| ~BW 1-Before The Sunset~ | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: ~BW 1-Before The Sunset~ Κυρ Ιαν 27, 2013 6:39 pm | |
| - Σπόιλερ:
Το ξέρω φαίνεται εντελώς παράξενο αλλά μου άρεσε η ιδέα.Αυτό το θέμα λοιπόν της ιστορίας είπα να το κάνω σε στυλ σενάριο,εάν σας αρέσει και εσάς βέβαια Δείτε το και μου λέτε Θα προσπαθήσω να το εξελίξω όσο καλύτερο γίνεται και καιρό με τον καιρό θα γίνεται όλο και πιο καλύτερο Black Witches 1-Before The SunsetΒασικοί Χαρακτήρες:Νιόβη: Είναι θνητή αλλά έχει μέσα της απεριόριστη δύναμη.Η οικογένεια της την μεγάλωσε μαθαίνοντας της πολύτιμες αξίες και εφόδια για το μέλλον.Κυνηγάει για πολλά χρόνια Μάγισσες και τα καταφέρνει πολύ καλά.Φημίζεται η καλύτερη κυνηγός της Οικουμένης και όλοι οι Βασιλείς όταν φοβούνται ότι υπάρχει Μαύρη Μαγεία την καλούν. Βίκτωρ: Είναι ο Αυτοκράτορας του Βασιλείου Χόθγουει.Για αιώνες προσπαθεί να ξεφύγει από την Μαύρη Μαγεία.Προστατεύει υπερβολικά το Βασίλειο του ώσπου όταν βλέπει ότυ υπάρχει Μαύρη Μαγεία φωνάζει την Νιόβη. Λεώνη: Είναι η Αυτοκράτειρα του Βασιλείου Χόθγουει. Δεν αγαπάει πολύ τον σύζυγο της αφού της τον έδωσαν από προξενιό.Κρύβει πολλά μυστικά σχετικά με την καταγωγή της.Μυστικά που αν φανερωθούν στο φως, θα βλάψουν ολόκληρο το Βασίλειο. Στέφαν: Γιος του Βίκτωρ και της Λεώνης.Είναι το πρωτότοκο παιδί και εκπαιδεύεται για να γίνει ο μελλοντικός Βασιλιάς του Χόθγουει. Νεφέλη: Κόρη του Βίκτωρ και της Λεώνης. Είναι το δεύτερο παιδί και προετοιμάζεται για να γίνει μια καλή μητέρα και σύζυγος. Ξάνθη: Είναι η βοηθός και παιδική φίλη της Νιόβης. Τόμας: Είναι ο αδερφός της Νιόβης.Είναι πολύ καλός στην τοξοβολία. Οι 5 Μάγισσες :Ζηνοβία: Είναι η μοχθηρή Μάγισσα του Σκότους.Όπου υπάρχει έτσω και μία πηγή φωτός ,προσπαθεί να την κλείσει και να κάνει τον κόσμο άχαρο και σκοτεινό. Ίασμη: Είναι η Μάγισσα της Καταστροφής.Όπου υπάρχει ελπίδα προσπαθεί να την διώξει και να κάνει απαισιόδοξους τους ανθρώπους. Ορσαλία: Είναι η Μάγισσα της Κατάρας.Είναι πολύ ισχυρή και επικίνδυνη Μάγισσα διότι ότι καταραστεί θα γίνει. Ερμιόνη: Σκοτεινή και γεμάτη μίσος είναι η τέταρτη Μάγισσα που κλέβει τις ψυχές των αθώων θνητών για να γίνει νεότερη. Ιλεάνα: Οι κάτοικοι όλων των Βασιλείων δεν ξέρουν αν είναι μύθος ή αλήθεια.Λένε ότι η Ιλεάνα είναι απλά ένας μύθος.Δεν είναι όμως,είναι η πέμπτη απο τις βασικές Μάγισσες.Διαθέτει όλα τα παραπάνω:Σκότος,Καταστροφή,Κατάρα,Παίρνει τις αγνές ψυχές.Φημίζεται ότι εάν ουρλιάξει ένα άνθρωπος του κλέβει την φωνή. Πρόλογος: Στο Βασίλειο Χόθγουει αρχίζει μία περίεργη σειρά γεγονότων.Απο την αρχαιότητα τα μεγάλα Βασίλεια μισόυσαν τις Μάγισσες και τις εξόριζαν.Πολλές απο αυτές δραπέτευσαν απο τον τόπο εξορίας και φτιάξαν κρυφές αποικίες.Απο τότε εκδικούνται τα Βασίλεια και τους ανθρώπους.Το Χόθγουει αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα Βασίλεια το οποίο θα δώσει μία τεράστια μάχη.Ο Βασιλιάς Βίκτωρ παρατηρεί σημάδια Μαγείας και καλεί την φημισμένη Κυνηγό Μαγισσών,Νιόβη.