| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 12:48 am | |
| ταινια ειναι! θριλερ! και λγ αηδιαστικο αλλα νταξ ειναι μωρε! :Ρ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 1:09 am | |
| Γιατί καλέ αηδιαστικό; :P | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 1:11 am | |
| ε να βλεπεις τα εντοσθια εξω! :Ρ αν και σιγουρα αιμα δεν ητανε! ελα π θα ητανε νερομπογια! :Ρ | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:08 am | |
| εγω θελω να το δω. και εφοσον τελικα ειναι ταινια και οχι σειρα, τοσο το καλυτερο. απο τα trailer μου τραβηξε το ενδιαφερον. το ανακαλυψε η αδερφη μου πριν κατι μηνες | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:18 am | |
| Να την δεις, είναι ωραία ταινία | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:19 am | |
| αυτο θα κανω | |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:55 am | |
| εγω ειδα την ταινια : ειμαι το νουμερο 4 με τον alex pettyfer! :<3: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:56 am | |
| Λες να βγει και συνέχεια αυτής της ταινίας; Γιατί το τέλος ήταν λίγο (πολύ δηλαδή) ανοιχτό :P | |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:58 am | |
| χμ..ναι οντως...μακαρι να βγαλουν και αλλο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 4:59 am | |
| Ναι, γιατί όχι; Σε σχέση με το Thor ήταν πολύυυ καλύτερη | |
|
| |
marina forever Spirit
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 5:00 am | |
| Ναιι..πολυ καλυτερη! οοο ο αλεξ ειναι τοσο μα τοσο ομορφος... :<3: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 5:02 am | |
| Ααααχ, ναι Και στο Beastly μου άρεσε πάρα πολύ (αυτά τα χέρια που φωτίζουν σε αυτή την ταινία τα σπάσανε, αν και πήγαν να τον ''προδώσουν'' κάνα-δυο φορές :P) | |
|
| |
marina forever Spirit
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Οκτ 17, 2011 10:57 pm | |
| οοο ναι..και τα μαλλακια του και τα ματακια του...αχχ...καλα στο beastly ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:16 am | |
| Ααααχ, χάρμα οφθαλμών! ^.^ (σταμάτα καλέ να με κολάζεις! Με κάνεις να θέλω να ξαναδώ το Beastly τώρα :P) | |
|
| |
marina forever Spirit
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:20 am | |
| χχαχαχα μια επαναληψη δεν βλαπτει ποτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:20 am | |
| Χαχα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:30 am | |
| Εγώ θέλω να το δω τώρα!!! Δεν το έχω δει ακόμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:42 am | |
| Να το δειειεις!!! (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από την προηγούμενη συζήτηση, παίζει ένας κούκλος μέσα, χαχα :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:49 am | |
| Το ξέρω ότι είναι κούκλος (και αυτό είναι ένα ΠΟΛΥ καλό κίνητρο για να δω την ταινία ). Κατά τ' άλλα, πιστεύω ότι δεν είναι ο ηθοποιοί που μετράνε, αλλά η υπόθεση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 3:51 am | |
| Καλούτσικη υπόθεση έχει μωρέ, δες το (δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας από την ταινία, γιατί ψέματα θα πω, αλλά είναι καλή ταινία για να περάσεις την ώρα σου ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 4:02 am | |
| Θα το δω (Εντάξει, δεν είπαμε ότι θέλω και την απόλυτη κουλτούρα. Ειδικά στη φάση που είμαι τώρα δηλαδή που δεν έχω και τόσο χρόνο, προτιμώ να δω κάτι που θα κάνει την ώρα μου να περάσει ευχάριστα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 4:33 am | |
| - Σπόιλερ:
Έχεις δίκιο Άπαπα, να σου προτείνω κάτι με βαριά κουλτούρα; Για τόσο άκαρδη με έχεις; Πως μπορώ να σου κάνω κάτι τέτοιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 5:04 am | |
| εμενα μου αρεσε το beastly οταν το ειχα δει. απλα ειναι κλασικο πλεον το σεναριο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Οκτ 18, 2011 7:08 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Σπόιλερ:
Έχεις δίκιο Άπαπα, να σου προτείνω κάτι με βαριά κουλτούρα; Για τόσο άκαρδη με έχεις; Πως μπορώ να σου κάνω κάτι τέτοιο; - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Δευ Νοε 21, 2011 6:31 am | |
| Ειδα χθες το Breaking Dawn!Παιδια πραγματικα υπεροχο.!Ηταν κοντα στο βιβλιο και με συγκινησε!Βεβαια αμα εξαιρεσουμε καννα δυο αηδιαστικες σκηνες..αυτη της γεννας ειδικα.!Παρολα αυτα ηταν υπεροχη.Ανετα παω να την ξαναδω! | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|