| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 12:42 am | |
| Εγώ αγχώνομαι πιο πολύ απο όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό!!! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 2:07 am | |
| Πιο πολύ από μενα; Δεν νομίζω..! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 5:30 am | |
| Λία ωραίο άβαταρ! Σταύρο αγχώνομαι υπερβολικά είμαι και απαισιόδοξη ε τι άλλο θες; Ούτε εγώ μπορώ να το αλλάξω!! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 8:20 am | |
| Σαν εμένα δεν αγχώνεται κανείς..:/ Ευτυχώς για σας:ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 12:58 pm | |
| Γιατίι;;; Που το ξέρεις πως αγχώνομαι εγώ; :ρ Με ηρεμιστικά θα καταλήξω απο τα 15 μου -.- :ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Φεβ 18, 2013 9:44 pm | |
| Εγώ πήρα στα 19 μου πάντως.. -.- άλλα όχι μόνο για το αγχος, τέλος πάντων! Καλησπέρες! Άκυρο, χόρδισα κιθάρα για πρώτη φορά μόνος μου:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Φεβ 19, 2013 1:36 am | |
| Εγώ αγχώνομαι πιο πολύ απο όλους καθώς το λέει και το ζώδιο μου ότι ο Αιγόκερως αγψώνεται πιο πολύ απο τα άλλα ζώδια :P (πλάκα κάνω βέβαια), απλά ρε παιδιά αγχώνομαι παααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ! Εγώ έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κουρδίσω την κιθάρα μου αλλά δεν ξέρω αμα πάντα το πετυχαίνω! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Φεβ 19, 2013 3:15 am | |
| Και εγώ αγχώνομαιι πάραααααααααααααααα πολύυυ! Και δεν υπάρχει τίποτα π να μπορώ να κάνω! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Φεβ 19, 2013 3:52 am | |
| Λία έχεις χορδιστήρι; Εγώ το κανα με τ αυτι στην αρχή, κ μετα διόρθωσα μ ένα προγραμμα στο κινητό που δείχνει τη νοτα που βγάζει ο ήχος, το κανα μια χαρά! Μην μιλάτε για άγχος, δεν ξέρετε τι είναι, μέχρι να αποκτησετε δουλειά με πολλές ευθύνες και να πάρετε ηρεμηστικά, που σας το απεύχομαι..! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Φεβ 19, 2013 1:19 pm | |
| Καλά τέλος πάντων! Δεν μπορείς να ξέρεις! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Φεβ 20, 2013 2:13 am | |
| - gerstavros έγραψε:
- Λία έχεις χορδιστήρι; Εγώ το κανα με τ αυτι στην αρχή, κ μετα διόρθωσα μ ένα προγραμμα στο κινητό που δείχνει τη νοτα που βγάζει ο ήχος, το κανα μια χαρά!
Και εγω με αυτί το έκανα, υπάρχει και ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή Online που μοιάζει με χορδιστιρι | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Φεβ 20, 2013 3:34 am | |
| Αν αναγνωρίζεις καλά τις νότες εντάξει :Ρ εγώ από μικρός άκουγα καλά τις νότες, μου το λεγαν στο ωδείο | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Φεβ 22, 2013 3:13 am | |
| Εγώ έχω μουσικό αυτί, πάντα μου το έλεγαν, και για αυτό είχα μάθει και Ντράμς χωρίς να πάω μουσικό σχολείο ή ωδείο, και ήξερα τα κάλαντα και κάτι άλλα τραγούδια στην κιθάρα. Γενικά μπορώ να βρώ τις νότες στα περισσότερα μουσικά όργανα! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Φεβ 22, 2013 7:25 am | |
| ακριβώς το ίδιο κι εγώ! | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Φεβ 27, 2013 10:30 pm | |
| μην σας πω οτι κι εγω εχω το ιδιο μου αρεσει η μουσικη | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Φεβ 28, 2013 8:07 am | |
| Κάτι τέτοιο γινόταν και με μένα στο πιάνο.Βασικά χωρίς να βλέπω νότες απο κάποιο γνωστό κομμάτι και έχοντας την μελωδία μόνο στο μυαλό μου έβρισκα πολύ εύκολα τις σωστές νότες και έπαιζα απο μόνη μου το κομμάτι.Αυτό όμως πριν πάω ωδείο πολλά χρόνια πριν αν και ήταν ωραίο όλο αυτό.Μπορεί να είναι λίγο διαφορετική περίπτωση όμως αλλά μια που μιλάμε για μουσική.. :P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μαρ 01, 2013 8:28 am | |
| - Princess of darkness έγραψε:
- Κάτι τέτοιο γινόταν και με μένα στο πιάνο.Βασικά χωρίς να βλέπω νότες απο κάποιο γνωστό κομμάτι και έχοντας την μελωδία μόνο στο μυαλό μου έβρισκα πολύ εύκολα τις σωστές νότες και έπαιζα απο μόνη μου το κομμάτι.Αυτό όμως πριν πάω ωδείο πολλά χρόνια πριν αν και ήταν ωραίο όλο αυτό.Μπορεί να είναι λίγο διαφορετική περίπτωση όμως αλλά μια που μιλάμε για μουσική.. :P
ίδια περίπτωση, με τη διαφορά ότι πηγαινα ωδείο, πιάνο, από την αρχή του δημοτικού :Ρ Αλλά τις νοτες, ακομη κ τώρα, τις βρίσκω εύκολα, και χορδίζω την κιθάρα με τ αυτί, σωστά αμέσως | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μαρ 13, 2013 3:46 am | |
| Πού χαθήκατε; τι κάνετεεεεεε; | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Μαρ 19, 2013 3:52 am | |
| Χαθήκαμε γιατί δεν έχουμε υπολογιστή!:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Μαρ 19, 2013 4:29 am | |
| Κανείς δεν έχει υπολογιστή; -.^ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μαρ 20, 2013 6:01 am | |
| Εγώ δεν έχω χρόνο. Σας φτάνει; :P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Μαρ 21, 2013 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Μαρ 23, 2013 6:02 am | |
| Εγώ δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα και πάλι έχω αφου πήρα τους βαθμους Yeaaah!!! Μου λείψατε και μου έλειψε το Nightcastle :'( | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μαρ 24, 2013 12:27 am | |
| Τι βαθμούς; Για πες μας :Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μαρ 24, 2013 1:13 am | |
| Έπεσα σχεδον σε όλα τα μαθήματα και έβγαλα μέσο όρο 16 και 7/13, ενώ στο πρώτο τρίμηνο είχα 17 και κατι σχεδον 18... | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|