Η Νιόβη αρχίζει ένα επικίνδυνο ταξίδι για την αναζήτηση των Μαγισσών.Αυτό που θα ανακαλύψει στο τέλος θα την κάνει να μετανιώσει για την απόφαση που πήρε.Άπλετα,θανάσιμα μυστικά θα βγούν στο φώς που θα θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρο το Βασίλειο. Σκηνή 1(Στην αίθουσα Συνεδρίασης του Βασιλείου.Ο Βασιλιάς Βίκτωρ μαζί με την κυνηγό Μαγισσών Νιόβη κάθονται και συζητάνε.) Β.Βίκτωρ: (Κοιτάει έκπληκτος την Νιόβη)Έχεις ταλέντο στο κυνήγι μαγισσών.Από ότι είδα στις δοκιμασίες τα πήγες άριστα και έχεις συμμαχήσει,με τα μεγαλύτερα Βασίλεια. Νιόβη: (Τον κοιτάει επίμονα, περιμένοντας να πάρει την δουλειά)Ευχαρηστώ πολύ.Μπορώ να κάνω ότι μου αναθέσετε. Β.Βίκτωρ: (Της ρίχνει μία γρήγορη ματιά)Είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να κάνεις ότι σου πω;Οι Μάγισσες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Νιόβη: (Δυναμώνει τον τόνο της φωνή της)Είμαι σίγουρη,έχω νικήσει πολλές Μάγισσες.Όπως σας είπα εξολόθρευσα την Ροξάνη,μία απο τις πιο επικίνδυνες Μάγισσες όλων των εποχών. Β.Βίκτωρ: (Πίνει μία γουλιά από το κρασί του)Λοιπόν νομίζω ότι έχεις μία αποστολή να ξεκινήσεις.Είσαι βέβαιη ότι θα τις βρείς; Νιόβη: (Ρίχνει ένα μισό χαμόγελο διατηρώντας την αυστηρότητα στο βλέμμα της)Σας ευχαρηστώ!Μην ανησυχείτε θα τις βρώ και θα τις εξαφανίσω όλες! Β.Βίκτωρ: (Χαμογελάει σιγανά)Χαίρομαι.Λοιπόν θα σου πω ποιες θέλω να μου βρείς. Νιόβη: (Τον κοιτάει έκπληκτη)Είναι συγκεκριμένες; Β.Βίκτωρ: Φυσικά και είναι συγκεκριμένες.(Της απαντάει με άνεση ,πίνωντας λίγο κρασί) Νιόβη: (Τον βλέπει προσεκτικά)Ακούω. Β.Βίκτωρ: (Παίρνει απο δίπλα του πέντε χαρτιά)Σε αυτά τα χαρτιά γράφει ότι πρέπει να ξέρεις.Δεν γράφει κάτι σημαντικό όμως που θα πρέπει να σου το πώ εγώ.Είναι πέντε οι Μάγισσες που θέλω να βρείς.Η κάθεμια απο αυτές έχει μία ξεχωριστή δύναμη.Η πέμπτη όμως υπάρχει,δεν είναι απλά ένας μύθος.(παίρνοντας μία βαθιά ανάσα)Είναι πραγματικότητα Νιόβη.Μόλις την δείς μην ουρλιάξεις. Νιόβη: (Το βλέμμα της έχει παγώσει)Εννοείται την Ιλεάνα;Αυτή δεν είναι παρά ένας μύθος.Πώς ξέρω εάν υπάρχει; Β.Βίκτωρ: (Ύψωσε τον τόνο της φωνής του)Στο λέω εγώ!Αυτό έχει σημασία!Η Ιλεάνα υπάρχει.Πρόσεξε μην το διαδώσεις σε κανέναν,θα έχεις να κάνεις μαζί μου.Κάνε την δουλειά σου προσεκτικά και με αργά βήματα.Ας σου πάρει και τρείς μήνες,αρκεί να ξέρω ότι θα τις σκοτώσεις όλες! Νιόβη: (Ξεροκατάπιε)Μάλιστα! Β.Βίκτωρ: (Σηκώθηκε)Μπορείς να φύγεις!Και όσο για την αμοιβή,μόλις τελιώσεις την αποστολή σου θα την έχεις. Νιόβη: (Σηκώθηκε απο την καρέκλα της)Μάλιστα!Το πολύ σε τρείς μήνες δεν θα υπάρχουν,το υπόσχομαι. Β.Βίκτωρ: Το ελπίζω.(απάντησε με χαμηλό τον τόνο της φωνής του) (Οι φρουροί άνοιξαν την πόρτα και η Νιόβη έφυγε.Βγήκε από την κεντρική πύλη του κάστρου.Πήρε το μαύρο άλογο της και πήγε στην μικρή καλύβα της.)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Renesmee Cullen στις Σαβ Φεβ 02, 2013 2:43 am, 13 φορές συνολικά | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Κυρ Ιαν 27, 2013 8:33 pm | |
