| the Vakiuc Demon by Blood Countess | |
|
+4Katerina Petrova Raven paramu8enia Blood Countess 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Κυρ Σεπ 16, 2012 10:53 pm | |
| ενδιαφερουσα εξελιξη
μηπως η κοπελα ειναι η tati??? σε αλλη ζωη?
αλλιως καποια συγγενεια πρεπει να εχει... ή οπως ειπε η παραμυθενια θα μοιαζει λογικα με την tati | |
|
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Eric Northman Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Σεπ 17, 2012 2:27 pm | |
| υπονοια υπαρχει θα δεις και θα το καταλαβεις πιο καλα στη συνεχεια ειστε αρκετα κοντα | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Σεπ 17, 2012 10:07 pm | |
| γρηγοραααα καιγομαστε εδω | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Σεπ 17, 2012 11:50 pm | |
| Συμφωνώ! | |
|
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Τρι Σεπ 18, 2012 12:56 pm | |
| θα κανω οσο πιο γρηγορα μπορω κοριτσαρες | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Τρι Σεπ 18, 2012 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Blood Countess Fallen
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Παρ Σεπ 28, 2012 5:57 pm | |
| συγνωμη που το αργησα επειδη μ εχουν ερθει κατι καινουριες ιδεες και θα το αλλαξω λιγο, το παρακατω κομματι θα ναι λιγο μικρο, αλλα συντομα θα μπει κ η συνεχεια αυτουΤα σκεφτόμουν συνέχεια αυτά κι άρχισα να ψάχνω σε βιβλία και ημερολόγια που είχαν οι άλλοι κυνηγοί για την Lian και την Tati. Η αλήθει είναι πως δε βρήκα κάτι κι άρχισα να απογοητεύομαι. Πέρασαν δυο βδομάδες έτσι, και η απογοήτευσή μου όσο πήγαινε και μεγάλωνε. Όπως καθόμουν και συλλογιζόμουν όλα αυτά, ήρθε ο αδερφός μου και μου είπε πως με ζήταγε ο αρχηγός της ομάδας, οπότε πήγα να τον βρω. «Κάτσε κάτω, έχουμε να μιλήσουμε σοβαρά» μου είπε. Έκατσα με μια έκφραση ανησυχίας στο πρόσωπό μου την οποία πρέπει να κατάλαβε. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλά θέλω να μιλήσουμε για τους γονείς σου, την Λίλυ και τον Τζέισον.» είπε. «Τι είναι με τους γονείς μου;» ρώτησα. «Τι ξέρεις για αυτούς;» «Τι ακριβώς με ρωτάς; Οι γονείς μου έχουν πεθάνει σε ατύχημα.» «Αχ κορίτσι μου. Υπάρχουν τόσα που δεν ξέρεις. Νόμιζα ότι έστω αυτό θα το ήξερες.» Άρχισα να εκνευρίζομαι, αλλά του απάντησα ήρεμα «Να ξέρω τι;» «Θα πάμε στους αρχηγούς όλου του σωματείου των κυνηγών, στους ανωτάτους και θα πάρεις τις απαντήσεις σου. Δεν είμαι σε θέση να σου πω τίποτα παραπάνω» μου απάντησε. «Μάλιστα..