| Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά | |
|
+31teormit Κρίστεν N.ever give U.p skailer Favole Delena4ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Nephelim Raven Lillith paramu8enia marina forever Selena Night Dark Princess. Princess of darkness Night Princess♥ Katerina Petrova Sensitive Vampire RosaV Pandora Christian Ozera Ophelia Dracula's Daughter Queen Alice VΙ Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Somnium Westrice Pearl 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Τρι Αυγ 07, 2012 4:01 pm | |
| τι ειναι το b.s player?????? και πως μπορω να το αποκτησω;;;;;;;;;;;
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Τετ Αυγ 08, 2012 6:41 pm | |
| Κοίτα προσωπικά εγώ δεν ξέρω από που το κατεβάσαν ο αδερφός μου και ο ξάδερφος μου! Αλλά αν θες μπορείς να το ψάξεις από το google! Το B.S player είναι ένα πρόγραμμα σαν το windows player αν θες ακους μουσική, βλέπεις ταινίες και σειρές! Αν οι σειρές ή οι ταινίες δεν έχουν υπότιτλους από εκεί που το κατέβασες! Το πρόγραμμα αυτό θα στα βρει αμέσως! Αλλά στα βρίσκει αν έχει ίντερνετ! Αυτά!
Αλλά επείδη πιστεύω ότι ξεφύγαμε αν είναι στείλε μ πμ! Ή όποιος άλλος θέλει! :Ρ | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Αυγ 11, 2012 9:56 pm | |
| Και εγω λατρευω μερλιν. πριν κανα δυο βδομαδες ειδα τον τεταρτο κυκλο και ανυπομονω για τον πεμπτο. αλλα δεν ξερω αν θα αντεχω να βλεπω ενα καθε βδομαδα. ως τωρα καθε σεζον την εβλεπα ολοκληρωμενη. ασε που θελω να δω τι θα κανει ο αρθρουρ οταν μαθει ποιος ειναι ο μερλιν | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Αυγ 11, 2012 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Αυγ 11, 2012 11:05 pm | |
| Ναι θα εχει αγωνια απ οτι φαινεται στον πεμπτο αλλα εγω εχω φτασει μεχρι τον τριτο ειμαι πισω.Παντως ξερω οτι θα παντρευτει την Γκουεν( λιγο σποιλερ :P ) Και η Μοργκανα η γλυκια μου τι κακια που γινεται!Μεταξυ μας,την Γκουεν δεν την παω μια η αλλη ειναι φανταστικη Ολα αυτα απο φωτογραφιες τα ειδα δεν αρχισα να το βλεπω παρακατω.. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Αυγ 12, 2012 10:36 pm | |
| Αφου τι ξερεις ας στο κανω πιο συγκεκριμενο... αργει ο γαμος... γινεται στο τελευταιο πενταλεπτο του τελευταιου, βλεπε 13, επεισοδιου... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Αυγ 12, 2012 11:28 pm | |
| Ναι...να πω την αλήθεια εγώ δεν ήθελα να παντρευτεί την Γκουέν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Δευ Αυγ 13, 2012 5:09 am | |
| Εγω ηθελα... Την συμπαθω! Αλλα και παλι ισως παιξει τον ρολο της στην δημιουργια της νεας εποχης... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Δευ Αυγ 13, 2012 6:39 am | |
| Και μπορεί να βοηθήσει και στο να αλλάξει άποψη ο Αρθούρος για τους μάγους...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Δευ Αυγ 13, 2012 6:06 pm | |
| Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Δευ Αυγ 13, 2012 9:05 pm | |
| | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Αυγ 16, 2012 8:46 pm | |
| Αχ παει και δευτερη σεζον απο το Teen wolf ξερετε μηπως ποτε θα βγει η τριτη σεζον; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 8:10 am | |
| Βάζω και το Once upon a time! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 3:48 pm | |
| - paramu8enia έγραψε:
- Βάζω και το Once upon a time!