| Τώρα πλέον ξέρω τι θα βάλω στο βιογραφικό μου αν θέλω να βρω μια σίγουρη δουλειά στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να μάθω κομπιούτερ, ξένες γλώσσες ή πιάνο. Ένα κυνήγι μαγισσών αρκεί xD Ασφαλώς αστειεύομαι, απλώς βρήκα την ιδέα του ''βιογραφικού'' για μια μάγισσα λιγάκι...παράξενη. Συνήθως, η φήμη των μαγισσών προηγείται του ονόματός τους, οπότε το βιογραφικό είναι περιττό :P (εκτός και αν ο βασιλιάς το ήθελε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, οπότε πάω πάσο :P) Η ιδέα σου είναι πρωτότυπη. Περιμένω να δω πως θα την συνεχίσεις | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Κυρ Ιαν 27, 2013 8:44 pm | |
| Λες; Τι να κάθεσαι να μαθαίνεις ξένες γλώσσες και εκμάθηση υπολογιστών όταν υπάρχουν πιο εύκολα πράγματα; :P Το ''βιογραφικό'' δεν είναι με την έννοια βιογραφικού που λέμε σήμερα. Απλώς είναι σε ένα μικρό φακελάκι(σαν αυτά που στέλναν παλιά με τις επιστολές)με ένα χαρτί μέσα και καλά που δείχνει τις συμμαχίες που έχει κάνει με άλλα Βασίλεια για να ξέρει ποια παίρνει όχι όποια τυχαία βρει. :P Δεν έχει την έννοια του σημερινού βιογραφικού xD | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Κυρ Ιαν 27, 2013 8:49 pm | |
| Και πάλι...Αυτό που περιγράφεις μοιάζει με συστατική επιστολή xD Πλάκα έχει :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Κυρ Ιαν 27, 2013 8:59 pm | |
| Το άλλαξα Αργυρώ Ελπίζω να είναι καλύτερο | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Δευ Ιαν 28, 2013 2:16 am | |
| ενδιαφερον φαινεται... Θα ηθελα να διαβασω την συνεχεια. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Δευ Ιαν 28, 2013 3:21 am | |
| Ωραία | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Δευ Ιαν 28, 2013 3:35 am | |
| περιμένω κι εγώ Ειρήνη | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Δευ Ιαν 28, 2013 4:32 am | |
| Σκηνή 2 (Η Νιόβη βρίσκεται με την παιδική φίλη-βοηθός της και μελετάνε τα χαρτιά που της έδωσε ο Β.Βίκτωρ στην καλύβα της)
Ξάνθη: (Ανσταινάζει)Όλα αυτά;Γράφουν πολλά πράγματα αυτά τα χαρτιά!Και προς τα που θα κινηθούμε μου λες;
Νιόβη: (Την κοιτάει με αυστηρό βλέμμα)Ξάνθη τώρα σε έπιασε ο οίκτος;Τι έχεις πάθει;Δεν ήσουνα έτσι,εσύ κοντέυεις να πεθάνεις από την βαρεμάρα σου.Εάν δεν μπορείς μην συνεχίσεις.
Ξάνθη: (Την κοιτάει με λυπημένα μάτια)Δεν έχω καλό προαίσθημα για αυτή την αποστολή Νιόβη.Δεν νομίζω ότι θα τελιώσεις έτσι απλά από αυτή την ιστορία.Δεν έπρεπε να την αναλάβεις.
Νιόβη: (Κοιτάει τα χαρτιά και ταυτόχρονα την Ξάνθη)Ξέρω τι σε τρομάζει Ξάνθη.Η Μάγισσα Ιλεάνα την οποία όλοι τρέμουν στο άκουσμα της.Μην ανησυχείς έχουμε εξολοθρεύσει τόσες Μάγισσες.
Ξάνθη: (Βλέπει την Νιόβη επίμονα)Ναί αλλά η Ιλεάνα είναι κάτι άλλο Νιόβη.Είναι η Μάγισσα που κανείς δεν θέλει να την αναφέρει ποτέ στην ζωή του.Πόσο μάλλον να την κυνηγήσει.Είναι σκέτη τρέλα!
