| Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας | |
|
+6Amaranth Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Knight black widow 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Δευ Απρ 30, 2012 5:39 am | |
| Καταρχήν θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, ξέροντας οτι αν και όλοι έχουν υποχρεώσεις αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο για την εγγραφή των ιστοριών σας, και πάλι μπράβο σας.
Επίσης, στα παιδιά που ψηφίσατε και αφιερώσατε κι εσείς απο το χρόνο σας για την ανάγνωση των ιστοριών, και πάλι σας ευχαριστούμε.
Λοιπόν αρχίζοντας απο την ιστορία με την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι την μικρότερη η κατάταξη είναι ως εξής:
1. ''Η Ρομφαία της Αλήθειας'' AЯianЯhod.ЬЩ.22 2. ''Μην το Πείς Πουθενά'' Ophelia 3. ''Ο Τρελός (?)'' Dark Night
Συγχαρητήρια στην νικήτρια αλλά και σε όλα τα παιδιά που πήρανε μέρος, η φαντασία σας και οι ικανότητές για μια ακόμα φορά αποδείξανε οτι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να μας ταξιδέψουν σε κόσμους υπέροχους και μοναδικούς. | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Δευ Απρ 30, 2012 6:41 pm | |
| Argy!!! Στο χα πει ότι η ιστορία σου τα σπάει!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 12:31 am | |
| στο 'λεγα, Argy, δε στο 'λεγα; Συγχαρητήρια!!! Φρόντισε τώρα να βάλεις καλό θέμα και να είναι μετά τις εξετάσεις, pleeeez! Συγχαρητήρια σε όλους σας, ήταν καλές όλες οι ιστορίες! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 1:53 am | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Σας αγαπάωωω Και θα φροντίσω το θέμα που θα βάλω για τον επόμενο διαγωνισμό να τα σπάει (και, φυσικά, θα είναι για μετά τις πανελλήνιες ώστε να γράψετε όλοι ) Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους με ψηφίσανε | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 1:58 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 2:02 am | |
| Χάρη σε αυτούς βγήκα. Φυσικά και έπρεπε να τους ευχαριστήσω :P Δεν είμαι αχάριστη εγώ :P | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 2:18 am | |
| μη βαράτε κύριε πρόεδρε!! Συγχαρητήρια και πάλι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 2:20 am | |
| Χαχαχααα. Δεν βαράω. Μόνο ξύλο ρίχνω Και πάλι σε ευχαριστώ | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 2:53 am | |
| Συγχαρητηρια Αrgy!!!!!!!!!! και φυσικα σε ολα τα παιδια που ελαβαν μερος!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 2:57 am | |
| Ευχαριστώ πολύ, Lillith Εύχομαι στον επόμενο διαγωνισμό να δούμε και την δική σου συμμετοχή | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:01 am | |
| Τώρα που βγήκατε, τι σκοπεύετε να κάνετε με την οικονομία της χώρας; (Ρουσφέτια για τους ψηφοφόρους θα έχει; ) Περιμένω να δω τι θέμα θα μας βάλεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:07 am | |
| - Σπόιλερ:
Όχι ρε, δεν έχει! Εδώ, χάρη σε αυτά, μας ήρθε το μνημόνιο! Πάλι τα ίδια θα κάνουμε; :P
Θέλετε να το βάλω από τώρα; Αλλά ο διαγωνισμός θα είναι για μετά τις πανελλήνιες. Να μην το ανακοινώσω...Σε κανένα μήνα, ας πούμε; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:10 am | |
| - Σπόιλερ:
Δίκιο έχεις, αλλά δε θα βοηθήσεις τους φίλους σου, που σε βάλανε σε αυτή τη θέση; :Ρ
Όχι, μην το ανακοινώσεις από τώρα. Μπορείς αν θες να το ανακοινώσεις 1 Ιουνίου που τελείωνω και θα έχω μετά 4 μέρες με του Αγίου Πνεύματος για να γράψω (ιδέα μου ή καθορίζω το διαγωνισμό πιο πολύ με αυτά που λέω; :Ρ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:16 am | |
| - Σπόιλερ:
Άμα μου ζητήσουν βοήθεια, θα τους βοηθήσω
Απλώς ρωτάω μήπως θέλετε να βάλουμε την ημερομηνία για τότε, που λες, αλλά να έχουν προλάβει να σκεφτούν και να γράψουν όλοι κάτι μέχρι τότε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:22 am | |
| - Σπόιλερ:
Εντάξει τότε!
Δεν ξέρω. Ό,τι κρίνεις εσύ καλύτερο. Εσύ βάζεις το διαγωνισμό έτσι κι αλλιώς. Αλλά δεν είναι πολύ νωρίς; Είναι ένας μήνας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:26 am | |
| Άντε, καλά. Θα το ανεβάσω στα μέσα προς τέλη Μαΐου τότε για να είμαστε εντάξει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:28 am | |
| Εντάξει! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:48 am | |
| Συγχαρητηρια Αrgy!! Οπως και σε ολους τους διαγωνιζομενους Οσο για το θεμα, θα ειναι τοσο καλα που θα το κανεις για μετα τις εξετασεις. Οχι οτι θα γραψω σιγουρα. αν με εμπνευσει το θεμα Και παλι συγχαρητηρια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 4:54 am | |
| Σε εμπνεύσει δεν σε εμπνεύσει, θα γράψεις - Σπόιλερ:
Είδες; Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος εγώ ^.^
Σ' ευχαριστώ πολύ, Κάθριν | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 3:11 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ποτε δεν αμφισβητησα την δημοκρατικοτητα σου
Τιποτα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 01, 2012 4:34 pm | |
| Άσε, κι εγώ τόσο πολύ την έχω πρήξει να το βάλει μετά τις εξετάσεις που πρέπει να γράψω κάτι είτε μου έρθει έμπνευση είτε όχι. Έχω μπλέξει πολύ :Ρ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 12:39 am | |
| Συγχαρητήριαααααα Argyyyyy! Κάτι μου έλεγε οτι θα έβγαινες πρώτη... Ναι καλύτερα που είναι μετά τις εξετάσεις... (για να έχουμε και χρόνο... ) Και επίσης συγχαρητήρια και σε όλους τους άλλους! Ήσασταν πολύ καλοί!!!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 1:48 am | |
| Ένα τεράστιο μπράβο στη νικήτρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό είτε γράφοντας είτε ψηφίζοντας! Έτσι μόνο μπορεί να καθιερωθεί ως θεσμός ο διαγωνισμός μας και χαίρομαι που ήδη υπάρχουν υποστηρικτές. Ελπίζω μόνο την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερες ιστορίες! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 1:58 am | |
| Την επόμενη φορά θα συμμετέχω και εγώ... Το ελπίζω...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 2:04 am | |
| Κατερίνα: - Σπόιλερ:
Καλά, αυτό είναι ευρέως γνωστό :P
Μαράκι μου και Ophelia, σας ευχαριστώ πολύ. Να 'στε καλά. Ελπίζω, Μαρία, να συμμετέχεις στον επόμενο διαγωνισμό, τον οποίο, όπως πολύ σωστά είπε η Ophelia, συνεχίζεται χὰρη στην στήριξη όλων μας | |
|
| |
| Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας | |
|