| Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... | |
|
+7Dark Knight black widow Raven Lillith paramu8enia AЯianЯhod.ЬЩ.22 Ophelia 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Δευ Απρ 02, 2012 8:36 pm | |
| Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για την καθυστέρηση στην ανάρτηση αποτελεσμάτων αλλά όλη η περιοχή έμεινε χωρίς ίντερνετ και χωρίς τηλεφωνικές γραμμές για τρεις ημέρες. Τραγικό... Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που μπήκαν στη διαδικασία να μοιραστούν μαζί μας τόσο ωραίες ιστορίες. Το θέμα που ετέθη το χειριστήκατε όλοι σας άψογα και είμαι πολύ περίφανη που ο πρώτος μας διαγωνισμός ανέδειξε τόσο καλές ιδέες και τόσο δυνατές πένες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους ψηφίσατε. Ξέρω ότι ο χρόνος που αφιερώσατε για να διαβάσετε τις ιστορίες ήταν πολύτιμος! Στο δια ταύτα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία από άποψη βαθμολογίας. Όλα κρίθηκαν στον πόντο! Η κατάταξη των ιστοριών από την υψηλότερη βαθμολογικά στην χαμηλότερη είναι ως εξής: 1. "Το Απρόσμενο" της Black Widow
2. "Έκκληση για Βοήθεια" της Lilith
3. "O Καθρέπτης" του Dark Knight
4. "Στοιχειωμένο;" της BlackPrincess
Η νικήτρια ιστορία επομένως είναι "Το Απρόσμενο" της Black Widow. Συγχαρητήρια! Black Widow, μπορείς πλέον να επιλέξεις το θέμα του επόμενου διαγωνισμού μας αν το επιθυμείς! Στη διάθεση σου για κάθε διευκρίνηση. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους για μια ακόμα φορά. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 1:47 am | |
| Υποπτεύομαι ότι η Black Widow πάλι σε μονοπάτια υπερφυσικά θα μας παρασύρει Yay! Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στην νικήτρια!!! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 1:56 am | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 2:35 am | |
| Mπραβο Σπυριδουλα!!!!!!! Ναι ναι και εγω πιστευω οτι κατι υπερφυσικο θα βαλει!!!! Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετηχαν και αντε ακομα περισσοτεροι την επομενη φορα!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 5:40 pm | |
| Πότε θα είναι, καταρχάς; | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 5:48 pm | |
| Παιδιαααά!!! πώ πώ δεν το πιστεύω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ψηφίσατε πραγματικά! Αλλά σημασία δεν έχει η νικήτρια ιστορία σημασία έχει που πήραν μέρος παιδιά με φαντασία και θέληση να μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια υπερφυσικά και τρομακτικά χιχι! Σ'αυτό το διαγωνισμό αλλά και στους επόμενους όσοι λάβουν μέρος θα είναι όλοι νικητές ασχέτως ποιός ήρθε πρώτος, φαντάζομαι οτι όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου. Οσο για τον επόμενο διαγωνισμό θα ήθελα Ophelia μου διορία 2 μέρες να το σκεφτώ λιγάκι αν όχι 2 τουλαχιστον μέχρι αύριο. Φιλάκια πολλά σε όλα τα αγαπημένα μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 5:50 pm | |
| Σ' αγαπάμεεε - Σπόιλερ:
Σόρρυ, μου βγήκε αυθόρμητα :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τρι Απρ 03, 2012 5:59 pm | |
| Κι εγώ σας αγαπάω | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| |
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τετ Απρ 04, 2012 12:37 am | |
| | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τετ Απρ 04, 2012 1:44 am | |
| Συνχαρητήρια σ εόλα τα παιδιά για τις ωραίες ιστορίες τους! | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Τετ Απρ 04, 2012 9:38 pm | |
| Συγχαρητήρια κ από μένα!!! | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Παρ Απρ 06, 2012 10:10 pm | |
| Συγχαρητήρια και από εμένα! Δεν ξεκόλλαγα από τον υπολογιστή τις μέρες που διάβαζα τις ιστορίες. Ήταν πραγματικά όλες υπέροχες! Ανυπομονώ για την επόμενη ψηφοφορία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Σαβ Απρ 07, 2012 3:03 am | |
| Ελπίζω μόνο αυτή την φορά να έχω ελεύθερο χρόνο και να μπορέσω να συμμετέχω κι εγώ Ανυπομονώ να δω τι θέμα έχει σκεφτεί η Σπυριδούλα - Σπόιλερ:
Έχεις ίδιο όνομα με τον αδερφό μου, btw ^.^
| |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Σαβ Απρ 07, 2012 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Σαβ Απρ 07, 2012 6:41 pm | |
| κι εγώ θα ήθελα να γράψω στον επόμενο διαγωνισμό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Σαβ Απρ 07, 2012 9:41 pm | |
| me tooo....!!! | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Σαβ Απρ 07, 2012 10:40 pm | |
| άντε άντε να δούμε το επόμενο θέμα | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Κυρ Απρ 08, 2012 7:21 pm | |
| Εγώ λέω να τεθεί στην ερχόμενη βδομάδα... Αν μπορεί φυσικά και η Black... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Κυρ Απρ 08, 2012 9:43 pm | |
| Εννοείται πως μπορώ κοριτσάκι μου έχω σκεφτεί κάτι που είμαι σίγουρη οτι θα αρέσει σε όλους | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Κυρ Απρ 08, 2012 9:56 pm | |
| ανυπομονούμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Δευ Απρ 09, 2012 2:01 am | |
| Δεν θα το πεις και σε εμάς; | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Δευ Απρ 09, 2012 2:07 am | |
| Θα το πει όταν είναι να ανακοινωθεί το θέμα του διαγωνισμού....! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... Δευ Απρ 09, 2012 2:11 am | |
| Ναι ναι αγαπούλα μου θα το πώ όταν μου δώσει το πράσινο φώς η Ophelia κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. | |
|
| |
| Αποτελέσματα Πρώτου Διαγωνισμού ιστορίας.... | |
|