Νιόβη: (Προσπαθεί να συγκρατήσει τον θυμό της)Ξάνθη εκείνοι είναι απλοί θνητοί.Θα μου πείς και εγώ είμαι αλλά απο μικρή εκπαιδεύομαι για αυτό.Στο έχω ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι όλο αυτό θα είναι επικίνδυνο.Επίσης αν θυμάσαι σου είχα πεί ότι αν θέλεις μπορείς να μην με ακολουθήσεις.Και στο ξαναλέω και τώρα εάν θές μην με βοηθήσεις.
Ξάνθη: (Ο φόβος της μετατρέπεται σε θυμό)Νιόβη δεν είναι αυτό!Και επιτέλους ξέρω τις επιλογές μου δεν χρειάζεται να μου τις θυμίζεις όλη την ώρα.Απλώς φοβάμαι τόσο κακό είναι;
Νιόβη: (Αγανακτισμένη αφήνει τα χαρτιά στην άκρη και σηκώνεται απο την καρέκλα)Εντάξει Ξάνθη κάνε ότι θες.Δεν κυνηγάς έτσι και αλλιώς απλώς με βοηθάς στην αναζήτηση τους.
Ξάνθη: (Την κοιτάει με οργή)Δεν ανησυχώ μόνο για εμένα αλλά και για σένα!Πως να στο δώσω να το καταλάβεις.Κάτσε κάτω σε παρακαλώ να συνεχίσουμε.
Νιόβη: (Την κοιτάζει περίεργα και στην συνέχεια κάθεται)Λοιπόν αύριο ξεκινάμε.Θα πάρουμε τον χάρτη και όλα όσα χριεαζόμαστε. Ξεκινάμε με την πρώτη Μάγισσα την Ζηνοβία.Στα χαρτιά αναφέρει ότι κυκλοφορεί και κάνει συχνές επιθέσεις στο δάσος Γούντγους. Εκεί πέρα θα πάμε αύριο για την βρούμε και την συνέχεια την ξέρεις.
Ξάνθη: (Χαμογελάει)Και βέβαια την ξέρω!Απλώς θα εξαφανιστεί.Αναφέρει μήπως με ποιούς τρόπους μπορείς να την εξαφανίσεις;
Νιόβη: (Κοιτάει τα χαρτιά)Ναί εδώ!Νομίζω ότι δεν θα πάμε εκεί πρώτα.Μπορεί να εξολοθρευθεί μόνο με μία κρυστάλλινη,κίτρινη πέτρα που έχει αρχικά Π.Φ.Βρίσκεται στον λόφο Σάουντς.
Ξάνθη:Είπα και εγώ θα τελιώναμε τόσο γρήγορα!(Με ειρωνικό ύφος)Συγνώμη να ρωτήσω κάτι άλλο;Έχουν ειδικά ξόρκια ή κανέναν ιδιαίτερο τρόπο που πρέπει να νικηθούν;
Νιόβη: (Κοιτάζει ξανά τα χαρτιά)Από ότι φαίνεται ναί!Δεν θα το έγραφε αλλιώς.Μάλλον είναι πιο περίπλοκο απο όσα φαινόταν!(Ξεφύσησε)
Ξάνθη: Όντως καθόλου εύκολο δεν φαίνεται.Λοιπόν ας πάμε για ύπνο.Η αυριανή μέρα θα είναι δύσκολη.(Σηκώθηκε απο την καρέκλα)
Νιόβη:Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.Ας πάμε για να έχουμε δυνάμεις.(Τακτοποίησε τα χαρτιά και σηκώθηκε)
(Η Νιόβη και η Ξάνθη πήγαν στο υπνοδωμάτιο τους.Και οι δύο έκλεισαν τα μάτια τους γρήγορα λές και τα βλέφαρα τους ήταν πολύ βαριά.Αύριο θα άρχιζε το ταξίδι για το κυνήγι των Μαγισσών.Και θα ξεκινούσαν με την πολύτιμη κρυστάλινη πέτρα.)
