| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 05, 2013 8:30 pm | |
| Καλό ήταν Μου άρεσε αρκετά! | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Απρ 15, 2013 1:43 am | |
| Εγω ειδα το Love bite, το Blue lagoon the awakening,το papper boy,το The Hollowing Reborn και αλλες πολλες! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Μάης 16, 2013 7:20 am | |
| Εγώ είδα την ταινία του συνθέτη και keyboardιστα των Nightwish Tuomas Holopainen, ''Imaginaerum''.Μαγευτική!Ειδικά η μουσική που είναι του συγκροτήματος αφού η ταινία είναι βασισμένη στη μουσική δίνοντας έμφαση σε κάποια απ τα βασικά θέματα των στίχων τους όπως τα δυνατά συναισθήματα και οι αναμνήσεις.Ας μη λέω πολλά αξίζει πραγματικά να την δει κανείς! | |
|
| |
Αιώνια Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ημερομηνία εγγραφής : 16/04/2013 Ηλικία : 199 Τόπος : εδω, εκει, παραπερα.....
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: dracula.... Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Μάης 16, 2013 5:09 pm | |
| εγώ ειδα την ταινία '' Το σώμα '' της Στέφανι Μέγιερ. είναι μια ρομαντική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του παραγωγού και σκηνοθέτη Άντριου Νίκολ (Gattaca).
| |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Μάης 16, 2013 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Μάης 17, 2013 11:45 pm | |
| Παιδια εγω ειδα το Beautyfull Creatures...
πως σας φανηκε? αν το εχετε δει? | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Μάης 18, 2013 4:04 am | |
| Δεν το έχω δει ( θέλω όμως ) αλλά, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό
Γεία σου Katerina Petrova, με λένε Τζένη εσένα;;; | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Αυγ 16, 2013 3:41 am | |
| Τελευταία ταινία που είδα στο cinema ήταν το World War Z (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ) με τον Brad Pitt. Μου άρεσε αρκετά, αν και θα πρέπει να παραδεχτώ πως το plot είναι απροκάλυπτη αντιγραφή του Resident Evil. Παρόλα αυτά είναι ένα concept που σταθερά μου αρέσει και ο Brad Pitt ένας ηθοποιός ο οποίος επίσης σταθερά μου αρέσει. Η παραγωγή ήταν αξιόλογη, οπότε την ευχαριστήθηκα. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 6:34 pm | |
| Εγώ πρόσφατα είδα την ταινία ''Τζέιν Έιρ''(Jane Eyre) και ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που δεν περίμενα να μου αρέσει! | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 6:49 pm | |
| Ουσιαστικά εμένα μου θυμίζει λίγο σαν ''Σταχτοπούτα''. Βασικά είναι ένα κορίτσι το οποίο έχασε τους γονείς του και ζεί με την θεία της η οποία της κάνει την ζωή κόλαση!Μετά νομίζω την κλείνει κάπου και εκείνη όταν μεγαλώνει γνωρίζει κάποιον ο οποίος της προσφέρει δουλειά.Λίγο αργότερα την πάει σε ένα σπίτι όπου δουλεύει ως γκουβερνάντα και ερωτεύεται το αφεντικό της.Είναι κλασσική ταινία και παρουσιάζει μία εποχή που προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Είχε βγεί και σε βιβλίο! | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 6:52 pm | |
| Ωραιο ακουγεται! Και το βιβλιο λεγεται ''Τζέιν Έιρ''? | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 6:56 pm | |
| Ναι και το βιβλίο τον ίδιο τίτλο έχει αλλά είναι πάραα πολύ παλιό! | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Σεπ 10, 2013 8:17 pm | |
| Ωραια θα το ψαξω και θα σου πω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 3:59 am | |
| Δεν ξέρετε το βιβλίο;;;;;Γρήγορα στην κοντινότερη βιβλιοθήκη ή βιβλιοπωλείο! Είναι ένα απο τα πιο κλασσικά και αγαπημένα βιβλία που υπάρχουν και περιγράφει ουσιαστικά την ζωή της Charlotte Bronte.Αλλα για να μην είμαι εκτός έχω δει μια αρκετά παλιά ταινία Jane Eyre και δεν έχω δει ακόμα την καινούργια που έχει βγει τελευταία με την Mia Wasikowska αν και άκουσα είναι πολύ καλή αλλά και οι πολύ παλιές εκδοχές εννοείται είναι εξίσου ωραίες.Τελευταία ταινία που είδα ήταν μια γαλλικοκουλτουριαρικοψυχοπαρανοικοανώμαλη ταινία το ''La pianiste'' και χαίρομαι που δεν θα την ξαναδώ :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:39 pm | |
| Είδα το Despicable Me 2. πολύ γέλιο είχε | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:42 pm | |
| ^Όντως. Η ταινία αυτή έχει πολύ γέλιο ^^
Όσο για την Τζέιν Έιρ, σαν την ταινία του '92 δεν είναι. Η καινούρια ταινία της Ειρ είναι απλά άθλια -.- | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:46 pm | |
| Χαχαχα ούτε εμένα μου άρεσε... αλλά γενικά δε βλέπω τέτοιες ταινίες , οπότε υποθέτω ότι και η παλιά δε θα μου άρεσε | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:57 pm | |
| Επειδή, λοιπόν, εγώ παρακολουθώ και τέτοιου είδους ταινίες (Δεν ασχολούμαι με τους βλάσφημους *βλ. παραπάνω* που δεν γνωρίζουν ποια έγραψε ένα από τα πιο κλασσικά μυθιστορήματα έβερ *γκουχΓΚΟΥΧ* ) έχω να πω ότι η εκδοχή με την Juliette Binoche και τον Ralph Fiennes είναι αξεπέραστη και η νέα εκδοχή, μάλιστα, είναι σκέτη καταστροφή. | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:00 pm | |
| χαχα μη τα δαγκώνεις τα παιδιά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:09 pm | |
| Μα εγώ νόμιζα ότι αυτή είναι η δουλειά μου (μιλώντας, πάντα, ως μέλλουσα εκπαιδευτικός χεχεεε ) | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:16 pm | |
| Καλά δάγκωνέ τα , αρκεί να μη μεταμορφωθούν | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:29 pm | |
| Να μεταμορφοθουμε, να μεταμορφοθουμε!! Pleaseeeeeeee! - Σπόιλερ:
Νομιζω εχουμε ξεφυγει λιγο.. λεω 'γω :p
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Σεπ 12, 2013 10:16 pm | |
| Argy, σκέφτηκα ότι η καινούργια Jane Eyre μπορεί να είναι πατάτα είχα δει το τρέιλερ μόνο.Ελπίζω να μην ξεφεύγουν και το κάνουν άλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γάλα με το βιβλίο..διστάζω να την δω.Οι παλιές εκδοχές μου αρέσουν και μένα πολύ της θεωρώ πιο αξιόλογες,πιο πιστές στα βιβλία.
| |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|