| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Ιουλ 21, 2012 6:57 am | |
| εγω βλεπω αυτη την στιγμη το Dear John | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Ιουλ 21, 2012 7:03 am | |
| Αχχχχ συγκινητική ταινία!!!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιουλ 22, 2012 9:44 pm | |
| - Katerina Petrova έγραψε:
- εγω ειδα το cyberbully.... ωραια ηταν αλλα δεν μαρεσε το τελος...
ποιο ειναι αυτο? | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:36 pm | |
| ειναι μια ταινια που μιλαει για το bulling στο διαδικτυο και πως καταστρεφει την ζωη ενος εφηβου...
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Ιουλ 23, 2012 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Ιουλ 23, 2012 9:47 pm | |
| Είδα το Δικός σου για Πάντα. Για ρομαντικό καλό ήταν αν και δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να δω ρομαντικό. Θα προτιμούσα να βλς ή έπαμε τίποτα δράσης ή κανένα θρίλερ -.- | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Ιουλ 23, 2012 11:45 pm | |
| Εγώ τώρα τελευταία θέλω μια ταινία που να κλαίω στο τέλος... Λοιπόν εγώ χθες είδα Dr.Seuss.Lorax!!! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 06, 2012 8:24 am | |
| Χμμ για να δουμε..ειδα αρκετες αυτο τον καιρο οπως Tristan& Isolde,Καταρα το γιαπωνεζικο και τον εξορκισμο της Emily Rose | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 06, 2012 2:58 pm | |
| Εγω ειδα μια ταινια εφηβηκη που λεγεται LOL και αλλη μια που ειναι με βρικολακες που λεγεται Priest | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 06, 2012 3:13 pm | |
| Και εγώ είδα το lol πριν μια εβδομάδα! Αλλά τις τελευταίες μέρες έβλεπα μαζί με έναν φίλο μου Resident evil 1,2,3,4 αγαπημένα Τα έχω ξαναδεί αλλά δεν πειράζει και Rec 1,2,3 τέλεια! και το ρεκ το 1 έχω ξαναδεί.. | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 06, 2012 3:24 pm | |
| Εγώ πρόσφατα είδα το "The amazing spider" και βασικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο ωραίο από τα προηγούμενα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 12:31 am | |
| αααααα Rec!!!!!!Εχω δει τα δυο μονο δεν ηξερα οτι ειχε και τριτο!Μπηκα τωρα σε μια ιστοσελιδα και λεει και για τεταρτο.Καλα η πρωτη ταινια ηταν τελεια με ξαφνιαζε πολυ. Η δευτερη χμμ ηταν οκει μπερδεψαν και θρησκευτικα μεσα..οι αλλες ειναι στα σχεδια μου να τις δω μιας και μολις ανακαλυψα οτι θα βγει μεχρι 4 :P Παντως αν εχουν βγαλει τοσα θα γινει βλακεια στο τελος θα κοιταμε απαθεις αλλα ας μην κρινω αλλο καλυτερα να δω και τα αλλα πρωτα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 12:33 am | |
| εγω προσφατα ειδα το Mirror και την καταρα 1,,2,3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 12:38 am | |
| Χαχα Κοίτα μέχρις στιγμής έχει βγει και το 3 αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να βγει και 4 γιατί το 3 δεν είχε σχέση με την δημοσιογράφο!