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Τρι Ιαν 29, 2013 1:01 am | |
| Ουυυ πολύ ωραία ιστορία θα ήθελα να μάθω την συνέχεια... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Τρι Ιαν 29, 2013 3:05 am | |
| Ευχαρηστώ Ορίστε και η συνέχεια - Σπόιλερ:
Εάν θέλετε μπορείται να μου πείτε να το σταματήσω να μην το γράφω τζάμπα γιατί δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ πέρα :/ Σκηνή 3(Τα γρκίζα σύννεφα κάλυπταν το φώς του ηλίου.Η Νιόβη ήταν έξω μαζί με την βοηθό-φίλη της Ξάνθη.)Νιόβη: (Φτιάχνει την σέλα του αλόγου της)Κάποια στιγμή πρέπει να βρώ άλλη σέλα.Αυτή έχει χαλάσει πολύ. Ξάνθη: (Την κοιτάζει προσεκτικά)Ναί μάλλον πρέπει να την αλλάξεις. Νιόβη : (Ανεβαίνει στο άλογο)Ανέβα και εσύ στο δικό σου πρέπει να ξεκινήσουμε. Ξάνθη: (Παίρνει το άλογο της και αναβαίνει)Πάμε! Νιόβη: (Την κοιτάζει καλά)Τα έχουμε πάρει όλα; Ξάνθη:Ναί όλα!(Μισοχαμελώντας) (Σε ένα βαθύ και σκοτεινό δάσος,τα κορίτσια έχουν χαθεί.)Νιόβη: (Είναι εξαγριωμένη)Θεέ μου Ξάνθη!Πήρες λάθος χάρτη,δεν σε πιστεύω!Ειλικρινά! Ξάνθη: (Είναι έτοιμη να δακρύσει)Συγνώμη νόμιζα ότι πήρα τον σωστό χάρτη. Νιόβη: (Την κοιτάζει εξαγριωμένη)Αυτό το ''νομίζω'' θα σε φάει. Ξάνθη: (Έχει γίνει χλωμή)Συγνώμη. (Ξαφνικά ένας ήχος ακούγεται.Οι θάμνοι κουνιούνται και δεν φαίνεται να είναι απο τον αέρα) Νιόβη: (Κοιτάζει σουφρώνοντας τα φρύδια)Σούτ!Κάτι ακούω. Μερίντα: (Είναι χτυπημένη και πληγωμένη)Εδώ.Μην φοβάσται,ελάτε. Νιόβη: (Βγάζει το ξίφος της)Ποιά είσαι; Μερίντα: (Την κοιτάζει περίεργα)Ακολουθήστε με. (Η Νιόβη και η Ξάνθη ακολουθάνε την άγνωστη κοπέλα με το όνομα Μερίντα.)Μερίντα: (Δείχνει με το χέρι της την διαδρομή)Απο εδώ. (Μπαίνουν μέσα σε μία πολύ μικρή καλύβα.Η Νιόβη και η Ξάνθη κάθονται στις καρέκλες.Το ίδιο και η Μερίντα)Νιόβη: (Την κοιτάζει με καρφωμένο το βλέμμα της)Λοιπόν ποιά είσαι; Μερίντα: (Κοιτάζει και τις δύο)Μία περιπλανόμενη με ένα άσκοπο ταλέντο.Ένα πληγωμένο κορίτσι που ήταν πάντα στην μοναξιά.Ποτέ δεν ένιωσα τόση θλίψη να διαπερνά το κορμί μου. Νιόβη: (Την κοιτάζει παράξενα)Τι ταλέντο;Εξήγησε μας λίγο καλύτερα. Μερίντα: (Παίρνει μία βαθιά ανάσα)Όπως σας είπα είμαι ένα πληγωμένο κορίτσι.Είμαι η Μερίντα Χάθμει.Πριν απο χρόνια όλοι με θαυμάζανε δηλαδή έτσι νόμιζα.Διάβαζαν όλοι τα θεατρικά έργα που έγραφα.Συνήθως οι μεγάλοι Βασιλείς ήθελαν ψυχαγωγία και διασκέδαση.Τα θεατρικά έργα ήταν ένα απο τα αγαπημένα τους.Όχι μόνο σε εκείνους αλλά και στον απλό λαό.Ανακάλυψα ότι έχω ταλέντο και το αξοιοποίησα.Για λίγο καιρό ήμουνα ένα ζωντανό παράδειγμα για όλους και ένα εξαίσιο ταλέντο.Όταν όμως παντρεύτηκα απο προξενιό σταμάτησα.Μετά απο λίγο καιρό ξανάρχισα και τότε κανείς δεν ήθελε να δεί τις παραστάσεις μου.Λέγανε ότι το ταλέντο μου είχε παλιώσει. Νιόβη: (Την κοιτάζει έκπληκτη)Δεν έπρεπε να αφιερώσεις τόσο χρόνο και κόπο για αυτούς τους ανθρώπους.Ο κόσμος είναι πολύ κακός χωρίς εμάς θα ήταν εξαφανισμένος. Μερίντα: (Μία ανακούφιση υπάρχει στο βλέμμα της)Νομίζω πως ναί.Μερόνυχτα έκλαιγα,έχασα το ταλέντο μου έλεγα στο ευατό μου.Αλλά εγώ ήμουνα μια χαρά.Εκείνοι με έκαναν να πιστέψω ότι δεν το έχω και αυτό ήταν το λάθος μου. Ξάνθη: (Την κοιτάζει με περιέργεια)Γιατί μας τα λές αυτά; Μερίντα:Νόμιζα πώς θέλατε να μάθεται ποιά είμαι. (Στο βάθος ένα μαύρο καζάνι έβραζε)
