| Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:07 am | |
| Καταρχάς, ένα μεγάλο ''μπράβο'' σε όλες τις διαγωνιζόμενες. Κάνανε εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τις ιστορίες και δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Να ευχαριστήσουμε, ασφαλώς, και όσους μπήκαν στην ''επίπονη'' διαδικασία να ψηφίσουν. Χωρίς εσάς, δεν θα είχαμε αποτέλεσμα :P Και, χωρίς πολλά λόγια, η κατάταξη έχει ως εξής: 1. Sing me to sleep-Raven 2. Η Mαγεία παραμένει-BreakingDawn 3. H Μαγεία του Τόξου-paramu8eniaΣυγχαρητήρια, Χριστινάκι μου! Μπράβο σουουου!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:17 am | |
| Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια σε σένα που είχες την υπομονή να διοργανώσεις το διαγωνισμό και να με ανεχτείς να συμμετέχω (ξέρεις τώρα, παρατάσεις, να σου λέω πότε να τον βάλεις, να υποβάλω τη συμμετοχή τελευταία στιγμή... ) Και συγχαρητήρια και σε σας Μαρία και Μάνια! Και τώρα πάμε και στο άλλο... Πλάκα μου κάνεις; Εγώ; Ουάου! Δεν το πιστέυω! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!! :') | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:22 am | |
| Τα ίδια θα τραβήξεις και εσύ στον επόμενο διαγωνισμό xD Άλλα δεν είναι τίποτα. Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα, μετά το συνηθίζεις :P (Σόρρυ που ανέβασα τα αποτελέσματα 1 ημέρα αργότερα, αλλά ξεχάστηκα τελείως :X ) Τίποτα, παιδί μου. Κάτι μέσα μου το έλεγε ότι θα κερδίσεις | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:24 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:28 am | |
| Κανόνισε να βάλεις καλό θέμα για τον επόμενο διαγωνισμό (με την καλή έννοια το λέω ) Όχι, το σκεφτόμουν ΠΡΙΝ αρχίσει η ψηφοφορία. Είμαι ο μάντης Κάλχας, τι θες τώρα; -.- :P Τίποτααα too | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:30 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:33 am | |
| Άμα θες, σου δίνω τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που είχα εξάγει στην αρχή, να λάβεις υπόψη σου τις προτιμήσεις του ''κοινού'' :P Εκτός και αν διοργανώσεις δικό σου δημοψήφισμα Μη φοβού, Μαριάμ :P | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 6:42 am | |
| Το ξερα από την αρχή πως θα ήτανε έτσι! Γιατί της Χριστίνας ήτανε εντάξει να πούμε το καλύτερο! Και δεύτερο της Μάνιας! Συγχαρητήρια και στις δυο σας! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 7:35 am | |
| συγχαρητηρια και στις τρεις σας...
και οι τρεις γραψατε καταπληκτικες ιστοριες. πολυ ευφανταστες. νομιζω πως η διαφορα κριθηκε στις λεπτομερεις, οπως η εκφραση, η ζωντανια, το σασπενς | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 4:06 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Άμα θες, σου δίνω τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που είχα εξάγει στην αρχή, να λάβεις υπόψη σου τις προτιμήσεις του ''κοινού'' :P Εκτός και αν διοργανώσεις δικό σου δημοψήφισμα
Μη φοβού, Μαριάμ :P Δεν ξέρω, σκεφτόμουν κι εγώ να κάνω ένα για να δω τι προτιμάει ο κόσμος αλλά αν δε σε πειράζει, θα ήθελα να δω τα αποτελέσματα σε αυτό. Mόνο μην αρχίσεις τίποτα creepy προβλέψεις πχ "Θα πεθάνετε όλοι". Τότε είναι που θα αρχίσω να φοβάμαι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 02, 2012 11:52 pm | |
| Μαράκι, σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια για την συμμετοχή Άλλωστε, όπως πολύ σωστά είπε η Εύα, η νικήτρια κρίθηκε στις λεπτομέρειες Οκ. Θα ψάξω να το βρω και θα σου στείλω σε pm - Σπόιλερ:
Αν πεθάνετε όλοι, δεν θα σας το πω. Θα σας το αφήσω για έκπληξη :P
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Παρ Αυγ 03, 2012 2:03 am | |
| Συνχαρητηρια Χριστινα.....!!!!!! και σε σενα Μαρια....και ευχαριστω και αυτους που με ψηφισαν.....συγκινηθηκα......σνιφ σνιφ....^^.........Ναι περιμενουνω με αγωνια και τον επομενο διαγωνισμο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Παρ Αυγ 03, 2012 4:49 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Οκ. Θα ψάξω να το βρω και θα σου στείλω σε pm
- Σπόιλερ:
Αν πεθάνετε όλοι, δεν θα σας το πω. Θα σας το αφήσω για έκπληξη :P
Ευχαριστώ πολύ. Δε θα το δω σύντομα βέβαια, άλλα λογικά κάποια στιγμή μες την εβδομάδα θα βρω ιντερνετ. - Σπόιλερ:
Ναι, ήμουν σίγουρη ότι θα μας το κρατούσες για έκπληξη. Να βάλεις και κρυφή κάμερα να δεις πώς θα αντιδράσουμε όταν μάθουμε ότι πεθάναμε.
Ευχαριστώ πολύ Μάνια!!! Συγχαρητήρια και σε σένα και στη Μαρία Τον επόμενο διαγωνσιμό σκέφτομαι να τον βάλω μετά που θα γυρίσουμε από τις διακοπές για να γράψει και να ψηφίσει κόσμος. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Παρ Αυγ 03, 2012 5:27 am | |
| Χχαχα ναι ξέρω ! Απλά το ένοιωθα ότι θα βγουν έτσι... Και πάλι συγχαρητήρια! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Παρ Αυγ 03, 2012 5:37 am | |
| - Σπόιλερ:
και μετα θα τρεχουμε να γλυτωσουμε, αλλα τι ατυχια, θα ειμαστε ηδη νεκροι
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Σαβ Αυγ 04, 2012 1:06 am | |
| - Σπόιλερ:
Έτσι, Εύα. Wishfull thinking xD
Χριστίνα, ορθώς το σκέφτηκες. Θα σου στείλω τα αποτελέσματα αύριο το πρωί και εσύ δες τα όποτε μπορέσεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Κυρ Αυγ 05, 2012 6:10 am | |
| - Σπόιλερ:
ναι... η ελπιδα ειναι η δευτερη φυση μου
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Σαβ Αυγ 18, 2012 4:55 am | |
| Argy, τα αποτελέσματα πότε θα μου τα στείλεις; Γιατί πρέπει να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά σιγά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Πεμ Αυγ 23, 2012 2:15 am | |
| Θα σου τα στείλω μόλις γυρίσω Αθήνα. Συγνώμη για την καθυστέρηση | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum Σαβ Αυγ 25, 2012 12:33 am | |
| Καλά δεν πειράζει. Απλά να μου τα στείλεις κάποια στιγμή | |
|
| |
| Αποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού του Forum | |
|