| Το φως των ματιών σου. | |
|
+5Μορένα AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Raven Nathaniel 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:21 am | |
| - Nathaniel έγραψε:
- Σπόιλερ:
Μπορείς κι εσύ να γίνεις σκουλήκι αν το πιστέψεις πραγματικά. Ξεκίνα με έρπινγκ και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους :ρ
Αυτό θα πει θετική σκέψη. Να πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις κάποια μέρα σκουλήκι. Παντώς για να γίνεις τόσο καλό σκουλήκι πρέπει να έχεις απίστευτο ταλέντο... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:22 am | |
| Τίποτα :P - Σπόιλερ:
Εγώ δεν είμαι ούτε σκουλήκι ούτε θεός. Είμαι αυτή που είμαι. Τέλος :P
(Έχεις δίκιο, ας μην αρχίσουμε αυτή την συζήτηση γιατί δεν βλέπω να τελειώνει γρήγορα :P) Άντε, να σε βλέπουμε πιο συχνά. Μέχρι να το ανεβάσεις αυτό, τα μάτια μας μαυρίσανε -.- | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:29 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Τίποτα :P
- Σπόιλερ:
Εγώ δεν είμαι ούτε σκουλήκι ούτε θεός. Είμαι αυτή που είμαι. Τέλος :P
(Έχεις δίκιο, ας μην αρχίσουμε αυτή την συζήτηση γιατί δεν βλέπω να τελειώνει γρήγορα :P)
Άντε, να σε βλέπουμε πιο συχνά. Μέχρι να το ανεβάσεις αυτό, τα μάτια μας μαυρίσανε -.- Τώρα θα είμαι αρκετά πιο συχνά μέσα (αυτό είναι παλιό κείμενο ρε... ξεσκόνιζα το παλιό πισι μου και το βρήκα μαζί με καμιά δεκαριά ακόμα) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:31 am | |
| Άντε να δούμε -.- Είχες κάποιο σκεπτικό όταν το έγραφες; Ναι, ήταν ένα αγόρι που γούσταρε ένα κορίτσι και αλλά το είχες σκεφτεί να εξελιχθεί (μελλοντικά ίσως) σαν ιστορία ή ήταν έμπνευση της στιγμής, που λέμε; | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:36 am | |
| Της στιγμης... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:39 am | |
| Είχες πει ότι δεν είναι ποίημα. Το κατατάσεις, λοιπόν, στην κατηγορία του απλού κειμένου (ή δοκιμίου ίσως; ) | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:41 am | |
| Είναι βιωματικές σκέψεις. Ένα πεζογράφημα με λυρικό χαρακτήρα ίσως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:44 am | |
| Μάλιστα. Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ, απλώς ήθελα να σε ρωτήσω για να βεβαιωθώ | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:48 am | |
| Ελεύθερα. Η αλήθεια είναι ότι τέτοια κείμενα μου βγαίνουν λίγο σπάνια (με τόσο ρομαντικό χαρακτήρα τουλάχιστον). Ωστόσο μου αρέσει να γράφω σε αυτό το στυλ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 2:51 am | |
| Σε όλους αρέσει να εκφράζουν τέτοια συναισθήματα καθ' αυτόν τον τρόπο, όμως... 1. Θέλει έμπνευση 2. Έκφραση και... 3. Την κατάλληλη στιγμή, αν θες ή το κατάλληλο...άτομο, ας το πούμε, που θα σου γεννήσει τα ανάλογα συναισθήματα ώστε να έρθεις σε θέση να εκφραστείς | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:03 am | |
- Σε όλους αρέσει να εκφράζουν τέτοια συναισθήματα καθ' αυτόν τον τρόπο, όμως...