| |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Τετ Ιαν 30, 2013 6:09 pm | |
| Περίεργη η τελευταία σκηνή, οφείλω να ομολογήσω. Και κάπως αφελή τα δύο κορίτσια. Δεν μπαίνεις έτσι σε ξένο σπίτι Και συνέχισε την ιστορία. Απλά δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να μπαίνουν συνέχεια στο φόρουμ. Κάποιος που ενδιαφέρεται θα την διαβάσει! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Τετ Ιαν 30, 2013 11:06 pm | |
| Τώρα πρόσεξα την 3η σκηνή Όντως, μεγάλη αφέλεια να ακολουθήσουν μια άγνωση και να πάνε σπίτι της Περιμένουμε την συνέχεια Ειρήνη | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 12:09 am | |
| Εγώ ενδιαφέρομαι!!!!!!!!!!! Πολύ ωραία, η ιστορία σου και αρκετά ενδιαφέρουσα ! Ίσως τα κορίτσια την ακολούθησαν, νομίζοντας πως μπορεί να τους βοηθήσει ή κάτι τέτοιο. Περιμένω συνέχεια!!!! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 1:36 am | |
| Θα μάθουμε σύντομα πιστεύω..^^ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 3:12 am | |
| Ουφ μπήκα επιτέλους :ρ Λοιπόν όντως είναι αφελή και τα δύο κορίτσια αλλά όπως είπε πολύ σωστά η Λία ρισκάρουν συνήθως τα πάντα για να βρούν επιπλέον στοιχεία και πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αναζήτηση των Μαγισσών.Η Ξάνθη έχει τις πιο πολλές αμφιβολίες για όλες σχεδόν τις κινήσεις της Νιόβης.Η Νιόβη από την άλλη είναι πιο τολμηρή και τα ρισκάρει όλα.Άλλοστε από αυτή την Μερίντα θα μάθουν πολλά που θα είναι απαραίτητα για την συνέχεια της αναζήτησης Την συνέχεια λέω να την βάλω την Παρασκευή | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 4:44 pm | |
| Ωραια εμεις θα περιμενουμε | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 7:32 pm | |
| Είπα να την βάλω σήμερα Σκηνή 4(Η Νιόβη και η Ξάνθη βλέπουν το καζάνι που βράζει.Το βλέμμα τους έχει παγώσει.Αναρωτιούνται τι περιέχει μέσα εκείνο το γιγάντιο,μαύρο καζάνι)Νιόβη: (Κοιτάζει την Μερίντα περίεργα)Τι είναι αυτό το γιγάντιο καζάνι;Τι περιέχει μέσα; Μερίντα: (Για μία στιγμή παραμένει σιωπηλή)Δεν σας αφορά. Ξάνθη: (Την κοιτάζει με οργή)Εγώ γιατί νομίζω ότι έχει να κάνει σχέση με αυτό που ψάχνουμε. Μερίντα: (Έχει καρφωμένα τα μάτια της πάνω στην Ξάνθη)Δεν ξέρω τι ψάχνεται και ούτε με ενδιαφέρει! Νιόβη: (Της πιάνει το χέρι και την κοιτάζει με ένα βαθύ,διαπεραστικό βλέμμα)Άκου να δείς αγαπητή Μερίντα, γιατί πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα;Για να σου δώσω να καταλάβεις δεν σε συμφέρει να κάνεις καμία άσκοπη κίνηση.Και να σου πώ τον λόγο;Εάν το κάνεις οι φίλες σου, ότι είδος και να είναι ,με ένα απλό όπλο που διαθέτω θα έχουν εξαφανιστεί μαζί και εσύ!Πες μου λοιπόν καλή μου αυτό το καζάνι τι είναι; Μερίντα: (Έχει τρομοκρατηθεί)Δεν έχω καμία φίλη μου εδώ.Δεν είμαι Μάγισσα αν αυτό θες να πείς.Τις μισώ! (Με μία γρήγορη κίνηση η Μερίντα σηκώνεται και πηγαίνει προς την έξοδο του σπιτίου.Η Νιόβη όμως μαζί με την Ξάνθη την πιάνουν και την δένουν με ένα σχοινί στην καρέκλα.)