Καλώς, πότε θα πάμε;» «Αύριο το πρωί θα έρθουν να σε πάρουν με αμάξι κάποιοι από το σωματείο για προστασία και θα σε πάνε. Πρέπει να πας μόνη σου εκεί. Θα προσέχουμε εμείς τον μικρό.» «Εντάξει» είπα και σηκώθηκα για να πάω στο δωμάτιό μου να πακετάρω μερικά απαραίτητα. Πέρασα κι από το δωμάτιο του αδερφού μου για να του πω πως έπρεπε να πάω στους Ανωτάτους και πως θα τον πρόσεχαν οι υπόλοιποι της ομάδας «Να προσέχεις αδερφούλα» μου είπε μόλις τελείωσα, και με αγκάλιασε σφιχτά. Το μικρό, με συγκίνησε, αλλά δεν το έδειξα. Έκατσα μαζί του και κοιμηθήκαμε μαζί το βράδυ. Την επόμενη, το πρωί με περίμενε ένα μαύρο τζιπ απ’ έξω. Πήρα το σακίδιό μου και μπήκα μέσα. Ήταν δυο μαυροφορεμένοι κουστουμάτοι τύποι με σοβαρό ύφος. Η αλήθεια είναι ότι με φόβισε λίγο η όψη τους, αλλά δεν το έδειξα. Ξεκινήσαμε μετά από λίγη ώρα και μπήκαμε στην Εθνική οδό. Έτσι όπως έτρεχε ο οδηγός, δεν κάναμε πολλή ώρα, μέσα σε μισή ώρα είχαμε φτάσει. Κατέβηκα από το αμάξι και κοίταξα το κτήριο. Ήταν σαν μέγαρο. Είχε φυτά πάνω στους τοίχους και σε μικ΄ρα πεζουλάκια μπροστά στην είσοδο. Η πόρτα ήταν ξύλινη, ανοιχτόχρωμη. Οι τοίχοι είχαν ένα κρεμ χρώμα. Προχωρήσαμε προς τα μέσα κι εγώ συνέχισα να κοιτάω σαν τον χάνο. Πιο πολύ σα βίλα κάποιοι μεγιστάνα μου έκανε παρά σαν τα καντρικά μιας ομάδας κυνηγών. Πολυέλαιοι με κρυστάλλους Swarovski κρέμοντας σε όλα τα δωμάτια, πίνακες κάλυπταν τους περισσότερους τοίχους, τα χαλιά ήταν μεγάλα και χουχουλιάρικα και σε έκαναν να θες να ξαπλώσεις εκει για παντα. Στα δεξιά είχε μια μεγάλη μαρμάρινη σκάλα που οδηγούσε στα δωμάτια του πάνω ορόφου. Ωστόσο εμείς πήγαμε αριστερά όπου ήταν το σαλόνι. Οι καναπέδες ήταν μαύροι δερμάτινοι και είχε ένα μεγάλο γυάλινο τραπέζι στη μέση. Μου είπαν να καθίσω εκεί και να περιμένω να έρθουν οι Ανωτάτοι, οι οποίοι δεν άργησαν να εμφανιστούν. Η γυναίκα ήταν μετρίου αναστήματος με γαλανά μάτια, μαύρα μαλλιά και φόραγε ένα τζιν και μια μαύρη μπλούζα. Ο άντρας δίπλα της ήταν μελαχροινός με μαύρα μάτια και το ντύσιμό του ήταν παρόμοιο με της γυναίκας μονο που η μπλούζα ήταν άσπρη. Τους χάζευα για αρκετή ώρα. Η αλήθεια είναι πως μου φαίνονταν γνωστοι, αλλά από πού θα μπορούσα να τους ξέρω; Παρατηρώντας τους πιο καλά άρχισα να βλέπω τις λεπτομέρειες. Είχαμε αρκετά κοινά στα χαρακτηριστικά και με τους δυο. Μα δε μπορεί. Δεν γίνεται… | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Παρ Σεπ 28, 2012 6:01 pm | |
| Οι γονείς της ήταν;
Θέλω συνέχειααα!!! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Παρ Σεπ 28, 2012 6:12 pm | |
| Αυτό νόμιζα και εγώ οι γονείς της είναι? | |
|
| |
| |
| |
Blood Countess Fallen
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Οκτ 01, 2012 1:40 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Οκτ 01, 2012 7:14 pm | |
| Ωωω ωραίαααα ανυπομονούμε! | |
|
| |
Blood Countess Fallen
| |
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Δευ Οκτ 01, 2012 9:44 pm | |
| Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα 0_0 | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: the Vakiuc Demon by Blood Countess Κυρ Οκτ 07, 2012 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| the Vakiuc Demon by Blood Countess | |
|