Θα συμφωνήσω μαζί σου για το ένα! Ήταν πάρα πολύ καλό , λίγο στο τέλος κάτι απότομα είχε αλλά ας τα προσπεράσουμε!:Ρ
Ναι και εγώ θα ήθελα να ήτανε μόνο ο ιός και όχι και ο δαιμονισμός! -.-'''
Εχμμμ για κάποιο λόγο Μάνια εγώ δεν έχω δει το Κατάρα 3!:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 12:44 am | |
| Εμενα παντως το γιαπωνεζικο ''Καταρα'' που ειδα δεν μ'αρεσε καθολου σε ενα σημειο μονο παιζει να τρομαξα ηταν τρομερα βαρετοοοοο! Δεν νομιζω οτι θελω να δω και τα αμερικανικα :P
Ναι δεν μ'αρεσε καθολου που εμπλαιξαν και τον δαιμονισμο γενικα το δευτερο δεν συγκρινεται με το πρωτο!Αν εβλεπα το πρωτο μονη μου θα ειχα χεστει πανω μου ευτυχως το ειδα με παρεα!Η δημοσιογραφος τελικα κολλησε και εκεινη και μου φανηκε οτι ο ιος δρουσε πιο γρηγορα στο 2 στο 1 χρειαζοταν ωρα για να μεταμορφωθουν..anyway θα δω και τα αλλα γιατι με εφαγε η περιεργεια :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 12:49 am | |
| Να τα δεις...:Ρ Πάντως στο 3 είχε ένα αίσιο τέλος!:Ρ
Αυτός ο δαιμονισμός! Αααα! Βλακεία!-.-
Μάλλον επειδή εξελίχθηκε το αίμα με το σάλιο κάτι τέτοιο:Ρ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 1:29 am | |
| δεν το εχεις δει και ποιος ο λογος? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Αυγ 07, 2012 1:36 am | |
| Είχα δει μια σκηνή και δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μέσα μου έλεγεεεε "Μαρία μην το δεις!:Ρ" | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Αυγ 18, 2012 4:27 am | |
| Είδα επιτέλους το Raven. Μου άρεσε. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχα καταλάβει ποιος ήταν ο δολοφόνος. Είχα υποψιαστεί όλους του άλλους εκτός από αυτόν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Αυγ 18, 2012 6:17 am | |
| | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Αυγ 18, 2012 7:22 am | |
| Μπορείτε να μου πείτε ένα θρίλερ αλλά καλό θρίλερ που να είναι τρομακτικό,δηλαδή να μην ξέρεις που να κρυφτείς από την τρομάρα σου;;;;; Γιατί δεν λέω το Nightmare on elm street και το Incidious είναι ωραίες ταινίες αλλά όχι τρομαχτικές όπως πίστευα....:| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Αυγ 18, 2012 4:04 pm | |
| | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Αυγ 18, 2012 10:32 pm | |
| Ναι βλακεία είναι...καθόλου τρομακτικό...:| Αυτό που μάλλον θα δω είναι το μικρό σπίτι στο δάσος...έχω ακούσει ότι είναι καλό...θα δείξει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 20, 2012 5:08 am | |
| TI????????Οχι μην το δεις!!!!Το είδα εγώ και δεν τρόμαξα καθόλου απλά έχει λίγη αγωνία με τα ζόμπι αυτό είναι όλο.Ειδικά το τέλος είναι κουλό.Τι θα έλεγες για το Blair Witch-Book of shadows?Εγώ πάντως είχα φοβηθεί όταν το είδα και δεν νομίζω ότι θα το ξανάβλεπα.Είναι ένας θρύλος για μια μάγισσα στο δάσος και κάποιοι φίλοι πάνε να κάνουν ταινία πάνω σε αυτό.Η πρώτη ταινία ηταν βιντεσκόπιση σαν το Rec αλλά η δεύτερη που σε λέω τώρα ήταν τρομαχτική κατ εμέ που βλέπω θρίλερ.Και το house of wax είναι οκ..
Ταινία που είδα πρόσφατα ειναι το Dead Silence.Αρκετά καλή.Σε πολλά σημεία με τρόμαζε(καλά μην φανταστείτε υπερβολή) και η υπόθεση ωραία.Ελπίζω να μην αρχίζω να φοβάμαι τις πορσελάνινες κούκλες μου:P | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Αυγ 20, 2012 6:22 am | |
| xaxa :P ευχαριστώ θα δω και θα σου πω εντυπώσεις... | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|