| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 2:33 am | |
| Εμένα η ταινία της Jane Eyre η καινούργια μου άρεσε πολύ! Βέβαια δεν έχω δει αντίστοιχα αυτή του '92 για να συγκρίνω αλλά όχι πως η καινούργια δεν μου άρεσε. Ίσως πρέπει να δώ και την πιο παλιά ταινία | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 5:48 am | |
| Πίστεψε με οι παλιές εκδοχές δεν έχουν να ζηλέψουνε τίποτα απο τις πολύ νεώτερες ίσα ίσα είναι και πιο πιστές στα βιβλία ίσως με διαφορετικά εφέ κλπ λόγω εποχής(μιλάω και για άλλες παλαιότερες δεκαετίες 50,60..) αλλά είναι το ίδιο καλές.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Παρ Σεπ 13, 2013 11:41 pm, 1 φορά | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 7:57 am | |
| ^Συμφωνώ απόλυτα με την προλαλήσασα. Βλάσφημες. Γι' αυτό δείτε τις παλιές εκδόσεις όσο πιο σύντομα γίνεται | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 6:41 pm | |
| Θα την δω και θα σας πω | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 6:43 pm | |
| Μπράβο γιαβρί μου ^^ Μόλις την δεις, να επανέλθεις για να μας πεις τις εντυπώσεις σου | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 6:56 pm | |
| Εννοείται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Σεπ 13, 2013 11:50 pm | |
| Παρόλα αυτά θα δω κ εγώ την εκδοχή του 96(έψαξα δεν είναι το 92 αν εννοείται αυτή του Franco Zeffirelli).Εγώ έχω δει αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Eyre_(1983_TV_serial) το είχα πετύχει στην τότε ΝΕΤ ή ΕΤ1 δεν θυμάμαι.. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Νοε 04, 2013 4:19 am | |
| Όποιος δεν έχει δει την συμμορία των μάγων χάνει:Ρ | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Νοε 13, 2013 8:00 am | |
| - paramu8enia έγραψε:
- Όποιος δεν έχει δει την συμμορία των μάγων χάνει:Ρ
Πες τα κοπελιά! Όντως παιδιά, αξίζει το όσκαρ εξυπνότερης πλοκής, αν και πραγματικά στο τέλος καταλαβαίνεις τι παίζει. Σε κρατάει σε αγωνία με αμείωτο ενδιαφέρον. Να ξεκαθαρίσω πως αυτή η ταινία δεν διαπραγματεύεται μάγους με την υπερφυσική έννοια, αλλά ουσιαστικά ταχυδακτυλουργούς αυθεντίες που πραγματοποιούν σόου-υπερπαραγωγές. Βέβαια μην περιμένετε πολλές εξηγήσεις στο πως γίνονται τα "μαγικά", εξάλλου εκεί είναι όλη η αξία, στο να αφήνουν την φαντασία σου να οργιάζει. Επίσης να προτείνω το Oblivion με τον Τομ Κρουζ, άλλη μια ταινία που είδα πρόσφατα και με άφησε άφωνη το plot. Λατρεύω τις ταινίες που είναι κάπως mindfuck, αλλά στο τέλος να τα εξηγούν όλα, χωρίς να αφήνουν τρύπες. http://www.imdb.com/title/tt1483013/ | |
|
| |
Αγάπη Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2014 Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Hayley Marshall Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Νοε 01, 2014 10:16 pm | |
| Πρόσφατα είδα την Annabelle! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Φεβ 20, 2015 8:12 am | |
| - Reika έγραψε:
- paramu8enia έγραψε:
- Όποιος δεν έχει δει την συμμορία των μάγων χάνει
Πες τα κοπελιά! Όντως παιδιά, αξίζει το όσκαρ εξυπνότερης πλοκής, αν και πραγματικά στο τέλος καταλαβαίνεις τι παίζει. Σε κρατάει σε αγωνία με αμείωτο ενδιαφέρον. Να ξεκαθαρίσω πως αυτή η ταινία δεν διαπραγματεύεται μάγους με την υπερφυσική έννοια, αλλά ουσιαστικά ταχυδακτυλουργούς αυθεντίες που πραγματοποιούν σόου-υπερπαραγωγές. Βέβαια μην περιμένετε πολλές εξηγήσεις στο πως γίνονται τα "μαγικά", εξάλλου εκεί είναι όλη η αξία, στο να αφήνουν την φαντασία σου να οργιάζει.
Μα έτσι είναι! Ήταν η καλύτερη ταινία που είχα δει τότε. Κάτι τέτοιες με προσελκύουν. Τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει όποτε θέλω ταινία με ζομπι Αλλά εντάξει ας σοβαρευτούμε! Πρόσφατη ταινία που είδα; Χμμμμ... Ας πούμε Αγώνες Πείνας 2 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Φεβ 26, 2015 2:50 am | |
| Το ''To catch a thief'' του Χίτσκοκ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Φεβ 26, 2015 3:22 am | |
| Το Angeligue κι το the hunger games 3 επανάσταση μέρος 1 ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιουν 14, 2015 11:50 pm | |
| | |
|
| |