Ναι και εμενα μου αρεσει πολυ!!!!! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 9:16 pm | |
| ^Και εγώ το βλέπω αυτό. Έχει στοιχεία που μου αρέσουν και στοιχεία που μου σπάνε τα νεύρα, οπότε, μέχρι να τελειώσω την πρώτη σεζόν, δηλώνω ουδέτερη. Επίσης άρχισα το Beauty and the Beast (το καινούριο) και ξανάρχισα το Dexter και το Buffy the Vampire Slayer | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 9:29 pm | |
| Εγώ τελείωσα την 1 σεζόν... Έχω μείνει κάπως!:Ρ
Είναι καλές αυτές οι σειρές που βλέπεις; :Ρ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 9:37 pm | |
| Γιατί; :Ο Πάντα είναι καλές οι σειρές που βλέπω, αγαπητή μου. Για ποια με πέρασες; *snob* :P Πέραν της πλάκας, εντάξει, το Beauty and the Beast δεν το λες και τέεελειο από άποψη πλοκής (αυτός που το παίζει είναι ένα μανάρι όμως <3 ) αλλά οι άλλες δυο σειρές είναι πολύ καλές | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 9:57 pm | |
| Νομίζω ότι είχα ακούσει γι'αυτήν την σειρά! Κοίτα στις πιο πολλές σειρές τα μανάρια τις κάνουν καλές! Ωραία μόλις τελειώσω να βλέπω και τα επεισόδια της 2 σεζόν στο άλλο θα τις ξεκινήσω...! Καλύτερα να σε αφήσω στο μυστήριο! Πάντως έχει πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:05 pm | |
| Και μπέρδεμα έχει και spin off επεισόδια έχει και μου σπάνε τα νεύρα! -.- Αλλά, όπως σου είπα, περιμένω να δω στο τέλος. Ήδη είμαι στο 14ο επεισόδιο.
Όσο για την Buffy έχω να σε προειδοποιήσω για 2 πράγματα: 1. Οι βρικόλακες γίνονται κακάσχημοι (ακόμα και το κουκλί ο Angel, another damned amore <3 xD) 2. Εκεί λειτουργούν όλοι οι ''πατροπαράδοτοι'' τρόποι εξόντωσης (αγιασμοί, σταυροί, φως του ήλιου κλπ.) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:12 pm | |
| Χαχα άστα να πάνε! Αλλά όλα συνδέονται μεταξύ τους ... στο τέλος! Χμμμ δεν πειράζει καλύτερα να σου πω! Ευχαριστώ που με προειδοποίησες! - Σπόιλερ:
Έχεις καμιά φωτογραφία αυτού του Angel?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:16 pm | |
| Για να δούμε...:/ Είπα να σε προειδοποιήσω γιατί πρόκειται για σειρά των '90s :P - Σπόιλερ:
Θαύμασε το απέθαντο μαναράκι μου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:22 pm | |
| Να δεις! Να δεις!:Ρ Πλάκα κάνεις; Δεν πειράζει αρκεί να έχει καλό θέμα!:Ρ - Σπόιλερ:
πςςςς He's handsome!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:27 pm | |
| Έχει καλή θεματική και εκτυλίσσεται ωραία η πλοκή - Σπόιλερ:
Ενώ είναι από τους ''καλούς βρικόλακες'' (που δεν μου αρέσουν και πάρα πολύ, συνήθως :P) κόβω φλέβα για τον συγκεκριμένο Έχει και spin off της Buffy όπου παίζει μόνο εκείνος. Φαντάσου πόσο πιστό κοινό είχε για να κάνουν ολόκληρο spin off για χάρη του (Ή μπορεί να τα σπάσανε με την παραγωγή, ποιος ξέρει; )
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:38 pm | |
| Αν είναι έτσι θα το βάλω και αυτό στην λίστα μου! - Σπόιλερ:
Πιστεύω ότι είναι το πρώτο! Είναι θεός! Αλλά είμαι σίγουρη ότι παίζει και κάπου αλλού!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Νοε 11, 2012 10:39 pm | |
| Να το βάλεις - Σπόιλερ:
Στο Bones μήπως; | |
|
| |
| Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά | |
|