| Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας | |
|
+6Amaranth Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Knight black widow 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 2:26 am | |
| Ναι έτσι είναι! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 2:28 am | |
| Παίδες, μου ήρθε μια ιδέα! Θέλετε να σας προτείνω (όταν έρθει η στιγμή του διαγωνισμού) τα θέματα που έχω σκεφτεί και να αναδειχθεί το θέμα του διαγωνισμού μέσω ψηφοφορίας; Τι λέτε; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 2:29 am | |
| Ωωωωωω ναιιιιι θα είναι και πιο δίκαιο νομίζω..:Ρ ή και όχι θα είναι πολύ καλό! :Ρ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 3:54 am | |
| Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα σου! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 02, 2012 4:24 am | |
| Το θέμα του διαγωνισμού τίθεται από τον νικητή... Τυπικά έχεις δικαίωμα να το θέσεις όπως θέλεις αλλά για μένα καλύτερα θα ήταν να δώσεις ένα hint, όχι όλο το θέμα... Ωστε να εχουμε και λίγο μυστήριο | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 5:01 am | |
| Μα εγώ θα το θέσω ούτως ή άλλως. Απλώς θέλω να δω το είδος προτίμησης και, αντίστοιχα, θα σκεφτώ και το θέμα. Δεν σκόπευα να σας το δώσω ολόκληρο ___________________________________________________________________ Σόρρυ για το διπλό ποστ. Τα θέματα που έχω σκεφτεί για το διαγωνισμό είναι τα εξής: -Fantasy -Science Fiction -Κωμωδία -Δράμα -Επιστολή -Western -Fanfic -Σενάριο για ταινία Μπορείτε να μου στείλετε pm και να δηλώσετε την προτίμησή σας. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τρία είδη. Όποιος θέλει, μπορεί να μου πει και γιατί διάλεξε το εν λόγω είδος (είπαμε, αν θέλει, μην βαράτε :P) Η ψηφοφορία ισχύει μέχρι τις 15 του μηνός. Και πάλι συγνώμη που σας βάζω σε κόπο, αλλά αυτό θα με βοηθήσει να διαλέξω ένα θέμα που θέλετε κυρίως εσείς Edit by: Pearl | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 6:29 pm | |
| Τέλεια τα είδη! Σου στέλνω pm!!! | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 6:43 pm | |
| Αν διαλέξετε σενάριο για ταινία, θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω τα κείμενα του διαγωνισμού Αν και με τις παρούσες γνώσεις μου δεν θα τολμούσα να γράψω. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 6:54 pm | |
| | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 7:58 pm | |
| Για να γράψεις σενάριο πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις. Και εγώ τις συγκεκριμένες δεν τις έχω. Αν κάποιος πιστεύει ότι τις έχει, ή ότι θέλει να προσπαθήσει έτσι κι αλλιώς, θα χαρώ να διαβάσω το κείμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 7:59 pm | |
| Χριστίνα, το πήρα το μνμ σου Ναθάνιελ, άστα αυτά και στείλε τις προτιμήσεις σου :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 08, 2012 11:54 pm | |
| - Nathaniel έγραψε:
- Για να γράψεις σενάριο πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις. Και εγώ τις συγκεκριμένες δεν τις έχω.
Αν κάποιος πιστεύει ότι τις έχει, ή ότι θέλει να προσπαθήσει έτσι κι αλλιώς, θα χαρώ να διαβάσω το κείμενο Ούτε εγώ έχω τις γνώσεις για αυτό το είδος και δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί εδώ μέσα που να ξέρουν πραγματικά τι πρέπει να κάνουν. Στείλε κι εσύ τα είδη που θες πάντως! Μπορεί να σου έρθει και καμιά ιδέα με το θέμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 09, 2012 1:08 am | |
| Παιδιά, το θέμα είναι να γράφουμε για το οτιδήποτε, ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι, αν είναι η ''ειδικότητά'' μας ή όχι. Η προσπάθεια, στο κάτω-κάτω, δεν είναι που μετράει; Προς τι οι περιορισμοί; Δεν λέω, σαν άνθρωποι, έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά αν είναι να γράφουμε για τα ίδια και τα ίδια θέματα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 09, 2012 2:22 am | |
| αχα... ωραια θεματα.. σου στελνω pm | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τετ Μάης 09, 2012 2:29 am | |
| Οκ | |
|
| |
YourNightmare Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2012 Ηλικία : 26
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Κυρ Μάης 13, 2012 10:35 pm | |
| Λοιπον πιστευω το θεμα με τις μικρες τρομακτικες ιστοριουλες το εχω ;$ Για να δουμε τι θα κανουμε στον διαγωνισμο ;p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Κυρ Μάης 13, 2012 11:02 pm | |
| Θα μπορούσα να το θέσω ως θέμα, αλλά αυτό ήταν το θέμα του πρώτου διαγωνισμού. Αν είναι να γράφουμε μόνο τρομακτικές ιστορίες, δεν έχει νόημα. Καλό είναι, ειδικά σε έναν διαγωνισμό, να υπάρχει ποικιλία και να ''καλύπτονται'' όλα τα λογοτεχνικά είδη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Δευ Μάης 14, 2012 12:40 am | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Δευ Μάης 14, 2012 3:28 am | |
| και εγω!!!! πολυ ωραια θεματα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 15, 2012 12:38 am | |
| Domo arigato, Lillith Λοιπόν, επειδή αύριο θα είμαι πνιγμένη και δεν θα έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, η ψηφοφορία λήγει από σήμερα. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε... - Σπόιλερ:
Γύρω στις 1 Ιουνίου όπου ενδέχεται να αρχίσει ο διαγωνισμός (μουχαχα )
| |
|
| |
YourNightmare Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2012 Ηλικία : 26
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας Τρι Μάης 15, 2012 7:47 pm | |
| | |
|
| |
| Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνίας | |
|