| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Απρ 30, 2013 12:31 am | |
| ναι ναι παντα το πασχα και το καλοκαιρι το περναμε μαζι ! ! ! ! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| |
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μάης 10, 2013 10:39 pm | |
| Γειά σου Ήβη και απο εμένα (ωραίο όνομα ) Καιρό να μπώ, τι κάνετε? | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μάης 13, 2013 4:57 am | |
| Καλά εδώ | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μάης 17, 2013 11:46 pm | |
| Καλησπερααα τι κανετε βαμπιρακια μ? εχω να μπω πολυ καιρο εδω.. τι παιζει? | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Μάης 18, 2013 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Μάης 18, 2013 9:58 pm | |
| Τυχερές! Εγώ εδώ έχω σκοτωθεί στο διάβασμα, δεν βλέπω την ωρα να τελιώσω εξετάσεις για να παω επιτέλους διακοπες.
| |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μάης 19, 2013 12:15 am | |
| με την Allison Argent | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μάης 19, 2013 3:40 am | |
| σ ένα μήνα εξεταστική..βοήθειαα | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μάης 19, 2013 5:22 am | |
| καλη επιτυχία σε όσους από μας γράφουμε. Θα μας χρειαστεί. :Ρ | |
|
| |
iVi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2013 Ηλικία : 912 Τόπος : εμενα ρωτας?
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μάης 20, 2013 6:49 pm | |
| Χαχα καλη τυχη παιδια χαχα ναι λιγο τυχερες | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Μάης 21, 2013 2:05 am | |
| αααα καλε μην τους πειραζεις ειναι κριμα | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 22, 2013 9:20 pm | |
| χαχα καλή επιτυχία παιδιά :Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μάης 24, 2013 8:06 pm | |
| Γειάα σας Επιτέλους μπήκα! Καλή επιτυχία παιδιά σε όσους γράφουν | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μάης 27, 2013 3:47 am | |
| Πολύ διάβασμα έχει πέσει:Ρ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Μάης 28, 2013 7:41 pm | |
| Είμαστε διαβαστερά παιδιά (λέμε τώρα :P) | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 1:51 am | |
| Ναι ακόμα δεν αρχίσαμε το διάβασμα αλλά δεν έχει σημασία (το λέω στον πληθυντικό σαν σύνολο έτσι για να νιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου:P ΧD) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 1:54 am | |
| Εγώ διαβάζω αναγκαστικά γιατί έχω να κάνω και κάτι εργασίες Να, τώρα ψάχνω να βρω πληροφορίες και ταινίες σχετικά με τον βουβό κινηματογράφο :P - Σπόιλερ:
I need vacation xD
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 1:59 am | |
| Τώρα άμα πω ότι βρίσκω το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον θα με πεις τρελή! :P Όχι σαν τις δικές μας εργασίες που μόνο σαν αγγαρείες τις βλέπουμε.I need vacations too και ακόμα δεν αρχίσαμε! :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:11 am | |
| Βασικά, μας είπε η καθηγήτρια να βρούμε ένα παραμύθι και να το συνδυάσουμε με μια μορφή τέχνης. Βρήκα, λοιπόν, ένα στο Παιδαγωγικό Εργαστήρι που λέγεται ''Κάθε σιωπή κάτι έχει να πει'' και, σχεδόν αυτόματα, το μυαλό μου πήγε στον βουβό κινηματογράφο Και εμάς, με κάποιον τρόπο, καταφέρνουν να τις κάνουν απίστευτα βαρετές, απλώς προσπαθώ και να κάνω κάτι το διαφορετικό για να περάσω καλά :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:18 am | |
| Hey υπέροχος ο τίτλος και ο συνδυασμός με το βουβό κινηματογράφο που πρόκειται να κάνεις είμαι σίγουρη θα βγει σούπερ η εργασία με λίγη υπομονή πάντα, ειδάλλως θα της πιούμε το αίμα με το καλαμάκι της κυριούλας αμα δεν βρει καλή την εργασία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:22 am | |
| Της το είπαμε μετά το μάθημα και ενθουσιάστηκε Εν τω μεταξύ, συμπαθεί πιο πολύ την κοπέλα που είμαστε στην ίδια ομάδα (και αυτή είναι μια κακιασμένη στριμμένη...Τι να σου πω! -.-) Και όταν της είπα εγώ την ιδέα είχε μείνει κάπως... έτσι. Ήμουν έτοιμη να της πω ''ΠΑΡ'ΤΑΑΑ!'' μπροστά στη μούρη της, αλλά συγκρατήθηκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:32 am | |
| χεχε σε καταλαβαίνω!Να της τρύψεις στη μούρη την εργασία δεν χρειαζεσαι τα μπράβο της καθηγήτριας συνεργαστείτε με την άλλη υποχρεωτικά μόνο και τελείωσε!Αυτές οι διακρίσεις που κάνουν οι καθηγητές και εμένα με ενοχλούν αφάνταστα αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι θα βρεις το μπελά σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:38 am | |
| Ποια συνεργασία; Μόνη μου θα την κάνω :P Εν τω μεταξύ, στις προηγούμενες ομαδικές που μας είχε βάλει, έλεγα στην κοπέλα μήπως θέλει καμιά βοήθεια και μου έλεγε συνέχεια ''όχι'' και ''όχι'' και, ενώ τις έκανε μόνη της στο τέλος, μου την είπε κι από πάνω που δεν την βοήθησα! (?) Άντε βγάλε άκρη τώρα! -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 29, 2013 2:47 am | |
| Το είπα αυτό γιατί είχες αναφέρει ότι είναι ομαδική εγρασία κ λέω μαζί θα την κάνετε αλλά ναι ξέρω και στις δικές μας ''ομαδικές'' ο καθένας έκανε απο μόνος του μία η λέξη έχει χάσει την σημασία της εντελώς! :P Καλά η δεσποινίς είναι ό,τι να ναι μη δίνεις σημασία καθόλου,good luck! | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|