| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Ιαν 05, 2013 9:51 pm | |
| Έχουμε την εξεταστική του Φεβρουαρίου, γι' αυτό. Δεν έχει σημασία πότε ανοίγει η σχολή. Ο χρόνος μέχρι να διαβάσεις όλα αυτά τα μαθήματα και να κάνεις καλή προετοιμασία δεν είναι απεριόριστος. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Ιαν 05, 2013 9:52 pm | |
| Πφφ άντε πάλι. Ξεκινάει η ρουτίνα σε λίγες μέρες. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Ιαν 05, 2013 10:04 pm | |
| Να σου πω την αμαρτία μου; Καλύτερα. Βαρέθηκα τις γιορτές. Δεν λέω, πέρασα καλά, ξεκουράστηκα, όλα ωραία και καλά, αλλά και η ρουτίνα χρειάζεται καμιά φορά για να υπάρχει ισορροπία. Για φαντάσου να ζούσες, π.χ, σε μια χώρα όπου ήταν πάντα Χριστούγεννα (όπως σε ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα) Μπορεί να ήταν καλά για κάποιες βδομάδες, άααντε και μήνα το πολύ. Δεν θα ήθελες όμως, κάποια στιγμή, να τελειώσουν οι γιορτές και να επιστρέψεις στην καθημερινότητα; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Ιαν 05, 2013 10:17 pm | |
| Δεν μ αρεσει η ρουτίνα:Ρ Αργυρώ...ούτε που ξέρω, έχω απ του 1ου εξαμήνου τα περισσότερα, κ μαλλον αυτα θα δωσω μονο γιατί του 3ου άστα να πάνε..κι από εργαστήρια κλαιω | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Ιαν 05, 2013 11:15 pm | |
| Ναί καλέ. Δεν θα μπορούσα μία ζωή να είμουνα στις γιορτές.Σαφώς και θα ήθελα να γυρίσω κάποτε στην καθημερινότητα μου αλλά πέρασα τόσο τέλια στις γιορτές που βαριέμαι πάλι. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 2:20 am | |
| Εγω, και να έχω πάντα διακοπές, ή πάντα σχολείο δεν με νοίαζει γιατί όλα το ίδιο μου κάνουν, και δεν έχουν νόημα, για εμένα τίποτα πια δεν έχει νόημα και ίσα ίσα που δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι μου! Δεν ξέρω τίποτα, και δεν θέλω τίποτα γιατί τώρα δεν με νοιάζει τίποτα! Απλά βαριέμαι, πάρα πολύ και δεν έχω τι να κάνω, το πιστεύετε ότι βαρέθηκα το ίντερνετ, που ΚΑΝΕΙΣ δεν το βαριόταν σχεδόν ποτέ? | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 4:23 pm | |
| Αααααα για τόση βαρεμάρα μιλάμε; | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 5:34 pm | |
| - Renesmee Cullen έγραψε:
- Ναί σε αυτό το θέμα έχεις δίκιο.
Άλλοστε και οι πιο πολλοί γονείς ξεχνούν τι έκαναν στα νιάτα τους. Και κάνουν κύρυγμα σε εμάς ενώ τα έχουν κάνει και εκείνοι. Δεν είναι έτσι ακριβώς!!!! Οι γονείς επειδή θυμούνται τι βλακείες έκαναν στα νιάτα τους δεν θέλουν να κάνετε και εσείς τα ίδια λάθη!!!!Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ φοβούνται για εσάς και για το τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτά τα λάθη στο μέλλον σας!!!! Φυσικά γίνονται καταπιεστικοί και παράλογοι αλλά πιστέψτε με μόνο επειδή σας αγαπούν τόόόόόσο πολύ!!!!!!!!!!! Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί κάποιες λίγο ακραίες αντιδράσεις τους σε μικροπράγματα αλλά τι να κάνουμε λίγο υπομονή και θα μεγαλώσετε πιο σύντομα απο ότι νομίζετε!!!! Α!!Επίσης θα ήθελα να σας θυμίσω ότι καμιά φορά καλό θα ήταν να τους λέτε ότι τους αγαπάτε (όσοι δεν το κάνουν ήδη!!) Αυτά!!! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 5:44 pm | |
| Απο τα λάθη μας μαθαίνουμε, κανονικά, πρέπει να μας αφήσουν να κάνουμε βλακείες, και αν είναι λάθος, θα μάθουμε απο τα λάθη μας! Πρέπει να διαπιστώσουμε απο μόνοι μας ότι αυτά που μας λένε είναι σωστα και να πειστούμε. Εγώ πάντως, πάντα τους λέω ότι τους αγαπώ, πάρα πολύ! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 5:49 pm | |
