Χαχαχαχα :ρ
Το προσπαθώ
Ορίστε και η 7η σκηνή
Σκηνή 7(Καθώς συνέχιζαν την διαδρομή η Νιόβη παρατήρησε κάτι)Νιόβη: (Κοιτάζει έκπληκτη)Ξάνθη!Κοίτα εκείνον τον λόφο εκεί πάνω!
Ξάνθη: (Προσπαθεί να δεί τον λόφο)Είναι ο λόφος Σάουντς;
Νιόβη: (Χαμογελάει)Ναι!Αυτός είναι!Τον βρήκαμε επιτέλους!Πάμε!
(Τα κορίτσια διέσχισαν το μονοπάτι που έβγαζε στην έξοδο του δάσους.Άφησαν τα άλογα,δεμένα και ανέβηκαν το λόφο!)Νιόβη: (Κοιτάζει τον λόφο)Δεν είναι πολύ ψηλά!Περίμενε εδώ κάτω Ξάνθη!Εγώ θα φέρω τον κρύσταλλο!
Ξάνθη: (Κοιτάζει την Νιόβη)Εντάξει!Θα σε περιμένω!
(Η Νιόβη ανεβαίνει προσεκτικά τον λόφο Σάουντς!Η Ξάνθη την κοιτάζει με αγωνία απο κάτω.Η Νιόβη ανέβηκε τον λόφο χωρίς κανένα πρόβλημα!Μπήκε μέσα σε ένα μικρό,ξύλινο σπιτάκι.)Νιόβη: (Προσπαθεί να βρεί την κρυστάλλινη,κίτρινη πέτρα)Που στο καλό είναι;
(Ο αέρας έγινε δυνατός και το φώς άρχιζε να σβήνει)Ξάνθη: (Έχει αρχίσει να τρομάζει)Νιόβη;(Φωνάζει πολύ δυνατά)
Νιόβη: (Ακούει την φωνή της Ξάνθης)Να πάρει Ξάνθη!!Έρχομαι!(Φωνάζει δυνατά)
(Η Ξάνθη παρατήρησε ότι η υπάρχει Μαύρη Μαγεία!Ανέβηκε τον λόφο και μπήκε στο σπιτάκι όπου ήταν η Νιόβη)Νιόβη: (Είναι θυμωμένη με την Ξάνθη)Ξάνθη!!Γιατί δεν έμεινες κάτω;
Ξάνθη: (Την κοιτάει τρομαγμένη)Η Ζηνοβία έρχεται!
Νιόβη: (Το βλέμμα της σκοτείνιασε)Τι;Είσαι σίγουρη;
Ξάνθη: (Ανοίγει την πόρτα)Δες!
Νιόβη: (Κοιτάζει έξω!Έτρεμε)Λοιπόν δεν έχουμε χρόνο!Εκείνη είναι!Ψάξε για την κίτρινη,κρυστάλλινη πέτρα με αρχικά Π.Φ!
(Το σκότος όλο ένα και πλησίαζε προς τον λόφο!Η Νιόβη και η Ξάνθη ψάχνανε για την πέτρα που θα σκότωνε την Ζηνοβία!)Ξάνθη: (Βρήκε την πέτρα)Την βρήκα!Αυτή δεν είναι;
Νιόβη: (Κοιτάζει την πέτρα!)Ναι!Αυτή είναι!Εξαιρετική δουλειά Ξάνθη!
Ξάνθη: (Νιώθει περίφανη για εκείνη αλλά ταυτόχρονα φοβισμένη)Τέλια!Τώρα τι κάνουμε;
Νιόβη: (Κοιτάζει έξω απο το παράθυρο)Εσύ θα κάνεις ησυχία!Άκου μόλις έρθει εσύ θα είσαι κρυμμένη!Εγώ και καλά θα ξαφνιαστώ που θα με βρεί εδώ!Μπορεί να μου κάνεο ότιδήποτε!Όταν κινδινεύσω θα πας την πέτρα κοντά της!Μπορείς να το κάνεις;Βασίζομαι σε σένα Ξάνθη!
Ξάνθη: (Νιώθει σίγουρη για τον ευατό της)Είμαι μέσα!
Νιόβη: (Χαίρεται καταβάθος για την Ξάνθη)Εξαιρετικά!Κρύψου εκεί!
(Το σκότος κάλυψε και την καλύβα!Το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει τα κορίτσια ήταν πολύ καλό.Η Μάγισσα άνοιξε την πόρτα!)Ζηνοβία: (Την κοιτάζει με οργή)Εδώ είσαι γλυκιά μου;Μόνη;Συγνώμη που σου χάλασα το σχέδιο!Αλλά την πέτρα δεν πρόκειται να την πάρεις!Ποτέ!Ούτε πρόκειται να με σκοτώσεις!
Νιόβη: (Προσπαθεί να κάνει ότι είναι τρομαγμένη)Τι κάνεις εσύ εδώ;Είσαι η Ζηνοβία;
Ζηνοβία: (Την κοιτάζει επίμονα)Ακριβώς!
(Με μία γρήγορη κίνηση η Ζηνοβία παίρνει την Νιόβη και την βάζει στον τοίχο λέγοντας της ξόρκια.Αυτό το ξόρκι ήταν σαν την έπνιγε!Η Ξάνθη ήταν κρυμμένη και μόλις πήγε να βγεί η πέτρα της έπεσε λίγο πιο μέσα!Δεν μπορούσε να την πιάσει την πέτρα!Δεν έφταναν τα χέρια της!Η Νιόβη βρισκόταν σε κίνδυνο!Η Ξάνθη πήρε κάτι πιο μακρύ και έπιασε την πέτρα!Πήγε γρήγορα πίσω απο την Ζηνοβία και όταν γύρισε εκείνη ,η Ξάνθη της έδειξε την πέτρα και εκείνη έπεσε κάτω ουρλιάζοντας!)Νιόβη: (Κοιτάζει την Ξάνθη εξαντλημένη)Άργησες!
Ξάνθη: (Αγκαλιάζει την Νιόβη)Συγνώμη!Είμαι εδώ τώρα,απλώς είχε πέσει η πέτρα και προσπαθούσα να την πιάσω!
(Η Νιόβη της χαμογέλασε!Πήρε την πέτρα!Η Ζηνοβία είχε πεθάνει πιά!Η πρώτη Μάγισσα του Σκότους ήταν παρελθόν)Ξάνθη: (Άνοιξε την πόρτα)Τελιώσαμε με την Ζηνοβία!
Νιόβη: (Έκλεισε την πόρτα αφού βγήκε και εκείνη)Ναί τελιώσαμε!Σειρά έχουν οι επόμενες!
Ξάνθη: (Κοντοστάθηκε)Νιόβη πώς ήταν εκείνη την ώρα που σου έλεγε αυτά τα περίεργα ξόρκια;
Νιόβη: (Κοιτάζει την Ξάνθη)Ήταν ένα ξόρκι πνιγμού ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!Λίγο ακόμα να με άφηνε και θα είχα πεθάνει!
Ξάνθη:Είσαι εξαντλημένη Νιόβη!
Νιόβη:Λογικό είναι!Σε λίγο θα είμαι μια χαρά!Είναι από το ξόρκι!
(Τα κορίτσια κατέβηκαν τον Λόφο Σάουντς έχωντας σκοτώσει την πρώτη Μάγισσα!Την Ζηνοβία!Πήραν τα άλογα και πήγαν απο ένα μονοπάτι που έβγαζε κάπου αλλού!Τώρα αναζητούσαν την Ίασμη την δεύτερη Μάγισσα!)