| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Μάης 09, 2011 5:21 am | |
| Που το κατέβασες στα ελληνικά;;; Το έχω δει στα αγγλικά, αλλά όχι ακόμα στα ελληνικά | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Μάης 09, 2011 5:58 pm | |
| εγω παλι χθες πετυχα στην TV το ''Van Helsing'' το εχω ξαναδει βεβαια..το τερας Φρακενσταιν που το βρηκαν ηθελα να ξερα!!!παντα αυτο μου κανει εντυπωση οταν βλεπω την ταινια.Τρανσυλβανια-δρακουλας και φρακενσταιν μαζι..λιγο ο,τι να ναι.. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 10, 2011 3:57 am | |
| Εγώ το μαλλιά κουβάρια το είχα δει το πασχα με τα ξεδερφάκια μου (το είχαν πάρει πειρατικό με ελληνική μεταγλώτισση) και το Σάββατο είδα την Κοκκινοσκουφίτσα. Μου άρεσε πάρα πολύ άλλα μόλις ανακάλυψα μια τρύπα στην υπόθεση Όποιος δεν έχει δει να μην ανοίξει το - Σπόιλερ:
Πώς στο καλό δεν καταλάβαινε η οικογένεια ότι έλειπε ο πατέρας κάθες πανσέληνο? Και το ίδιο ισχύει και για τον προηγούμενο και για τη γυναίκα του Σόλομον!
| |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 10, 2011 5:59 am | |
| raven ετοιμασου να πεθανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην ξαναβαλεις spoiler!!! κρατα τα για σενα.... !!!! ειδα το Mr. Nobody με τον ανεπαναληπτο Jared Leto!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 10, 2011 3:13 pm | |
| Σου είπε εσένα κανένας να ανοίξεις το σποιλερ? Όχι! Άρα δε φταίω εγώ που δεν μπορούσες να κρατηθείς και το άνοιξες! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μάης 11, 2011 2:07 am | |
| εγω ειδα την κοκκινοσκουφιτσα και αυριο παιζει να παω κινηματογραφο και να δω το fast and furious 5....απλα τελεια! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μάης 11, 2011 2:41 am | |
| ειναι ωραια η κοκκινοσκουφιτσα? (δεν ανοιξα το σποιλερ) | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μάης 11, 2011 3:15 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μάης 11, 2011 3:31 am | |
| ωραια. γιατι θελω να την δω μετα τις εξετασεις | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:38 am | |
| Είδα το secret garden. Ήταν πάρα πολύ ωραίο!!! Σχεδόν με συγκίνησε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:41 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:48 am | |
| Είναι ένα κορίτσι που είναι πολύ κακομαθημένο που ζούσε στην Ινδία και πάει να ζήσει στην Αγγλία με το θείο του. Ο θείος της μένει σε ένα τεράστιο σπίτι με πολλούς κήπους, ένας εκ των οποίων μένει πάντα κλειδωμένος γιατί έκει πέθανε η γυναίκα του. Η μικρή βρίσκει την πόρτα και το κλειδί, μπαίνει και αρχίζει να τον φυτεύει μαζί με ένα άλλο παιδάκι. Μετά ανακαλύπτει ότι έχει έναν ξάδερφο το ίδιο κακομαθημένο και τον παίρνει κι αυτόν στον κήπο και οι χαρακτήρες τους αρχίζουν να αλλάζουν και να γίνονται καλύτεροι. Στο τέλος έρχται ο θείος και βρίσκει τα παιδιά στον κήπο και όλα τελειώνουν καλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:50 am | |
| ααα... ναι. νομιζω οτι το εχω δει. αλλα πριν αρκετα χρονια. εκτος κι αν ηταν κατι παρομοιο. αλλα νομιζω οτι αυτο ηταν. ηταν οντως ωραιο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:51 am | |
| Μπορεί και να το έχεις δει γιατί είναι του 93. Είναι αρκετά παλιά και θα έχει παιχτεί αρκετές φορές στην τηλεόραση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 12:53 am | |
| ναι. τοτε σιγουρα ειναι αυτη αν και τωρα που μου την θυμισες, θελω να την ξαναδω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 2:27 am | |
| Την έχει στο youtube. Απλά να πατήσεις secret garden 1993 trailer γιατί αλλιώς θα σου βγάλει ένα γιαπωνέζικο σίριαλ. | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 3:09 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μάης 24, 2011 3:12 am | |
| το ξερω. το πατησα και μου εβγαζε κατι διαφορα. μετα που πατησα το 1993, μου εβγαλε αυτη που ηθελα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Ιουλ 21, 2011 1:57 am | |
| Είδα το social network και το black swan. Το social network το βαρέθηκα λίγο. Στο black swan, καλά τι εμμονή πια αυτή η κοπέλα! Αν είναι δυνατόν! Και ψιλοαηδίασα με δύο σκηνές. Αυτή που η Beth τρυπιέται με τη λίμα και εκεί που η Nina βγάζει κάτι σαν αγκάθια απ' την πλάτη της! Μπλιαξ! Και αυτή η ηλίθια η μάνα της τι καταπιεστική! Πώς την άντεχε? Πάντως το καλό με την ταινία ήταν ότι δεν ήξερες τι ήταν πραγματικότητα και τι όχι. Εμένα προσωπικά αυτό μου άρεσε γιατί με κράταγε σε αγωνία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Αυγ 18, 2011 4:14 pm | |
| εγω ειδα επιτελους το φαντασμα της οπερας. χθες το βραδυ. στο τελος βεβαια εριξα τρελο κλαμα. μαλλον ειμαι πθο ευαισθητη απο οτι πιστευα επιπλεον ειδα το confessions of a shopoholic και το no strings attached. | |
|
| |
skullvmp Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2011 Ηλικία : 1013 Τόπος : παντου και πουθενα
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Αυγ 18, 2011 4:48 pm | |
| καταρα 2 τρελο γελιοοοοοο!!! | |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 02, 2011 9:12 pm | |
| the adjustment bureau - οι ρυθμιστές με τον ματτ ντέιμον...τέλεια ταινία!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Σεπ 03, 2011 1:20 am | |
| εγω εχω δει τοσες πολλες που βαριεμαι να τις πω. θα πω οσες θυμαμαι. ειδα το fallen που δεν ειναι ακριβως ταινια, αλλα μινι σειρα με τρια επεισοδια με τον paul wesley επιπλεον ειδα και τα τρια απο το high school musical, το home alone 1 (και θελω να δω και τα αλλα τρια), το april fool's day, το beastly, το did you hear about the morgan's, το step up 2, το percy jackson, το sky high και το charlie's angels 2 αυτα ειναι νομιζω. συν τις σειρες που εχω δει. τωρα αν ξεχασα καποιο... μια μνημη την εχω! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Σεπ 03, 2011 4:34 am | |
| Πωπω λίγα! Εγώ είδα το The meaning of life. Είχε πολύ πλάκα σε κάποια σημεία! | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|