1. Θέλει έμπνευση 2. Έκφραση και... 3. Την κατάλληλη στιγμή, αν θες ή το κατάλληλο...άτομο, ας το πούμε, που θα σου γεννήσει τα ανάλογα συναισθήματα ώστε να έρθεις σε θέση να εκφραστείς Εννοούσα ότι μου αρέσει να γράφω πεζά με λυρικό στυλ... :ρ Αλλά και σε αυτά που είπες δεν έχεις άδικο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:22 am | |
| Και σε ποιον δεν αρέσει; :P Το θέμα είναι αν μπορείς να το κάνεις. ( Γενικά μιλάω, έτσι; -.- ) Άντε, και στο μέλλον εύχομαι να δούμε και άλλα, αντίστοιχα κείμενα - Σπόιλερ:
(Δεν είναι επιτακτική ανάγκη να είναι ρομαντικά, βέβαια αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας. Μπορεί οι άλλοι να μην συμφωνούν :P )
| |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:26 am | |
- Και σε ποιον δεν αρέσει; :P Το θέμα είναι αν μπορείς να το κάνεις.
(Γενικά μιλάω, έτσι; -.- )
Άντε, και στο μέλλον εύχομαι να δούμε και άλλα, αντίστοιχα κείμενα
- Σπόιλερ:
(Δεν είναι επιτακτική ανάγκη να είναι ρομαντικά, βέβαια αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας. Μπορεί οι άλλοι να μην συμφωνούν :P )
Τέτοιου είδους κείμενα τα γράφεις για εσένα χωρίς να σε νοιάζει αν αρέσουν στους άλλους. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμένα. Για όλα ευθύνεται η έμπνευση. Αν έχω, καλώς. Αν όχι, τι να κάνουμε, δεν πειράζει - Σπόιλερ:
Δεν πιστεύω να υπάρξει ρομαντικό κείμενο για αρκετό καιρό ακόμη.
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:26 am | |
| Αrgy με παρεξηγησες εντελως αλλα anyway!Εναν καλο λογο πηγα να πω για το κειμενακι απλα και με την καλη εννοια ολα δεν ειπα οτι το εκλεψε.Και ειναι πολυ καλο να εχεις επιρροες απο αλλα εργα και να βαζεις και δικα σου στοιχεια μεσα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:31 am | |
| Ναθάνιελ: Καλά, αλλιώς το εννοούσα, αλλά ας μην ανοίξουμε αυτή την άλλη, μεγάλη κουβέντα :P - Σπόιλερ:
Ευτυχώς
Στέλλα: Με αφορμή το σχόλιό σου, είπα απλώς να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται θέματα. Μην ανησυχείς, δεν παρεξηγήθηκα | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:35 am | |
| Ξερω σε τι αναφερεσαι βρε καταλαβα τι θες να πεις απλα κακως σχολιασα:P:P | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:37 am | |
| - Σπόιλερ:
Εχμ... γιατί ευτυχώς; Μπορεί να είμαι ένας διαολεμένος τύπος με σατανικές σκέψεις για όλους, αλλά κατά βάθος είμαι ένα αγγελούδι με καρδιά ευαίσθητη σαν καρδιά μαρουλιού :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:41 am | |
| Στέλλα: Όχι. Καλώς σχολίασες. Αν είναι δυνατόν! Για να συζητάμε δεν είμαστε εδώ; :P Ναθάνιελ: - Σπόιλερ:
Αν ισχύουν τα προηγούμενα, κάνε καλύτερα μια μαρουλοσαλάτα Εχμ...Θέλω να πω, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ρομαντικά, γι' αυτό το είπα
| |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:43 am | |
| Πφφφ... Γυναίκες... (άλλο ένα θέμα που δεν κάνει να συζητήσουμε εδώ :Ρ)
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Δευ Απρ 30, 2012 3:46 am | |
| Ναι, καλά! Εσείς είστε τα καλύτερα φρούτα (Άντε καλά, δεν θα επεκταθώ και εγώ τότε :x ) | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| |
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Τρι Μάης 01, 2012 4:25 am | |
| - Nathaniel έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εχμ... γιατί ευτυχώς; Μπορεί να είμαι ένας διαολεμένος τύπος με σατανικές σκέψεις για όλους, αλλά κατά βάθος είμαι ένα αγγελούδι με καρδιά ευαίσθητη σαν καρδιά μαρουλιού :Ρ
- Σπόιλερ:
Τι εισαι κατα βαθος; :Ρ ΜΑΡΟΥΛΙΙΙΙΙ!!! χα!
| |
|
| |
| |
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Το φως των ματιών σου. Τρι Μάης 01, 2012 3:12 pm | |
| | |
|
| |
| Το φως των ματιών σου. | |
|