| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 21, 2012 11:34 pm | |
| Εγω ειδα χθες τους Εκδικητες | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Αυγ 22, 2012 1:54 am | |
| think like a man...
ωραια ηταν και ωραιοι πρωταγωνιστες...χεχεε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 09, 2012 4:41 am | |
| To Dark Shadows, επιτέλους. | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 09, 2012 7:51 pm | |
| Hunger games, The lucky one, The snow white and the huntsman!!!
Ολες ηταν φοβερες!!!
Και ειδα και το piranha 3dd | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 09, 2012 9:47 pm | |
| εγώ έτυχε και είδα το μάτριξ... και μιας και μου αρέσει τρελά ο προγραμματισμός και τα σχετικά, μου άρεσε η ταινία | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 09, 2012 11:28 pm | |
| ^Δεν έχει σχέση, όμως, μόνο με προγραμματισμό, έτσι; Να τα λέμε αυτά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Οκτ 10, 2012 3:21 am | |
| Είχα λατρέψει το πρώτο matrix όταν το είχα δει! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Οκτ 14, 2012 3:13 am | |
| βέβαια... απλά κάποιοι όταν το βλέπουν δεν τους ενθουσιάζει. εμένα μου άρεσε τρελά και θέλω να δω και τα άλλα δύο | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Οκτ 14, 2012 7:21 am | |
| Α, δεν έχουν δίκιο. Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Και οι τρεις ταινίες είναι από τις αγαπημένες μου ^^ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Οκτ 14, 2012 6:09 pm | |
| Το matrix είναι απλά τέλειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 15, 2012 9:08 pm | |
| άρα θα δω και τα υπόλοιπα | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Οκτ 19, 2012 10:07 pm | |
| Λοιπόν είδα και εγώ το Rec 3!Θυμάμαι που μιλούσα με κάποιο βαμπίρι απο εσάς εδώ για αυτή την σειρά ταινιών.Έχω να πω πως ήταν όντως διαφορετική απο τις υπόλοιπες και δεν υπήρχε πια αυτή η ατμόσφαιρα με την κάμερα συνέχεια όπως στα προηγούμενα.Αυτό με ενόχλησε λιγάκι στην αρχή..είχαν και πλάκα μερικές σκηνές.Και φυσικά όπως είπε και το αγόρι μου έχει απίστευτο ηθικό δίδαγμα..ποοοτέ μην παντρεύεσαι γιατί υπάρχουν σοβαρές συνέπειες γίνεσαι ζόμπι στο τέλος! :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Οκτ 20, 2012 6:05 pm | |
| Με μένα νομίζω το συζήταγες...:Ρ
Ε ναι είχε...!Δεν πειράζει τουλάχιστον παντρεύτηκαν και πέθαναν μαζί...:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Νοε 13, 2012 3:34 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Νοε 13, 2012 3:54 am | |
| Την έχω δει! Εγώ είδα πρόσφατα το The expendables! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Νοε 18, 2012 12:38 am | |
| Εγώ το Breaking Dawn 2 χθες..πολύ γέλιο δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά μου τελικά γέλασα με την ψυχή μου!Το τέλος καλούλικο ήταν μωρέ(για να μην είμαι τόσο κακιά:P) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Νοε 18, 2012 5:42 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Νοε 18, 2012 9:49 pm | |
| Ναι είναι! ^^
Εγώ είδα χθες το Ted! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Νοε 18, 2012 9:56 pm | |
| Ααα δεν την ξέρω την έχω ακουστά αλλά δεν την έχω δεί Είμαι με την Mila Kunis; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Δεκ 23, 2012 4:26 am | |
| Ταινία που είδα πρόσφατα..Το Χόμπιτ!Υπέροχο απλά!Πιο ανάλαφρο απο την τριλογία του Άρχοντα γεμάτο αστείες σκηνές.Βέβαια υπήρχαν και σκηνές μα αγωνία και λίγη μάχη.Για τους ηθοποιούς τι να πω?Δεν χάλασε τίποτα ο σκηνοθέτης καμία αλλαγή έπαιξαν οι παλιοί καλοί ίδιοι.Γκαλάντριελ=οπτασία όπως και να σταθεί και να περπατήσει και να μιλήσει Γκάνταλφ=τα λόγια είναι περιττά.Κλασσικός και τιτανομέγιστος!Μπίλμπο=εξαιρετικός δεν νομίζω να έβρισκαν καλύτερο ο Σμήγκολ έμεινε ο ίδιος το κακιασμένο γλυκό μου.Εξαιρετική δουλειά πάντα αυτός ο σκηνοθέτης.Να το δείτε αξίζει! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Δεκ 23, 2012 4:38 am | |
| Και εγώ θέλω να δώ το Χόμπιτ. Εγώ πάλι είδα το Wrong Turn 5 Bloodlines. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Δεκ 23, 2012 4:57 pm | |
| Εγώ είδα το Paranormal activity 3 και 4 Και θέλω και εγώ να δω το Χομπιτ! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Δεκ 23, 2012 5:00 pm | |
| Είδες το 4;;;;; Και εγώ θέλω κάποια στιγμή να δώ το PA 4 πώς ήταν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Δεκ 25, 2012 4:17 am | |
| Α όπως είναι τα άλλα, αλλά κάπου λύνεται το μυστήριο...Και πιστεύω ότι θα βγει και 5..:Ρ
Πριν από λίγο είδα το House at the end of the street...! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Δεκ 25, 2012 4:23 am | |
| Εγω έβαλα χτές όλοι τη σειρά του Χάρι πότερ απο την αρχή και την είδα όλοι όλοι απο την αρχή και τις 7 ταινίες (η έβδομη έχει που έχει α' και β' μέρος) | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|