Νιόβη: (Την κοιτάζει συνεχώς)Για που το έβαλες μικρή Μαγισσούλα;Για να διαπιστώσουμε εάν όντως είσαι Μάγισσα.Εάν αντιδράσεις σε αυτό εδώ το υγρό μάλλον η μοίρα σου είναι σε άσχημη κατάσταση.Μην σου πώ ότι μπορεί και να πάρεις τον δρόμο του θανάτου.Φέρε το υγρό Ξάνθη. (Η Ξάνθη δίνει το υγρό στην Νιόβη.Εκείνη με την σειρά της το βάζει στην μύτη της και δεν δείχνει να έχει καμία αντίδραση.)Νιόβη: (Ανασταινάζει βαθιά)Δεν είναι Μάγισσα Ξάνθη.Άρα αφού δεν είσαι Μάγισσα πές μας γιατί το πήγες να το σκάσεις; Μερίντα: (Το βλέμμα της ηρεμεί)Φοβήθηκα πολύ! Ξάνθη: (Την κοιτάζει με λύπη στα μάτια της)Το φοβήθηκες; Μερίντα: (Διστάζει να τους πεί την αλήθεια αλλά την λέει)Πρίν λίγες μέρες άκουσα ότι υπήρχαν Μάγισσες που τις νύχτες κυκλοφορούσαν στο βαθύ και άχαρο δάσος.Πήρα την απόφαση ότι όποιον βρώ άγνωστο στο δάσος να τον φιλοξενήσω σπίτι μου και να δώ εάν είναι ένας ή μία απο τις Μάγισσες.Οι πιο πολλές Μάγισσες παίρνουν κανονική μορφή γι αυτό.Είδα τελικά ότι το φάρμακο που είχα βάλει δεν έπιασε σε εσάς,υπήρξατε κανονικές.Μετά τρόμαξα γιατί αρχίζατε να με περνάτε για Μάγισσα.Δεν είμαι όμως! Νιόβη: (Την κοιτάζει προσεκτικά)Ώστε για αυτό τόση φασαρία;Λοιπόν για να σου λυθεί η απορία είμαι Κυνηγός Μαγισσών.Έχω υποσχεθεί σε ένα Βασίλειο να βρώ συγκεκριμένες Μάγισσες που αλωνίζουν για πολλά χρόνια.Μήπως ξέρεις την πρώτη Μάγισσα που ψάχνω;Λέγεται Ζηνοβία! Μερίντα: (Κρύος ιδρώτας την έχει πιάσει)Την Ζηνοβία; Νιόβη:Ναί!Πες μας ότι ξέρεις για αυτήν και θα σε αφήσουμε στο υπόσχομαι! Μερίντα: (Οι χτύποι της καρδιάς της έχουν γίνει πολύ δυνατοί)Η Ζηνοβία είναι η Μάγισσα του Σκότους.Όταν ήταν μικρή η μητέρα της ,την έδιωξε από το σπίτι όπου ζούσε και για αυτό η Ζηνοβία ήθελε να πάρει εκδίκηση.Όταν την έδιωξε ήταν περίπου δώδεκα χρονών.Τυχαία ανακάλυψε ότι είναι Μάγισσα και μετά από μέρες την πήρε μία κυρία που είχε το ίδιο χάρισμα ή κατάρα,πείτε το όπως θέλετε!Όταν έγινε δεκαοχτώ χρονών είχε γίνει μία σπουδαία Μάγισσα.Η μητέρα της είχε παντρευτεί δεύτερη φορά και είχε γεννήσει ένα νεογέννητο κοριτσάκι.Η Ζηνοβία είχε τυφλωθεί από το μίσος και ήθελε εκδίκηση.Έτσι πήγε στο σπίτι και σκότωσε την μητέρα της,το κοριτσάκι που μόλις είχε γεννηθεί και τον πατριό της.Μετά από λίγο καιρό αφού η δολοφονία είχε μείνει ανεξιχνίαστη παντρεύτηκε έναν Βασιλιά και έκανε έναν γιό μαζί του.Λίγο καιρό μετά ο Βασιλιάς ανακάλυψε Μαύρη Μαγεία και την εξόρισε.Μετά απο χρόνια δραπέτευεσε και απο τότε την αναζητούν.Την φοβούνται πολύ γιατί πιστεύουν ότι θα κάνει κακό στον γιό της. Νιόβη: (Έχει μείνει προσηλομένη)Κοίτα να δείς!(Λύνει την Μερίντα)Σε ευχαρηστούμε!Να προσέχεις και να σταματήσεις να ασχολήσαι με τις Μάγισσες είναι η δική μου δουλειά!Αντίο! (Τα κορίτσια έφυγαν μέσα στο βαθύ δάσος)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Renesmee Cullen στις Πεμ Ιαν 31, 2013 10:57 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 10:46 pm | |
| Ενδιαφέρον! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Πεμ Ιαν 31, 2013 10:56 pm | |
| Ευχαρηστώ πολύ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Παρ Φεβ 01, 2013 4:35 pm | |
