| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Δεκ 25, 2012 5:38 am | |
| Εγώ αυτή που είδα τώρα τελευταία και μου άρεσε ήταν ο "Κόκκινος Δράκος" | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Δεκ 25, 2012 9:01 am | |
| Είναι ωραία η ταινία αυτή Κατερίνα; | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Δεκ 25, 2012 2:19 pm | |
| Εγώ είδα και το The Caller | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Ιαν 12, 2013 5:34 pm | |
| The diary of a wimpy kid.Rodrick Rules | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Ιαν 12, 2013 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Ιαν 12, 2013 9:18 pm | |
| Το Jurassic park 2,3
Αν και κάτι εβδομάδες πριν είδα κ το 1:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 2:17 am | |
| Silent Hill, την είχα δεί όταν ήμουν πολύ πιο μικρή όταν είχε μόλις πρωτοβγεί, και μιλάμε φοβόμουν να πάω μέχρι και την κουζίνα, αν δεν άναβα όλα τα φώτα του σπιτιού. Την είδα και πριν κατι μέρες αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο τρομαχτική όσο τότε! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 5:15 am | |
| Δεν την έχω ακούσει. Είναι καλή; | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 3:45 pm | |
| Καλή είναι...εμενα βασικα μου φάνηκε λίγο ηλίθια...μαλλον επειδή δεν είχα τρομάξει...:P. Αλλά πραγματικα τα ζόμπι που έχει ή τέλος πάντων ότι είναι αυτά είναι πολύ γελοία...κάθε φόρα που τα έβλεπα πέθαινα στα γέλια... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 4:03 pm | |
| Ααα κατάλαβα. Θα την δω και θα σας πώ και εγώ :P
| |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 5:52 pm | |
| Χαχα :P Να την δεις! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 6:11 pm | |
| Εντάξει Μία άλλη ταινία που είδα πρόσφατα ήταν το σιωπηλό σπίτι. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 6:29 pm | |
| Είδα το Upside Down (με την Κρίστεν Νταστ) Αρκετά καλή οπτικά, αλλά σαν ιστορία δεν έλεγε και πολλά :/ Άσε δε που το ''θέμα'' της βαρύτητας ήταν όντως περίεργο :/ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 6:47 pm | |
| Το είχα δει σε τρέιλερ το Upside Down. Όντως πολύ περίεργο το όλο θέμα. Θέλω και αυτό να το δω κάποια στιγμή. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 7:01 pm | |
| Εσένα πιστεύω ότι θα σου αρέσει Αυτό που δεν θα σου πρότεινα με τίποτα να δεις είναι το Life of Pi. Μεγάλη βλακεία! -.- | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 7:16 pm | |
| Αλήθεια; Και το είχα και αυτό στην λίστα μου :P Όταν είχα πάει σινεμά και είδα το τρέιλερ φαινόταν ωραίο. Και να φανταστείς χθες σκεφτόμουνα να πάω να το δώ αλλά ευτυχώς δεν το έκανα. | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 7:26 pm | |
| Ποιό; Σκεφτόσουνα να δείς και εσύ αυτή την ταινία;
| |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 7:33 pm | |
| Ναι...βασικα ότι έγραψες απο πανω...και εγώ το είδα το τρέιλερ στο σινεμά και λέω ωραίο είναι να παω να το δω.....αλλα ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά .. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 8:22 pm | |
| Αααα εντάξει Τα τρέιλερ μάλλον λένε άλλα ντι άλλων προφανώς :P Πάλι καλά που δεν το είδα :P | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιαν 13, 2013 11:38 pm | |
| Όντως τα τρέιλερ δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι...:P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Ιαν 14, 2013 2:13 am | |
| Ναι τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται. Έτσι και τώρα πήγα να την πατήσω :P | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Μαρ 04, 2013 2:30 am | |
| Μόλις είδα το '' Dracula'' την πασίγνωστη ταινία του 92 του Francis Ford Coppola.Ένα έχω να πω..καταπληκτική!Αυτό που λέμε ο κανονικός, ο ''κλασσικός'' βρικόλακας στο είδος του.Πως δεν την είδα τόσο καιρό!Anyway αρχίζω να μαθαίνω :P Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να σχολιάσω κατα πόσο η ταινία ήταν πιστή στο βιβλίο πάντως έχω να προσθέσω μόνο θετικά λόγια.Η ταινία παρουσίαζε τον βρικόλακα έτσι όπως έπρεπε να είναι; άγριος και με λίγη δόση ρομαντισμού χωρίς να το παρατραβάει όπως όλα αυτά τα καινούργια βρικολακίστικα που πλέον βγαίνουν.Σας την προτείνω! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 05, 2013 3:28 am | |
| Την έχω δει! Είναι όντωσ καταπληκτική Εγώ πρόσφατα είδα το Paranormal Activity 4! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 05, 2013 4:07 am | |
| Πως σου φάνηκε το 4?
Εγώ είδα 7 ψυχοπαθείς! | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|