Εγώ είμαι αισιόδοξη! :Ρ Και για να σας πω έτσι και κάτι για να γελάσετε, χθες πήγα το πάρτυ της κολλητής μου και κάτι βλαμμένα αρχίσαν τουρτοπόλεμο. Και ενώ είχα κρυφτεί στο σαλόνι έρχεται ένας φίλος μου και μου κάνει ''έλα να σε λερώσω λίγο'' και με λέρωσε μόνο στη μύτη. Άντε να πάει στο διάολο λέω. Έρχεται μετά μια τρελή με ολόκληρο κομμάτι και μου γ@μησε την φάτσα να πούμε! Πήγε η τούρτα στο λαιμό, στα μαλλιά, στην καλή μπλούζα της μάνας μου (με αποτέλεσμα να μου φωνάζει μετά -.-). Τέλος, καθώς έβγαινα από το μπάνιο έφαγα μια ωραιότατη γλίστρα! Πονάει ο κώλος μου! :Ρ
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
άκυρο: Βλέπω supernatural season1 episode1 και είναι σε κάποια φάση ένας αστυνομικός και ρωτάει τον Dean Αστυνομικός: Ψεύτικη ταυτότητα ομοσπονδιακού πράκτορα, ψεύτικη πιστωτική. Έχεις τίποτα αληθινό; Dean: Τα βυζιά μου.
Πέθανα στο γέλιο!
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
Αααα κατάλαβα:P Δεν θα πάτε για κάλαντα; Εγώ θα πάω πάντως με ην παρέα μου και τα Χριστούγεννα θα τα περάσω με την κολλητή μου που θα μείνει όλη την μέρα σπίτι μου αλλά και το βράδυ.
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
Σιγά καλέ Εδώ του Λυκείου βλέπω:P Σιγά πιά δεν είμαστε και τόσο μεγάλοι. Ακόμα έχουμε άλλοστε τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς. Μην νομίζεις για την πλάκα πηγαίνουμε έτσι για να το ευχαρηστηθούμε.
Allison Argent Lycan
Λία καλά τραγουδάει, νταξει:Ρ αρκεί που της αρέσει εγώ πήγαινα μέχρι 1η λυκειου με τ αδελφια μ γ καλαντα, και μόνο που βγαζα όλα τα εξοδα των χριστουγέννων, καλά ήταν:ρ
Allison Argent Lycan