| Το σαγόνι μου κοντεύει να χτυπήσει το γραφείο...ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Παρ Φεβ 01, 2013 8:33 pm | |
| - Allison Argent έγραψε:
- Το σαγόνι μου κοντεύει να χτυπήσει το γραφείο...ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
χαχα, μην την αγχώνεις:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Παρ Φεβ 01, 2013 9:00 pm | |
| Δεν αγχώνομαι εγώ :ρ Τελικά θα την βάλω σήμερα . Σκηνή 5(Το δάσος ήταν πολύ σκοτεινό.Σε λίγο θα έπεφτε η βαριά νύχτα.Τα κορίτσια περέμεναν σιωπηλά καθόλη την διάρκεια της διαδρομής.)Νιόβη: (Το βλέμμα της είναι καρφωμένο στην Ξάνθη)Λοιπόν προς τα που λές να πάμε; Ξάνθη: (Για μιά στιγμή παραμένει σιωπηλή)Ειλικρινά δεν ξέρω!Ας συνεχίσουμε δεν νομίζω να είναι αδιέξοδο! Νιόβη: (Το βλέμμα της περιπλανιέται σε όλο το δάσος)Εάν είχαμε τον σωστό χάρτη ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο καλύτερα! Ξάνθη: (Την κοιτάζει περίεργα)Έκανα ένα λάθος!Μην το κοπανάς συνέχεια! Νιόβη: (Ανέβασε τον τόνο της φωνής της)Πραγματικά το τελευταίο που θέλω είναι να τσακωθούμε!Απλώς..(Παίρνει μία βαθιά ανάσα)Δεν ξέρουμε προς τα που να κινηθούμε και αυτό το κάνει πιο δύσκολο απο ότι είναι! Ξάνθη: (Αναστενάζει)Δικό μου είναι το φταίξιμο!Το ξέρω Νιόβη,ότι και να πείς έχεις δίκιο αλλά πραγματικά τα είχα ετοιμάσει όλα τέλια!Ίσως όχι τέλια αφού μου ξέφυγε ο χάρτης! Νιόβη:Δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις ένοχη Ξάνθη!Ας ξεχάσουμε όμως αυτό το γεγονός και ας δούμε τι θα κάνουμε γιατί σε λίγο νυχτώνει! Ξάνθη: (Βλέπει σε ένα σημείο)Κοίτα!(Δείχνει με το χέρι της το σημείο)Μπορούμε να κάτσουμε εδώ!Ας σταματήσουμε και ας συνεχίσουμε την μέρα! Νιόβη: (Κοιτάζει το σημείο με περιέργεια)Έχεις δίκιο!Είναι αρκετά καλό το έδαφος για να κάτσουμε! (Τα δύο κορίτσια έδεσαν τα άλογα σε ένα σημείο.Καθίσαν κάτω στο απαλό έδαφος.)Ξάνθη: (Κοιτάζει επίμονα την Νιόβη)Από ένα σημείο και έπειτα θα πρέπει να φύγω ε; Νιόβη: (Γυρνάει και την κοιτάζει)Νομίζω πως ναί!Καμία διαφορά όπως πάντα! Ξάνθη: (Δεν έχει πάρει το βλέμμα της,πάνω απο την Νιόβη)Αυτή την φορά κυνηγάς κάτι το εντελώς διαφορετικό!Εννοώ πέντε πανίσχυρες Μάγισσες!Ο αδερφός σου εάν έρθει στην καλύβα και δεν μας βρεί; Νιόβη: (Πίνει λίγο νερό)Το ξέρω αλλά αυτό πρέπει να κάνω.Του έχω αφήσει σημείωμα ότι λείπω για αποστολή! Ξάνθη: (Πιάνει τα ξανθά μαλλιά της έναν κότσο)Γιατί δεν παίρνεις στο κυνήγι τον Τόμας;Έχει απίστευτο σημάδι!Είναι πολύ καλός στην τοξοβολία! Νιόβη: (Ξαπλώνει στο έδαφος)Δεν θέλω να ανακατευτεί με αυτό που κάνω εγώ!Λοιπόν ας ξεκουραστούμε!Αύριο μας περιμένει μία δύσκολη μέρα! (Η Ξάνθη ξάπλωσε.Και τα δύο κορίτσια αποκοιμήθηκαν βαθιά.)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Renesmee Cullen στις Σαβ Φεβ 02, 2013 2:51 am, 1 φορά | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: ~BW 1-Before The Sunset~ Σαβ Φεβ 02, 2013 1:38 am | |
| Πωπω έχασα πάρα πολλά επεισόδια αλλά άξιζε... Κάτι μου λέει ότι η Ζηνοβία ήτανε η γυναίκα του Βασιλιά ο οποίος ανέθεσε την αποστολή στην Νιόβη! Περιμένουμε την συνέχεια! | |
|
| |
| ~BW 1-Before The Sunset~ | |
|