| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+10Lillith Favole Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Allison Argent paramu8enia Albert Archibald Amaranth Κρίστεν Ophelia 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 01, 2013 11:26 pm | |
| Εγώ πάντως μερικές φορές τα τρομάζω :P Για πλάκα αλλά είναι λίγες οι φορές αχχαχα :P Κατα άλλα τα αγαπώ πολύ και παίζω μαζί τους | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 01, 2013 11:37 pm | |
| με μένα τα μικρά τρελαίνονται, ίσως είμαι πολύ συμπαθητικός μαζί τους, όπου κι αν πάω κι έχει μικρά, κολλάνε μαζί μου:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 12:23 am | |
| Τους τρόμαζα και τους έλεγα είμαι βαμπίρ, αυτά δεν ήξεραν τι είναι και τους έβαλα να δούνε μια ταινία που λέγται My babysitter is Vampire και παρόλο που ήταν κάτι σαν κωμοδία εκείνα είχαν τρομάξει και με φοβοντουσαν! Επειδή η μητέρα μου μου είχε πεί να τους αφήσω λίγο στο κομπιούτερ να παίξουν, εγω δεν ήθελα και μου λένε θα πάμε να το πούμε στην μαμά σου και θα σου φωνάξει, μετα γελάω και τους λέω αν το πούνε θα τους δαγκώσω σαν το κορίτσι που ήταν στη ταινεία! Μετά είπαν οκ και πήγαν να δούνε nickelodeon μετά άρχισαν τις γκρίνιες ότι θέλουν ζέστο γάλα με κακάο μετά ότι πεινάνε και ήθελαν τηγανιτές πατάτες και έτσι πήγα και τους έκανα ότι θέλουν! Με λίγα λόγια έγινα babysitter για κάτι ώρες και παρόλο που τους τρόμαζα στην αρχή, μετά με συμπάθησαν (ένας θεός ξέρει πως)! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 12:46 am | |
| Χαχαχα πλάκα έχουν. Λές; Είναι καλή μέθοδος να τους πείς οτι θα τους δαγκώσεις; Θα το εφαρμόσω. :P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 12:53 am | |
| Πές τους ότι είσαι βαμπίρ και θα τους ρουφήξεις όλο το αίμα μέχρι την τελευταία σταγόνα και μετά να δούμε τι θα κάνουν! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 2:10 am | |
| Χμμμ θα το δοκιμάσω | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 2:18 am | |
| Ξέχασα να σου πω πως η φωτογραφια που έβαλες είναι ωραία μαμά και κόρη (συμφωνω με το Σταύρο) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 2:36 am | |
| Ααα σε ευχαρηστώ πολύ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 2:57 am | |
| ρε αλισον, τι τα βασανιζες τα παιδιά?:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 2:58 am | |
| Μερικά είναι διαβολάκια με την καλή την έννοια :P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 3:02 am | |
| (Είμαι η Λία, δεν ξέρω γιατί με λές Άλισον :P) Τα βασανίζω για να με ακούνε , την επόμενη φορά που θα έρθουν σπίτι μου για να τα προσέχω θα βάλω και τη μάσκα του αδερφού μου ,που είχε για αποκριες...Είμαι σίγουρη δεν θές να τη δείς...πόσο μάλλον τα μικρά...μουαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 3:03 am | |
| Χαχαχα τα καημενούλια Είναι αγόρια ή κορίτσια; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 3:08 am | |
| Κορίτσια, και τα τρία, τα δύο είναι αδέρφια και η τρίτη είναι άσχετη...Αλλά είναι διαβολοπαιδάκια...χειρότερα και απο αγόρια! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 3:09 am | |
| Αλτσχάιμερ, οπότε έλεγα το nickname σου:Ρ αν ειναι διαβολάκια οκ, αλλιώς κρίμα είναι:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 3:12 am | |
| Χαχαχαχα δεν πειράζει!!! Αν ήταν αγγελούδια ή τουλάχιστον "νορμαλ" θα τους είχα αφήσει με την ησυχία τους να δούνε κινούμενα σχέδια η κάτι τέτοιο αλλά αυτά έπαιζαν κυνηγητό μες το σπίτι και κρυφτο και τσιρίζανε! Τι να κάνω για να σκάσουν επιτέλους? | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 4:34 am | |
| Ξέρω ότι άργησα κάπως, αλλά με τρώει και πρέπει να το πω: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Ό, τι επιθυμείτε! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 4:36 am | |
| | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 6:11 am | |
| Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία αργυρώ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 5:17 pm | |
| Επίσης Αργυρώ Αχχ κοριτσάκια Η αλήθεια είναι ότι τα πάω λιγάκι πιο καλά με τα αγόρια αλλά και με τα κοριτσάκια μαζί αλλά πιο πιο πολύ με τα αγοράκια :P:P:P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 9:03 pm | |
| κι εγω με τα κοριτσάκια, λογικό είναι:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 10:09 pm | |
| Χαχαχαχα Τέσπα όλα είναι αξιολάτρευτα διαβολάκια με την καλή έννοια | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 10:55 pm | |
| Τα αγοράκια στην ηλικία του νηπιαγωγείου είναι πιο καλά από τα κοριτσάκια. Τα πάω καλά και με τα κοριτσάκια, αλλά προτιμώ τα αγοράκια. Τα κοριτσάκια είναι όλα διαόλια σ' αυτή την ηλικία! 0_0 | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 02, 2013 11:31 pm | |
| Ναι και ασχολούνται πολύ με Μπάρμπι και αυτό μου τη σπάει και τσακώνονται για το ποιος θα πάρει εκείνη την κούκλα και ποια είναι πιο αξιολατρευτη και κάτι τετοια! Τα αγοράκια έχουν πλάκα και είναι πολύ πιο καλά απο τα κορίτσια και έχουν ενδιαφέρον...οπότε διαλέγω αγοράκια (παίζουμε και κανένα ποδόσφαιρο ή playstation) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 03, 2013 12:35 am | |
| Ακριβώς! Αλλά όλα είναι αξιολάτρευτα :P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 03, 2013 1:00 am | |
| Ναι! Αφου και εμείς είμασταν κάποτε μικρά παιδάκια! | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|