| Συμφωνώ με την Λία όσο αναφορά τα λάθη. Αλλά και σε μερικά που είπε η Lillith. Και εγώ τους το λέω | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 5:59 pm | |
| Συμφωνώ με την Σοφία έτσι είναι.... Και κάποια στιγμή που θα μεγαλώσετε θα θέλετε να γίνεται πάλι μικροί να είχατε τς γονείς σας! Μην βιάζεστε να μεγαλώσετε! Η παιδική ηλικία γενικά εφηβεία κ έτσι.. Είναι ωραία τα χρόνια αυτά... Μην βιάζεστε! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 7:19 pm | |
| Συμφωνώ πολύ και με την Σοφία, αλλά και με την Λία στ ότι πρέπει να μας αφήνουν να κανουμε κ καποια λάθη όταν ήμαστε μικροί. Χρειάζεται ένα μέτρο σε όλα, ούτε απόλυτος έλεγχος των παιδιών, ουτε να τα παρατάνε να κανουν ότι θέλουν και να καταλήγουν μην πω.. Λία, κι εγώ έχω φτάσει κάποιες φορές στο σημείο να βαρεθώ το ίντερνετ, να κλεισω το φβ, να μην μιλάω σχεδον σε κανέναν | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 7:57 pm | |
| Τι άλλα νέα παιδιά; Βαριέμαι πολύ. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 9:08 pm | |
| έλιωσα:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 9:22 pm | |
| | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 9:32 pm | |
| συνομιλία. κ ρωταει ο ενας «πώς εισαι εμφανισιακα» κι η αλλη λεει σαν ανθρωπος:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 10:42 pm | |
| Όπως είπε και ο Σταύρος, πρέπει να υπάρχει ισσοροπία! Έγω έχω μια φίλη μου που οι γονείς τις, την αφήνουν να κάνει ότι θέλει, και μένει έξω, μέχρι αργά το βράδυ, με κακές παρέες με ναρκωτικά και βλακείες, παρόλα αυτά, δεν καπίζει, δεν πίνει, και δεν κάνει τίποτα κακό, είνει πολύ καλή, παρόλο που οι γονείς της, της δείχνουν λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη, και μπορεί να κάνει ότι θέλει... Εμένα ας πούμε, που μου σπάνε, τα νεύρα οι γονείς, και δεν με αφήνουν να βγαίνω όποτε να ναι... Θα μπορούσα να κάνω κοπάνες απο το σχολείο (που δεν κάνω), να το σκάω απο το σπίτι και γενικά θα μπορούσα να βρώ διέξοδο για να κάνω ότι θέλω και να βγώ. Αλλά δεν κάνω τίποτα γιατί πολύ απλά, δεν θέλω να γίνω κανένα αλητάκι, και να λέω ψέματα στους γονείς μου!
Χαχαχαχαχα! Δικιά σου συνομιλία στο φβ? (Εγώ ξανανοιξά το φβ) | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 11:04 pm | |
| Λία συμφωνώ απόλυτα, πρέπει να υπαρχει ισσοροπία..που ευτυχώς εγώ την είχα με τους γονεις μου! εγώ μιλούσα, αλλά οχι απ το προφιλ μου:Ρ εχω ενα που το χε η πρωην μου, κ κάναμε φαρσες κλπ..(κι εγώ το ξανανοιξα το δικο μου, μονο για την παρέα μου) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 11:10 pm | |
| Και εγω για την παρέα μου το άνοιξα, και γιατι δεν ήξερα ύλη μαθηματικών, και δεν είχα μονάδες και γράφουμε την τεταρτη! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 11:30 pm | |
| χαχαχα..καλή επιτυχία πάντως! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιαν 06, 2013 11:35 pm | |
| ! Καλή επιτυχια και σε εσένα, απο ότι διάβασα στα προηγούμενα σχόλια, δίνεις μαθήματα ή κάτι τέτοιο! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 07, 2013 12:01 am | |
| Γειάααα σας Τι κάνετε; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 07, 2013 12:10 am | |
| ευχαριστώ Λία! έχω εξεταστική τον φλεβάρη Γεια σου Ειρήνη εγώ χαζεύω κι ισως πάω βολτα τ απογευμα με την ξαδελφη μου | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 07, 2013 2:17 am | |
| | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|