| Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά | |
|
+31teormit Κρίστεν N.ever give U.p skailer Favole Delena4ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Nephelim Raven Lillith paramu8enia marina forever Selena Night Dark Princess. Princess of darkness Night Princess♥ Katerina Petrova Sensitive Vampire RosaV Pandora Christian Ozera Ophelia Dracula's Daughter Queen Alice VΙ Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Somnium Westrice Pearl 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Μαρ 05, 2011 7:54 pm | |
| Supernatural True blood Ghost Whisperer Friends The charmed ones Wizards of waverly place True calling (παλιο και αν και ειχα δει λιγα επεισοδεια μου αρεσε πολυ) (αλλη μια σειρά που δεν θυμαμαι τον τιτλο.... ήταν μια κοπέλα που είχε δαιμονικές δυνάμεις και της είχε σχαματιστει στο ματι ενα συμβολο...)
| |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Σεπ 02, 2011 9:18 pm | |
| the vampire diaries true blood gossip girl criminal minds | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Δευ Σεπ 05, 2011 3:32 pm | |
| εμμμ λοιπον μου αρεσουν σιγουρα: 1. The Vampires Diaries!!!!!!!!!! 2.μια σειρα που προσφατα αρχισα να βλεπω! Pretty Little Liars!!!! 3.kyle xy!!! 4.Ντετεκτιβ Μονκ 5. Grey's Anatomy χμμμ και αν θυμηθω και αλλες θα σας πω!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Τετ Σεπ 07, 2011 10:34 pm | |
| σρο pretty little liars θα συμφωνησω κι εγω. ειναι θεικη. ανυπομονω να μαθω την συνεχεια!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Τετ Σεπ 07, 2011 11:16 pm | |
| εγω να φανταστεις ειμαι ακομα στην 1σεζον! χοχο.... αλλα ενταξει.... θα τα δω ολα!!!! π θα με παει! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 5:04 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 5:39 am | |
| συμφωνωωω απολυτα μαζι σου! μολις ειδα το πρωτο επισοδειο το λατρεψα! κατι ξερει μια φιλη μου και μου προτεινει τοσες καλες σειρες!:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 5:54 am | |
| εμενα μου το προτεινε η katerina petrova. κολλητη μου ειναι. αν και μου το εδειξε απλα για να της το κατεβασω, εγω κολλησα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 6:02 am | |
| χαχα καταλαβααα.... πωπωπ τι κανουν αυτες οι φιλες μας!!μας τυφλωνουν απο αυτες τις σειρες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 4:00 pm | |
| δεν ειναι απολυτα κακο. εγω αυτη την στιγμη ισως να την κατετασα ως την top ξενη σειρα. μαλλον επειδη ειναι ακομα προσφατο το κολλημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Σεπ 08, 2011 7:18 pm | |
| ναι συμφωνω μαζι σου! και εγω ως στιγμη ετσι την εχω βγαλει... κολλησα και εγω... | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Τετ Ιαν 11, 2012 5:10 pm | |
| Supernatural Charmed The Vampire Diaries True Blood Ghost Wisperer The Secret Circle Haven Friends δεν θυμαμαι αλλες!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Πεμ Ιαν 12, 2012 7:39 pm | |
| το the secret circle το εχω ακουσει. καλο ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Ιαν 13, 2012 1:53 am | |
| ααα εγώ παιδιά βλέπω από εδώ και πέρα!
1. The Vampire Diaries 2.Supernatural 3. Pretty little liars 4. Merlin
και πάντα όλα αυτά στα αγγλικά! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Ιαν 13, 2012 8:48 pm | |
| μονο το supernatural δεν εχω δει ακομα απο αυτα που ειπες. αλλα θελω | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Ιαν 13, 2012 11:18 pm | |
| Εγω ειχα γραψει παλια την λιστα μου και προσθετω και το The legend of seeker!Το secret circle το εχω ακουσει και εγω.Πρεπει να ειναι κατι με μαγισσες δεν ειμαι σιγουρη ειχα δει κατι σχετικα μ αυτο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Ιαν 14, 2012 1:05 am | |
| ενδιαφέρον πάντως ακούγεται το The Secret Circle! αν είναι θα δω ένα επεισόδιο! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Ιαν 14, 2012 1:52 am | |
| Tο Secret Circle εχει να κανει με μια παρεα μαθητων που ειναι μαγοι-μαγισσες και συμβαινουν διαφορα πισω απο την πλατη τους (απο τους γονεις τους οι οποιοι ηταν και αυτοι μαγοι κτλ) Καλο ειναι!!!! Sensitive σε παρακαλω δες εστω ενα-δυο επιεισοδια απο το Supernatural!!!!!! (ειμαι πολυ πορωμενη οπως βλεπεις!!!!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Σαβ Ιαν 21, 2012 1:05 am | |
| θα δω supernatural... αλλα σε λιγους μηνες δινω πανελληνιες και δεν λεει να το ξεκινησω τωρα και να κολλησω | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Φεβ 19, 2012 9:56 am | |
| Doctor Who Vampire Diaries Charmed True Blood | |
|
| |
Lillith Dark Elf
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Κυρ Φεβ 19, 2012 3:53 pm | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- θα δω supernatural... αλλα σε λιγους μηνες δινω πανελληνιες και δεν λεει να το ξεκινησω τωρα και να κολλησω
οχι φυσικα!!!! θα το δεις μετα που θα εχεις γραψει τελεια και θα το ευχαριστηθεις!!! λιγο αργοπορημενη απαντηση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Φεβ 24, 2012 4:29 am | |
| 1.Once Upon A Time 2.Grimm 3.Being Human | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Φεβ 24, 2012 7:11 am | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Φεβ 24, 2012 7:12 am | |
| ^^^Έτσι, έτσιιιι | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη τηλεοπτική ξένη σειρά Παρ Φεβ 24, 2012 7:14 am | |
| | |
|
| |