibrium (η εικόνα,) δεν ξέρω αν την έχεις δει την ταινία. Παίζει και ο Κρίστιαν εκεί μέσα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά, ενώ είναι καλός ηθοποιός, μου την σπάει που ψευδίζει λίγο | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:37 am | |
| Την έχω δει , και ναι θα ήταν epic. Σκέψου αν οι θάνατοι αγγέλων ήταν αστέρια που έπεφταν τί θα ήταν μια έκλειψη ηλίου!!! - Σπόιλερ:
Ναι αλλά του δίνει κάτι το ξεχωριστό. Ειδικά όταν μιλάει σαν BATMAN https://www.youtube.com/watch?v=FwDiXlZlwds
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:43 am | |
| Αν, πάντως, υπήρχε στ' αλήθεια ένας άνθρωπος που τα ήξερε όλα αυτά και ήξερε, ας πούμε, ότι η έκλειψη της σελήνης δεν είναι μόνο ένα φυσικό, αλλά και ένα μεταφυσικό φαινόμενο (καθώς και κάποιες άλλες ενδείξεις και τις ίδιες τις φωνές) ε, και λογικός να ήταν, θα τρελαινόταν (ή θα τον περνούσαν οι άλλοι για τρελό, έτσι πάει. - Σπόιλερ:
Γι' αυτή την ταινία, έχω σκεφτεί κάτι, αλλά θα σου πω σε pm για να μην ξεφεύγουμε τελείως. Και στον ρόλο του Μπατμαν δεν αντιλέγω ότι ήταν κορυφαίος
| |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:47 am | |
| Εκτός κ αν είχε τρομερό χαρακτήρα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:49 am | |
| Αν ήταν αδύναμος, θα τρελαινόταν. Αν ήταν δυνατός χαρακτήρας όμως...θα χρησιμοποιούσε αυτή την δύναμη για να φέρει την αλλαγή στον κόσμο.
(Και μετά θα είχαμε το μοτίβο του Chosen One, αλλά αυτό είναι ένα άααλλο θέμα xD) | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:52 am | |
| Και πάλι εξαρτάται... Το the chosen one κρύβει ίσως και λίγο εγωισμό μέσα του , ''εγώ ξέρω την αλήθεια , έσωσα (ή κατέστρεψα) το κόσμο , είμαι ο εκλεκτός. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:55 am | |
| Όοοχι, συνήθως δεν πάει έτσι... - Σπόιλερ:
Καλά, θα σου πω και πάλι σε pm για να μην ξεφεύγουμε
Πάντως, χαίρομαι που ο χαρακτήρας σου είναι απλώς τρελός That's why I love him ^.^ | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 12:57 am | |
| Οκ , μην το χαλάσουμε εδώ.. Είναι τρελός.... Είναι? Καλή διασκέδαση σ όσους διαβάσουν την ιστοριούλα! | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 9:23 pm | |
| Η ιστορία είναι απιστεύταble. Προχωρούσε γρήγορα και οι σκηνές περνούσαν μπροστά απο τα μάτια μου, φοβερό συναίσθημα! Μπράβο και πάλι μπράβο σου Γιώργο μου, καλή τύχη στο διαγωνισμό | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Δευ Απρ 23, 2012 11:13 pm | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Τετ Απρ 25, 2012 3:33 am | |
| Mπραβο Γιωργο!!!!!! Για μια στιγμη θα ηθελα και εγω να ακουσω τη μαχη!!!! θα ηθελα λιγο ακομα να πω την αληθεια αλλα ηταν φοβερη ιστορια!!!! Η τελευταια σκηνη υπεροχη!!!!!!!!!!! Καλη τυχη στο διαγωνισμο!!!! | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Μάης 10, 2012 2:03 am | |
| Μου άρεσε το τέλος πάρα πολύ! Έδειχνε θλίψη και το υπόλοιπο κείμενο ανασφάλεια και φόβο από την μεριά του πρωταγωνιστή. Μου άρεσε επίσης η ησυχία μετά τη μάχη, σαν να έδινε χρόνο να πενθύσει για τους χαμένους αγγέλους ( το οτι ο πρωταγωνιστής είχε πάρει την αγγελική μεριά είναι δικό μου συμπέρασμα.), αν κι εμένα μου κακοφάνηκε η χρήση αγγλικού ερωτηματικού σε ελληνικό κείμενο. Προσπάθησε να το συνηθίσεις γιατί κάποια στιγμή θα το ξαναχρειαστείς! Μπράβο! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Μάης 10, 2012 2:24 am | |
| και σενα!!! Και σας ξαναλέω , μ αρέσει όπως φαινεται το ? αντί ; οπότε μάλλον εσείς συνηθίστε το! :P | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Μάης 10, 2012 2:43 am | |
| Δεν είναι θέμα συνήθειας. Είναι θέμα σωστού και λάθους και το ? είναι λάθος στην ελληνική γραμματική! Τεσπα δεν το συνεχίζω, δικαίωμά σου να γράφεις όπως θέλεις και δικαίωμά μου να λέω την γνώμη μου! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Μάης 10, 2012 2:57 am | |
| Φυσικα ρε , δε παρεξηγούμαστε εδώ. Το ξέρω ότι είναι λάθος , δεν είναι καν ελληνικό σύμβολο. Απλά μου είναι πολύ πιο ευκολο να πατάω το shift + ? παρά το ; , είναι θέμα του πως γράφω. Και επειδή πέρα από τις λέξεις , βλέπω το κείμενο και σαν εικόνα , μου αρέσει καλύτερα το ? απο το ; . Όπως πχ. το ότι βάζω πάντα κενά πριν και μετά απο ένα '','' και δε γράφω πχ. ''έφτασα,ανοιξα την πορτα'' , αλλά ''εφτασα , ανοιξα την πόρτα'' . | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Μάης 10, 2012 3:01 am | |
| Τώρα θα κάνω το σπαστικό σπασικλάκι και θα σου πω οτι είναι σωστό να βάζεις κενό μετά από κόμμα και όχι πριν. Χαχαχαχα Τέλος πάντων, η ουσία της ιστορίας μετράει, ειδικά σε ένα κείμενο ερασιτεχνικό δεν έχω τρελές απαιτήσεις και μου άρεσε η ιστορία σου! Εύγε τέκνον μου! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο τρελός (?) Πεμ Ιουλ 19, 2012 7:46 pm | |
| και εμενα μου αρεσε η ιστορια. ηταν ξεχωριστη ιδεα να διαδραματιζονται ολα μυστικα και μεσα στο μυαλο του ''τρελου'' πρωταγωνιστη... και ηταν και ο συσχετισμος με την πραγματικοτητα που το εκανε καλυτερο. δηλαδη πως οτι γινοταν στην μαχη των αγγελων με τους δαιμονες ειχε επιπτωσεις και στον ανθρωπινο κοσμο, με ανεξηγητα κινητρα. οπως τα υφαιστια και η βροχη αστερων... ακομα και ο τροπος που εκοβες τις προτασεις. μικρες... εδειχναν την αγωνια του πρωταγωνιστη που επιτυχως μεταφεροταν στον αναγνωστη και εμενα μου αρεσε η τελευταια σκηνη. και για να πω την αληθεια, και εγω προτιμω το ? απο το ; γιατι με βολευει οπως γραφω... | |
|
| |
| Ο τρελός (?) | |
|